Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
anka,ma pozitivna sam ja,di bi došla da ne mislim poz.
Samo volim znati unaprijed neke stvari,pa se tako i pripremam na next IVF,jer budimo realni imamo jednog smrzlića (ali vrijednog i jako se nadamo da bude preživel odmrzavanje). Evo čekam mengu da dođe svaki tren i 8-10 dc se moram pojaviti gore na prvom uzv-u
A i očito kod mene ne vrijedi da je tijelo odmornije u FET-u jer me IVF očito nije iscrpil previše kad su nam u biti oba dva uspela.
Sad sam više zabila kod kojeg Dr. ideš...ali kao da pišeš o Dr. R. On je rigorozan po pitanju hormonske slike,odgađa ET ako nije zadovoljan post stimulac. pacijentice..bubabi je nekoliko puta odgodil FET,sad za koji dan ide na 1.fm i ja joj od sveg srca držim fige da konačno krene po svog bebolinoja!
Opet,mene je pustil na transfer a progesteron mi je bil isti ko i bubabin,a nju nije pustil.Nije imala hiperstim.
Kak god bilo,ako nam sad ne uspije,vjerojatno nas opet kači ožujak a činjenica da imamo jedan postupak godišnje mi je koma..
snupi,več je tolko prošlo,nek smjehić samo raste
Lipa moja Žužy hvala ti što uvijek misliš na mene...i ja pretpostavljam da Anka piše od mom dr.
A ja sam ga fala bogu dobro upoznala.."martin u Zagreb..Martin iz zagreba"...strah me je u petak uopće ići u Petrovu...
Ako ne ništa barem ću ići u posjet mojoj Žužy
Snupi sretno...
Anka i tebi da što prije prođe vrijeme...
a svim ostalim curkama držim fige i šaljem veliku pusu