Stranica 92 od 112 PrviPrvi ... 42829091929394102 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,551 do 4,600 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Libica hvala ti
    Zlatne cure na ovom forumu koje zrače pozitivnošću i optimizmom,sve vas ljubim jer ste mi velika podrška
    A meni je rekla sestra Iva da markeri vrijedi mjesec dana a vidim da vi sve velite da vrijede 2 godine tak da stvarno ne znam...
    A kaj se tiće pikanja mislila sam ići kod doktorice opće prakse sam kaj mi je problem jer ona radi jedan dan popodne drugi dan ujutro a pikanje je između 17-18h.
    Sad jedino da nađem nekog u obitelji da me pika ili da idem u bolnicu...
    Zanima me kako izgleda punkcija? Jel bolna?

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Kak sam sretna vidi odmah su mi postovi objavljeni

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tinice,moguće je da nisi dobro čula sestru,jer evo ja sam u srijedu predala markere izvađene 30.1.12. Ali ako nisi sigurna,nazovi tamo pa pitaj,tak budeš najsigurnija.
    Kaj se tiče pikanja kod dr.,probaj dogovoriti s njom da pitaš sestru i iz druge smjene da te piknu,pošto ljekove moraš primiti otpr. u isto vrijeme.Neznam kak drugačije,osim ako se ne odvažiš pikati sama.Ili muž?
    A punkcija...pročitaj malo na raznim temama,i ovdje se dosta pisalo o tome.Svaka žena piše svoja iskustva,a to ne znači da bude i tebi tako.Petrova ima običaj dati anesteziju,od koje neko zaspi,neko ne.Uglavnom,brzo prođe i začas si ko nova!A za naše bebice sve,jel

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Žužy koliko puta si ti išla na MPO?
    A moguće je da sam od uzbuđenja bila nagluha pa nisam dobro čula sestru zato budem nazvala-za svaki slučaj.
    Mislila sam da me pika dragi ali on se boji da me nebi krivo i vidim mu u očima da on to nebi mogao,njemu je teško mene pikati
    Do 7 mjeseca budem probala smisliti tko me bude pikao.
    Ne znam kad bi bilo najbolje da krenem na pretrage i od čega da prvo krenem?Od papa testa i cervikalnih briseva?
    A jel se sve pretrage moraju obavljati u Petrovoj?
    Kod kojeg si ti doktora Žužy ?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Evo sve je u mom potpisu,imam jedan stimulirani ivf iza sebe prije točno god. dana i jedan prirodnjak koji nije uspio pa su nam napravili inseminaciju.
    Ni moj neče imati ništa s davanjem injekcija,nije ni nazočan čak..a razmem ga.Imaš na you tube-u dosta detaljnih klipiča o samodavanju injekcija i ovdje na rodi je topic s tom temom.Meni je puno pomoglo.
    Mi smo sve nalaze skupili u kc,briseve i papu za prošli postupak smo ostavili za kraj da budu "friški" s tim da sam na klamidiju čekala mjesec dana..kakva je praksa na čekanje nalaza kod vas,odakle jesi?
    Termin vam je u srpnju kolko sam skužila,imaš vremena,odi redom.
    Moj dr. je Strelec.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Žužy ja sam iz Varaždina,odnosno okolica Varaždina,ali mislim da moram obaviti sve pretrage u Petrovoj da ne mogu u Varaždinu pa da ih donesem jer ih neće priznati.
    Za ove topiće si baš budem pogledala na you tube
    A znaš kaj nije nikaj to teško napraviti kad znaš koji ti je cilj.
    Ja jesam kukavica kaj se tiće igli ali tko zna do srpnja možda dobijem snagu pa budem sama pikalica
    A nisam znala da trebaš raditi bris i na klamidiju..hmm...to valjda spada i pod one briseve mikoplazma i ureaplasma to sam ja radila i srećom bili svi nagativni.
    I moj dr.je Strelec ...Jesi zadovoljna njime?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Tinice ja sam iz Vža sve ti budu priznali osim spermiogama koji moras raditi kod njih. Trebas nazvati lab i naručiti se se jer se čeka po mjesec dana da dođes na red. trebas napraviti kompletne cevikalne briseve, papu- to možes u vžu valjda imaš socijalnog ginica, markere na hiv i hepatitis to ti se radi u Petrovoj 3, malo niže od bolnice u Petrovoj(hrvatski traumatološki zavod) - zato se ne narućuješ ali ti treba uputnica to radite i ti i parnr a kad si tamo izvadiš i sebi krvnu grupu. i ja idem k Strelcu i zadovoljna sam sa njim. Ako se ne budes mogla piknuti mozes otici na hitni primjer u rodiliste pa neka te piknu!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Jooj Snupi puno puno hvala na toliko informacija
    Ne mogu da se načudim kak su na ovom forumu zlatne curke
    Ideja ti je odlična za hitni primjer da odem tamo da me piknu,tak budem napravila ako ne skupim do srpnja hrabrosti da budem pikalica.
    Kak se ja veselim 7 mjesecu i nadam se blizancima

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

trebalo je pisati hitni prijem, nadam se da ti bude uspjelo iz prve a kod dr S si bila na laparo?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

gle tu smo da ti pomognemo , ako budemo znale odgovor na bilo koje pitanje koje te bude mucilo dobit ces odgovor!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Da kod njega sam bila na laparoskopiji.Istina da je malo nonšalantan ali jednostavno ga moraš takvim prihvatiti

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Još imam pitanja...
    Jeste vi sve cure u braku?Jer treba priložiti i neke papire koji dokazuju da si u braku ili u izvanbračnoj zajednici?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

snupi,vama nisu priznali s-gram koji nije rađen kod njih?
    Nama su priznali,dva s-grama,bez problema.
    I mislim da nemora Tinica ići u zg napraviti markere,ako se može u kc valjda se može i u vž,mi smo za to i kg vadili krv na odjelu transfuzije.
    Dobar je dr. Strelec,nemam primjedbi na njega i nebi ga mjenjala.A bila sam kod par dr. tamo..A najdraža osoba u Petrovoj mi je sestra Irena,kao što je neko nadavno napisao..ona je dobri duh Petrove,bar na humanoj.
    Ako se odlučiš sama si davati injekcije,budeš vidla nije strašno..sve smo mi bile skomirane prvi puta,a nakon toga ide glatko i bez problema!Do srpnja se educiraš..znaš več koje ljekove budeš dobila ili ti još dr. nije odredio protokol?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Tinica prvotno napisa Vidi poruku
    Još imam pitanja...
    Jeste vi sve cure u braku?Jer treba priložiti i neke papire koji dokazuju da si u braku ili u izvanbračnoj zajednici?
    Priložiš vjenčani list.Si već dobila onaj papir na kojem ti piše koje sve papire moraš skupiti?

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Ne mogu sa sigurnošću reći koje mi je sestra Iva rekla da budem dobila lijekove ali koliko mi je ostalo u sjećanju mislim da Gonalf ili Menopur.
    Ja ne znam koja je to sestra Irena ali ako je to ona sestra što je za pultom kako se ide prema sobama onda je stvarno ljubazna i simpatična.
    Cure a kako se ti lijekove onda piju?

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Žužy ja nisam u braku,ja sam u izvanbračnoj zajednici s time da sam ja prijavljena na jednoj adresi a moj dragi na drugoj adresi.Znači li to da ćemo morat jedan od nas mijenjat adresu?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ne nama je rekao dr S da ne prizna niciji osim njihovog jer ima neke parametre koje druge bolnice nemaju- tipa morfologije. Markere u vž u bolnici ne možes napraviti jer nemaju reagense za niih jer dok sam ja isla u Mbu lupala sam od nemila do nedraga a o ovo joj je sve na jednom mjestu- kad vec vadi krv onda nek sve rješi u Petrovoj na transfuziji. Irena je žena koja je super i sve joj bude objesnila kaj kak i treba samo neka ju pita.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

e da nemoj zaboraviti izvaditi stanje hormona. Piju se jedino kontracepijske u slučaju da dobijes dugi protokol!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Stanje hormona!?!Hmm a gdje budem to vadila?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

mozes sve u varaždinskoj bolnici, za štinjaču traži bolnicu jer se tamo ne čeka i za dan dva ti nalaz dođe poštom a AMH vuk vrhovac ili ako imas 100 i nesto kn za platit privatno u suncu ili adarti!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Pa nisu mi rekli da to trebam - vaditi hormone štitnjače?
    A inače sam prošle godine vadila u Vž toplicama ali na nalaz sam čekala 3 tjedna,poslali mi ga poštom.
    A ne znam šta je to AMH

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Snupi, zar vama u petrovoj doktori ne kazu koje pretrage morate napraviti? Mislim da nema potrebe da se pretrage potrebne za postupak sugeriraju po forumu, ne zahtjevaju svu dijagnoze isti tretman.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tinica,nemoj se brinuti,reči će ti dr. koje sve nalaze moraš izvaditi.I što se tiče hormona i štitnjače ...snupi bi ti izgleda kompletnu krvnu sliku još danas dala izvaditi
    Ovdje su ti detalji o zakonu http://narodne-novine.nn.hr/clanci/s...7_86_1962.html

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Lijepe moje ljubim vas sve i hvala vam do neba
    Ali stvarno mi nitko nije rekao za hormone štitnjače

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tinice,pusti sad hormone štitnjače...odmaraj,nije puno prošlo od laparo.
    bubek,snupi nam je vrijedna žena pa je (zlu ne trebalo) skupila sve potrebne i one ostale nalaze ,svaki doktor ima individualni pristup svakom pacijentu,i nemoramo svi vaditi sve i iste nalaze.Tinica ima povijest bolesti,dakle...
    A za postupak bude nabavila sve kaj i treba za postupak.

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Tinice...i ja varaždinka,na prvom postupku sad u 3 mj. Pa ak ti pomogne...papa,brisevi...to napravi kod svog gin kojih 2mj prije....ali pazi jer se papa čeka 6mj ako ne naglasiš i platiš 70kn. Onda ti dodje za 7 dana. Spolni hormoni-ja ih radila na vuk vrhovcu,AMH isto. Sve na uputnicu. Naručiš se na broj njihovog laba 01/2353-883,nalazi su za 10 tak dana. Hormone štitnjače radila u toplicama i Tsh mi je bio 3,5 pa me doktor vratio doma kad sam trebala dobiti lijekove za postupak, bez lijekova da odem endokrinologu po terapiju jer je previsok. Ponovila tsh u poliklinici sunce ovih dana i sad je 2,44 pa je to kao ok i ipak idemo u postupak. Tak da ti je dobro taj tsh napraviti što ranije pa ako je iznad 2,5 se posavjetovati dal ide kakva terapija. Čisto da ti se postupak ne oduži ko meni skoro . Hepatitis...biljege i krvnu grupu radiš u Petrovoj 3 u zg. To si složi isti dan kad ideš na vuk vrhovac jer se za petrovu nemoraš naručivati nego samo dodješ s uputnicama. Isto 10 dana nalazi. Sve uputnice ti piše gin, a za dragog opća praksa. On treba samo spermatogram i to u Petrovoj i biljege u Petrovoj 3. I to ti je sva mudrost za početak
    Trebaš još sve nalaze kopirati jer će si oni njih arhivirati. I još ti trebaju Oib od obadva,vj list ili neznam kaj ide ak niste u braku i kopije osobne.
    Tak sam ja odradila svoje. I iskreno da nije ovog foruma još danas nebi znala kud i kak...ovak čak i ja mogu dijeliti savjete
    Sretno!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

gle ja sam rekla sve prijevremeno, ne znamo jos kakav te protokol čeka. Ja sam za prvi mpo u petrovoj trebala: cb briseve, papu, vjenčani list, krvnu grupu, markere hiv i hepatitis i ja i mm, spermiogram, oib od oboje i hormonalni status. I to sve kopije dokumenata.

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

snupi, da nam Tinica na traumatologiju- nije traumatološki zavod nego zavod za transfuzijsku medicinu...
    i nama su prvi put priznali tuđi nalaz s-grama.. ja sam imala nalaze iz drugih bolnica, iz Petrove samo briseve. pred sam postupak, s-gram iz Petrove.
    tinica mislim da morate imati zajedničku adresu ali pitaj

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala u pravu si da transfuzijski zavod, ispričavam se kaj sam krivo napisala!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ljubi kak se osjecas?

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

snupi hvala, dobro sam.
    polako iz dana u dan u nove pobjede

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cure ja danas dobila mengu, znaci od sutra uz decapeptyl i Gonali... Tamo na onom papiru pise da se trebam javiti kad dobijem M ali mi u Petrovoj to uopce nisu spomenuli. Jeste se vi javljale? Rekli su mi jedino da se javim ako ce mi prvi uzv biti za vikend, a hoce, prvi uzv iducu nedjelju.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ej libice,evo ja sam sad dok smo bili pitala sestru Irenu upravo to,dali da joj se najavim ako mi prva fm pada za vikend,i dali joj se opče moram javiti s 1. dc.
    Rekla je da ako mi 8. dc,odnosno prva fm,pada u subotu ili nedjelju onda da ju nazovem tam u četvrtak oko podne da joj se najavim da dolazim.Vjerojatno da zna najaviti doktoru..eto

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Cure molim vas ..hitno mi treba informacija...Naime, ja sam počela osjećati da mi Menga stiže i to ranije...sad me uhvatila panika jer ne znam kako se računa...ako dobijem na večer...a rečeno mi je da dođem vaditi krv 2 dan ciklusa...dali onda moram odmah iduće jutro biti u zg. ili kako već...ja sam iz zadra i sad sam cijela u panici. možda postavljam glupa pitanja , ali evo sam se sad izbezumila...do sad o tom nisam niti mislila..spasite me molim vas....

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Ako ti dođe naveče to se ne broji, sutra ti je onda 1 dc, mislim da dako dođe iz 18 h , 1 dc se broji slijedeći dan.

bubaba avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Draga Mami2 hvala ti...jer ja sam se sad totalno prepala..ako dobijem na večer ...odmah bi noćas tj. sutra rano u jutro morala krenuti za zg...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

podpisujem mami , preduhitrila me sa odgovorom!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

jutro Petrovke moje.... mi danas krećemo s Gonalima

žužy hvala hvala ti puno... onda ju ja zovem u četvrtak jel mi prvi uzv pada u nedjelju

bubaba meni su u Petrovoj rekli ako dobijem do 17 popodne onda se taj dan računa kao 1DC, a ako je iza toga onda se dan iza računa kao 1DC...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

libbi da pikas puno toga dobroga! dobar dan svima!

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

libicaa sretno!!!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Boli me lijevi jajnik nakon prvog dana Gonala? Jel to normalno ili kaj? Tamo mi je bila ona nesretna cista... baš sam zabrinuta ... bojim se da mi ne prekinu postupak

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Znaš kak "čujemo" jajnike u raznim djelovima ciklusa,kad smo u postupku još se dodatno osluškujemo pa smo samo dodatno u brigi..
    Ciste nije bilo sad zar ne,nadam se da se nije pojavila opet i da bude sve prešlo dobro na prvoj fm .
    Prvo pikanje dobro prešlo?

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Cista je bila nažalost tamo prije mjesec dana, ali budući da sam operirana u 10.mj dr. je rekao da nema smisla čekati i da idemo u postupak, ali mi je zato dao AB pilule i dugi protokol. E sad, možda nje više ni nema ili mi možda sam s M odlazi pa me zato boli.

Pikanje prošlo super, lakše puno nego s decapeptylom, samo sam malo osjetila kao neku vrućinu po trbuhu i leđima nakon davanja.

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Eto...i ja se spremam psihički na pen,nije mi bed pikanje već dal bum ja to kak treba odvrnula i ubrizgala ono kaj treba, ili zraka
    Nego,tek sam sad,skoro tjedan dana nakon kaj smo dobili ljekove,skužila da nisam dobila štopericu.Na onom papiriču s kojim podižete ljekove kod sestre Vesne je pisalo puregon i ovitrele,a dala mi je samo puregon.Naravno,ja sam bila fokusirana samo na puregon i zamolila ju da mi objasni o njemu i tak nisam registrirala da nisam dobila štopericu.Tek mi je sad došlo iz guzice u glavuNadam se da nije unesla u knjigu da sam ju podigla,opče nisam čitala kaj sam potpisala.
    Malo me brine to kad sam za prvi postupak,odma ju dobila.Ima tko da ju je dobil kasnije?
    I da,kak nam je barkica?

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

evo i mene nakon drugog vremena..dobili termin za podizanje ljekova krajem 3mj. napravljen 3D (R obavezno trazi tako mi je rekao dr koji ga radi)...tsh drzim pod kontrolom i novi nalaz je ispod 2 (na pocetku prvog postupka je bio 6)..svi stari nalazi se priznaju ali napravite papa i cb..sad cekamo

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Nisam ni ja dobila, dobit ćeš dan, dva prije nego kaj si ju trebaš dati. Ne brini...

Pen je mila majka, lagano za poluditi, samo narihtaš, pikneš i klikaš, mi smo imali jučer 4 klika. Sretno s pikanjem

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

libce drago mi je da je krenulo i da si se snašla! Sanjalice tko za lijekove i tebi bude brzo došlo , ja čekam kraj 5. mjeseca za svoj novi start!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

sad me je manje strah nego na pocetku..samo me majka stalno nagovara da dam zahtjev za posvojenje..

barkica avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    121

Početno

Evo me,tu sam! Hvala na brizi Citam ja vas svaki dan,sam nisam bas aktivna u pisanju
    Sutra je punkcija,pa cemo vidjeti kaj ce biti! Ima nekoliko komada,samo je pitanje koje su kvalitete. Vidjet cemo.
    Nadam se,nadam se....

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

barkica,nadam se da su bolovi prošli? Sretno sutra!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •