Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

naše male klinike... baš tak!
    hvala ti mary

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mary držim ti fige

Ja sam cila jadna...danas sam bila u petrovoj tj. jutros. Kod dr. R trebala sam podignuti lijekove..a on me poslao kući u Zadar da idem po uputnicu za 3d ultrazvuk koji će mi napraviti u petak..i još me pitao dali sam vadila amh...ja ga nisam vadila. Vadili su mi samo fsh,lh,estradiol, testeron, prolaktin..Ja sam sad uvjerena da će mi on dati da vadim amh i onda neću moći ići ovaj mjesec u postupak...Znate li nešto o tom? Kako mi nikad niko nije spomenuo AMH ...došla sam kući i totalno sam u bedu..spasite me sa bilo kakvom informacijom...hvala vam unaprijed
    Posljednje uređivanje od bubaba : 30.01.2013. at 17:26

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj bubaba prvotno napisa Vidi poruku
    Mary držim ti fige

Ja sam cila jadna...danas sam bila u petrovoj tj. jutros. Kod dr. R trebala sam podignuti lijekove..a on me poslao kući u Zadar da idem po uputnicu za 3d ultrazvuk koji će mi napraviti u petak..i još me pitao dali sam vadila amh...ja ga nisam vadila. Vadili su mi samo fsh,lh,estradiol, testeron, prolaktin..Ja sam sad uvjerena da će mi on dati da vadim amh i onda neću moći ići ovaj mjesec u postupak...Znate li nešto o tom? Kako mi nikad niko nije spomenuo AMH ...došla sam kući i totalno sam u bedu..spasite me sa bilo kakvom informacijom...hvala vam unaprijed
    Nazovi odmah ujutro vuk vrhovec i naruči se u petak ako možeš za AMH....nek ti tvoj gin da uputnicu i to ti je gotovo kroz 10tak dana...pitaj tam...reci da ti je hitno...možda mogu i ubrzati...reci da si iz zadra i da si taj dan u zg...broj vuk vrhovca za naručiti se ti je....012353883(mislim)...to možeš odma u 7 ujutro vaditi pa posle gibaj na uzv....sretno...i nemoj se previše opterečivati...sve se da rješiti

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj bernica prvotno napisa Vidi poruku
    Nazovi odmah ujutro vuk vrhovec i naruči se u petak ako možeš za AMH....nek ti tvoj gin da uputnicu i to ti je gotovo kroz 10tak dana...pitaj tam...reci da ti je hitno...možda mogu i ubrzati...reci da si iz zadra i da si taj dan u zg...broj vuk vrhovca za naručiti se ti je....012353883(mislim)...to možeš odma u 7 ujutro vaditi pa posle gibaj na uzv....sretno...i nemoj se previše opterečivati...sve se da rješiti
    Draga Bernice , hvala ti na broju..sutra ću ih nazvati pa ću se probati dogovoriti...Nego, ako mi je to tek gotovo za 10 dana onda ne mogu ići u ovaj postupak..jer bi mengu trebala dobiti za 10 dana...a on kao ne moze dati ljekove bez AMH..mada su mi svi drugi hormoni uredni, ciklusi su mi perfektni, obavila dijagnostičnu laparaskopiju i sve je b.o. Jedino što mi muz ima smanjen broj prog. pokretnih spermića...hvala ti ..pokušati ću biti cool i smirena...

drage cure vi ste sve divne i ne znam šta bi bez vas...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •