ana 03 i ja idem k šimunići, 21.05. po lijekove, u koliko sati moras niti tamo ? javi se na pp da se dogovrimo ostalo! sanjalice ne znam kaj da velim , na kakvoj terapiji si bila, a kaj su ti rekli u labu zakaj se to dogodilo?
ana 03 i ja idem k šimunići, 21.05. po lijekove, u koliko sati moras niti tamo ? javi se na pp da se dogovrimo ostalo! sanjalice ne znam kaj da velim , na kakvoj terapiji si bila, a kaj su ti rekli u labu zakaj se to dogodilo?
cure...neću raditi paniku ili širiti netočne informacije,ali ovo s puregonima i cetrotidima mi se ne sviđa.Ja bila na toj istoj terapiji u 3 mj,dobili 3 js, 1 zrelu. S mojim nalazima je sve super,AMH oko 20 tak da očito hormoni nisu ništ napravili. Na jednoj folikulometriji sam načula od jednog doktora koji je ušel za vrijeme pregleda da su dobili informaciju iz Rijeke da su cure jako loše reagirale na puregone i da je serija očito loša. Onda ga je moj dokt grdo pogledal,tipa,nemoj to govoriti pred njom...nisam se htela previše s tim zamarati...ali sad vidim sve više i više slučajeva da cure nisu dobro reagirale. Mogli su povući tu seriju ili ju ne davati...a ne ispucati curama postupke...nama je bil prvi i neuspjeli pa nije neka panika,al nekom je mogel biti 4. Možda je slučajnost...ali ja def u 9 mj kad idem opet ne želim puregone...ili bar neke s novim serijskim brojem. Eto...ak je nekome bitno...ili ako može,nek reagira na vrijeme...
Svima puno sreće...čitam vas svaki dan...i iščekujemo taj 9 mj...do onda malo zabave,roštiljanja...![]()
ovo bernice sto pises je grozno jos ako je istinito, nije niti cudno sto su Vinogradska, Petrova i tko zna koje bolnice krenule dijeliti iskljucivo Puregone......
Jesi li ti bernice upratila druge cure oko sebe koje su isto imale punkciju kad i ti? Znas li ista o drugim reakcijama cura?
Nisam.Na punkciji smo bile samo nas dvije tak da neznam za ostale. Ali su se tu pojavile još dvije cure sad sa lošim rez. Velim,možda je slučajno,netreba raditi odma paniku ali event malo još popratiti pa ako budu i dalje loši rez reagirati. Najvj nije ni bolnica reagirala jer nisu svi imali loše rez. Trebalo bi možda vidjeti o kojem se serijskom broju radi. Ja imam još doma jednu kutijicu pa ga mogu pročitati pa ak je isti ko i kod ovih cura možda na to malo obratiti pozornost.