Stranica 73 od 112 PrviPrvi ... 2363717273747583 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,601 do 3,650 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Evo ja zvala sestru Ivu i rekla jedino putem e maila primaju narudžbe.
    Ništa čekam da dođem doma da nađem e mail pa da pošaljem.

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

na koji email,meni doktorica nije ni terapiju napisala tak da cu ju morati hvatati prvo za to

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja isto idem u veljaci i nemam pojma nista,jos k tome nemam ni terapiju...tak da moram uhvatiti spremicu da mi to napise za pocetak

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Rekla je da mi e mail piše na papirima, valjda na povjesti bolesti , a sad sam na poslu pa ne mogu pogledat.
    Ajd ako ti je pri ruci da pogledaš pa javiš, da odmah šaljem .

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

to je nekaj novo meni ne pise ama bas nista kaj se toga tice

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ambulanta zavoda za humanu reprodukciju (Glavna zgrada, ambulanta Zavoda za humanu reprodukciju, prizemlje)
    E-mail: predbiljezbe.cef.gin@kbc-zagreb.hr
    Informacije na tel. 01 4604 723
    evo,to je s njihove stranice.tu je u biti uvijek i pisalo da se naručuje osobno ili mailom.al sad valjda to i primjenjuju.dobro je znati.

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

ja u petak idem na ultrazvuk pa cu se raspitati jer meni ne pise ni terapija samo zadnje kaj mi je doc šprem napisala je staviti na listu cekanja,dobila sam drugi mjesec i sad ocito opet moram joj reci da napise koje lijekove

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Žuži hvala, na poslu mi neda otvoriti uoće stranicu zavoda, sve je blokirano, čudi me da mogu na forum.

floridita avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

curke, trebam pomoć, gdje mogu ići izvaditi biljege na hep a, b, c, HIV i WAR? i koliko otprilike traju te pretrage? mi 18.12. idemo po lijekove, međutim tek sad smo skužili da nam svi ti biljezi trebaju da bi uopće mogli dobiti lijekove!!!!!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Floridita to se vadi u Petrovoj 3 , nalaz gotov za 7 dana.

floridita avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

hvala mami! sve sam jutros već doznala i riješila
    puno hvala!!!!!!

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj pilek prvotno napisa Vidi poruku
    ja isto idem u veljaci i nemam pojma nista,jos k tome nemam ni terapiju...tak da moram uhvatiti spremicu da mi to napise za pocetak
    Pilek draga i ja sam u veljači. Ne znam uopće kako ide postupak. Kad bi trebala po lijekove? Kad da se javim? Oprostite što davim...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

na adredi Petrpva 3 ti se nalazi hrvatski zavod za transfuzijsku medicinu i ne trebas se predhodno naručivati trebaš samo crvenu uputnicu!

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jel mi neko može malo opisati kaj slijedi nakon kaj prikupim sve papire koji su na onom popisu...piše da sve skupimo i da se javim u 2 mj za dalje...a u 3 mj je postupak. Znači ja dodjem tamo s nalazima i uputnicom za ....nešto...i dalje? ništ mi nisu objasnili,pa lovim sve informcije sastrane koje uspijem. Samo su mi napisali da M mora ponoviti spermatogram i da nas stave u postupak za icsi u 3 mj. Hvala! I hvala na dobrodošlici!!!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Joooooj ja sa već luda Nikako da mi dođe bris a trebala sam u oveme ciklusu na inseminaciju.Sada će mi najvjerojatnije sve biti pomaknuto za sljedeći ciklus.A nije mi ni jasno kako to da mi ne piše za nikakve ljekove ili se to dobije kada dođem tamo?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj amy2004 prvotno napisa Vidi poruku
    Joooooj ja sa već luda Nikako da mi dođe bris a trebala sam u oveme ciklusu na inseminaciju.Sada će mi najvjerojatnije sve biti pomaknuto za sljedeći ciklus.A nije mi ni jasno kako to da mi ne piše za nikakve ljekove ili se to dobije kada dođem tamo?
    amy,a kak imaš dogovoreno?ako ti samo piše doči od 7. do 9. dc na prvu fm,onda nemaš nikakvu stimulaciju,ideš u aih sa svojom jednom js.morala si dobit napisano nekaj,kak ste dog.?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

A piše između 5-9 dc a dr je napomenula da bi to bilo sad u 11mj,ali eto nema brisa znači da se odgađa iako su svi ostali nalazi skupljeni.A neznam vidjet ćemo još sutra hoće li bris doći

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

a koji ti je dc,kad bi otprilike trebala gore?
    držim fige da nalaz dojde na vrijeme

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

cure ja se ispričavam što nisam uspjela odgovoriti za mail ali nisam imala komp na posu do sada tako da nisam niti vidjela. ja sam slala na isti mail na koji je žužy napisala tako da sad čekam što će se dogoditi tj. da mi odgovore na njega. koliko ja znam u roku par dana moraju odgovoriti. s time mislim da mi je bilo pametnije da sam otišla ravno u petrovu i naručila se. zaista su počeli komplicirati stvari.

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Koliko se uopće čekaju brisevi..?
    Vadila sam ih prošle godine, ali zaboravila, duga je godina dana
    A i meni je nekako knap, naručena početkom prvog mjeseca, a tu negdje
    moram i po lijekove...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Danas mi je 6dc,a bris sam vadila 23.10....a vidjet ću sutra hoće li što biti,probat ću i gin nazvati i pitati

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj amy2004 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas mi je 6dc,a bris sam vadila 23.10....a vidjet ću sutra hoće li što biti,probat ću i gin nazvati i pitati
    nekak ga dugo nema,predugo.sad bi se jako čudila tomu,da i moj zadnji nalaz brisa(isto taman pred insem.) na klamidiju nije kasnil.ako možeš,nazovi i provjeri kaj je s nalazom.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ja dobila briseve za 7 dana, radila ih u mirogojskoj.

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Cure imam pitanje u stimulaciji sam gonalima prikraju još 2 dana boli me glava dal smijep popiti kakvu i kojui tabletu???hvala hitno molim vassss

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj bubaba prvotno napisa Vidi poruku
    Pilek draga i ja sam u veljači. Ne znam uopće kako ide postupak. Kad bi trebala po lijekove? Kad da se javim? Oprostite što davim...
    Ja isto imam postupak u drugom mjesecu...
    pa sam utros sam svratila do Petrove da provjerim kad trebam doći po lijekove, naručili su me 30/01 i dobila sam
    Potvrdu o narudžbi pacijenta (neznam jel to nešt novo, al je full ok, stoji datum, vrijeme kad doći i osobni podaci)
    te me sestra podsjetila da moram ponjeti one dvije uputnice: za bolničko liječenje i pregled... te da provjerim dali
    su mi svi nalazi ok.
    Kad sam ju pitala na što misli, rekla je da nije kojem istekao rok trajanja. Hmmm, a u 07/12 nakon neuspjelog IVF-a
    mi rekoše da mi ništa novo ne treba, da samo dođem.
    Ja sam na svoju ruku odlučila odraditi Papu i briseve za ovo ostalo neznam, za biljege piše "ne stariji od 6 mjeeci", jel
    trebam nove...?

amy2004.... nešto se čudno događa s tvojim brisevima, slobodno ih zovi i pitaj što je s njima.
    Ja sam prošle godine nosila u Mirogojsku i nisam čekala ni blizu toliko dugo, čini mi se baš kako
    MAMI 2 kaže, tjedan dana...

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ovčice, prije su tražili samo da papa i brisevi ne budu stariji od 6 mj., a s biljezima starima godinu dana (pa i dvije) se moglo provući... Pitaj.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

moja beta 14 dan 25,43. ne znam koji su parametri samo mi je frendica iz bolnice javila stanje iz bolnice. nalaz je poslije dva.

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Što se tiče tih nalaza svaki dokrtor ima svoje ja ću napraviti frišku papu i briseve ostalo necu jer to traje...a idem u petak na uzv pa cu vidjeti kak dalje za drugi mjesec...
    Prava ovčica ti ideš u prirodnom ciklusu ili kak???

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga moja prava ovčice, puno ti hvala...već sam bila jer mi nitko nije pisao. Znači, ja bih trebala njih nazvati...Uglavnom ja sam isto mislila napraviti novu papu i briseve..Hvala ti na svemu ..pusa

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj bubaba prvotno napisa Vidi poruku
    Draga moja prava ovčice, puno ti hvala...
    Hej, pa zato smo tu

Citiraj pilek prvotno napisa Vidi poruku
    Što se tiče tih nalaza svaki dokrtor ima svoje ja ću napraviti frišku papu i briseve ostalo necu jer to traje...a idem u petak na uzv pa cu vidjeti kak dalje za drugi mjesec...
    Prava ovčica ti ideš u prirodnom ciklusu ili kak???
    Stimulirani IVF, dugi protokol...
    Moj papa iz 11 mjeseca nije bio dobar pa sam koristila Dalacin V kremu i sad sam na nekom miksu čajeva (stolisnik, vrkuta,
    marulja... ma svašt nešt) koji je kao dobar za "te" stvari i nadam se da će kontrolna papa u 01/2013 pokazati da je sve ok,
    inače niš od postupka.
    Iako moja ginekologinja kaže da to nebi trebao biti razlog odgađanja postupka jer je papa pokazala samo upalu, zato radim ponovo
    i briseve. Pesimist u meni vrišti da neće bit ok, a i psiha već radi; sad kao i boli stomak onak nisko... bole i jajnici... blah....

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Molim vas info za MM. Naručen je u Petrovoj na spermiogram pa me zanima na kojem se odjelu radi s-gram?

prava ovčica avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Spermiogram se radi u zgradi iza bolnice, s lijeve strane imaš cestu i stazu koja vodi iza bolnice.. nemoš fulat.
    S uputnicom od 7 - 9h...
    Posljednje uređivanje od prava ovčica : 06.12.2012. at 11:01

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Ja se nadam sutra nekom dobro folikulu nakon ultrazvuka....

FionaM avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Citiraj prava ovčica prvotno napisa Vidi poruku
    Spermiogram se radi u zgradi iza bolnice, s lijeve strane imaš cestu i stazu koja vodi iza bolnice.. nemoš fulat.
    S uputnicom od 7 - 9h...
    Hvala puno

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

bok svima,
    ne znam jel sam manje ili više uzrujana nakon kaj čitam ovu temu..
    pitala sam to već puno puta, ali mi ne ide u glavu slijedeće: ja kad sam prvi put došla u petrovu imala sam hormone izvađene, obavila briseve, hsg, sperimogram..
    pa kad će mi već netko reći da dođemO na konzultacije ili da uopće ne dolazimo.. i ja nisam dobila taj papir na kojem piše kaj se sve treba zbaviti..
    ako mi za 12 dana ne kažu nekaj konkretno jer uopće u redu postaviti pitanje koje me zanima, a to je hoće biti konačno neki konkretan datum za bilo kaj ili još samo čekanja..? i kaj su u biti zapravo konzultacije?

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Fticica najbolje da nazoves ujutro i pitas..oni te sigurno nece zvat..
    na konzultacijama ce ti pregledat sve nalaze koje imas i dogovorit cete se za postupak ili sta clvec..
    Nazovi ujutri najboljr..

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ftičice pa jesi li bil kod doktora ?
    oni te sigurno neće zvat, trebaš se naručit, i to po novom e mailom.

Ja slala mail u ponedjeljak i još se nisu javili.

A šta nam je sa Snupi ?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala MAMI da brneš za mene, ja sutra čekam drugu betu jer je prva bila premala ako se ne podpula znači da je bila biokemijska, promlem je u tome što još k tome i krvarim.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Snupi,trebala bi mirovati totalno..mozda je hematomcic..drzim fige za sutra..SRETNO!!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

i mirujem i vise ne mogu lezati sve me boli. Znam da je glupavo pitanje ali u kojoj količini krvariš? Meni je ovo trenutno sve nekak tak čudno kao da se ne dešava meni.

Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Kod mene je prvo bilo lagano roskasto kad bi se obrisala od 11 dnt..pa je stalo,pa za par dana opet..ali lezala sam dva dana stalno,a onda kasnije nisam..dok nisam imala doslovno obilan izljev krvi i evo zavrsila u bolnici..Nazalost jedna bebica nam je stala sa razvojem... Imam hematom..zato ti kazem,lezi i samo lezi...

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Snupi da se beta udupla !

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

imam za 11 dana naručen termin, a ja sad imam sve nalaze, pa me samo zanima jel sad kad imam sve jel to onda moguće da mi neko konačno kaže da se naručim na konzultacije..?
    to je moje pitanje..
    i da, jel istina da prije postupka u Petrovoj obavezno ide na folikmetr i 3 insemenacije?
    to sam danas saznala..
    ugodan i miran vikend svima želim,

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Mami 2- moja beta se prepolovila na pola sada je 12,39
    Ftiči mora biti folikulometrija i za ivf i za inseminaciju. Želim da ti bude prva i zadnja.

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj Ftičica prvotno napisa Vidi poruku
    imam za 11 dana naručen termin, a ja sad imam sve nalaze, pa me samo zanima jel sad kad imam sve jel to onda moguće da mi neko konačno kaže da se naručim na konzultacije..?
    to je moje pitanje..
    i da, jel istina da prije postupka u Petrovoj obavezno ide na folikmetr i 3 insemenacije?
    to sam danas saznala..
    ugodan i miran vikend svima želim,
    Draga mene su odma stavili na listu za IVF...vidjet će doktor po nalazima šta je za dalje...ja sam bila dva puta na konzzultacijama i treći put mi je kao šta ćemo...i išla sam na IVF...sretnoooo
    Snupi žao mi je ...digni glavu i hrabro dalje...doći će i tvoje vrijeme...
    Milasova žao mi je i za tvoju bebicu...ali zato vjerujem da će druga biti hrabra i da će se boriti do kraja zajedno sa tobom...drži se...miruj...kissy

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Kada dodes do doktora s tim svim nalazima reci ce kako dalje,ako je inseminacija- da po obicaju su tri i ides na folikulometrije par dana ovisi o folikulima....

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ja bila na prvim konzultacijama, i odmah mi predložio IVF i upsala se za sječanj.

3.12. sam slala mail da me naruče za lijekove i još senitko nije javio.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Snupi baš mi je žao.

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

dobro jutro,
    danas sam se probudila vesela jer obožavam snijeg, a onda upalim ovu temu i rasplačem se...
    ne poznam ni jednu od vas i nisam tako jako dugo ovdje, ali svako vaše "ime" gledam i čitam svaki dan i svakoj držim fige svaki dan i molim se da svaki put kad se upalim vidim samo lijepe i sretne vijesti i nisam ni bila svjesna da ću osjećati ovako veliku tugu kad vidim ne dobru i ne veselu vijest od bilo koje od vas..
    od srca, stvarno od srca šaljem svima hrpu pozitivne energije i puno nade za samo lijepe vijesti..

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

nema sažaljenja idemo dalje, prije novog postupka obavit cu nekaj je trebalo obaviti vec odavno prije.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •