Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

libicaa,vidiš fakat..al možda čak ni nebudeš sad 5. dobila ljekove već kasnije.jer,postupak imate u ožujku,tak da se pikati počneš s početkom ciklusa u ožujku.
    ti u biti sad ideš zbog drugih stvari i realno,uputnica za bolničko lij. ti ne bi trebala.ali,samo ti nju uzmi,bolje da imaš za slučaj da te ipak upute i po pikice.
    barkica,baš mi je žao zbog neuspjelih postupaka i zbog misseda
    ja si stalno mislim..pa kaj ak su sad sestre bile nadrkane,nisi ti jedina s problemima,ima i gorih slučajeva,nemru sad tu tebi mahati s perom po guz...
    al da bi ponekad mogle biti ljubaznije,bi.imaju one posla preko glave,sve to stoji.al očekivati da ja znam sve kaj ona misli a ne veli,nego slučajno otkrijem čitajući,meni nije ok.imala sam i ja besnih i jadnih dana na poslu,pa se nisam otresala na mušterije,smajl i to je to..
    ali baš tako kako kažeš,treba ići naprijed,svladati sve prepreke...ako je koji put sestra neljubazna pa kaj.nije da moj postupak ovisi o njoji kad riješim što imam,idem doma.

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    libicaa,vidiš fakat..al možda čak ni nebudeš sad 5. dobila ljekove već kasnije.jer,postupak imate u ožujku,tak da se pikati počneš s početkom ciklusa u ožujku.
    ti u biti sad ideš zbog drugih stvari i realno,uputnica za bolničko lij. ti ne bi trebala.ali,samo ti nju uzmi,bolje da imaš za slučaj da te ipak upute i po pikice.
    barkica,baš mi je žao zbog neuspjelih postupaka i zbog misseda
    ja si stalno mislim..pa kaj ak su sad sestre bile nadrkane,nisi ti jedina s problemima,ima i gorih slučajeva,nemru sad tu tebi mahati s perom po guz...
    al da bi ponekad mogle biti ljubaznije,bi.imaju one posla preko glave,sve to stoji.al očekivati da ja znam sve kaj ona misli a ne veli,nego slučajno otkrijem čitajući,meni nije ok.imala sam i ja besnih i jadnih dana na poslu,pa se nisam otresala na mušterije,smajl i to je to..
    ali baš tako kako kažeš,treba ići naprijed,svladati sve prepreke...ako je koji put sestra neljubazna pa kaj.nije da moj postupak ovisi o njoji kad riješim što imam,idem doma.
    Meni je prvi put sad u 3 mj da idem na postupak. Bila sam u Petrovoj na jednom pregledu i dobila onaj papir i povijest bolesti koju je doktor napisal. Iskreno da nisam zdrastvene struke i da nema ovog foruma ja nebi imala pojima kaj s tim. Niko mi nije ništ objasnil nego sam sama skužila kaj trebam i vi ste mi tu puno pomogle i odradila sve te pretrage. Kad sam tamo došla s tim sva ponosna kak sam sama skužila i pripremila sve kaj mi treba...jedva da sam nagovorila sestru da mi pogleda papire i veli dal sve imam. Nekaj je promrmljala i dala mi termin 27.2. Ja otišla...i skužim da mi piše da moram na uzv 22-24 dana ciklusa....zovem natrag petrovu i velim da sam dobila 27.2. termin a da trebam na uzv ranije. I veli meni sestra da ko mi je kriv kaj ne slušam...da ona nema veze sa uzv...da ubuduće pazim kaj mi govori...sve u svemu....oprala me ko da sam u osnovnoj školi da bi mi na kraju rekla da se za uzv moram ići naručiti na drugo mj. Kao to bi ja trebala znati....tak da je jaaaako dobro da ovakav forum postoji...da se imaš kome obratiti...i da nisi skroz izgubljen u svemu ovome...i hvala svima kaj ste tu za mene i sve nas!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    .
    Da to ne znam ni ja... da li ću opće dobiti lijekove taj dan ili će me naručiti za tipa 2-3 tjedna... a vidjet ću, jedva čekam taj 05.02. da vidim šta i kako dalje... A uputnice ću uzeti, ionako nemaju datum, pa će mi bit i za kasnije

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •