Stranica 103 od 203 PrviPrvi ... 35393101102103104105113153 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,101 do 5,150 od 10138

Tema: Nakon transfera!

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Evo i mene na ovu temu, danas su mi vraćena 2 embrija 5.dana, kaže dr da su vrhunski

Rekao je da nema strogog ležanja, nego više sjedenje/šetnja/opuštenost.
    Booster primila pola, sutra idem vidjet kako će biti trbuh, možda primim još.

Dobro da mi transfer bio 5.dan, taman su mi se jajnici odmorili od svega, trbuh malo splasnuo i sad sam spremna za dalje

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Curke, protiv grčeva se preporuča piti magnezij?
    Ja recimo svako jutro osjetim grčeve kao da će menga, čak i prije transfera

TrudyC avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2010

Početno

Curke, protiv grčeva se preporuča piti magnezij?
    Ja recimo svako jutro osjetim grčeve kao da će menga, čak i prije transfera
    Svakako. I nemoj trošiti previše novaca i najjeftiniji šumeći magnezij iz DM-a će obaviti dobar posao

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kad se već spominje mg,imam pitanje.preporučen mi je bio na početku trudnoče,baš zbog tih grčeva,jako su me mučili noću.suprugu je u ljekarni žena preporučila mg u obliku praha,rastopi se pod jezikom.nakon par dana sam (zbog viška vremena ) išla malo čeprkati po sastavu i našla veliki udio aspartama(umjetnog zaslađivača),za što sam čitala da trudnice trebaju izbjegavati,pogotovo u prvom tromjesječju.eh sad...dal to shvatiti ozbiljno,ili,kao što kaže TrudyC,i najjeftiniji šumeći mg je dobar,mada uglavnom imaju ta umjetna sladila?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

MM kupio neki šumeći magnezij u dm-u, za sada bude valjda ok. Popila sam ujutro, mislim da je pomogao. Ali nisam još išla gledati sastav...

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

vratila sam se sa transfera!!! 3.dan, 2mrvice obadve osmostanične!!!
    šta vi pijete mg?, ja samo folnu k., šta vam je praksa piti nakon transfera?

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pijem folnu, a magnezij je doktor rekao da uzmem kad osjetim grčeve. Jučer su me dosta mučili, i jutros...

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

meni ne treba mg, sad mi treba nešto da mi smiri crve da odmaram
    ne mogu vjerovati, nikad nisam imala ljepše zametke i to 8.stanične, ovaj put su kao da ih je netko šestarom crtao, a sekundarni je u pitanju
    čak da nije bilo ništa za transfer nebi bila previše tužna jer znam da je šansa manja tako da je veselje još i veće

amyx avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

I ja pijem Mg iz DM-a

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Koliko popijete Mg?
    Ja sam jutros popila jednu tabletu, i sad jednu. Strah me da ti grčevi ne budu loši za implantaciju

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

nece smetati za implantaciju al zato mozes od njega imati jaaako meku stolicu!!

trantincica avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

mislim na magnezij..nece grcevi smetati..ja sam ih imala,a prestala piti zbog stolice i primilo se:+)

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Pa trenutno mi i probava nije baš bajna, pa nije problem

Jao kako mi lijepo vidjeti da je nekome 1.postupak uspio
    Posljednje uređivanje od Vrci : 12.07.2012. at 19:20

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

šta je dobro za popiti ili pojesti da se zametak bolje primi? nešto za prokrvljenost maternice...
    sad odjednom imam vremena ne pretek za razmišljanje, ne znam kako da ga skratim, more zabranjeno, bilo koji teži rad isto, ubi me dosada
    šta vi radite kad ništa ne radite, ja bi nešto samo ne znam do koje mjere smijem

krol avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

olivera....imam takvu u kuci.....kosti mi moje pojede....sve zabranjeno,strogo mirovanje
    sta bi ti radila....sjedi s mirom i gledaj serije......ne trazi djavla

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja se isto osjecam malo beskorisno. al mi je rekao dr da se ne smijem zalijepiti za krevet. treba se malo kretati,radi bolje prokrvljenosti maternice.

ja malo lezim (utrici),pa sjedim, vec na dan transfera sam bila u laganini setnji "s noge na nogu"... sve polako

krol avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kako beskorisno....ima li vece koristi nego da rodite male andjele.....setajte ujutro i kasno navece a ostalo lezi,citaj,heklaj,pleti,gledaj razne indijske i turske gluposti i uzivaj.....ja cu svoju na kraju svezati za krevet iako nisam sklon tim sado mayo igricama

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

pa vec preko 3 tj imam postede na sve poslove,sad mi je vec cudno. iako super zvuci,lezanje i odmaranje bude teze nego sto se cini

a meni bi sad trebala krenuti implantacija

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

krol hahaha, nisam tražila da ribam fuge između pločica
    samo ideju, čitat mi se neda, na sapunice se ježim, od ovo malo ležanja do sad me kičma boli, moram se protegnuti, prošli put sam bila zakovana za krevet jer sam krvarila(bila trudna)i ponašala sam se kao da sam u bolnici. ovaj put je sve ok i dr je rekao da ne moram tako strogo bit, mala šetnjica godi kako i vrci kaže za prokrvljenost maternice
    ma ovo su sad slatke muke u čekanju bete
    ps:nešto mi je u uhu da sam čula da je 1 andol 100 na dan dobar za prokrvljenost maternice, ste čuli za to?
    inače sam protiv svih oblika kemije i antibiotika, ali cilj opravdava sredstva

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ja sam to cula,ali necu nista uzimati. Dr nije rekao, ne usudim se nakon svih hormona i svega jos necim zatrpavati tijelo.
    al to sam ja

krol avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

andol je mojoj suprizi propisan u Pragu da pije....e sad ne sjecam se dokle ali mislim skoro cijelu trudnocu

laky avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006
    vječita lutalica......na samom jugu ,srcem u Slavoniji

Početno

Citiraj krol prvotno napisa Vidi poruku
    andol je mojoj suprizi propisan u Pragu da pije....e sad ne sjecam se dokle ali mislim skoro cijelu trudnocu
    ja sam ga pila do 33 tjedna po preporuci dr.Kuvačića,ali svakako se treba konzultirati s liječnikom nismo svi isti

krol avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Naravno da se treba obratiti doktoru...ja samo kazem kako je kod nas

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Ja sam zadnji put pila aspirin protect 1x1 po preporuci dr.
    Krol i da je svezes neces nista promjeniti Neka ne radi nista tesko i sve ce to biti u redu.
    Svim cekalicama bete,transfera,punkcije i sl. saljem ~~~~~~~~~
    Jedna pricica za podizanje morala..... Prijateljica mi je imala 2 vanmatericne trudnoce,bez 1 jajovoda idrugi u priraslicama,nakon 5-6 ET i jos toliko FET ostala prirodno trudna.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

drage moje,evo da javim moju beticu je 18 410 jeeee.... .-D nadam se da je to-To!!!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

kiki kako misliš nadaš se?hehehe
    to je sve samo ne betica, vrti mi se od brojeva
    pa neka netko kaže da petak 13. nije dobar dan

krol avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

bravo kiki ....cestitam....to mi lici na Jon Kate plus eight

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Ajme kolika je to beta, onesvijesti ću se

Koji je to dnt?

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

bravo kiki

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Koliko popijete Mg?
    Ja sam jutros popila jednu tabletu, i sad jednu. Strah me da ti grčevi ne budu loši za implantaciju
    ja pijem donat mg..... i meni je skroz ok nema više grčeva!!

The Margot avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Bok svima!
    Da li je ikoja od vas ikada nakon transfera osjetila neku čudnu toplinu u nožnim prstima? Jako čudno - meni se ovo prvi puta desilo -po 5-6 puta na dan, i to samo u prstima lijeve noge... Kao da su mi uronjeni u toplu vodu. To se počelo dešavati baš dan nakon transfera.

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Citiraj Sonja29 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam zadnji put pila aspirin protect 1x1 po preporuci dr.
    Krol i da je svezes neces nista promjeniti Neka ne radi nista tesko i sve ce to biti u redu.
    Svim cekalicama bete,transfera,punkcije i sl. saljem ~~~~~~~~~
    Jedna pricica za podizanje morala..... Prijateljica mi je imala 2 vanmatericne trudnoce,bez 1 jajovoda idrugi u priraslicama,nakon 5-6 ET i jos toliko FET ostala prirodno trudna.
    pozdrav drage moje,čitam vas već godinama...sada sam odlučila pridružiti vam se i dijeliti sa vama i tugu i radost ...ono što me jako zainteresiralo je priča od sonjine prijateljice (jer i sama imam sličnu situaciju) pa bih molila ako mi možeš reći da li je koristila kakvu alternativu tipa čajeva ili bilo što drugo? ja sam već očajna i hvatam se za slamku i jako se veselim kad čujem ovakve priče

seka35 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    drage moje,evo da javim moju beticu je 18 410 jeeee.... .-D nadam se da je to-To!!!
    o ,cstitam kiki i sigurno je to ,to!

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kiki, sve čestitke

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Kiki čestitam!!!

Datum pristupanja
    Jun 2012

Početno

Pozdrav svima!!! Eto da se i ja pridružim svima koji ste u iščekivanju kao i ja sama.
    Punkcija mi je bila 11.07. a transfer 13.07., vraćena su mi 2 četverost. embrija, beta 30.07. ( VV )
    Sad kad sam malo čitala sve ovo svima su kasnije radili transfer... 6,8..blast. .... Pa sam se malo
    zabrinula.....

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Prijavljujem povratak 1 blastice.

ivana2198, mislim da nemaš razloga za brigu jer dvodnevni embrij i treba imati 4 stanice, a nema dokaza da kasnije vraćanje povećava šanse za trudnoću...

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Argente,sretno!!!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

argente sretno!

Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

ivana2198 nemoj se brinuti draga,nema tu pravila,netko ima odlične blastice 5 dan i ne dođe do tudnoće,a bilo je primjera 2-staničnog embrija koji su sada male bebice,opusti se to ti je trenutno najvažnije a ja ti držim želim ti veliki +

lovekd avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Citiraj ivana2198 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima!!! Eto da se i ja pridružim svima koji ste u iščekivanju kao i ja sama.
    Punkcija mi je bila 11.07. a transfer 13.07., vraćena su mi 2 četverost. embrija, beta 30.07. ( VV )
    Sad kad sam malo čitala sve ovo svima su kasnije radili transfer... 6,8..blast. .... Pa sam se malo
    zabrinula.....
    I ja sam na VV, a kolko sam skužila, tamo obično tako rade - dva dana poslije punkcije je transfer. Meni tako bilo prvi put ( vraćen 1 četverost., nije uspjelo ) i sad drugi put ( 2 četverost, jedan ostao). Držim fige za uspjeh Pozdrav!

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

evo ja svratila da vam se požali., imam grčeve u jajnicima danas, dođu na mahove i baš zabole

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Antalya prijateljica mi nije koristila nista osim sto je bila prisiljena da odmori par mjeseci od stimuliranog postupka. Desilo se sljedeci mjesec sasvim spontano. Zaboravila sam napisati da joj je odstranjen i jedan jajnik.Sretno! Olivera proci ce! Drzi se!

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Krol,za krepat si
    Ivana,na VV ide et 2.dan,jedino ako je par jako mlad ili ima djecu,onda se ide na blastice.
    Mg?dm i nista drugo,sve je to isto. ja pitala za to i za nomabel pa mi rekao dr da je to s normabelima nategnuto i zastarjelo. Ja pak negdje nedavno citala da je dobar grozdani secer pa sad tamanim bonbone
    I mene muci mirovanje a dovoljno nemirovanje da maternica bude prokrvljena.ne radim,a doma ne smijem nista i sto onda da radim cijeli dan.navecer cemo setat ali sto cijeli dan:/

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

imam pitanje, primjetila sam zadnjih par puta kad stavljam utrogestane da mi je dole sve tvrđe i ne znam kako bi to opisala ali nešto se spušta sve niže, dio tkiva i utrogestane mogu gurnuti ispred ili iza toga. totalna sam neznalica, imate li sličnih iskustava?da me utješite?jednom sam bila u sličnoj situaciji ali to što sam napipala je bio polip, ovo nije polip

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

olivera,
    vjerojatno se radi o stjenkama rodnice koje su naborane i jedna stijenka prilježe uz drugu. kad stavljaš utorgestan tada se te stijenke rodnice razdvajaju a i možeš napipati tu naboranost stijenki.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

olivera, koji ti je dnt? i meni bude tako-prvih tjedan dana lako s utricima, kasnije jedva kako boli jer sve zatvoreno, i da, jajnici znaju bolit

olivera avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

da baš tako kako ste opisale, danas mi je 7.dt, prvih par dana su me jajnici bolili povremeno a zadnjih dana
    imam osjećaj da me maternica steže.ok, znaći da je to normalno
    u nedjelju ili pon bi trebala doći m ako nije uspjelo pa ćemo vidjeti
    Inesz i mare41 hvala na odgovorima

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Citala sam vec da mnoge uzimate andol i normabele pa me zanima koje andole,koliko i po cijoj to preporuci?

Laki avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Gaceta, ja sam nakon transfera uzimala andol 100 1x1/2 i decortin 1x1/2 po preporuci MPO dr. sa SD-a

Sretno!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •