Stranica 120 od 203 PrviPrvi ... 2070110118119120121122130170 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 5,951 do 6,000 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Inesz zar nije ovaj tvoj preslatki malac iz avatara bio 6-stanični 3 dan, ako me pamćenje dobro služi?!
    Služi te, služi... 3. dan 6-stanični

~~~~~~ cure~~~~~~~~~~~~~

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Muči li koga stalna potreba za jelom? Cijeli mi se želudac napuhao koliko imam potrebu jesti stalno

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Evo mene da se malo javim.
    Dakle, danas mi je 7 dan nakon transfera dvodnevnog 4staničnog embrija. Jednog, nažalost...
    Osjećam se ok, osim što se pribojavam ponovnog razočaranja.
    Cice su mi dosta bolne, bradavice takodjer i imam feeling kao da su natečene, posebno navecer, pred spavanje...To pripisujem utricima. Imam česte, da oprostite, proljeve.... al to pripisujem Sioforu. S vremena na vrijeme dolje osjetim lagane bolove, tj više kao štipkanje i zatezanje, tako da to pripisujem ubodima od Fragmina koje si pikam u donji dio trbuha... I u poslijepodnevnim satima, predvecer imam osjećaj da sam napuhnuta....kao da cu svaki tren dobit mengu. I eto, to je to....

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Strašna,
    tako je i meni bilo identično...od bolnih cica, do proljeva od siofora, do zatezanja i napuhnutosti koja je počela negdje 6 dnt 5dn. Sad jel od fraxiparina ili rastuće bete - ne znam

a rezultat je u potpisu.

tako da želim i tebi isti takav scenarij za koji dan.
    sretno !!!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ajme Bab, ovo mi je trebalo...
    Hvala ti na lijepim željama......

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

meni je danas 4dnt i skroz sam utucena, nikakvih probadanja ništa...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pirice, tako sam i ja bila razocarana, nema implantacijske boli ni krvarenja, radila test tek da vidim minus pa bio plus
    sretno, cure

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

cure, to famozno implatacijsko krvarenje događa se u manje od 20 % trudnoća.

cure~~~~~~

pirice ~~~~~~ za +

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

pirice, dakle, imaš za primjer Inesz i njen 6-stanični embrij 3 dan, šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~ za isti scenarij
    Posljednje uređivanje od anddu : 26.11.2012. at 18:02

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Cure ja sam jedino implatacijsko krvarenje imala u jednoj prirodnoj biokemijskoj trudnoći, a u 5 transfera ni jednom....nema panike ako izostane

medena8 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj pirica prvotno napisa Vidi poruku
    meni je danas 4dnt i skroz sam utucena, nikakvih probadanja ništa...
    Draga, meni je to jedino bilo totalno drugacije od svih ne/simptoma u prethodnim postupcima, a rezultat vidis u potpisu!
    Neka te velika beta obraduje i potvrdi ovo moje... !

dino84 avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2009

Početno

Evo još jedne bez simptoma Danas mi je 5dnt blastice. Sve simptome koje možda i imam pripisujem utrićima. Danas je MM zaključio da sam neki dan se žalila kako me ništa ne bolim i kako bi htjela da me boli pa da znam da se nešto dogada, a danas se žalim kako me sve boli i da mi ni to nije dobro i šta bi ja onda Uglavnom, izludila sam ga sa svojim simptomima i nedostatku istih. Netko je pitao za jelo, ja bi samo slano jela, toliko mi paše da mislim da bih mogla samu sol jesti.

corinaII avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2008

Početno

Meni danas 9dan vračene dvije blastice..... Simtomi ma nemam pojma imam sve i nemam ništa,to utrogestani čine svoje. Uff još malo pa ču znati na čemu sam. Što sam bliža beti to me više strah..…

Evelyn73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

pirice, nemoj biti utucena - ni ja nisam imala bas nikakvih simptoma (u ciklusu bez stimulacije), a evo danas, nakon visokih beta i prvog UZV-a, strepim i iscekujem slijedeci pregled, za 7 dana Za sada je sve dobro, kaze dr.

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Morala sam da vam se pridruzim jer znam da ce mi biti lakse. Danas brojim 6dt dvostanicnog embrija dobijenog iz prirodnog ciklusa vracenog drugi dan. Simptomi su sljedeci: 4 dan kratka bol kao pred ciklus, 5 dt navece tj sinoc je bila kratka probadajuca bol a jutros 6 dana pritisak kao pred mengu. Znam da je rano za simptome ali plasim se. Inace prosla sam kroz 3 stimulisana a na prirodni sam se odlucila zbog viseg fsh i niskog amh.
    Svim cekalicam zelim puno srece!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Meni je danas 6 dan i ne osječam ništa, osim ove lude južine vani. tlak mi je valda na 65. Nemam nikakvih simptoma osim kaj mi se spava od utrića da li je to normalno. Ni prvi put nisam osjećala ništa osim kaj su me tu i tamo malo znali zaboljeti jajnici.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

vidim puno nas ne osjeca nista
    sve si razmisljam kad sam imala blastice bila sam ziher kako ce bit trudnoca i da lijepse je cut lijepi skolski embriji, ali mozda bas moji spori ovaj put pokazu onu da nema pravila, strah me i nadat se pa si stalno ponavljam ako nije bilo s blasticama kako ce bit s ovakim embrijima ali...

Evelyn73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

pirice, nemoj izjednacavat svoje iskustvo s mojim - nadaj se, naravno. Samo ti zelim reci da je sve moguce.
    U mom slucaju sam zaista najmanje nade polagala u ovaj zadnji postupak (prirodni postupak, prijednos jednog 8 stanicnog zametka 3. dan, ne brojim dan punkcije) , a dogodilo se suprotno
    Pred godinu dana sam imala prijenos 3 blastociste 5. dan i beta NULA!

Evelyn73 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Jos samo da dodam - svi moji postupci su bili ICSI - na zalost, cini se da mi nemamo sanse bez mikroinjekcije - mislim da to takodjer ima veze.

123beba avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

cure, nemojte se obeshrabriti... mi smo imali ICSI, transfer 4 staničnih mrvica i jedna je tu, kuca joj srce... simptoma nisam imala, a čekala sam vađenje bete 18 dnt... tih 18 dana mi je bilo najdužih do sada u životu! Sretno vam svima!

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Cure moje drage, danas mi je 9dnt dvodnevne četverostanične mrvice. Imam tako jaki PMS da ću izludit. Imam ga cijelo vrijeme od transfera, valjda od utrogestana, ali zadnja dva dana je postalo neizdrživo: bole noge, križa, jajnici, pritisak u maternici, općenito nekakav nemir. I do sad sam u postupcima to osjećala, ali puno manjeg intenziteta. Vještica kao da će svaki čas. Za podivljat!

Znam da ne mora znaciti nista, a i moze . Tko će izdržati do bete?!
    Htjela sam samo podijeliti s vama svoje muke.

Ljubim vas

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

ma daj Kyra Ars , ja sam se tako osjećala čitavo vrijeme, čak i sad kad sam trudna

To može biti skroz pozitivno! Držim fige

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Uh, da bar... nadam se...
    Hvala ti Runa

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj Kyra Ars prvotno napisa Vidi poruku
    Cure moje drage, danas mi je 9dnt dvodnevne četverostanične mrvice. Imam tako jaki PMS da ću izludit. Imam ga cijelo vrijeme od transfera, valjda od utrogestana, ali zadnja dva dana je postalo neizdrživo: bole noge, križa, jajnici, pritisak u maternici, općenito nekakav nemir. I do sad sam u postupcima to osjećala, ali puno manjeg intenziteta. Vještica kao da će svaki čas. Za podivljat!

Znam da ne mora znaciti nista, a i moze . Tko će izdržati do bete?!
    Htjela sam samo podijeliti s vama svoje muke.

Ljubim vas
    I meni je danas 9 dnt dvodnevnog 4staničnog embrija. I dalje od simptoma imam samo one umišljene.
    Posljednje uređivanje od Strašna : 28.11.2012. at 15:03

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ah, Strašna, stvarno je ovo iščekivanje najgore, jel' da?... Radije bih prošla 5 punkcija zaredom nego ovo. Pola dana sam dobro, a onda se tako unervozim da ne znam što bih sa sobom. Kad si ti mislila raditi betu?

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ma daaa...ubi me to isčekivanje...
    Meni je rečeno da betu radim 5.12. Ti?
    Test cu vjerovatno i prije...jer imam kod kuce.

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Strašna ja bi na 10dnt radila test (tj uvijek ga i radim), ali ovaj put izbjegavam ljekarne, a doma nemam niti jedan pa...

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ubija me to isčekivanje...
    ja betu vadim 06.12. - Što če nam donjeti sv NIkola?
    Nikakvih simptoma nemam osim sto mi se spava, nisam pametna da li da u pon pišam test ili ne?

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Naki dobro nam došla!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ja sam danas imala transfer dvodnevnog petostanićnog embrija....beta 14.12.
    mene su grudi poćele boljeti od brevactida....tj,kada sam ih primila
    a simptome ne namjeravam osluškivati....samo odmaranje....
    Posljednje uređivanje od sanda1977 : 28.11.2012. at 19:34

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Ma daaa...ubi me to isčekivanje...
    Meni je rečeno da betu radim 5.12. Ti?
    Test cu vjerovatno i prije...jer imam kod kuce.
    Rekli su mi da napravim test 14dnt, to pada u ponedjeljak. Testova nemam kod kuće, pokušat ću ne provjeravati prije bete...

Sanda1977, čuvaj sad svoju mrvicu i odmaraj

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Meni danas 8 dnt, a simptomi, e dalo bi se svašta napisati
    Napuhana za poludit, (.)(.) malo veće nego inače (napokon ), povremeno probadanje u predjelu jajnika, ubija me donji dio leđa, promjene raspoloženja
    S obzirom da znam da sve to može biti od utrogestana, brevacida... ne preostaje ništa drugo nego čekati!
    Posljednje uređivanje od Loly : 29.11.2012. at 08:27

Kyra Ars avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Loly, skroz te razumijem. Ali moramo se još malo strpiti

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

7dnt 10dpo napravila lh test i nema nista

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Meni je danas 10 dannakon transfera....napravila test...isto ništa.....

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Cure svima hrpa ~~~~ da budu plusici

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala,ja ne žlim raditi nikakve testiće za sad ako sam izdržala do sad izdržat ću još 6 dana!!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

To je super pogotovo zato sto si toliko pozitivna!!! Sigurno mrvice to i osjete!! Pa ostanu

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Kad i to ovisilo o pozitivi sve bi mi ostale trudne iz prve

Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Dobra je pozitiva, dobar je optimizam, dobre su pozitivne misli, ali kad se radi o implantaciji embrija, pozitiva ne pomaže.

Kako je Anddu napisala, kad bi ovisilo o pozitivnim mislima i dobrim vibrama, sve bi ostale od prve trudne. Zapravo, kad bi o pozitivi ovisilo, i kad bi samo one koje to silno žele ostale trudne, nama MPO ne bi ni trebao, a sa druge strane, da samo pozitiva pomaže, ne bi se događale tolike neželjene trudnoće, niti bi npr. za vrijeme katastrofa, ratova, gladi žene ostajale trudne (a ostaju kako nam je poznato).

Hoće li se embrij implantirati ili ne, hoće li se embrij nakon implantacije dalje nastaviti razvijati, ovisi o brojnim biološkim i medicinskim faktorima, a dokazano ne ovisi o pozitivnm mislima.

Žene, ne mislite da ste same krive ako ne ostanete trudne, pogotovo ne krivite sebe da niste imale dovoljno pozitivnih misli i da radi toga nije uspjelo.
    Posljednje uređivanje od Inesz : 30.11.2012. at 07:40

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Kako su se dogovorili ovi "dva" tamo gore neka bude uopće se ne opterećujem sa tim kao prije. Pomirila sam se već sa nekim stvarima odavno jer sve što sam planirala je u većini slučaja palo u vodu. Ja sam po prirodi mali veseljak- to me drži i pomoglo mi je u puno situacija i mislim da sam u prošlom životu bila ili klaun ili dvorska luda.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Inesz prvotno napisa Vidi poruku
    Dobra je pozitiva, dobar je optimizam, dobre su pozitivne misli, ali kad se radi o implantaciji embrija, pozitiva ne pomaže.

Kako je Anddu napisala, kad bi ovisilo o pozitivnim mislima i dobrim vibrama, sve bi ostale od prve trudne. Zapravo, kad bi o pozitivi ovisilo, i kad bi samo one koje to silno žele ostale trudne, nama MPO ne bi ni trebao, a sa druge strane, da samo pozitiva pomaže, ne bi se događale tolike neželjene trudnoće, niti bi npr. za vrijeme katastrofa, ratova, gladi žene ostajale trudne (a ostaju kako nam je poznato).

Hoće li se embrij implantirati ili ne, hoće li se embrij nakon implantacije dalje nastaviti razvijati, ovisi o brojnim biološkim i medicinskim faktorima, a dokazano ne ovisi o pozitivnm mislima.

Žene, ne mislite da ste same krive ako ne ostanete trudne, pogotovo ne krivite sebe da niste imale dovoljno pozitivnih misli i da radi toga nije uspjelo.
    ovo potpisujem

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Ne znam baš za tu pozitivu... moj stari kuka otkad znam za sebe, eno ga ima bolju krvnu sliku nego ja... mislim da on to iz inata. A i ja bih baš mogla iz čistog prkosa medicini zatrudniti... Not.

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Konfuzija

Evo da vam se pridružim, 3 dnt i nakon onog početnog optimizma svaki dan sam sve tužnija koliko god da se trudim biti pozitivna nekako mi ne ide....simptoma nemaaaa....već 1dnt me uhvatila grlobolja,pa sad to nekako prestalo,al počeo curiti nos,temp. 37...

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ljudi napisala sam to PODRSKE radi, a ne iz nekih cinjenica, pa nisam mutava da mislim da sreca utjece na trudnocu!!!! Ali da je lakse preziviti sa pozitivom je, i da je bolje biti sretan nego zivcan i nervozan i posemerenim krvnim tlakom je. Tako da nisam ja pisala terapmeutski nego sam bodrila!!!!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Arianm temperatura ti je normalna, ja od transfera pa do danas imam 37

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

meni je temp nakon punkcije pa sve do par dana nakon skidanja s utrogestana varirala 37,2-37,9.
    svim curama u iscekivanju zelim da vam vrijeme sto brze prodje! meni je pomoglo traziti srecu u malim stvarima - mirisu svjeze pecenih keksica, toplini dekice, mekoci koze namazane nekim finim losionom, svijetlu svijecica navecer i sl. uzivajte u stvarima koje su inace zbog nedostatka vremena postale rutina!

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

J&D, daj ohladi, vidiš da se zezamo.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

konfuzija, stari zdraviji od nas

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A osim toga, nije svakomu lakše s pozitivom, nekome je pesimizam normalno stanje i ti mu kažeš: "E, sad moraš biti pozitivan!" i uzrokuješ mu stres. Kuiš?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •