evo tek 2dnt i ja već šizim,neznam meni je ovo čekanje svaki put sve teže i teže,danas sam tako sva neka pesimistična
ima da poludim do bete!!!!![]()
evo tek 2dnt i ja već šizim,neznam meni je ovo čekanje svaki put sve teže i teže,danas sam tako sva neka pesimistična
ima da poludim do bete!!!!![]()
Sunasce ,neka bude treca sreca
Ja sam vam isto sva na iglama,M mi kasni evo 2 dana ,a uvijek dobim 25-26 dc,sad je 30..
Iako znam da su male sanse uz ovu dijagnozu ,nekako se potajno mrvicu nadam...
Hvala ti sunasce na zeljama..
Ako ne prije,u utorak cemo sve znatia dotad uzivancija u predivnom danu
![]()
Cure, i ja vam se pridružujem. U petak sam imala transfet jedne 5-stanične točkice i čekam betu na petak 13. Danas mi je 3dnt, nemam baš nekih simptoma, samo mi vrijeme jako sporo prolazi. Ponekad me malo nešto grči u trbuhu, (.) (.) me dosta bole i iritiraju, a spavati bih mogla po cijele dane. Mislim da je to sve od utrića. Ne mirujem ništa posebno, čak sam išla i raditi jer nemam neki naporan posao. Da vas pitam, da li ste se kupale u moru dok ste čekale betu?
kiki, kako si mi ti?
Svim drugim curama želim puno sreće za sve šta im treba![]()
meni je dr rekao da se nesmijem kupati ...i sad otkad sam potvrdila trudnocu sa 3 testa i dalje se ne kupam u moru...dr je spominjao bazene ali neznam dali je mislio i na more ali ja nisam htjela riskirati pa se necu kupati do prvog pregleda i dok se ne posavjetujem snjim...meni beta prekosutra...napokon...pospanost iako moze bit od utrica je dobar znak...ja sam zadnjih tjedan dana svako popodne spavala umor bi me u potpunosti svladao....a cice su me pocele boljet tek oko 7,8dnt..sad su vec dobro nabujale i drukcije su nego inace danas mi je 16dnt
Pridruzujem se....Transfer mi je bio 22.6.12.....pod terapiju imam duphaston i utrice....andol i folnu kiselinu....
osobno nemam nikakve simptome...sem nadutosti i pomalo tupa bol u jajnicima...predpostavljam da se vracaju u normalu
vise sam budna nego sta spavam....e sad jel sam ja neka smotana pacijentica...al nista ne osjecam...
jel ima jos nekoga sa takvim iskustvom da nema nikakve simptome???
Evo curke da vam se i ja pridružim sa svojim simptomčićimaDanas mi je 5dnt, na 3dnt sam u dva navrata osjetila lagano grčenje maternice, 4dnt je bilo malo sukrvice i brzo prestalo. Grudi velike i bolne, ali to pripisujem Estrofemu....isto bih mogla spavati koliko god hoću.
Svima šaljem vibrice i želim sreću ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Sejla,dobro zvuci
Meni M kasni evo danas 4 dana...sad vec stalno trcim na wc i provjeravam jel vjestica stigla
milasova divno, ma navijaaaaaaaaaam svom snagom da si nam T![]()
![]()
![]()
medeni.angel, tek ti je 3dnt, tako da još stignešali da, bilo je dosta trudnica bez ikakvih simptoma! Puno sreće!!!!!
Draga sejla,da bar!! u sebi navijam i skacem da jesam,ali razum mi govori da se skuliram jer uz nasu dijagnozu je dosta tesko ostvarit trudnocu prirodno..
U svakom slucaju,sutra cu napravit test pa dilema rjesena![]()
I da,nemam bas nikakvih simptoma..jedino sto mi ciklus traje 25-27 ,a sad mi je 31.. Ma neam pojma..sutra ce test sve pokazat
milasova,držim fige za plusić!!!
sejla,super simptomi !!
dino,nadam se da će nam bit sretan petak 13!
medeni.angel.sretno!!
meni danas 4dnt,jučer me malo trbuh bolio,kao pred stvari i drugo ništa,ma svaki put je drugačije,stvarno bi se trebalo opustit i ne gledat simptome,ali kad je teško..![]()
Pridružujem se i ovdje k vama. Danas 3dnt jedne osmostanične mrvice. Od simptoma ništa osim tolike živčanosti da mi ni blizu nitko ne smije![]()
Ipak je jutros vjestica stigla
Ocekivala sam takav ishod pa nisam previse tuzna
milasova, baš mi je žao...ali drago mi je da nisi jako tužna...doći će bebica.
meni je danas 7 dnt...cice narasle i bole( od utrića), a "dolje" tulum samo takav... zadnja 2 dana imam feeling ko pred M, ti u tamo probadanja u maternici...
baš me zanima dal si to moja mala Snjeguljica traži svoje mjesto...još koji dan pa ćemo znati
svim čekalicama želim debele testiće i velike ß
Ja nemam baš nikakvih simptoma danas...jučer i prekjučer me malko probadalo koda ću dobiti,cike ništa ne bole,nisam pametna...planiram napraviti testić za trudnoću za vikend....
Milasova žao mi je
Mary, Bab, Arianm, Kiki ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za velike bete
milasova žao mi je
ostalim curkama i dečkima šaljem vibre za sve što im treba!
p.s. molim vas ne obračajte pozornost na simptome jer i te kako znaju prevariti
curke, evo da vam javim da je moja beta 11dnt čista 0. moj osobni rekord do sada.
tuga je velika, ali nekako sam i znala zbog izostanka svih simptoma, ponajviše zbog grudi koje više uopće nisu bolile... pa sam se nekako i pripremila na takav ishod.
nema druge nego odtugovat, dići glavu i krenuti u nove pobjede...
svim čekalicama želim puuunoooo sreće![]()
Sljeme,jako mi je zao
svim cekalicama saljem mnostvo pozitivnih vibri..
Hvala svima na podrsci,ali eto suden mi je taj 10 mj..
nikad mi M ne kasni pa sam eto malo se nadala..ali nije ni bila za ocekivat prirodna trudnoca pa sam to dobro.podnjela..
Milasova8 žao mi je,ali ne gubi nadu jer ja sam s još gorom dijagnozom uspjela prirodno i to dva puta. A ko ne prije onda će bit bingo u 10. mj.
Sljeme drži se
A što se tiče simptoma,ovaj put sam svečano obećala da neču obračat pažnju na njih,al eto svejedno ih tražim...imam jedno pitanje,koliko čitam gotovo sve cure koje su uspjele su imale lagane grčeve ili probadanja 4.,5. ili 6. dnt...jel ima koje koja nije imala ama baš nikakve grčeve a beta je bila pozitivna?
Bubimitka hvala...iako nemam neke simptome a danas je 8dnt...danas mi se samo vrti po glavi da nismo uspjeli....a vidjet ćemo...očito takav dan...mene inače cike bole kad trebam dobiti evo sada me nebole ništa...sljeme drži se...![]()
joj milasova moja baš sam mislila da ćeš nam uljepšati dan.. čuj čuda su uvijek moguća.. ali znam ipak smo mi cure koje stojima čvrsto na nogama i spremne smo na sve i dobro i zlo.
ostale moje simptomuše nek ste mi sve prelijepe trudnice ~~~~~~~~~~~~
i kako Sonjica kaže simptomi stvarno ništa ne znače, mene evo nisu ni malo grudi boljele nije me probadalo i da nisam imala nalaz bete nikad ne bi rekla po ničemu da sam trudna..
ali znam jače je to od nas.. tražiš svaku i najmanju slamku.. mislim ja sam prva 7dpt ovdje oplakala i otpisala ovaj postupak..
draga milasova žao mi je, baš sam mislila da ćeš nam objaviti svoj plusić.....ali sigurno hoćeš u 10mj, listopad je tvoj!!!!!!![]()
meni je sutra beta...kao sto vec znate ovo mi je bio prvi postupak i do danas na 16 dnt sam popišala 3 pozitivna testa ali vidicemo sto se reci beta...sto se tice cica...neznam kakav su one pokazatelj mene su dosad boljele onako malo..i to na momente cas bole cas ne bole a danas uopce ne bole na dodir skoro nista.to me malo zabrinulo ali sam se smirila nadam se da ce bit sve ok ipak...bole samo bradavice koje su dosta osjetljive..inace po zm danas sam 5+2 i osjetim samo ponekad kao da cu svaki tren dobit m..i tako uglavnom jednom dnevno imam taj osjecaj..od ostalih simptomapromjene raspolozenja pospanost...
joj,bas ste divne
svima puuuno strpljenja u cekanju bete,i svima zelim pozitican ishod od srca..
A s nestrpljenjem cekam petak da tikica cuje dva kuckajuca srceka
evo da i ja ovdje javim danas potvrđena 2. beta (6 dana nakon prve, uhvatili me vikend i praznici) 9462 19 dnt.
navijam za sve vas cure u postupku da nam se pridružite.
I kako je tikica napisala, i ja se ovaj put nadam trudnoći do kraja.
venddy,čestitam!želim ti urednu trudnoću-do kraja!
milasova, sljeme baš mi je žao...
za sve cure moje malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~
cestitke venddy stvarno velika i lipa brojkica bete sretno i dalje...!!!!!
ja eto maloprije vadila betu pa cekam nalaze koji bi mogli biti do podne...jedva cekam rezultate i isto se nadam urednoj brojkici na 18 dnt...:D
hvala cure, danas je već bolje.
čestitke svima na beti i svim čekalicama bete i svega ostalog puno vibrica šaljem!!!!
Danas mi je 5 dnt i probudila sam se s tako jakim grčevima i probadanjima u trbuhu da ne mogu stajati, ni hodati kako treba. Zna li koja da li smijem što popiti protiv bolova jer baš jako boli, a imam dosta visok prag tolerancije na bol? Nadam sa da si to moja točkica traži mjesto
venndy, čestitam i želim ti mirnu trudnoću do kraja
donatela, jedva čekam tvoju betu, sigurno će biti lijepa i velika brojka!
dino to ti je super znak, nemoj ništa piti protiv bolova istrpi ..
i sretno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
venddy čestitam beta je odlična!
donatela sretno čekamo i tvoju betu ~~~~~~~~~~~~~~
evo da javim i ovdje ...moja beta na 18dnt iznosi 4916,6.......juppiiii...pa ja sam stvaarno trudna....
iduci tjedan je prvi uzv jedva cekam i nadam se da ce bit sve ok i dalje...
donatela krasna ti je beta, neka sve i nadalje bude tako dobro~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cestitke svima! koje velike bete. nadam se da je zarazno i da ce se prenjeti na cijeli nas pdf.
ja sam 4dnt3d - danas bi blastica trebala krenuti sa implatacijom. znam da je jos prerano za simptome ali jutros su krenuli mood swings. ono zesci. rekao bi moj hubby pa to je tebi standard, bilo bi dosadno da ih nema![]()
Čestitke svima na visokim betama i želim urednu i školsku trudnoću!!!
Čekalicama bete puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za visokeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee bete!!!!
Aaaaaa šta da ja radim...molim i vašu pomoć curke...danas mi je 9 dnt i jutros se probudih sa dva prišta na licu...to mi je uvijek bio znak da ću dobiti...jeli i sada...dali da popiškim jedan testić...(((
Mary jesi primila kakav booster poslije tranfera?
ne brini se za prištiće i ja obično dobijem samo pred m. a ovaj put sam isto dobila jedan dva i onda su nestali a uspjela sam..
Mary znam da je teško, ali strpi se za testić bar još 2 dana.. Rano je.. A prištići ne moraju ništa značiti...