Drage moje kakva su to pesimistična razmišljanja, nemojte unaprijed osuđivati se na loše, možda je dobro ne očekivati ništa pa se razveseliti ali svakako negativno razmišljanje nije dobro.
Naj sretnija bi bila a vjerujem i vi sve da se nismo nikad upoznale ,barem ne na ovoj temi , i da je sve to daleko od nas, ali nažalost nije sve u našoj moći, ali doći će vaše vrijeme i sigurna sam da će te uspjet. Svaki neuspjeh boli , pogotovo kad je majčinstvo u pitanju, znam kakva je to želja i čežnja, i tjera nas naprijed. Ta ista želja i mene tjera , možda me netko neće razumjet , možda će me i osuđivati , kao što neki i jesu, ja naime imam dvoje djece , ali upravo ta želja me tjera dalje, neko će raći da sam luda, da šta ja tražim , ali eto nekako smo si posložili od početka da želimo veliku obitelj, prvu curku smo dobili prirodno nakon 9 mj tuda , sada ima 7 god. , za drugu smo se trudili 3,5 god, i na kraju smo uz klomiće je dobili i sada ima 2,5 god, i skoro pa odmah smo krenuli u borbu za treće ali nije išlo, nalazi i kod mm i kod mene sve lošiji, moj gin me uputio na savjetovanje i tako smo završili u mpo vodama. Dugo smo razmišljali dali je ispravno, ipak imamo djecu , ali eto želja je prevladala, i sad smo tu.
Ja Vam od srca stvarno želim da osjetite majčinstvo i uvjerena sam duboko da hoćete, glavu gore i u nove pobjede, nema toga šta nam može stati na kraj i zaustaviti nas.
ne tipkam dugo s vama ali ste mi stvarno sve drage , i još jednom od srca ali stvarno želim da uspijete što prije.