Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka
    bernica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Pozdrav svima! Evo da se ja javim nakon dugo vremena. Pratim vas sve ali nisam baš bila marljiva s pisanjem. Naša situacija je slijedeća : bila 28.8. po lijekove,dobila decapeptyl amp od 21.dana ciklusa koji bi trebao početi za koji dan i Menopur od 2.dana slijedećeg ciklusa pa u akciju. Znači 10mj je naš. A da sam i dobila kraći postupak,trebala bi čekati 10 mj jer mi je dr.R rekao da u 9 najvj nebude nikoga i da će se sve odgoditi. Sad natrag na posao nakon 2 tj go pa onda na bolovanje u 10 mj. Čestitam svim novopečenim trudnicama,a svima koje još nisu želim da budu što prije. Decapeptyl se daje isto u trbuh ko puregon?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj bernica prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima! Evo da se ja javim nakon dugo vremena. Pratim vas sve ali nisam baš bila marljiva s pisanjem. Naša situacija je slijedeća : bila 28.8. po lijekove,dobila decapeptyl amp od 21.dana ciklusa koji bi trebao početi za koji dan i Menopur od 2.dana slijedećeg ciklusa pa u akciju. Znači 10mj je naš. A da sam i dobila kraći postupak,trebala bi čekati 10 mj jer mi je dr.R rekao da u 9 najvj nebude nikoga i da će se sve odgoditi. Sad natrag na posao nakon 2 tj go pa onda na bolovanje u 10 mj. Čestitam svim novopečenim trudnicama,a svima koje još nisu želim da budu što prije. Decapeptyl se daje isto u trbuh ko puregon?
    bernica,sretno u postupku,neka bude dobitan!
    Nemam iskustva s Decapeptylom,prošnjofaj tud http://forum.roda.hr/threads/30090-s...vanje+inekcija

tina_julija avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj bernica prvotno napisa Vidi poruku
    Decapeptyl sam dobila kao stopericu, u ruku u misic, tako da mislim da se ne daje u trbuh ali svakako pitaj doktora ili sestre...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •