Stranica 96 od 112 PrviPrvi ... 46869495969798106 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 4,751 do 4,800 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj Tasha1981 prvotno napisa Vidi poruku
    Priključila bih se k Vama ako me primate...
    Odradila sam u trećem mjesecu i kratki protokol, sa puregonima, menopurima, cetrotidima, štopericom i svim UZV-ima. Štopericu sam primila na 11 dc a 13 dan sam išla na punkciju sa ne previše folikula (samo dva na lijevom jajniku) i kada su mi ih izvadili zaključili su da su oba cistična tako da mi je postupak u potpunosti propao i sad čekam "daleku" budućnost i sljedeći postupak totalno zbunjena što se dogodilo u ovom...
    Draga, žao mi je da ti se to dogodilo ma koliko bilo sad teško nemoj odustajati skupi svu snagu i idi dalje. Tko ti je vodio postupak? Zapiši si idući termin za postupak i hrabro naprijed. Uz tebe smo Pozdrav

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Zahuktava se priča . 10ti dan ciklusa uzv,desno 17,15,14,.... i još neki...ali kao premali su ako sam dobro shvatila,endometrij dovoljno zadebljali. Morala vaditi krv opet,neka 3 hormona,bili rezultati odma u 1. Rekla sestra da opet sutra uzv i da se još pikam s puregonom i cetrotidom. Doktor mi naravno ništ nije objasnil,tak da neznam opet ništ osim da i sutra moram u zg.Ne kužim čemu panika pošto je 10ti dan ciklusa...neznam kolki bi trebali folikuli biti,ali valjda bum sutra ipak nekaj saznala. Tasha,u nove pobjede....nema predaje

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Tasha,žao mi je zbog propalog postupka,želim ti da sljedeči bude uspješan i da ne čekaš dugo na njega.To je najgore,čekanje.Jesi razgovarala s doktorom o tome,kako si tako slabo reagirala na stimulaciju,hoće nešto promijeniti sljedeči put?
    bernica,lijepo ti rastu folikuliči,bude to dobro,zakaj misliš da je panika?Zbilja..di ti je nestal lijevi jajnik,kaj veli doktor,moguče da je malo zabačen gore,ne može ga nači uzv-om ?

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

nikaj od mene..
    dobila sat vremena nakon vađenja BCHG..
    i sad čekanje za dalje..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ftičica,k vrapcu...baš mi je žao

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    Tasha,žao mi je zbog propalog postupka,želim ti da sljedeči bude uspješan i da ne čekaš dugo na njega.To je najgore,čekanje.Jesi razgovarala s doktorom o tome,kako si tako slabo reagirala na stimulaciju,hoće nešto promijeniti sljedeči put?
    bernica,lijepo ti rastu folikuliči,bude to dobro,zakaj misliš da je panika?Zbilja..di ti je nestal lijevi jajnik,kaj veli doktor,moguče da je malo zabačen gore,ne može ga nači uzv-om ?
    Jajnik mi je jako blizu maternice pa ga zato ne vidi.Danas ga je našel,ali je nutra samo jedan mali folikul pa se baziramo na desni jajnik. Osim doktora je bila neka mlada ili studentica ili doktorica pa je njoj sve objašnjaval pa kad sam se oblačila sam načula da je endometrij već dosta zadebljao,a folikuli su premali. Zato me poslal vaditi još ta tri hormona,ali nalaz nisam vidla pa neznam kakvo je tu stanje. Samo mi je sestra Irena rekla da dodjem opet sutra ujutro. Valjda bu sutra malo jasnije kaj dalje.

nestrpljiva anka avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011

Početno

Ftičica, Tasha -

Bernica
    -

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav curke.....Danas ja častim... Izvadila krv opet,uzv riješen,sad čekam zeleno svjetlo,Ovitrelle danas u 22h, sub ujutro aspiracijaaa...Eto došli i do ove faze. Ajmo dalje....Svima za kajgod vam treba....i fala na podršci!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bernica biti će sve ok......Sretno u subotu na punkciji i da prođe što bezbolnije....

tina29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

bernica super,,sretno!
    puse!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

bernica,super i nek punkcija prođe brzo !

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bravo Berni pa to mi je venekak tak brzo proslo!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Ftiči i Tasha bude bolje drugi put!

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj bernica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav curke.....Danas ja častim... Izvadila krv opet,uzv riješen,sad čekam zeleno svjetlo,Ovitrelle danas u 22h, sub ujutro aspiracijaaa...Eto došli i do ove faze. Ajmo dalje....Svima za kajgod vam treba....i fala na podršci!

Sretno u sub. na punkciji a ja ti od srca želim SREĆU I DALJE. Da bi častila i za betu!

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

bernica

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

curke, da li netko zna da li nam u petrovoj rade transfer s vaginalnim uzv??? prek trbuha sigurno ne rade
    2 cure koje su bile samnom na postupku su imale vanmaterične?!?!

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

curke, kakva su vam iskustva sa puregonom i cetrotidom?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

U ovom postupku sam dobivala puregone,rezultat su 7 js od kojih su se 4 oplodile i 3 nastavile lijepo razvijati.Ja zadovoljna.
    Z a cetrotide ti neznam..

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    curke, da li netko zna da li nam u petrovoj rade transfer s vaginalnim uzv??? prek trbuha sigurno ne rade
    2 cure koje su bile samnom na postupku su imale vanmaterične?!?!
    Pozdrav, meni su radili transfer sa uzv preko trbuha, to je bilo pred godinu dana tako da ne znam da li su nešto promjenili.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    Tasha zao mi je da si tako prošla, tko ti je vodio postupak , kad ides ponovno u akciju?
    Postupak mi je vodio dr. Kasum, a sad još čekam da mi se jave iz Petrove jer kako sam bila na aspir. u subotu rekli su mi da će mi se javiti za otpusno pismo...a još me nitko nije zvao, valjda su na GO! Ja se iskreno nadam da ću ubrzo u akciju jer sam na ovaj prvo put čekala 8 mjeseci...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

sanjalice javi se bernici , ona je imala takvu terapiju! Ja dok sam bila nisu imali nikakav uzv na transferu, foliulometrije se rade vaginalnim uzvom.

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Javi se ti njima sto prije(zovi i reci im kakvo si stanje imala), da te zapisu da sto prije dođes na red!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Bernica, držim fige da ti subota bude puno zdravih folikulića!!!

Hvala Vam svima na podršci i toploj dobrodošlici, sad mi ostaje čekanje, a mislim si da i nisam otišla praznih ruku iz bolnice... dobila sam na čuvanje E. coli

Neznam 100 % ali tako mi izgleda, a ovih dana ću otići to i potvrditi u lab...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

jer ja sam bila na postupku u 11 mjesecu pod punom stimulacijom i tek idem ponovno u postupak krajem 5. mjeseca!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Javi se ti njima sto prije(zovi i reci im kakvo si stanje imala), da te zapisu da sto prije dođes na red!

To je meni išlo?? Mislila sam ih zvati u utorak ako mi se nitko ne javi...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

tasha jedni brusnice i evo ti moj recept 25 dkg korjena peršina
    25 dkg limuna s korom
    20 dkg meda
    2 dcl maslinovog ulja ,Korjen peršina oprati, pa samljeti na mašinu, a isto tako i limun. Sve ZAJEDNO izmiješati, u to staviti 20dkg meda i 2 dcl maslinovog ulja. Spremiti u čistu staklenku,Uzimati jednu veliku žlicu prije doručka, jednu prije večere, dok se sve ne potroši.

Poslije uzimanja lijeka napraviti nalaze. Ako ima još bakterija, lijek ponoviti još jednom dozom.

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

jer ja sam bila na postupku u 11 mjesecu pod punom stimulacijom i tek idem ponovno u postupak krajem 5. mjeseca!
    Znači 6 mjeseci mi ne gine?
    Posljednje uređivanje od Tasha1981 : 28.03.2013. at 18:04

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja sam zbog nje bila u bolnici

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kakvu si imala stimulaciju ovaj ciklus?

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Hvala puno Snupi
    probat ću...

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Dobila sam Puregone (oko 25 ampula) od 2-11 dana, menopur 3,4, i 5, cetrotide 7-10 dan!!
    Ugl. još se oporavljam od uboda igala a ja sam dijabetičar i nije mi se problem pikati, ali ovo je bilo puno previše....

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

a ha onda si imala punu stimulaciju . onda tek za najmanje 6. mjeseci budes dobila novi termin, zato zovi sutra ili im vec danas posalji temin da te naruce!

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Budem onda nazvala ujutro pa ću ih odmah pitati za otpusno pismo!

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Citiraj sanjalica82 prvotno napisa Vidi poruku
    curke, kakva su vam iskustva sa puregonom i cetrotidom?
    Jutro! Ja sam na toj terapiji,meni nije bila problematična. Puregon malo peče,cetrotide nisam ni osjetila,malo svrbi i nateknke mjesto uboda kasnije. Mene je pikala med.sestra privatno,u trbuh i ruku kako kad. Sutra mi je 13ti dan ciklusa i idem na aspiraciju pa budem znala kaj smo zapravo dobili. Od nuspojava samo umor i pospanost. Spavala svaki dan od pol 8 navečer .Zasad znam da ima sigurno 5 većih folikula sa od 19 mm na niže,do sutra budu i prek 20 tak da mislim da su hormoni napravili svoje. Ja sam kod dr.R koji nije baš pričljiv pa mi zapravo ništ ne govori pa sama sebi dajem zaključke...al dobro,prelazimo stepenicu po stepenicu. Ak ti mogu kak pomoći slobodno mi pošalji poruku pp . Pikala sam se do 12tog dana ciklusa,prva 2 dana po 3 puregona,dalje po 2 i od 6.tog dana uz to po 1 cetrotid. Jučer dobila štopericu u 22 i danas dan bez igli,jeeeeee.

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

jutro svima!
    jel se treba imati uputnica za konzultacije..?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ftičica,da treba ti uputnica za konzultacije,jesi dobila termin za razgovor?
    bernica,sretno danas!

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

hmm.. jel ju mogu donijeti naknadno..?
    da, dobila sam..
    odnosno, ne znam jel su konzultacije, ali doktor me naručio u utorak.. zvala sam i pitala jel mogu doći što prije.
    a ja zaboravila da se u ponedjeljak ne dela i sad nemam uputnicu..
    imam doduše jednu na kojoj piše pregled, pa ću uzeti to ili donijeti naknadno.. valjda bu ok!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mislim da uputnica vrijedi mjesec dana,pogledaj datum pa uzmi nju,pregled i treba pisati gore.Super da su te naručili tak brzo i još k tome prek telefona!Idete sad na ivf?

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

onda super, imam uputnicu taman koju trebam
    zvala sam i otišla sam osobno..
    sad ne znam kaj dalje.. mislim ( bar sam tak čula ) da se treba raditi tri insem prije ivf-a?
    ili..

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Nije pravilo,ovisi o dijagnozi pojedinog para.Nas su odmah uputili na ivf jer kao njegov s-gram je uredan,moji jajovodi prohodni,a ne dolazi do prirodne oplodnje već duže vrijeme...pa tak možemo beskonačno.
    Držim ti fige da dobijete brzi termin za postupak i da uspije!
    Baš me zanima za koji mj. sad upisuju..

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

ne znam.. ja sam velim ono kaj čujem.. ali da, odluka je valjda na doktoru..
    mi se isto godinama mučimo, pa smo dobili prvo insem..
    a mi smo oboje zmrdani, kaj se tiče nalaza..
    ja se nadam da bumo brzo dobili neki termin..
    za bilo kaj!

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Evo mene s punkcije. Bezbono,anestezija odradila svoje. Samo 3 js,neznam dal je to ok ili nije. Drugo mi ništ nisu rekli osim javiti se sutra. Nadam se da budu s te tri nekaj uspjeli skombinirati. Sad sam samo malo pospana,čak me još uvijek ne boli previše. Al dobro,tablete isto rade svoje. Jesu 3 js jako malo? kak ste vi ostale imale? Hvala svima na podršci....puse svima

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ne brini bernice,i jedna je dovoljna ako je prava
    Sad odmaraj...
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za dobar party u labu!

Mary123 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Bernice ne brini....jedna je dovoljna,jedna ali vrijedna...za tulum u labu....
    Žužy upisuju za 9 mj....možda se još tko ugura u 7....sretnoooo svima

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Evo ja nazvala,sve 3js se dobro razvijaju i veli biolog da se još sutra čujemo,transfer u uto. Mi sretni,nadam se da se bude tak i nastavilo . Sretan Uskrs svima i nek svima ovi trenutni postupci budu dobitni!!!

bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jutro! Nove informacije,zapravo ono -sve je kod vas ok- znači da imamo jednu zrelu jajnu stanicu,a ne tri kak smo jučer zaključili,al ok, bolje jedna nego nijedna. Sutra u 8h transfer. Sutra u nove pobjede

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Jutro! Nove informacije,zapravo ono -sve je kod vas ok- znači da imamo jednu zrelu jajnu stanicu,a ne tri kak smo jučer zaključili,al ok, bolje jedna nego nijedna. Sutra u 8h transfer. Sutra u nove pobjede
    drzimo fige i za tu jednu da sve prodje dobro i da imas jos sretnih vijesti za nas

mala i/ili mali :-) avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

cure pitanje!
    da li su vam doktori rekli kad ste u prirodnom ivf postupku da do štoperice morate
    - mirovati,
    - ne se sexati,
    - ne voziti bicikl,
    - druckati se u autu...da li to pospješuje puknuće folikula? da li ste ikada dobili ikakav savjet za vrijeme folikulometrija i praćenja folikula ?

Ftičica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

bok svima,
    evo mene sa svježim vijestima..
    slijedeći cilus insem.
    zapisana za IVF.. 10mjesec 2013.!!!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

bernica,rekli su ti prek tel. da ipak imate jednu js? da se mrva čvrsto primi za svoju mamu i da nam javiš lijepe vijesti za dva tjedna!
    mala i/ili mali ,meni u prirodnjaku nije bilo naglašeno da ne smijem nešto od toga što si napisala..ali ako te to brine,pitaj svog doktora o tome..u kojoj si fazi?
    Ftičica,nek sljedeća insem. bude i dobitna tako da na stimulirani ne morate ni ići...

10. mj...ajme meni

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •