Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Threaded View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    bernica,a k jarcu...a zakaj ideš na ultr. 22-24 dc?možda si nazvala na odjel di dođemo kad idemo na punkciju,transfer,kod sestre Irene..a za ultr. i preglede se zove na drugi broj..tak sam ja jednom..kak bilo da bilo,nisu svi tamo isti,svako se drukčije odnosi prema tebi.mene je npr. u lipnju sestra naručila na 2 ivf (napisala mi je na otpusno pismo s kiretaže 3/13)a da mi nije rekla.u rujnu sam se htela naručiti ja,pa se stepla na mene da ja imam termin.
    inače su mi na početku bile jako ljubazne,nema kaj,dok se isto tak jedna sestra nije obrecnula na mene.a dok sam prokrvarila s 6tt,ta ista mi je pomogla siči sa stola i rekla mi "odite zlato"..kasnije,kad god sam išla imala sam neki konflikt svaki put.ma...ne sekiram se,veselim se postupku,brojim daaane do pikanja!
    Ma baš tak. Ni ja se nedam izbaciti iz takta. Ali nije isprika biti nervozan na takvom radnom mjestu. Moraš biti pristojan i sve lijepo objasniti je nismo mi tamo jer baš jako želimo biti tamo. Ja sam farmaceut,svaki dan radim s ljudima i trudim se da nikad moje raspoloženje ne utječe na posao. Ali dobro...bude bolje....ovo je najmanje bitno...bitne su bebice...Mi se veselimo našem prvom postupku...ali se koncentriramo i na druge stvari tak da se previše ne razočaramo ak baš ne uspije iz prve...tak da recimo danas posle posla...doma kuhat kinesku i navijat za naše rukometaše!!!!!

A na uzv idem radi mjerenja ušća cerviksa...valjda..tak bar piše na papiru s prvog pregleda...
    Posljednje uređivanje od bernica : 25.01.2013. at 18:18

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •