Pokazuje rezultate 1 do 50 od 5595

Tema: Potpomognuta u PETROVOJ

Hybrid View

prethodna poruka prethodna poruka   sljedeća poruka sljedeća poruka

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj philipa prvotno napisa Vidi poruku
    Obzirom da ova tema ima sto i nešto stranica može li mi tko dati preporuku za kojega liječnika sa Petrove?Bila sam ranije kod prof.Ivanišević,ali mislim da ona nije u postupcima MPO nego samo u patologiji trudnoće(ime njenog supruga sam zaboravila,ali navodno je u mirovini)...HELP
    Suprug od prof. Ivanišević je prof. Djelmis ali oni su oboje na patologiji. Ja sam kod Prof. Šprem-Baldani i meni je super. Prije sam bila kod prof. Kasuma i presretna sam što sam promijenila dr. Blago rečeno je da sam u 1 postupku izgubila vrijeme i živce...

ljubilica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Tasha1981 prvotno napisa Vidi poruku
    Suprug od prof. Ivanišević je prof. Djelmis ali oni su oboje na patologiji. Ja sam kod Prof. Šprem-Baldani i meni je super. Prije sam bila kod prof. Kasuma i presretna sam što sam promijenila dr. Blago rečeno je da sam u 1 postupku izgubila vrijeme i živce...
    Tasha jesi li kod prof.Šprem ili Pavičić Baldani? to su različite doktorice... ili si kod obje?

Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj ljubilica prvotno napisa Vidi poruku
    Tasha jesi li kod prof.Šprem ili Pavičić Baldani? to su različite doktorice... ili si kod obje?
    Ma ja sam kod Šprem-Goldštajn...sva sam se pogubila u tim duplim prezimenima. Dr. Pavičić-Baldani mi je bila na jednoj aspiraciji i to je sve... Sorry na krivim informacijama...

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •