Stranica 121 od 203 PrviPrvi ... 2171111119120121122123131171 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 6,001 do 6,050 od 10138

Tema: Nakon transfera!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    meni je temp nakon punkcije pa sve do par dana nakon skidanja s utrogestana varirala 37,2-37,9.
    svim curama u iscekivanju zelim da vam vrijeme sto brze prodje! meni je pomoglo traziti srecu u malim stvarima - mirisu svjeze pecenih keksica, toplini dekice, mekoci koze namazane nekim finim losionom, svijetlu svijecica navecer i sl. uzivajte u stvarima koje su inace zbog nedostatka vremena postale rutina!
    X

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

molim nemojte se sad još posvađati , samo sam htjela reci da svatko od nas drugacije percipira stvari. Budite onakve kakve jeste i uživajte u svakom danom koji je pred vama bio dobar ili loš, bile pozitivne ili negativne to ste vi same i ne morate se opravdavati!

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

želim svima pozitivne bete!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    želim svima pozitivne bete!!

kako se mjeri i kada bazalna temperatura?

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Bazalna temp. Se mjeri ispod jezika uvijek na istom mjestu ispod jezika, i najkasnije 5 minuta nakonbuđenja, najbolje cim otvoris oci!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    Bazalna temp. Se mjeri ispod jezika uvijek na istom mjestu ispod jezika, i najkasnije 5 minuta nakonbuđenja, najbolje cim otvoris oci!
    hvala....
    rekla sam da neću pratiti simptome,ali mi je dolje stalno neki pritisak...pikaju me jajnici...(možda još pikaju od punkcije),sada me dolje leđa dolje...kao da imam neki pms???
    sve je to rano,ali osjetim to sve i nisam si umislila...
    28.11. je bio transfer
    Posljednje uređivanje od sanda1977 : 30.11.2012. at 12:36

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

možda je to sve od utrića...

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

cure, jeste čitale o nuspojavama utrića? Ako se uzimaju vaginalno, zapravo ih nema.

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Bas sam to i htjela reci.... Osim onog glupog curenja od kojeg se svaki put oduzmem.... Ja nemam nuspojave.... I pise da ih skoro i nema.... Ali kad ih popijem ko nadrogirana!

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Ja sam samo jednom popila jer sam mislila da će me gin. pregledati, ali nije. I to me je malo omamilo, ali samo nakratko. Inače, ja non stop spavam. Ustala sam u 9.30 danas i opet legla u 11.30. Sigurno da malo i progesteron ima utjecaj, ali to je vjerojatno zbog beta hormona. I zapravo prve simptome sam sam počela osjećati negdje 9dnt blastociste, taman kad se betahcg počeo lučiti.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj J&D prvotno napisa Vidi poruku
    Bas sam to i htjela reci.... Osim onog glupog curenja od kojeg se svaki put oduzmem.... Ja nemam nuspojave.... I pise da ih skoro i nema.... Ali kad ih popijem ko nadrogirana!
    ja nemam nuspojava kada ih vaginalno uzimam,ali kada ih poijem 2 puta sam ih poila i bila sam isto kao nadrogirana sat-dva! morala sam s posla otići kući i zaspala ko top od njih...
    meni ovaj puta ništ ne curi....možda mrvicu,mrvicu....

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj Runa prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam samo jednom popila jer sam mislila da će me gin. pregledati, ali nije. I to me je malo omamilo, ali samo nakratko. Inače, ja non stop spavam. Ustala sam u 9.30 danas i opet legla u 11.30. Sigurno da malo i progesteron ima utjecaj, ali to je vjerojatno zbog beta hormona. I zapravo prve simptome sam sam počela osjećati negdje 9dnt blastociste, taman kad se betahcg počeo lučiti.
    meni je danas 3 dnt...ma rano je meni za bilo kakve simptome

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

o pa meni curi. osobito kad se mučim sa stolicom Ali sam isto čitala negdje (frikuša ja) da je doza o 100mg dovoljna pa valjda nema veze što ja dio pogubim.

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

sanda1977, rano je. Izdrži još koji dan. Ja se sjećam agonije kad smo prirodnim putem pokušavali pa sam se svaki pms objašnjavala kao simptome t. Sad poslije postupka sam bila sigurna da neću raditi test, samo čekam betu, ali kad mi je bilo mučno baš taj dnt MM mi je kupio test. Ja sam se izvikala na njega i rekla da ne mislim unaprijed raditi i unaprijed biti žalosna zbog eventualnog minusa. Čekam betu. Ali dva dana poslije sam bila toliko živčana i pospana. To sam si protumačila kao obrambeni mehanizam, mislila sam da mi psiha kaže spavaj do bete da se ne sekiraš, i onda sam pukla i napravila test. 11 dnt i bio je plus.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

o pa meni curi. osobito kad se mučim sa stolicom Ali sam isto čitala negdje (frikuša ja) da je doza o 100mg dovoljna pa valjda nema veze što ja dio pogubim.
    a joooj pa malo meni....naspram prije,sada ne....ja to valjda do grla gurnem

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

sanda1977, rano je. Izdrži još koji dan. Ja se sjećam agonije kad smo prirodnim putem pokušavali pa sam se svaki pms objašnjavala kao simptome t. Sad poslije postupka sam bila sigurna da neću raditi test, samo čekam betu, ali kad mi je bilo mučno baš taj dnt MM mi je kupio test. Ja sam se izvikala na njega i rekla da ne mislim unaprijed raditi i unaprijed biti žalosna zbog eventualnog minusa. Čekam betu. Ali dva dana poslije sam bila toliko živčana i pospana. To sam si protumačila kao obrambeni mehanizam, mislila sam da mi psiha kaže spavaj do bete da se ne sekiraš, i onda sam pukla i napravila test. 11 dnt i bio je plus.
    koji dan najranije mogu napraviti test?

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Ništa, i ja guram ubuduće...

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Kod transfera trodnevnog zametka 11. dan, a kod blastice (5 dana) već 9.dan. Navijamo za plus

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

moj je dvodnevni...ako se dan punkcije ne računa....26.11.punkcija,a 28.11.transfer....

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Pa mislim da možeš 11. dan napravit testić.

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

probat ću,jer ne vjerujem da ću izdržati do bete....hvala ti na informacijama

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Mozes ja sam ga radila 13 dnt 3 dnevnog! A i sve ovisi jel primas boostere!

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

you're welcome. Ja se smijem tvojem potpisu uvijek kad vidim tvoje postove. Zadnji redak.

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sto se utrica tice ja skuzila da kad je prezasiceno onda curi.... Ja ih pila par dana zbog krvarenja, i kad sam ih opet pocela stavljati nije skoro nista curilo, i sad nakon nekog vremena opet curi....

loks avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

sanda1977 čitam tvoj post i ne mogu ne nadovezat se...ja sam imala transfer u 16 sati, istu tu večer oko 22 sata počelo je bolit i nije prestalo sljedeća 3 mjeseca. jaki pritisak kao da ću svaki čas procurit, kod sjedenja pogotovo pa sam već 1dnt sjedila ko trudnica, ko neka munjena . leđa su me probadala, glava bolila i pravi pravcati simptomi koje inače imam za pms. a bila sam trudna, jupiii! onda nisam ni znala ni htjela nikom (osim mužu) priznat jer bi rekli da umišljam da je prerano, ali stvarno nije. svatko je drugačiji i ja sam dokaz da nekima simpt mogu počet i isti dan...pa sad...bitno je da se ne opterećuješ i opustiš...promišljaj i slušaj svoje tijelo al opušteno i sa užitkom, a ja ti želim najljepši mogući ishod!

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

loks, ja sam sve to osjećala od početka stimulacije. Onda nakon transfera su se javili i grčevi, pa je tamo od 5. do 7. dnt bilo malo mirnije, a onda ponovno. Boluckanje, grčevi, križa, uopće se više i ne sjećam kako je to bez nekakvih bolova. Grudi normalno, ali ja imam mastopatiju pa mene svaki dan to boli bez obzira na stanje. I da, podrigujem ko prase
    U svakom slučaju, sanda

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj loks prvotno napisa Vidi poruku
    sanda1977 čitam tvoj post i ne mogu ne nadovezat se...ja sam imala transfer u 16 sati, istu tu večer oko 22 sata počelo je bolit i nije prestalo sljedeća 3 mjeseca. jaki pritisak kao da ću svaki čas procurit, kod sjedenja pogotovo pa sam već 1dnt sjedila ko trudnica, ko neka munjena . leđa su me probadala, glava bolila i pravi pravcati simptomi koje inače imam za pms. a bila sam trudna, jupiii! onda nisam ni znala ni htjela nikom (osim mužu) priznat jer bi rekli da umišljam da je prerano, ali stvarno nije. svatko je drugačiji i ja sam dokaz da nekima simpt mogu počet i isti dan...pa sad...bitno je da se ne opterećuješ i opustiš...promišljaj i slušaj svoje tijelo al opušteno i sa užitkom, a ja ti želim najljepši mogući ishod!
    joooooj e upravo se tako i osječam...samo me glava ne boli....hvala ti

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

... želimo ti plus i veliku betuuuu!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

you're welcome. Ja se smijem tvojem potpisu uvijek kad vidim tvoje postove. Zadnji redak.
    hehehe,vjeruj ja se ne smijem nego luuudim! već je i mene puko pubertet skupa s njom! mislim da ću završiti
    hehehe,sada je primirje....mora zbog mene

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

loks, ja sam sve to osjećala od početka stimulacije. Onda nakon transfera su se javili i grčevi, pa je tamo od 5. do 7. dnt bilo malo mirnije, a onda ponovno. Boluckanje, grčevi, križa, uopće se više i ne sjećam kako je to bez nekakvih bolova. Grudi normalno, ali ja imam mastopatiju pa mene svaki dan to boli bez obzira na stanje. I da, podrigujem ko prase
    U svakom slučaju, sanda

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

... želimo ti plus i veliku betuuuu!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Eh da...meni danas 11 dnt, da podsjetim 2dnevnog četverostaničnog embrija.....negativan.........

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Sanda1977 ako ti je transfer bio 28.11. onda ti je danas 2 dnt jer se dan transfera računa kao nulti. Meni je transfer bio 27.11 i danas mi je 3dnt...simptoma gotovo nikakvih osim onih koji su prisutni od početka stimulacije. Ali meni su i dvije prethodne trudnoće proše bez ikakvih simptoma...mislim da je to čisto individualno...sve nešto čekam nekakva probadanja da ih pripišem implantaciji ali ništa se ne događa i onda sam samo sve tužnija i tužnija...

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj ARIANM prvotno napisa Vidi poruku
    Sanda1977 ako ti je transfer bio 28.11. onda ti je danas 2 dnt jer se dan transfera računa kao nulti. Meni je transfer bio 27.11 i danas mi je 3dnt...simptoma gotovo nikakvih osim onih koji su prisutni od početka stimulacije. Ali meni su i dvije prethodne trudnoće proše bez ikakvih simptoma...mislim da je to čisto individualno...sve nešto čekam nekakva probadanja da ih pripišem implantaciji ali ništa se ne događa i onda sam samo sve tužnija i tužnija...
    ma ja ne želim biti tužna nimalo! ja sam presretna što mi se uopće oplodila js!
    tako da se ne namjeravam bedirati,ako do trudnoće ne dođe....idem dalje i ne odustajem!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Strašna

znaci moj 7dnt je ipak rano i to jos za lh test??

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Naravno da je rano!

J&D avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Preeeeerano

Runa avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012
    289

Početno

Strašna, za dva dana radiš betu?

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Citiraj sanda1977 prvotno napisa Vidi poruku
    ma ja ne želim biti tužna nimalo! ja sam presretna što mi se uopće oplodila js!
    tako da se ne namjeravam bedirati,ako do trudnoće ne dođe....idem dalje i ne odustajem!
    Ah,pa ne želim ni ja biti tužna,ali ponekad se teško boriti protiv toga,pogotovo kad imaš previše vremena za razmišljanje...

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Cure, smije li se peglati i usisavati? Neki mi kažu ne, al ne znam zašto, nije to sad neka teška radna akcija da bi moglo škoditi, bar mislim.

Inače danas mi je 7 dnt, imam klasična, od svih već spomenuta, probadanja po jajnicima, bolove oko maternice, al onak ko da me neke žilice bole, teško za opisati, jako sam žedna, usne su mi tak suhe, danas sam dio dana imala laganu mučninu....al sve je to tak individualno i varljivo da se u niš ne usudim pouzdavati.
    Najrađe bih još danas piškila na test, al nema smisla, samo bacanje para....

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Ako je bio stimulirani ciklus onda bi se trebale izbjegavati ponavljajuče radnje kao što je peglanje i usisavanje,al to čisto samo radi jajnika. Ako nije onda mislim da je u redu. Ja sam prva dva klomifenska nakon 5 dana usisavala i peglala,u biti radila sam sve al laganini. Ovaj put nakon stimuliranog ne peglam i ne usisavam,mm to velikodušno uz maaaalo njorganja to obavi a ja kuham nešto jednostavno,stavim veš sušiti i tak,ne mirujem baš,jest da odmaram ali ne mirujem stalno. Evo maloprije se vratila sa priredbe iz škole!

BubaSanja avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Imala sam klomifensku stimulaciju, samo jedan folikul. Znači drugim riječima, mogu

ARIANM avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2012

Početno

Nemoj me držati za riječ,nemam baš puno iskustva,sigurno će se javiti još cura koje će ti reči bolje od mene.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

BubaSanja, Arianm je sve rekla - možeš se ponašati sasvim normalno (dobro, nemoj baš trčati maraton ). usisavanje, peglanje, plesanje i druge ponavljajuće radnje je potrebno izbjegavati ako su jajnici jako uvećani, ako je došlo do hiperstimulacije jer je tada povećan rizik od torzije jajnika. fizička aktivnost inače ne utječe na implantaciju - oprez je potreban isključivo zbog zdravlja žene, ali u tvom slučaju nema razloga za brigu.

uživaj i sretno!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Strašna, za dva dana radiš betu?
    5.12. je beta

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

BubaSanja ja sam 2dnt i peglala i usisavala inace i ja sam uzasno žedna i zadnje dvi noci se znojim u krevetu koma

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Ja brojim 10 dp dvodnevnog cetvorocelijskog embrioncica. Prestali PMS bolovi. Nervoza pojacana. Grudi bolnije od juce.
    Uf, betu tek vadim 05.12. Sta mislite je li rano da ja ujutru odradim jedan testic? Valjda moze detektovati hormon trudnoce? Po mojim proracunima danas je poceo da se luci.

Loly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Meni danas 11 dnt, zadnja 2 - 3 dana nemam više nikakvih simptoma, osim laganih bolova ko pred mengu, najradije bi pišnula testić, ali imam loša iskustva s njima pa sam sama sebi obećala da čekam do bete u utorak

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja betu vadim u srijedu, koš uvijek nisam pišala trakicu i upoće nisam ne strpljiva što je ful čudno za mene!!

sanda1977 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    ja betu vadim u srijedu, koš uvijek nisam pišala trakicu i upoće nisam ne strpljiva što je ful čudno za mene!!
    aaah...meni danas 4 dnt.....

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •