Stranica 80 od 112 PrviPrvi ... 3070787980818290 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 3,951 do 4,000 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

wanna be imas moj protokol. Vrati se martin iz zga- 29.05. idem po ljekove!

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    zašto nisi sad dobila?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku

Izgleda da smo svi dobili isti protokol.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Wanna be kad si ti bila ?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

To je bio moj protokol od 11. mjeseca, ponovno idem tek 29.05. , danas sam bila na kozultacijama!

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Danas u 11 sam bila.

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Citiraj wanna be mommy prvotno napisa Vidi poruku
    Danas u 11 sam bila.
    A ja sam već otišla.

Koji je tebi dc , ne vidim te na odbrojavanju , mislim ovo nije chat tema , pa da ne pređem granicu.

Sanja :) avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj maca papucarica prvotno napisa Vidi poruku
    Sanja , Snupi je otvorila zasebnu temu na potpomognutoj u vezi problema tvoje prijateljice. http://forum.roda.hr/threads/78360-t...-ovog-problema! Javilo se vec nekoliko forumasica koje su spremne dati savjet, ali mislim da bi ipak bilo najbolje da se prijateljica sama javi na temu i pojasni neke stvari, jer ovako je ovo igra gluhih telefona. Npr. ovo sto si navela kao vrijednost TSH ne moze biti tocno...
    Odlicno hvala,odmah ju zovem neka se javi ! Absolutno je najbolje da ona sama prica sa vama
    Isprika na netocnim info!

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Evo me opet! Ima li koja 5.2 da je narucena? Ako smo narucene,tad dobivamo protokol i lijekove i uzv? Vjerujem da ce biti dugi protokol,al me zanima kad rade prvi uzv? Prvu folikulometriju? I ima li koja kod dr.Šimunića?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ja sam danas bila i dobla ljekove, imam kratki protokol, tolko sam skužila, pikanje počinje 2 dc i 8 dc na uzv.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ja sam isto kratki protokol, pikanje od 2.dc i 6.dc UZV

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Nisam sad dobila jer je prerano, na godinu mozes samo dva puta na iwf , jer tjelu treba vremena da se opravi ako si imala po 30 inekcija kao ja. A tri puta evntualno ako si starija od 36 godina, tak su me ni objasnili dok sam vila u Mbu.Barkice nije bitno koji da dobijes od protoklola, bitno da tvojim nalazima bude odgovarao i da bude dobitan po tebe! Uzv i folikulometrija je isto samo sto na folikulometriji broje folikule i gledaju stanje jajnika.Vjeruj mi U Petrovoj to rade ekspresno .Prvi put ne znam kad budu ti radili, ovo si sad totalno prvi put?

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ey!!!

Dakle- 30.01 idemo na konzultacije & spermiogram. Prvi put idem u Petrovu i ne snalazim se tamo.
    Dakle - laboratorij za spermiogram je iza glavne zgrade. A recite di se rade konzultacije - u glavnoj zgradi? Na kojem katu? 7
    Thanks!

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj MAMI 2 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam danas bila i dobla ljekove, imam kratki protokol, tolko sam skužila, pikanje počinje 2 dc i 8 dc na uzv.
    mi smo isti protokol, tak je i meni isto 8dc uzv. danas mi je 8dc, a startam s idućim ciklusom, iako se nadam da ću nekim čudom ostati t ovaj mj, pa ću im vratiti lijekove

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj nina10 prvotno napisa Vidi poruku
    Bubekice to i mene zanima, da li klomifen ide na recept? znam da ga je teško nabaviti!
    Draga Klomifen uopće nije teško nabaviti..kod nas u Zadru ga ima u svim ljekarnama..ja sam ga kupila..mislim da je oko 100 kn

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Anka uđeš na glavni ulaz, to je prizemlje i ispred tebe će biti liftovi, a vi idete na lijevo, pa opet lijevo jer se može i desno (tamo ćep ići jedan dan po lijekove) piše humana reprodukcija. Imaš mali šalter i tamo predaš uputnicu i sve papire što imaš. Najbolje da staviš u neki fascikl. A za spermiogram ne možeš fulati, to je zgradica iza i imaju stara drvena smeđa vrata i tu uđeš

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ljubi - puno ti hvala na detaljnim uputama!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Pozzz curke..evo da se i vama javim...bila danas na uzv-u,13 d.c.Doktor je bio ok..još se iznenadila kada me je pitao kako se osjećam...o reko šta će to biti...Folikuli su mi 17 i 18...neznam šta dalje...budu me zvali oko jedan..možda ide štoperica..neznam...Ali samo znam da nemogu doma..šmrc,šmrc...
    Curke šaljem puno ~~~~~~~ za sve šta vam treba...

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mary, dobro je to,ne brini.znam da ti je teško kaj nisi doma al gledaj pozitivno na sve,odi dan po dan i sve bu ok!folikuli dobro zvuče,neznam zakaj te moraju zvati,kaj znaju oko 1 a da neznaju sadmogla bi štoperica sutra.. drž se,pusa velika! (sve za naše beboje)

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Mary, dobro je to,ne brini.znam da ti je teško kaj nisi doma al gledaj pozitivno na sve,odi dan po dan i sve bu ok!folikuli dobro zvuče,neznam zakaj te moraju zvati,kaj znaju oko 1 a da neznaju sadmogla bi štoperica sutra.. drž se,pusa velika! (sve za naše beboje)
    Vadila sam opet krv pa kao po tome ćedu vidjeti šta dalje...a bome tako i je...idem dan po dan....(sve za naše beboje)Kissy

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mary123 sve će to biti dobro i uskoro ćete doma (ti i tvoja bebolina)

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Mary123 sve će to biti dobro i uskoro ćete doma (ti i tvoja bebolina)
    Nadam se draga...Hvala vam svima od srca....velika ste mi podrška...

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

sretno Mary123....

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj pilek prvotno napisa Vidi poruku
    sretno Mary123....
    Hvala...u kojoj si ti fazi?

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Mary123 samo hrabro,bit če sve ok-~~~~~~~~~~~

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citiraj tina29 prvotno napisa Vidi poruku
    Mary123 samo hrabro,bit če sve ok-~~~~~~~~~~~
    Hvala ženska...kako se ti osjećaš?

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj Mary123 prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala ženska...kako se ti osjećaš?
    ne znam ni sama.danas me sve nešto nisko u trbuhu probada,šarafi,a utriči mi cure ko blesavi

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Evo novosti..danas još dva gonala i jedan centoride..sutra štoperica i u nedjelju aspiracija---idem po lijekove i doma........

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Mary 123 ja u ponedjeljak idem po uputnice (one dvije),napravila sam friške briseve za svaki slučaj,papu nisam naravno stigla,i onda u utorak idem u Petrovu da mi napisu proceduru i valjda pokupim lijekove...ako sam dobro povezala sve to

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj barkica prvotno napisa Vidi poruku
    Evo me opet! Ima li koja 5.2 da je narucena? Ako smo narucene,tad dobivamo protokol i lijekove i uzv? Vjerujem da ce biti dugi protokol,al me zanima kad rade prvi uzv? Prvu folikulometriju? I ima li koja kod dr.Šimunića?
    Ja sam naručena 05.02. i da idem kod Šimunića. Nemam pojma kaj dobivamo... to i mene zanima. Jel trebam odmah donijeti uputnice (za bolničko i pregled) ili kako?

pilek avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

meni sestra rekla da dodem s te dvije uputnice na dan konzultacija....

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

cure, obavezno s uputnicama, jer nećeete u protivnom dobiti lijekove! mene je prvo uputnicu tražila čim sam se pojavila, pa smo se tek onda mogle razgovarati dalje

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Wbm ima pravo...imajte uputnice inace ce biti gadno...curke ako tko zna tko je dezuran u nedjelju neka mi javi...hvala

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Ovo mi je prvi put u petrovoj i nejde mi bas najbolje u snalazenju s njihovom procedurom. To ce mi biti 5.postupak(+aih),s tim da su 2 bila stim.,a ostalo klomifenski. Jedna biok. i 9+3 kiretaza(+ 3 operacije). pocela sam na vv,pa mb... Iako znam o cem se radi i kaj me ceka, nekak mi je malo drugacije. Prvi dojam o sestrama mi je neg.,pa mozda me to malo plasi kak ce sve proci. Znam da je bitno samo da se dode do zeljene srece,ali put do toga je dugacak i bolan. Sve smo mi u tome i pomazemo si savjetime i iskustvima,ali svaka promjena i neko novo okruzenje nose dozu straha i nemira. Mislim da je to normalno,ali uvijek se treba nadati i ici hrabro naprijed i svladavati sve prepreke.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Ok hvala cure.. Ja sam uzela uputnicu za pregled samo, ali ionako moram do gin. po uputnice za hormone i po papa test pa ću onda uzeti i tu za bolničko liječenje... Nego cure da vas pitam nešto... Ja sam znači naručena 05.02. i ako ja taj dan dobijem lijekove, a M npr. dobijem 8.2. da li se počinjem pikati onda tad ili moram čekati 3.mj?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ovisno koji protokol dobiješ i što ti dr. kaže. Pitaj, možda počneš odmah 2.dc... meni bi to bilo super

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

libicaa...to ovisi o tvojim papirima, dali sve imaš i da li je uredno, pa mislim ako je sve ok, da bi odmah mogla krenuti u postupak, jedino ako dr nešto ne štima onda će ti prolongirati. ja sam bila u srijedu (7dc) i krećem s idućom mengom, tak da je moguće da češ odmah ići.
    uglavnom sretno!!!

wanna be mommy avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ljubilica draga, ima li naznaka T i možda izbjegavanje postupka?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

libicaa,vidiš fakat..al možda čak ni nebudeš sad 5. dobila ljekove već kasnije.jer,postupak imate u ožujku,tak da se pikati počneš s početkom ciklusa u ožujku.
    ti u biti sad ideš zbog drugih stvari i realno,uputnica za bolničko lij. ti ne bi trebala.ali,samo ti nju uzmi,bolje da imaš za slučaj da te ipak upute i po pikice.
    barkica,baš mi je žao zbog neuspjelih postupaka i zbog misseda
    ja si stalno mislim..pa kaj ak su sad sestre bile nadrkane,nisi ti jedina s problemima,ima i gorih slučajeva,nemru sad tu tebi mahati s perom po guz...
    al da bi ponekad mogle biti ljubaznije,bi.imaju one posla preko glave,sve to stoji.al očekivati da ja znam sve kaj ona misli a ne veli,nego slučajno otkrijem čitajući,meni nije ok.imala sam i ja besnih i jadnih dana na poslu,pa se nisam otresala na mušterije,smajl i to je to..
    ali baš tako kako kažeš,treba ići naprijed,svladati sve prepreke...ako je koji put sestra neljubazna pa kaj.nije da moj postupak ovisi o njoji kad riješim što imam,idem doma.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

wbm a tek mi je 24.dc - nema ništa osim bolnih (.) (.) i nadutosti, cijeli ciklus stalno previše piškim a nisam prehlađena, O je pokrivena, tak da u biti neznam ništa! Znam da ni test nebudem piškala
    Jesi ti vrijedna pred nadolazeće plodne dane?

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

libicaa,vidiš fakat..al možda čak ni nebudeš sad 5. dobila ljekove već kasnije.jer,postupak imate u ožujku,tak da se pikati počneš s početkom ciklusa u ožujku.
    ti u biti sad ideš zbog drugih stvari i realno,uputnica za bolničko lij. ti ne bi trebala.ali,samo ti nju uzmi,bolje da imaš za slučaj da te ipak upute i po pikice.
    barkica,baš mi je žao zbog neuspjelih postupaka i zbog misseda
    ja si stalno mislim..pa kaj ak su sad sestre bile nadrkane,nisi ti jedina s problemima,ima i gorih slučajeva,nemru sad tu tebi mahati s perom po guz...
    al da bi ponekad mogle biti ljubaznije,bi.imaju one posla preko glave,sve to stoji.al očekivati da ja znam sve kaj ona misli a ne veli,nego slučajno otkrijem čitajući,meni nije ok.imala sam i ja besnih i jadnih dana na poslu,pa se nisam otresala na mušterije,smajl i to je to..
    ali baš tako kako kažeš,treba ići naprijed,svladati sve prepreke...ako je koji put sestra neljubazna pa kaj.nije da moj postupak ovisi o njoji kad riješim što imam,idem doma.
    Meni je prvi put sad u 3 mj da idem na postupak. Bila sam u Petrovoj na jednom pregledu i dobila onaj papir i povijest bolesti koju je doktor napisal. Iskreno da nisam zdrastvene struke i da nema ovog foruma ja nebi imala pojima kaj s tim. Niko mi nije ništ objasnil nego sam sama skužila kaj trebam i vi ste mi tu puno pomogle i odradila sve te pretrage. Kad sam tamo došla s tim sva ponosna kak sam sama skužila i pripremila sve kaj mi treba...jedva da sam nagovorila sestru da mi pogleda papire i veli dal sve imam. Nekaj je promrmljala i dala mi termin 27.2. Ja otišla...i skužim da mi piše da moram na uzv 22-24 dana ciklusa....zovem natrag petrovu i velim da sam dobila 27.2. termin a da trebam na uzv ranije. I veli meni sestra da ko mi je kriv kaj ne slušam...da ona nema veze sa uzv...da ubuduće pazim kaj mi govori...sve u svemu....oprala me ko da sam u osnovnoj školi da bi mi na kraju rekla da se za uzv moram ići naručiti na drugo mj. Kao to bi ja trebala znati....tak da je jaaaako dobro da ovakav forum postoji...da se imaš kome obratiti...i da nisi skroz izgubljen u svemu ovome...i hvala svima kaj ste tu za mene i sve nas!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

.
    Da to ne znam ni ja... da li ću opće dobiti lijekove taj dan ili će me naručiti za tipa 2-3 tjedna... a vidjet ću, jedva čekam taj 05.02. da vidim šta i kako dalje... A uputnice ću uzeti, ionako nemaju datum, pa će mi bit i za kasnije

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Uf,nisam jedina u banani sa sestrama nije meni bed kaj me bu spotala,ili me nebu perom po guzi,vec na vv i u mb toga nema, tak da mi je zato bilo cudno:kaj sad to? Cekam i brojim dane do pikanja i drzim fige svima nama da sto manje zivimo po bolnicama. Drage moje:hvala vam sto ste tu!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

bernica,a k jarcu...a zakaj ideš na ultr. 22-24 dc?možda si nazvala na odjel di dođemo kad idemo na punkciju,transfer,kod sestre Irene..a za ultr. i preglede se zove na drugi broj..tak sam ja jednom..kak bilo da bilo,nisu svi tamo isti,svako se drukčije odnosi prema tebi.mene je npr. u lipnju sestra naručila na 2 ivf (napisala mi je na otpusno pismo s kiretaže 3/13)a da mi nije rekla.u rujnu sam se htela naručiti ja,pa se stepla na mene da ja imam termin.
    inače su mi na početku bile jako ljubazne,nema kaj,dok se isto tak jedna sestra nije obrecnula na mene.a dok sam prokrvarila s 6tt,ta ista mi je pomogla siči sa stola i rekla mi "odite zlato"..kasnije,kad god sam išla imala sam neki konflikt svaki put.ma...ne sekiram se,veselim se postupku,brojim daaane do pikanja!

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

bernica,a k jarcu...a zakaj ideš na ultr. 22-24 dc?možda si nazvala na odjel di dođemo kad idemo na punkciju,transfer,kod sestre Irene..a za ultr. i preglede se zove na drugi broj..tak sam ja jednom..kak bilo da bilo,nisu svi tamo isti,svako se drukčije odnosi prema tebi.mene je npr. u lipnju sestra naručila na 2 ivf (napisala mi je na otpusno pismo s kiretaže 3/13)a da mi nije rekla.u rujnu sam se htela naručiti ja,pa se stepla na mene da ja imam termin.
    inače su mi na početku bile jako ljubazne,nema kaj,dok se isto tak jedna sestra nije obrecnula na mene.a dok sam prokrvarila s 6tt,ta ista mi je pomogla siči sa stola i rekla mi "odite zlato"..kasnije,kad god sam išla imala sam neki konflikt svaki put.ma...ne sekiram se,veselim se postupku,brojim daaane do pikanja!
    Ma baš tak. Ni ja se nedam izbaciti iz takta. Ali nije isprika biti nervozan na takvom radnom mjestu. Moraš biti pristojan i sve lijepo objasniti je nismo mi tamo jer baš jako želimo biti tamo. Ja sam farmaceut,svaki dan radim s ljudima i trudim se da nikad moje raspoloženje ne utječe na posao. Ali dobro...bude bolje....ovo je najmanje bitno...bitne su bebice...Mi se veselimo našem prvom postupku...ali se koncentriramo i na druge stvari tak da se previše ne razočaramo ak baš ne uspije iz prve...tak da recimo danas posle posla...doma kuhat kinesku i navijat za naše rukometaše!!!!!

A na uzv idem radi mjerenja ušća cerviksa...valjda..tak bar piše na papiru s prvog pregleda...
    Posljednje uređivanje od bernica : 25.01.2013. at 18:18

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

mary123 sretno na punkciji! za zrele i kvalitetne js ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sorry ovo je trebalo ic na odbrojavanje

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

ovo neprofesionalno, neljubazno i otresito ponašanje sestara je sramota.

sigurna sam da ne bih trpila da se netko istresava na mene, da mi ne daje informacije, da me špota i sl.

gore je forumašica napisala da toga nema na VV, ni u MB.

toga nema ni u Vinogradskoj.

zašto su sestre takve u Petrovoj? cure, zašto to trpite?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

pa na mene se može pokušati izderati al vjerovatno bi završilo neugodnom situacijom,
    i ja sam zdravstvene struke i vrlo brzo bi joj nabila na nos tamo pred svima da nek bude sretna što uopće ima posao, a derat se može samo na svoje doma, ako joj to dozvoljavaju, a očito ne dozvoljavaju pa si daje za pravo otresati se na nama isprepadanima.
    naravno, uvijek postoji i njoj netko nadređen.
    opet, bila sam u dosta naših zgb bolnica na praksi, i svagdje se nađe par "pacijentica" koje se smatraju iznad liječnika
    cure, čuvajte svoje dostojanstvo i nedajte nikome na sebe

Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Drage cure, moji postupci su bili u Petrovoj, sada vodim tamo i trudnoću i nemam niti jednu ružnu riječ za sestre, čak ni za opaku sestru Ivu..sestra Sanja sve super riješava, sestra Irena je zlato kojeg treba više..ne znam, mislim da je očito svakome drugačije..uvijek sam imala sto pitanja, pogotovo kad sam počinjala i nikada nitko nije na mene povisio glas, zato me sve to skupa čudi..treba se pripremiti sa pitanjima i svime kad se dođe gore i nema brige...ja imam sve pohvale za Petrovu..da ponekad sam se stvarno načekala, ispitivala sestru Sanju zar me je zaboravila i uvijek sam dobila ljubazan odgovor...eto, to je moje iskustvo za sada...nadam se da će i vama biti tako ubuduće..

Čitam vas i svima vam držim palčeve iako ne pišem komentare

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •