Cure drage jel znate koji je mail Petrove ma naručili su me na pregled u utorak pa moram odgoditi jer ih je nemoguće dobiti na telefon
Cure drage jel znate koji je mail Petrove ma naručili su me na pregled u utorak pa moram odgoditi jer ih je nemoguće dobiti na telefon
Tonkice, mail je. predbiljezbe.cef.gin@kbc-zagreb.hr
Čestitke na trudnoći![]()
Hvala Tasha
tonkice, eto i mene u čestitare) čestitam od srca na pozitivnoj beti i prekrasnom duplanju.......
a još se sijećam kako si pisala za tanak endometriji kao i estradiolu koji nije bio kao dobar, ali je očito samo bilo prerano, prerano u tvom ciklusu))
Super je ovo ispalo i baš mi je drago što ti je uspjelo iz FET-a.
Ja na tvom mjestu uopće ne bih išla niti na uzv u Petrovu, to sve možeš kod sebe doma obaviti, po meni ne treba za to putovati u ZG.
Gdje si mislila voditi trudnoću? E pa tamo bih išla i na uzv prvi. SRETNO!
Kadauna draga hvala ti, danas idem na prvi pregled, samo da bude sve u redu, ma nisam ni ja mislila ici u Zg nego me one narucile nisu pitale di bi isla pa sam mislila da je to obavezno, ali poslala sam im mail maloprije.
Pozdrav cure drage najprije da vas sve pozdravim i čestitam na visokim betama neka samo rastu, neka bude sve u redu. A onima kojima nije uspjelo puno hrabrosti i strpljenja jer nema odustajanja. Voli vas Madona
Evo me nakon 4 g opet u petrovoj u cekaoni. Krecem s prvim konzultacijama![]()
sretno da dobijes sto bolju stimulaciju i da pocnes sanjom sto prije! Ciji si pacijent?
Bok svima, evo jedne informacije koja će možda nekome koristiti. Kod dr. Pavičić Baldani na konzultacije trenutno se naručuje za 11-12 mjesec. A što se tiče postupka, sada (kolovoz) naručuju za 1-2 mjesec.
Bok svima, evo i menepripremam se za 3 pokusaj icsi-a kod prof.Šimunica krecemo pocetkom 9 mjeseca. Jel netko koristio Gonal F pen?
curke cestitke na velikim betama i novim terminima![]()
Jutro!!!!
Da vas izvijestim o najboljim konzultacijama ikada!!!!!!!!
Oduševljena sam jer mi je dok za 2. postupak apsolutno pojačao terapiju - i to da ja nisam morala ništa napomenuti. I to ću ići čak i u dugi protokol - i baš sam happy jer se nadam da će taj postupak biti dobitan i da ćemo imati i smrzlića za budućnost. Dakle u zadnjem postupku sam koristila Puregon, a sad ću dobiti Decapeptyl i/ili Gonal - tako nešto je spomenuo dok.
Uglavnom sretna sam jer sam se bojala štednje lijekova a dok veli da oni rade normalno kao i prije.
I da: upisala sam se za 1/2014!!!!!!
Anka, gonal je stimulacija, decapeptyl nije, dal je jaca stimulacija ovisi o tome koliko gonala ces primiti.
Posljednje uređivanje od bubekica : 26.08.2013. at 07:45
Ma sigurna sam da će biti jača stimulacija jer mi je doktor tako rekao. Dakle u prvom postupku dao mi je standardnu/početničku stimulaciju da vidi kako moje tijelo reagira. A sad je rekao da će malo pojačati stimulaciju, dati mi druge lijekove i uvesti dugi protokol.
Super anka,baš mi je drago da si zadovoljna!I brzo će siječanj.
Uf,ja se polako ježim od pomisli kolko budemo opet čekali ako nam sad FET ne uspije...vjerojatno ožujak,opet ožujak.Imam osječaj ko da mi ne donosi sreću.
žužy kad ti kreces? ja sam iduci utorak gore posto nam je 12 tjedana.bebac ja sam koristila gonal pen , dva puta nista jednostavnije od toga! anka da ti sto prije dođe taj prvi mjesec ili jos bolje , da upoce ne moras ici da ostanes spontano trudna!!
Žužy - kakav ti je to stav?!?!?!?! Budi pozitivna!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Znaš što mi je sad dok rekao na konzultacijama? Da on ima iskustvo da su FET-ovi vrlo obećavajući jer tijelo bude odmorno, transfer se radi u prirodnom ciklusu i jer ovulacija nije isforsirana silnim lijekovima. On je jako strog i odgađa transfer ukoliko hormonska slika na dan transfera ne zadovoljava (to se odnosi na progesteron - ukoliko je previsok). I radije radi transfer za mjesec ili dva. Takvo postupanje nosi veći uspjeh - veli on.
Dakle - pokaži pouzdanje, a njega možeš potkrijepiti razumnim argumentima!!!!!!!!!!
Držim vam fige da zametci prežive odmrzavanje i ugnijezde se lijepo!!!!!
P.S. Mi ćemo slijedeći postupak popratiti uz kućnu radinost jer sam čitala za neka istraživanja da spermija u maternici pospješuje implantaciju jer upravo sjemenska tekućina sadrži neke tvari koje stvaraju savršen milieu. Dakle priroda je priroda - misli na sve. A ja se hvatam za slamku (naravno da ćemo paziti na obveznu apstinenciju i zabranu jednoličnih pokreta zbog moguće hiperstimulacije (imamo još vremena smisliti kako ćemo to izvesti)).
Snupi - hvala ti!
Uživaj u trudnoći!!!!!!!!!!
hvala i ja se nadam da je sa mojim "smjehicem" sve ok! Da zužy dobro ti je anka rekla, vjerujemo u najbolje!!
anka,ma pozitivna sam ja,di bi došla da ne mislim poz.
Samo volim znati unaprijed neke stvari,pa se tako i pripremam na next IVF,jer budimo realni imamo jednog smrzlića (ali vrijednog i jako se nadamo da bude preživel odmrzavanje). Evo čekam mengu da dođe svaki tren i 8-10 dc se moram pojaviti gore na prvom uzv-u
A i očito kod mene ne vrijedi da je tijelo odmornije u FET-u jer me IVF očito nije iscrpil previše kad su nam u biti oba dva uspela.
Sad sam više zabila kod kojeg Dr. ideš...ali kao da pišeš o Dr. R. On je rigorozan po pitanju hormonske slike,odgađa ET ako nije zadovoljan post stimulac. pacijentice..bubabi je nekoliko puta odgodil FET,sad za koji dan ide na 1.fm i ja joj od sveg srca držim fige da konačno krene po svog bebolinoja!
Opet,mene je pustil na transfer a progesteron mi je bil isti ko i bubabin,a nju nije pustil.Nije imala hiperstim.
Kak god bilo,ako nam sad ne uspije,vjerojatno nas opet kači ožujak a činjenica da imamo jedan postupak godišnje mi je koma..
snupi,več je tolko prošlo,nek smjehić samo raste![]()
Cure,
čestitam na malim srčekima koja su prokucala.
Vidim da se na postupak nakon konzultacija čeka cca. 6 mj. pa si razmišljam da se naručim barem na konzultacije.
Jel netko zna d ali je Kasum na godišnjem ili radi?
Budući da mi je on vodio oba postupka i sada bi kod njega...
Snupy cestitke na srceku.žužy samo pozitivno razmisljaj i budi spremna na sve a mi navijamo za veliku betu i srceko.
drzim fige svima koji cekaju
![]()
bebac,
Jesi se snašla s gonal-penom?
Posljednje uređivanje od žužy : 27.08.2013. at 10:35
Lipa moja Žužy hvala ti što uvijek misliš na mene...i ja pretpostavljam da Anka piše od mom dr.
A ja sam ga fala bogu dobro upoznala.."martin u Zagreb..Martin iz zagreba"...strah me je u petak uopće ići u Petrovu...
Ako ne ništa barem ću ići u posjet mojoj Žužy![]()
Snupi sretno...
Anka i tebi da što prije prođe vrijeme...
a svim ostalim curkama držim fige i šaljem veliku pusu
p.s ja mislim da ako ovaj puta ništa ne bude da se ja pozdravljam sa Petrovom i idem privatno...stvarno sam se nahodala gore , dolje..i svaki put me vrati doma bez išta.
bubo,ma dobit će onako te opet vrati nazad. Samo pozitivno,nadam se da se vidimo!
Bubaba - hvala! Sjećam se tvog slučaja... Ali možda dok pretjeruje, a možda je u pravu... Možda visok progesteron uistinu vodi do neuspjeha?! Zašto je kod tebe tako visok? Kaj ti je rekao?
Uistinu se nadam da ćete do kraja izvesti postupak i da će on biti dobitan!!!!!!!!!!!!
I ja sam kod istog doka. Dosad je bio šutljiv, vidi me 2 dana nakon folikulometrije u hodniku i ne prepozna me, za vrijeme razgovora i pregleda me niti pogleda u oči... aaaaaaali sad na konzultacijama je bio kao drugi čovjek. Baš smo se lijepo napričali, sve mi je objasnio, uvjerio me u svoju stručnost,... Tako da otišla od njega totalno sretna i pouzdana. Bumo vidjeli kako će biti drugi put! Jedva čekam!!! Moram priznati da se malo i bojim - ne davanja injekcija - nego bolova. Ja sam 3-4 dana pred punkciju imala dosta jake bolove - poput ovulacijskih bolova - a naravno da se to nastavilo nakon punkcije još 3 dana. A sad ću dobiti još i jaču dozu lijekova (ako se dok ne predomisli), kako će onda moji jajnici tek rasturati?!?!?!?
žužyprocackala sam youtube i mislim da ce pen biti macji kasaljhehe ali vidjet cu kad dode menga i krenem pikatibubaba samo polako dr. misli o tome kako da se primi bebac a ne da propadnu eskimici bolje cekati jedan mjesec nego 6-7 mjeseci do nove stimulacije mi smo uz tebe
![]()
O kojem je dr. riječ?
ja ovdje ko padobranac upala pa ne mogu pohvatati konce...
curke koje idete u Petrovu- daj nazovite za stanje, ja sam trebala ici na pregled u utorak pa sam jucer zvala i rekli su mi da mog dr nema jer od ponedeljka nema jer štrajkaju!
Pozdrav svima! Evo da se ja javim nakon dugo vremena. Pratim vas sve ali nisam baš bila marljiva s pisanjem. Naša situacija je slijedeća : bila 28.8. po lijekove,dobila decapeptyl amp od 21.dana ciklusa koji bi trebao početi za koji dan i Menopur od 2.dana slijedećeg ciklusa pa u akciju. Znači 10mj je naš. A da sam i dobila kraći postupak,trebala bi čekati 10 mj jer mi je dr.R rekao da u 9 najvj nebude nikoga i da će se sve odgoditi. Sad natrag na posao nakon 2 tj go pa onda na bolovanje u 10 mj. Čestitam svim novopečenim trudnicama,a svima koje još nisu želim da budu što prije. Decapeptyl se daje isto u trbuh ko puregon?
snupi,dal ideš sutra onda u Petrovu?
Kaj se štrajka tiče,,to mi je čudno da ti je rečeno da štrajkaju od ponedjeljka jer na tv-u najavljuju štrajk tek za koji tjedan
Ako koja od vas zna trenutno stanje s radom u Petrovoj,bila bih zahvalna za neku info...dali ima doktora ovaj tjedan,zbog simpozija.
bernica,sretno u postupku,neka bude dobitan!
Nemam iskustva s Decapeptylom,prošnjofaj tud http://forum.roda.hr/threads/30090-s...vanje+inekcija
da ipak idem sutra , profa nema ali ima zamjena!!Tko treba neka zove da li njegov dr radi li ne i da li ima zamjenu!
Sutra moram ići na konzultacije kod dr. Šprem, zvala sam i rekla mi je sr. da je ona sutra tamo!
tasha u koliko si gore , ja sam u 11 pa se mozda i vidimo!
Jutro svima...ja sam bila jučer na pregledu i dogovoreno je da krajem 9 idem u prirodni a u 2 mjesecu 2014. u stimulirani. Dr. me upozorila da mi je jako veliki rizik u prirodnom jer su mi šanse umanjene zbog jednog nedostupnog jajnika i da sve propada ako mi folikul bude na tom nedostupnom.
Mene sad zanima što ako mi folikul bude na nedostupnom jajniku, gdje on odlazi kad prsne? Što se nemože napraviti insemenacija?baš sam u nedoumici...
Trebali su javiti ženama koje imaju dogovorenu neku fazu u postupku,a ne kaj su neke dolazile badava...ko da su svi iz Zg.
Ja imam prvu fm u ponedjeljak,onda mi bude 10.dc i nadam se da mi O nebude uranila ovaj mjesec..
Na koji mail se može naručivati ili baš moram zvati?
I nije mi nitko odgovorio da li Kasum radi?
Netko bilo tko?
osijek,možeš se naučiti na E-mail: predbiljezbe.cef.gin@kbc-zagreb.hr
U biti,samo tako se i možeš naručiti,preko telefona dobiš samo info,ne naručuje se više telefonom.
Neznam ti kako radi dr. Kasum,ali to ti nije bitno,budu te naručili u njegovu smjenu vjerojatno..
Ja danas obavila prvu fm,ovulacija bi trebala biti danas,sutra a onda idemo po našeg eskimića![]()
Žužy draga sretno i držim fige da bude uspješno.
Svima u postupcima želim puno sreće.
Pozdrav cure
žužy,super vijesti,![]()
ja krećem u skupljanje papira, 30.10. po lijekove ako sve bude po planu..
pozdravi svimai sretno u postupcima!!!
ja sam kod Kasuma bila prosli ponedeljak inace sam pacijent profa Š!