123beba ,čestitam na PLUSIĆU![]()
123beba ,čestitam na PLUSIĆU![]()
Posljednje uređivanje od hrki : 02.11.2012. at 14:43
Cestitam,cure
Meni je danas tek 4dnt,apsolutno nikakvih simptomcica,nikakva probadanja,nadutost..bas nista,nista..a ja hladna ko sprica..cudna sam si skroz.
Ali danas,sam nekako prehladena,tak se lose osjecam,glava,me ubija,nos zastopan,neka malaksalost me sora cijeli dan..ali nemam temp..ona je 37..
Ne znam e smijm neku tabletu popit?
Cure sa plusicima,pozitivnim betama kakavi su vasi simptomi bili? J%D i 123 beba,vi ste,nam friske...
Pusa
temperatura 37.0-37.4 je sasvim normalna nakon transfera tako da ne brineš. Pij čaja, meda, limuna, utopli se, uvali na kauč i uživaj! I prošetaj, cirkulacije radi.
Hvalabudem vani,mozda i previse ipak treba proci dan..da sam doma cijelo vrijme izludila bi..
Ali sad cu za promjenu malo leci uz caj..
Treba iskoristiti svaku zraku sunca! Jeste li znali da je dovoljno 10min biti na suncu da bi pokrili dnevnu potrebnu količinu D vit.?
Eto vidis,svasta na Rodi naucis
Znaci,ja sam se danas opskrbila vit.D
Evo ovako draga milasova.... Ja sam hedino osjecala pritisak neki cudni! Ali nista ovako drasticno...cak da nisam znala za postupak nebi ni zamjetila 5 dnt 3 dnevnog, sam osjetila tocno 6 puta kao da je neko povukao skalpel u meni od desnog jajnika prema sredini! 6i 7 dan nista pa me malo panika sorala! (.)(.) isto cak prestale biti napete! E osmi dan sam imala zgaravicu za krepat! Inace ju nikad nemam ali mozda je slucajno! Navece je necak podrignuo kraj mene i ja se ispovracala ko prava! (.)(.) laganini napete, pocinju menstrualni bolovi ali u intervalima i traju dok kao nisam trebala dobiti! Kicma boli ali mozda i od lezanja! E da 10 dan sam valjda pojela 9 litara kiselog kupusa na cuzpajs, fuj! Nista mi nije pretjerano ukazivalo na t. Osim sto mi se pred mengu nista nije jelo a pogotovo ne slatko, sto je zivo cudo! I dan danas nisam gladna i nis mi se ne jede, osim toga nikakve simptome nemam od trudnoce, (.)(.) lagano napete. I to je to i svo vrijeme mi je temperatura bila 37 mjerila valjda 90 puta dnevno. I meni se stalno lezalo, umarala sam se kad bi otisla do wc-a ! I konstanto od prvog dana transfera zed.. I jos nije prestala, a sukladno s tim i odlazak na toalet svakih 2 sata! Eto malo je dugo, ali nadam se da ce se netko naci u ovome i olaksati si cekanje! Milasova temp. Ne mora biti los znak
E da i na dan neocekivane m konstantna glavonolja i tako 3 dana..... Koliko mi inace traje m! Umjesto m dosla glavobolja![]()
A ja zderem ko nikadsve u kuci potamanim..
A da,donji dio leda me isto bola za popiz.....
Vidjet cemo za 10 dana...
Ma vjerujem da bi to moglo biti to! Uostalom ovaj mjesec su nam zvjezde naklonjene
Hladne sam glave,pa se ne zelim zavaravati nekakvim simptomcicima kojih zapravo niti nema..
Samo sto sporo prolaze dani.pa ne mozes da ne mislis na eventualnu trudnocu..
Vidjet cemo,mozda se ugodno iznenadim za 10- ak dana![]()
Uh, simptomi.. Mrzim ih.. Kod mene ništa, euforija je trajala do 6 dpt, a od tada ništa.. Samo probadanje u stomaku (jajnici valjda).. Danas mi je 10 dpt blastica...
Mislim da će biti jedna velika 0...
J&D čestitke za krasnu betu!!!! Za par dana ćeš i cuti otkucaje!![]()
Hvala draga, pa dr L. Me narucio na pregled u nedjelju ovu... E sad ne znam jel to prerano, uopce ne znam sta ocekivati od pregleda i sta me ceka
Ja se ne mogu pohvaliti nikakvim simptomima. Jedino su me (.)(.) boljele povremeno no to mi je standardni PMS pa nisam to baš uzimala kao referentan pokazatelj. Jedino što me iznenadilo jučer ujutro i ponovilo se danas je bila izrazita glad ujutro...
I ja sam bila ujutro gladna budila muza jadnog da mi u pola 5 radi dorucak....
Oh, drage moje.... teško je ovo iščekivanje, apsolutno vas razumijem. Gladna sam, žedna sam, sa povemenom žgaravicom, tu i tamo bolnim ali mekim (.)(.), sa glavoboljom zadnjih dana, sa temperaturom do 37, 4 ........ ali ne smijem previše očekivati .......da ne bi "prizemljenje" bilo utoliko teže .....
Svaki put kažem, ovaj put je drugačije i onda debeli -, tako da više ne vjerujem ni sebi .......moram se strpiti do sutra kada ću imati barem jedan opipljiv dokaz - test....
Anja, sretno sa testom sutra... Da bude veliki debeli +
J&D i ja sam prvi uzv kod drL imala rano, 6-7 dana nakon pozitivne bete, bila sam točno 5 tjedana
U tom periodu je gledao je koliko ima GV....čestitam i ovdje![]()
Curke, i ja sam čekaliCa od utorka Radili smo PICSI u Prague Fertility Centru, ubačena 2 (4dn), 5 zamrznutih
Danas je 3dpt
Nikad dočekati jutro. No, ništa dobro. Test je negativan.
Šta mislite, ima li smisla uopće vaditi betu u ponedjeljak ?
pozdrav cure,evo da se i ja pridruzim...prvi ivf/icsi,punkcija bila 16.10.nakon dugog protokol DECAPEPTYL + GONAL, transfer 21.10.odlicne dvije blastociste,nikakvih simptoma,al od 8.dana smedji iscjedak,zatim 10.dana tamna krv-neobilna,da bi jucer i danas presla u svjezu krv,takoder neobilna,al ipak dnevni stalno u upotrebi.u pon.trebam vadit betu.sto mislite postoji ipak sansa trudnoce,ili je vec gotovo???
Bubi, crte ima ili? nisam shvatila da li se vidi, ponoviš test sutra?
Joj Mare, vidim ju samo ja valjdaPonovit ću svakako i danas i sutra i prekosutra
![]()
Ja sam potrošila svoje testiće s neta pa mi je dala prijateljica 3 kom što joj je ostalo, ali i njoj je bio negativan a beta pozitivna... Hvatam se za slamčice, znam..
Ali ne mogu si pomoći... Moram sad i do ljekarne...
Bubi sve ce biti u redu upitni su i ti testovi, kao sto sam negdje pisala moj plus kad je nestao skoro se onesvjestila.... Tako da nemoj sada panicariti napravi jos koji test
Bubi držimjako jako!!! Kad vadiš betu?
Hvala cure, sve je to meni jasno, ali eto, valjda volim mučiti samu sebe..
Mari mar tražila sam te jutros.. Prijateljica jučer vadila betu 13 dpt i beta 58, odmah sam se tebe sjetila.. Još je i prokrvarila i sad je na iglama do sutra dok ne ponovi betu.. Jesi ti krvarila?
Ma ti testovi su zabluda..
Bubi,ja vjerujem u visoku betu koja ce se pokazati u srijedu
Ja sam cvrsto odlucila da nema testova prije bete,sva sreca nemam niti jedan doma...
Strogo svima zabranjujem da pokvare ovaj niz trudnica, jeste cule i vi i vase mrvice... Nemojte nam kvariti niz!!!!!!!! Bit cu ljuuuuta.....nego fino da ste sve trudne!
pozdrav cure,evo da vam se i ja pridruzim...prvi ivf/icsi,16.10.punkcija,transfer 21.10.dvije odlicne blastociste.nikakvih simptoma,ali 8.dan poceo smedji iscjedak,a od 10.dan tamno neobilno krvarenje,koje se od jucer pretvorilo u svjezu krv,takoder neobilnu.nastavila sam s utrogestanim oralno 3x2. u pon.trebam vadit betu.jel tko imao slicno iskustvo?da se nadam necemu ili je vec sve gotovo?
Bubi, a da sacekas do ponedjeljka za ponavljanje testa... I bez obzira na test drzimm fige za odličnu betu.
[QUOTE=berishka;2263680]pozdrav cure,evo da vam se i ja pridruzim...prvi ivf/icsi,16.10.punkcija,transfer 21.10.dvije odlicne blastociste.nikakvih simptoma,ali 8.dan poceo smedji iscjedak,a od 10.dan tamno neobilno krvarenje,koje se od jucer pretvorilo u svjezu krv,takoder neobilnu.nastavila sam s utrogestanim oralno 3x2. u pon.trebam vadit betu.jel tko imao slicno iskustvo?da se nadam necemu ili je vec sve gotovo?[/QUOT
Nažalost ću te morat rastužit tako je bilo i meni betu nisam ni vadila,kad sam vidjela smeđi iscjedak zvala sam dr. rekao mi je da prestanem uzimat utriće i vještica je stiglaali nikad se nezna to je moje iskustvo nazovi dr u pon, želim ti sreću da se čudo dogodi.
hvala,zeljkice,i ja se nadam cudu.zvala sam sestru jucer u cita,i rekla mi je da nastavim s terapijom do bete,ako nije prava menstruacija.
vidjet cemo u pon.sve,ja nastavljam s terapijom i nadam se....
da, testovi su sa neta.. Ovi što trenutno imam stari su preko 3 godine i više.. iako im je rok 01./14. Živčana sam kao ćuko![]()
zeljkice,vidim da si ti poslije stimuliranog postupka imala FET.koliko dugo se mora cekati za taj postupak?
Thanks mari mar..
Koja je ovo igra živaca, oni koji nemaju problema sa začećem ne znaju koliko su sretni.. Red strepnje, red brige i tako u krug....![]()
Bubimitka.. Pa tim je testovima skoro istekao rok.... Ne sekiraj se! Gotovo sam uvjerena da ce sve biti uredu
Mene ubija donji dio leda..jel nekom tako? Danas tek 5 dnt blastica