-
Bok!!!
Ja sam skroz svježa i molim vas naputke - please.......... Kad čitam vaše postove - sva sam zbunjena - i sve mi se doima tako kompliciranim. Baš trebam savjet i potporu.
Dakle - po napravljenom spermiogramu ovdje kod nas ispalo je da ih nema dovoljno, progesivno pokretnih uopće nema i općenito su usporeni. Saznali smo razlog: varikokela.
Sad moramo ponoviti spermiogram u Petrovoj gdje ćemo ići na postupak.
Molim vas informaciju: kako se naručiti na spermiogram? Da li je točno da zovem na brojeve 01 4604 755; 4604 686? Ili ide mailom? Ali ne znam na koji bi mail slala za ovo - je li to zavod za reprodukciju?
Mislila sam da napravimo konzultacije isti dan kad i spermiogram - jer smo 250km od Zagreba, pa da obavimo sve u jednom danu. Ali da li ima smisla? Ili - ako bude spermiogram do 14h - jedino poslije 14h da dogovorimo? Da li se za konzultacije traži uputnica? A za konzultacije zovem na ovaj broj: +385 (0)1 4604-723?
Ovisno o novom spermiogramu će se odlučiti hoćemo direktno na IVF (tako veli moj lokalni MPO koji se specijalizirao u Petrovoj) ili na AIH (onda ću morati prvo na HSG).
Kod mene je inače sve ok. Jedino mi je progesteron na doljnoj granici i sukladno tome kraća lutealna - ali zato uzimam Duphaston u drugom dijelu ciklusa.
Hvala vam!
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma