libicaa,nek se nastave lijepo razvijati
Mi danas bili na 2. fm,lijepo su narasli,navečer u 21 h štoperica i u utorak aspiracija!![]()
libicaa,nek se nastave lijepo razvijati
Mi danas bili na 2. fm,lijepo su narasli,navečer u 21 h štoperica i u utorak aspiracija!![]()
Evo da se i ja malo javim. Konačno procurila sa 2 dana zakašnjenja. Sutra na vađenje krvi i nadam se zelenom svjetlu i statusu pikalice. Još nisam svjesna da je počelo. Ovaj vikend m imao rođendan pa slavili cijeli vikend,bila na poslovnom putu prošli tj i sve odradila. Sad GO i pikanje. Svim curama sretno i puno vibrica za sve...... Novopečenim trudnicama čestitke i što mirniju trudnoću,a svima ostalima da što prije dodju u tu fazu.
žuži srećice evo me..nisam se imala od kud javiti..nešto mi nije bilo ok s internetom...ja sam isto jučer dobila štopericu i sutra mi je aspiracija..znači idemo zajedno hihihi....kako se osjećaš ? jesi bila u petrovoj sinoć ili? ja sam bila jučer u jutro i opet navečer na štoperici...mozda smo se i vidile...
Vjerojatno i jesmo,ja sam išla treča unutra,nakon one dvije cure u prirodnom ciklusu.A sjetila sam te se,kak ti ide...al eto,ipak nam se poklopilo.Dakle,sutra se vidimo.
Mene je dr poslal vaditi progesteron i rekel navečer štoperica (sama sam si ju dala),ali su mi tek u 3 to i potvrdili dok sam zvala za nalaz.
Kak se osječam...napuhnuto,i danas več dosta bolno dolje,a cice posebno.Jako me bole,nemrem ni grudnjaka nositi.
Kak je tebi?
Ahahha znam tko si..ja sam ušla iza tebe..a i kod sestre irene sam stala iza tebe ..i krv sam nosila u lab iza tebe...I ja sam zvala u tri..Ja sam išla u petrovu navečer jer nisam imala štopericu.
Mene isto sve boli...jako sam napuhana, cice me bole još od jučer...vidimo se sutra...sretno...
p.s ja sam ti crnokosa, imam šiške..sutra ću biti u trenirki i tenisicama sive boje..see youuu