-
Mi imamo postupak u 3 mjesecu. 6.2. na 22 dan ciklusa moram u Petrovu na uzv-mjerenje cerviksa maternice...a 27.2. dolazim po lijekove...Dijagnoza mm je bila cryptozoosp...(0 sp u nativnom preparatu....tek nakon centrifugiranja nađeno par kom) i imao je bakterije u uzorku. Ja morala osim onog osnovnog popisa napraviti hormone štitnjače,spolne hormone,papa,cb,AMH. Dosad bila samo na tom prvom pregledu,napravljen mi je onda uzv i nekakva mjerenja. Svi nalazi su mi ok,AMH je 19,7. Mm je ponovio spermatogram nakon terapije Ninurima i nema više bakterije...dijagnoza oligoastenozoosp...nakon one prve nule sad imamo 2,3mil/ml. Nije nešto,ali bolje od nule je sigurno. Bila par puta gore sa nalazima...nisu ih uzeli,rekla sestra da ih donesem 27.2. kad budem došla po lijekove. To je moje iskustvo dosad. Nestrpljiva A te priče sa nikakvim mogućnostima prirodno....to ti niko nemože ništa reći....i opće se s tim nemoj opterečivati...ideš u postupak...to je sigurno...a dotad vi pokušavajte...onak bez opterećenja...pa ak se dogodi...super...ako ne...ionak idete na postupak...samo hrabro i bez nervoze...ako budeš 27.2. tamo,javi se za kavu...ja čekam lijekove taj dan.
Posljednje uređivanje od bernica : 31.01.2013. at 16:30
Pravila pisanja postova
- Ne možete otvoriti novu temu
- Ne možete ostaviti odgovor
- Ne možete stavljati privitke
- Ne možete uređivati svoje postove
-
Pravila foruma