Bubaba - hvala! Sjećam se tvog slučaja... Ali možda dok pretjeruje, a možda je u pravu... Možda visok progesteron uistinu vodi do neuspjeha?! Zašto je kod tebe tako visok? Kaj ti je rekao?
Uistinu se nadam da ćete do kraja izvesti postupak i da će on biti dobitan!!!!!!!!!!!!
I ja sam kod istog doka. Dosad je bio šutljiv, vidi me 2 dana nakon folikulometrije u hodniku i ne prepozna me, za vrijeme razgovora i pregleda me niti pogleda u oči... aaaaaaali sad na konzultacijama je bio kao drugi čovjek. Baš smo se lijepo napričali, sve mi je objasnio, uvjerio me u svoju stručnost,... Tako da otišla od njega totalno sretna i pouzdana. Bumo vidjeli kako će biti drugi put! Jedva čekam!!! Moram priznati da se malo i bojim - ne davanja injekcija - nego bolova. Ja sam 3-4 dana pred punkciju imala dosta jake bolove - poput ovulacijskih bolova - a naravno da se to nastavilo nakon punkcije još 3 dana. A sad ću dobiti još i jaču dozu lijekova (ako se dok ne predomisli), kako će onda moji jajnici tek rasturati?!?!?!?