-
DRAGE CURE TRAŽIM POMOĆ SAVJET...OVAKO MUŽ I JA SAMO BILU U PROTOKOLU U MARIBORU 12MJESEC 2012 I NAŽALOST NISMO USPJELI SVE NAŠE NADE SU PROPALE...OVAKO DAJ MI RECITE KAKVA JE PROCEDURA U PETROVOJ...KOLKO SE CEKA NA KONZULTACIJE KOLKO NA POSTUPAK UMJETNE OPLODNJE I KOJI SU NAJBOLJI DOKTORI TAMO KOGA BI NAM PRPORUČIL???KAKVA JE PUNKCIJA I DAL SVE IDE PREKO SOCIJALA???PUNO VAM HVALA INA SVEMu.
I ja sam bila u Mbu i sa njim nisam imala sreće. Petrova je promjenila politiku, više se ne naručuješ telefonom već mailom. Svaki doktor je dobar za sebe, o tebi ovisi koga češ odabrati ja sam dr S , pošto sam kod njega bila i na laparo i na histeroskopiji. Ne znam koliko se čeka , ali pošto si bila u Mbu u 12. prioremi se da budeš na redu tek negdje u 6. ili 7. mjesecu da ti se tijelo odmori od lijekova- jer dva puta možeš ići na ivf na godini, ne znam kolika ti je bila stimulacija.
Ja nisam bila na konzultacijama jer se znala moja problematika ali trebaš imati dvije uputnice jedna za bolničko lječenje a drugu za vaše mišljenje i pregled, obadvije budeš dala doktoru ili sestri da ti mogu dati terapiju. I vrijede ti cijelo vrijeme i za folikukometrije ,aspiraciju i transfer. Samo dok dođes javiš se sestri svoje ime i prezime i kod kojega si doktora.
A što se tiće lijekova postoje dva protokola dugi i kratki ovisno koji je zdravstveni problem. To vam bude sstra Irena objanila kak se koriste lijekovi, u koliko sati, kad koji kako se slažu i sve ostalo, obavezno sve pitajte zato su tamo¸
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma