ujutro ponavljam,nadam se duploj...
a ti ?
ujutro ponavljam,nadam se duploj...
a ti ?
moja beta je u avataru.
sretno sutra!
hvala
ne razumijem,sta ti znaci to u avataru?
berishka ovo ispod posta što piše to je datum rođenja njenog djeteta,a avatar je sličica dakle beta je bila davnih dana a rezultat sad već puže možda?
Posljednje uređivanje od Mali Mimi : 06.11.2012. at 18:13
aha,super...
hvala![]()
Cure help... Ja inače sve radim po ps-u pa sad ne znam što da radim... Inače utrice stavljam svaki dan u 6, 14 i 22 sata. No danas sam zaboravila sa sobom ponjeti vaginalete a otišla sam od kuće i sada se vratila.... Znači, preskočila sam u 14 h. Kad da si stavim vaginalete? Jel mogu sada pa sutra nastaviti po starom planu u 6 ujutro? Ako napravim tako onda sam preskočila jedno stavljanje. Molim vas savjete... Fala
Neće to biti problem ako stavim u razmaku od 4 sata?
Beba ja stavljam svakih 8 sati, i eventualno fulam sat, ja nebi stavljala nakon 4 sata posto je opisano da je dosta opasno predoziranje, ja bi na tvom mjestu ako ides spavati navila sat pa stavila u ponoc pa onda opet po starom ujutro u 6!
Ma ja ću preskočiti taj jedan... Stavila sam u 7 i stavit cu ujutro u 5. Sutra idem ponovno vaditi betu pa ću pitati dr. jesam ok napravila. Više me je strah prevelike doze nego da imam ovaj razmak od 11 sati....
cure,beta 286,3![]()
Cestitam,to se utruplalo!!! Bravo![]()
evo i mene k vamadanas 1dpt. moram dosta mirovati zbog rizika od hipera pa ja tako na smjene malo lezuckam na kaucu, malo perem sudje, malo gledam tv i uzivam. nisam se zalijepila za krevet, ali trudim se nekako sve u postotcima - 75% mirovanja, 25% prckanja po stanu. ne peglam nikad pa ne namjeravam ni sad poceti, prasinu i usisavanje sam prebacila na druge. ispada da nis ne radim
![]()
bubekica,samo ti odmaraj i uživaj neka drugi rade!neće im bit ništa![]()
prilikom transfera sam vidjela jedan od jajnika s barem tri folikula i sestru koja je kvrcnula po monitoru nekoliko puta s tihim pitanjem - sto je ovo... dalje su nesto razgovarali doktorica (koja je radila punkciju), doktor i ta sestra, ali nisam mogla cuti o cemu. nakon transfera mi je doktor dao jasna i detaljna uputstva sto smijem, sto ne smijem, sto se moze desiti. ugl, napuhanost i bolne jajnike nek pretrpim, ako se javi bilokoji drugi simptom (problemi s mokrenjem, otezano disanje) nek im odmah dodjem. da su se potrudili na sve nacine smanjiti rizik (decapeptyl a ne hcg stoperica, mala doza gonala, puno punktiranih folikula), ali da uvijek postoji sansa, pogotovo ako dodje do trudnoce. rekao je da za tjedan dana ocekujem pogorsanje simptome (ako dodje do t) i da me to ne prepadne nego da mirujem i puno puno pijem. nikako se ne smijem zalijepit za krevet (kako je rekao - dobit cete mi trombozu), nego sve lijepo laganini, ali bez ponavljajucih radnji.
meni je danas puno bolje nego proslih dana, nocas sam prvi put ne isla piskit usred noci jer mi jajnici pritiscu mjehur, tako da znam da se polako stanje smiruje - vjerujatno kako isparuje brevactid koji sam dobila na punkciji (onaj mali od 1500).
predvecer sam prosetala pesa i evo - ziva sam, a da na mrvice nema utjecaja, to znamo![]()
Posljednje uređivanje od bubekica : 08.11.2012. at 19:37
Hej..pitanjce..dakle 12 dnt beta 227, 14dnt beta 568. Jel bi to mogli biti dvojčeki? Ne znam kako to ide....ako su dvije posteljice, zar ne bi broj trebao biti veći?
Posluži se s ovom tablicom:
http://www.betabase.info/showBasicChart.php?type=Twin
Moja beta je bila prema ovoj tablici između dvojki i trojki a vraćen je jedan embrij
Tako da mislim da visina bete ne mora ništa značiti.
pa po ovoj tablici ja sam definitivno sa duplićima!nadam se da ćemo u utorka čuti 2 srčeka!
Bubi, ti nam samo odmaraj, neka te maze i paze i tko je uopće vidio peglati?!?!?))) Imaš se vremena naraditi dovoljno u životu... mislim da je ovo vrijeme kad smo definitivno zaslužile da se za nas brinu!
![]()
123beba moja beta 18dnt je bila 2187 pa imamo jedno srčeko, nema pravila
Ne mora biti...meni se cak i premala cini, moja beta je 16dnt bila 2750 pa sam sam u buši! Moze biti s obzirom da je bilo dvojkica i sa manjim betama...
moja je beta bila veća od prosječne za trojke... preznojavala sam se ko prase jer su mi vratili 3 embrija (uf, da sam znala što sad znam)... na kraju 2 GV, ali samo 1 bebajedna GV je bila blighted ovum.
Hvala, taman gledam tu karticu... i nije mi ništa jasno![]()
moja je beta 19dpt bila 243
ne može se na temelju vrijednosti bhcg predviđati višestruku trudnoću
za to postoji rani uzv.
na temelju početnih vrijednosti bete može se pretpostaviti-ništa.
i inače je vrijednost nalaza bhcg silno precjenjena. to je samo prva informacija o trudnoći. i dobro je da je sa prvim betama sve onako školski...
ali,
masa lijepih, visokih, pravilno duplajućih beta ne završi dobro, a niske i ne baš brzo duplajuće bete donesu živorođene bebe.
pišem to ne da bih plašila sretnice sa lijepim, visokim i pravilno duplajućim betama, već da bih ohrabrila i utješila one koje neće imati školsku vrijednost i dinamiku bete.
cure, sretno svakoj, bilo da je riječ o visokoj ili niskoj vrijednosti bete!
Cure slušajte Inesz (), ona sve zna o betama, posebno niskim.
Latica moja je beta tu negdje kao tvoja - 12 dnt 225, 14 dnt 506, i imamo jedno kuckajuće.
I ja samo želim reći da nema pravila oko iznosa bete...
nekoliko ginekologa mi je reklo da bi morala iznositi blizu 1000 kako bi bar GV bila vidljiva u maternici.
Moja je 13 dnt blastociste iznosila oko 2200, zbog krvarenja sam imala 3-4 uzv od 5-7 tjedna trudnoće i cijelo vrijeme je bila vidljiva jedna GV i jedno srce kucajuće.
Baš je lijep ovaj niz
Milasova znam koliko straha unese krvarenje
Sve je bilo ok draga....evo ima pet godina i želi bracu ili seku.
U početku sam mirovala strogo...a kasnije je bilo šetnji,....
Samo hrabro, dan po dan, tjedan po tjedan. Beta ti uduplala, bit će sve ok
Joj,hvala ti puno..
Stvarno sam se prestrasila kad sam vidjela..isplakala kisu..
Sad sam se smirila i nadam se najboljem
cure,da vam javim,beta 19.dan 680.6.
zakazan prvi uzv u petak![]()
Evo i mene ovdje 1dnt... Beta 23.11.![]()
Evo da si i ja malo uključim na ovu temu! Transfer obavljen 05.11. vraćene su mi dvije mrvice, koje su se i jedine oplodile od izvađenih mi 7 jajnih stanica!Nadam se da će biti pravi borci i da su i te dvije u tom slučaju i više nego dovoljne?!Nadam se najboljem?!!Za sada se osjećam dosta dobro, nemam nikakvih posebnih poteškoća ni bolova...pa se pitam da li je i to u redu??!!Beta nalaz vadim 20.11.!!Treba to dočekati??!!hmmm...
Milasova, drži se... Odmaraj...
Any, držim fige za.super betu.da ti vrijeme sto prije proleti!
Cure, jeste na prvi uzv isle sa muzevima ili solo? Moj dragi je na terenu i ne može u utorak ostati u Zg![]()
Richy,nemoj se zamarati simptomima- njih jednostavno nema u tako ranoj trudnoci..jedini pokazatelj je pozitivna beta i plus na testu..
Uzivaj,odmaraj..
Ja sam i spremala i kuhala i setala se ,ispijala kave pa malo i lezala..nisam nista osjetila i eto nbeta pozitivna..
Posljednje uređivanje od milasova8 : 10.11.2012. at 12:38
Cure, a što vele vaš dragi mužići, zašto ne bi ušli sa vama u ordinaciju?![]()
koke. za trudnicke spike imate trudnicku temu! tako bar kaze milivoj, ne tjeram vas ja![]()
A koga to briga i zasto je to bitno!? Nekima je mozda neugodno, strano, neki se boje da nece nista skuziti na uzv pa im je zbog toga glupo...
Moj je bio sa mnom na oba uzv prije spontanog, mudro klimao glavom i kad smo izasli mi priznao da on nije vidio nista od toga o cemu smo dr i ja pricali
Ovaj put smo i ja i on malo praznovjerni, ici ce unutra kad budemo brojali prstice![]()
Sorry, ja sam kriva... Pogrešno pitanje za ovu temu...![]()
evo da se malo javim, danas je 4dpt, ili 9ti dan od punkcije. bolovi jajnika su nestali, jucer i prekjucer su me mucila neka pikanja nisko u trbuhu, nekih 10cm ispod pupka, danas vise nema ni toga. trazim iskustvo nekog s hiperstimulacijom i trudnocom, ima takvih?