Poštovanje!

Eto i mene kod vas.

Ukratko, M. nikad nisam ni dobila "za pravo", odnosno dobivala sam ju tak povremeno par puta godišnje. S obzirom da sam oduvijek svjesna da ću teško ili nikako napraviti bebača samo od sebe, cjelokupna situacija mi nije neki šok ili iznenađenje.
Dijagnoza mi varira (ovisno o ginekologu danu tjednu godini i poravnanju planeta) ali recimo da sam klasificirana najčešće kao PCO.

MM je još neklasificiran jer nismo došli do S-grama još.

Za sada sam bila jednom na inicijalnom razgovoru u VV ali ...ali ....pogodila sam naj naj gori moguci dan u godini kad su iz nekog razloga spali samo na jednog doktora. I onda naravno prvo su išli oni koji su taj dan imali postupak već neki, pa oni koji su na kontroli pa oni koji su trudni i onda na kraju oni koji su tek došli prvi puta. Došla u 8 došla na red u 17 sati. Ne moram ni reći da u 17 sati doktor nije bio raspoložen za razgovor, dogovor ili bilo što nego mi je samo uvalio papir na kojem je pisao što sve moram donjeti od papira za drugi put. Mislim da sam unutra bila 3 minute max.

A papiraaaaaaa......
Uglavnom krenula ja po tom popisu sve nevoljko skupljati i došla do briseva i ispalo da imam neke upale, ništa strašno ali kako ću ići u postupak mora sve biti pic pic. Kura ljekova, novi brisevi..i promijeni se ginekologica.
I dođem ja naivno 2 mjeseca prije novog zakazanog termina na VV da ponovim papu (jer znam da moram imati "svježe papire") ali ne! Staru papu smo radili prije 8 mjeseci, brisevi su prije 6 mjeseci pokazali da je sve u redu, dakle nema razloga raditi papu prije nego se napuni godina dana. I kažem ja ok, ali znate da mi trebaju svježi papiri i tražiti će me papu a na njoj piše upala..ali ne. Nema osnova da vam radim papu. Ali kak je nova gin. , ona ne zna kaj sam se ja dogovorila sa starom, evo vama uputnica opet za prvi pregled pa idemo sve lijepo ispočetka. Dakle svi oni hormoni brisevi i sve pada u vodu jer dok dođem na red za pregled i dok mi OPET kažu koje sve papire trebam skupiti već će postati sve ovo staro, dakle izgubila sam 6 mjeseci skupljanja papira sam tak. Tu sam već lagano bila izživcirana svojom novom ginićkom.

Uglavnom sad dakle opet idem na prvi pregled ali ovaj puta sam se odlučila za Petrovu jer se nisam mogla prisliti da opet odem na VV...
Idem čuti opet koje sve papire trebam skupiti i onda kad opet dobijem sve to lijepo napisano idem kod gin. po uputnice raditi briseve i istekla bude i ta godina dana pa ću dobiti možda i novu papu.

Cijela ta situacija me malo frustrira i imam potrebu promijeniti ginićku...

Dakle petrova 11 mjesec prvi pregled(v2.0).. ne znam da li da opće sada napraviti s-gram kad ja sa svoje strane necu imati nikakvih papira za donjeti osim ovih "starih" hormona i briseva. A dok ja opet odradim sve te papire onda će već opet s-gram biti star....