Zuzy, naravno da mi nisu rekli koliko se oplodilo ,ma bitno da ih ima... svima zelim srecu da ide sve po planu
zbilja nas sad dosta ima...![]()
Zuzy, naravno da mi nisu rekli koliko se oplodilo ,ma bitno da ih ima... svima zelim srecu da ide sve po planu
zbilja nas sad dosta ima...![]()
Žuži kako je prošlo? Jesi dobila lijekove?
sretno pilek, ali ovo kad čitam mi je stvarno žao, pa uistinu ne znam što ih košta da vam kažu koliko je embrija, kako se razvijaju.....
Stvarno bi trebalo napisati za sve klinike i laboratorije procesni priručnik koji je pritom još i patient-friendly!
Stvari se jesu promijenile unazad par godina i to na bolje, ali je još uvijek od nekog idealnog svijeta................... Ja se sijećam kad na Vuku do dana transfera niste dobili nikakve informacije, kad ste došli taj dan na transfer a oni bi Vas poslali kući jer se embriji lijepo razvijaju pa bi čekali 5. dan..... a par došao ne znam iz Slavonskog Broda!? To je sad ipak bolje.... ali prostora za optimizaciju uistinu još uvijek ima!
eto vidis znam da mi je negdje u glavi ostala srijeda!
WBM bravo za folikule...bila sam i ja jutro u petrovoj...
Pilek ..sretno !!
Uglavnom ja sam jutros dobila svoj protokol i startam negdje oko 7.3.
Dobila sam Puregon od 2. DC...uhvatio me napad panike kad sam vidila sve iglice itd. Uglavnom drugi dan ciklusa moram doći vaditi krv? dali ste vi koja išle tako..u koliko sati da dođem za vaditi krv? Trebala bi se prije najaviti telefonom ha?
Ne znam što bih da nema ovog foruma, vi me spašavate....ljubim vas svei radujem se svim vašim folikulima, betama ....
samo dodes ujutro tam i sestra ti da uputnicu za labaratorij...pa ti popodne jave dali kreces s pikanjem
drage sve-da li je netko postavio doktorima pitanje u vezi-bilo kakvog oblika sexualne aktivnosti nakon ET?
Posljednje uređivanje od mala i/ili mali :-) : 21.02.2013. at 09:47
Ne, jer sam na nalazu iz Praga odmah dobila naputak o izbjegavanju nekih aktivnosti nakon ET-a (tipa sauna, bazen, intenzivan trening i da, bila je navedena "zabrana" odnosa - mada neke novije teorije ne nalaze nikakvih dokaza u prilog toj tvrdnji, ali eto ,ja sam bila poslušna)
Cureee ja bila jutros po lijekove... Službena čekalica pikalica... dobila 2 kutije Gonala i decapeptyla za dugoo... ugl.. niš nisam skužila kak se one jedinice okreću, al valjda ću se spraksat, pika se sve popodne u 17... tak da taman nakon posla pikamo .... počinjem idući četvrtak...
bravo libice jos nazovi sestru irenu za svaki slucaj ako imas kakve nejasnoce! Ona super objašnjava i jako je strpljiva ženica.
[QUOTE=bubaba;2349261]WBM bravo za folikule...bila sam i ja jutro u petrovoj...
kad si bila? možda smo se i srele![]()
mala i/ili mali,pisalo se dosta na raznim temama o tome,ak već nisi i imaš volje,pročeprkaj malo po ovoj temi http://forum.roda.hr/threads/52882-F...akon+transfera ,pa vidi kaj cure vele.
bubaba,libicaaza pikice,još malo..još malo...
sestra Irena je bila zauzeta pa mi je glavna sestra dala sve to... mama mi je medicinska sestra pa će mi ona objasniti...![]()
wbm došla sam tamo mrvicu iza 9 ... ti?
Posljednje uređivanje od libicaa : 21.02.2013. at 10:36
libicaa, ja sam došla u 07,05 i u 7,20 sam već otišla. kod kojeg si dr?
Ti si bila na uzv? Ja sam kod Šimunića, ti?
bok svima,
vidim, sve je puno akcije
sretno svima
imam OPET jedno pitanje.. onak, tehničke prirode..
čekam M, pa onda bum počela piti lijekove..
e sad, 7 dan idem na prvi UZV i onda kaj..? idem na UZV sve dok ne odluče da je sad ok vrijeme za insem?
jel mi kad vide kak stvari stoje, ok dođite sutra u tolko i tolko ili mi mogu reći ok, idemo odmah sada..? možda je jako glupo pitanje, ali moj dragi nema luksuz da može izaći s posla kak mu se hoće, pa moramo napraviti taktiku eventualnog beganja s posla..
i bez obzira kaj ne znam kaj me čeka i kak bu sve to skupa išlo, počela me hvatati jaka jaka nervoza.. želudac mi radi užasno..
bokić draga ftičica,baš sam se pitala di si nam!
ja sam imala ovakvu situaciju:na 8dc prvi uzv,11dc drugi uzv i rekli mi navečer štoperica a u nedjelju 13dc aih,tako je bilo i prvi puta kad sam išla.
uglavnom vjerujem da češ na vrijeme saznati pa da češ moći sve dogovoriti sa mužem. znam da te strah ali nema zašto,nije bolno,trebaš samo pozitivno razmišljati i biti če sve u redu.
sretno!![]()
Mene je Strelec sad operirao u 10.mj. Mm i ja smo išli privatno kod Šimunića zbog sgrama od mm i na kraju ispalo da sam T, nije dobro završilo, bila vm, a kako sam došla od Šimunića, ostala sam kod njega.
hvala na odgovoru
malo sam odmarala mozak..
štoperica?
to mi oni daju..?
nitko mi nije to spomenuo da moram uzeti..
ili dobiti?
ma ne bojim se fizički, nego mi je sve to skupa.. ne znam.. nestvarno..?
i ide se i nedjeljom?? super!! baš sam se pitala kaj ak je idealan trenutak nejdelja??![]()
[QUOTE=wanna be mommy;2349611]Bila sam tamo već ujutro od 8..moj dr je došao tek oko 9 za nešto...ja sam bila prva kod njega...Stala sam prvo sama, a poslije mi je došao muž..ja sam ti sa crnom kosom, imala sam crnu torbu..muz mi je visok i bio je u crnom kaputiću...stajali smo tamo pored pulta od sestre..a ti?? Sto posto smo se srele...
da ide se i vikendom,meni je prvi puta ispalo da je subota,a sad ovaj put nedjelja.
štopericu dobiješ od njih,pitati če te dal se hočeš sama piknuti ili češ doči kod njih na pikanje,ja sam išla u petak kod njih pošto sam relativno blizu,štopericu primiš 36 sati prije samog postupka,znači u 11 navečer. znam da ti je sve nestvarno,ma najgore je čekanje tih dva tjedna do vađenja bete,ali izdura se nekako,još ako je beta pozitivna onda brzo zaboraviš sve stresno i loše.![]()
hvala puno
ma, smešna sam sama sebi.. ovo je prvi put da želim dobiti da može sve početi..
mislim da ću imati još pitanja, tak da znate..
Curke, evo mene trudnice dok se ne dokaze suprotno
Drage cekalice i betacekalice, kako ste mi? Ja sam ok, smanjila se bol u (.)(.)?!?! Pa jel to ok? Pritisak kao da cu procuriti je i dalje prisutan al puno manje.
Vise mi nista nije jasno![]()
ljubi draga mene ovaj put (.)(.) nisu uopče boljele,mislim jesu malo nešto prije bete ali niš posebno,kao i inače pred m,a pritisak kao za dobiti m je bio ful prisutan i poslje bete tak da sam bez obzira na sve mislila da bum procurila.
ja i dalje mislim pozitivno i držim dvostrukeda si ti nama trudna!
Ljubi!!!!! Ne brini - svaka ima druge simptome- bit će sve ok i u nedjelju ćeš ugledati dvije crtice na testu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Navijam za tebe ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
jutro drage moje! evo gotov uzv, večeras u 21 štoperica, punkcija u nedjelju, dežurna je dr. Pavičić. nadam se da nebu previše bolno![]()
wbm ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ne boli uopće i da bude puno js![]()
hvala libicaa, nadam se da bude dobrih js, ipak sam ja starija koka![]()
Wbm,si pitala za anest.? Ako i nebudu dali,izdrzat se mora! Sve to mi zene podnesemo
Cure sretno i s pikanjem i s punkcijom i cekanjem bete! Nek ovaj snijeg natepe srecu na sve nas![]()
hej drage moje!
da vam se odmah pohvalim imamo malo kucajuče,radi sto na sat,a ja sretna da sretnija nemogu biti.
wbm dr.je super vidjet češ i tebi bude donjela sreču ko i meni,jer mi je ona radila aih pa vidiš da je bio uspješan! tako če i tebi!![]()
zaboravila sam valjda od prevelike sreče zavibrati ~~~~~~~~~~~~~~~~i ostalim curama pa nek se posluže za što god im treba! sretno!
barkica, nisam pitala, smotala sam se sva, cura prije mene je morala prekinuti postupak jer je imala jučer ovulaciju (9dc), pa sam bila u panici šta će meni reći. Ma gle, frka me za poluditi punkcije, ali kak veliš izdržat se mora! Svi hvale dr. Pavičić da je nježna pa se nadam da će biti, i nježna i uspješna
tina, bravo za! ljubim te
Dva komada u meni,dva amrznuta...cekamo....sretno svima
Pilek bravo!!!!
Curke ja danas malo prokrvarila i otisla sam izvaditi betu pa sad cekam nalaz. Danas mi je 11dnt
Drage cure ja sam nova na forumu
Prije tjedan dana sam imala operativni zahvat laparoskopija i odstranjena su mi oba jajovoda pa me zanima kakao ide postupak Ivf i koliko traje?
Kakva su Vaša iskustva i uspješnosti?
Drage cure ja sam nova na forumu.
Prije tjedan dana sam imala operativni zahvat laparoskopija čime su mi odstranjena oba jajovoda i zanima me kako se ide u postupak Ivf?
Kakve su pretrage potrebne i kakva su vaša iskustva?
pilek odlično,navijam za najbolji ishod,pozitivnu betu![]()
Cure, dosadna sam ali... Jel bila koja od vas na punkciji kod dr. Pavicic? Iskustva...
Pilek,sretno!
Na vv,u vrijeme dr.L je bilo najvaznije cim prije obaviti punkciju,rekao je:bolje na brzinu,ak boli da boli kracei istina je to! A njeznost... Pikanje jajnika nemre biti njezno-ili pika ili ne pika!
Wbm,zelim da ti bude sto bezbolnije,to svi zelimo i nadamo se. Svaka od nas to sve drugacije podnosi,ali akmozemo birati da nas sto manje boli-nek nas pucaju svim i svacim![]()
Beta je 2.5 jbg, idemo dalje. Dal da odmah prestanem s utricima ili?
Menga jos nije zapravo krenula
ljubilici zao mi je...
cim stanes s utricima menga ce prije doci
Pilek sretnooooo.....vjerujem da će tvoja beta biti ogromna za dva tjedna
Ljubi mislim da možeš prestat s utrići i m će doć...meni došla nako dva dana....
Ljubilicazao mi je zbog neg bete.... Tinica i meni su oba odstranjena. Gdje si operirana? Odmah se prijavi za postupak. Tako sam ja.