molim nemojte se sad još posvađati , samo sam htjela reci da svatko od nas drugacije percipira stvari. Budite onakve kakve jeste i uživajte u svakom danom koji je pred vama bio dobar ili loš, bile pozitivne ili negativne to ste vi same i ne morate se opravdavati!
Bazalna temp. Se mjeri ispod jezika uvijek na istom mjestu ispod jezika, i najkasnije 5 minuta nakonbuđenja, najbolje cim otvoris oci!
Posljednje uređivanje od sanda1977 : 30.11.2012. at 12:36
cure, jeste čitale o nuspojavama utrića? Ako se uzimaju vaginalno, zapravo ih nema.
Bas sam to i htjela reci.... Osim onog glupog curenja od kojeg se svaki put oduzmem.... Ja nemam nuspojave.... I pise da ih skoro i nema.... Ali kad ih popijem ko nadrogirana!
Ja sam samo jednom popila jer sam mislila da će me gin. pregledati, ali nije. I to me je malo omamilo, ali samo nakratko. Inače, ja non stop spavam. Ustala sam u 9.30 danas i opet legla u 11.30. Sigurno da malo i progesteron ima utjecaj, ali to je vjerojatno zbog beta hormona. I zapravo prve simptome sam sam počela osjećati negdje 9dnt blastociste, taman kad se betahcg počeo lučiti.
o pa meni curi. osobito kad se mučim sa stolicomAli sam isto čitala negdje (frikuša ja) da je doza o 100mg dovoljna pa valjda nema veze što ja dio pogubim.
sanda1977, rano je. Izdrži još koji dan. Ja se sjećam agonije kad smo prirodnim putem pokušavali pa sam se svaki pms objašnjavala kao simptome t. Sad poslije postupka sam bila sigurna da neću raditi test, samo čekam betu, ali kad mi je bilo mučno baš taj dnt MM mi je kupio test. Ja sam se izvikala na njega i rekla da ne mislim unaprijed raditi i unaprijed biti žalosna zbog eventualnog minusa. Čekam betu. Ali dva dana poslije sam bila toliko živčana i pospana. To sam si protumačila kao obrambeni mehanizam, mislila sam da mi psiha kaže spavaj do bete da se ne sekiraš, i onda sam pukla i napravila test. 11 dnt i bio je plus.
Kod transfera trodnevnog zametka 11. dan, a kod blastice (5 dana) već 9.dan. Navijamo za plus![]()
moj je dvodnevni...ako se dan punkcije ne računa....26.11.punkcija,a 28.11.transfer....
Mozes ja sam ga radila 13 dnt 3 dnevnog! A i sve ovisi jel primas boostere!
you're welcome. Ja se smijem tvojem potpisu uvijek kad vidim tvoje postove. Zadnji redak.![]()
Sto se utrica tice ja skuzila da kad je prezasiceno onda curi.... Ja ih pila par dana zbog krvarenja, i kad sam ih opet pocela stavljati nije skoro nista curilo, i sad nakon nekog vremena opet curi....
sanda1977 čitam tvoj post i ne mogu ne nadovezat se...ja sam imala transfer u 16 sati, istu tu večer oko 22 sata počelo je bolit i nije prestalo sljedeća 3 mjeseca. jaki pritisak kao da ću svaki čas procurit, kod sjedenja pogotovo pa sam već 1dnt sjedila ko trudnica, ko neka munjena. leđa su me probadala, glava bolila i pravi pravcati simptomi koje inače imam za pms. a bila sam trudna, jupiii! onda nisam ni znala ni htjela nikom (osim mužu) priznat jer bi rekli da umišljam da je prerano, ali stvarno nije. svatko je drugačiji i ja sam dokaz da nekima simpt mogu počet i isti dan...pa sad...bitno je da se ne opterećuješ i opustiš...promišljaj i slušaj svoje tijelo al opušteno i sa užitkom, a ja ti želim najljepši mogući ishod!
loks, ja sam sve to osjećala od početka stimulacije. Onda nakon transfera su se javili i grčevi, pa je tamo od 5. do 7. dnt bilo malo mirnije, a onda ponovno. Boluckanje, grčevi, križa, uopće se više i ne sjećam kako je to bez nekakvih bolova. Grudi normalno, ali ja imam mastopatiju pa mene svaki dan to boli bez obzira na stanje. I da, podrigujem ko prase
U svakom slučaju, sanda
Sanda1977 ako ti je transfer bio 28.11. onda ti je danas 2 dnt jer se dan transfera računa kao nulti. Meni je transfer bio 27.11 i danas mi je 3dnt...simptoma gotovo nikakvih osim onih koji su prisutni od početka stimulacije. Ali meni su i dvije prethodne trudnoće proše bez ikakvih simptoma...mislim da je to čisto individualno...sve nešto čekam nekakva probadanja da ih pripišem implantaciji ali ništa se ne događa i onda sam samo sve tužnija i tužnija...
Strašna
znaci moj 7dnt je ipak rano i to jos za lh test??
Cure, smije li se peglati i usisavati? Neki mi kažu ne, al ne znam zašto, nije to sad neka teška radna akcija da bi moglo škoditi, bar mislim.
Inače danas mi je 7 dnt, imam klasična, od svih već spomenuta, probadanja po jajnicima, bolove oko maternice, al onak ko da me neke žilice bole, teško za opisati, jako sam žedna, usne su mi tak suhe, danas sam dio dana imala laganu mučninu....al sve je to tak individualno i varljivo da se u niš ne usudim pouzdavati.
Najrađe bih još danas piškila na test, al nema smisla, samo bacanje para....
Ako je bio stimulirani ciklus onda bi se trebale izbjegavati ponavljajuče radnje kao što je peglanje i usisavanje,al to čisto samo radi jajnika. Ako nije onda mislim da je u redu. Ja sam prva dva klomifenska nakon 5 dana usisavala i peglala,u biti radila sam sve al laganini. Ovaj put nakon stimuliranog ne peglam i ne usisavam,mm to velikodušno uz maaaalo njorganja to obavia ja kuham nešto jednostavno,stavim veš sušiti i tak,ne mirujem baš,jest da odmaram ali ne mirujem stalno. Evo maloprije se vratila sa priredbe iz škole!
Imala sam klomifensku stimulaciju, samo jedan folikul. Znači drugim riječima, mogu![]()
Nemoj me držati za riječ,nemam baš puno iskustva,sigurno će se javiti još cura koje će ti reči bolje od mene.
BubaSanja, Arianm je sve rekla - možeš se ponašati sasvim normalno (dobro, nemoj baš trčati maraton). usisavanje, peglanje, plesanje i druge ponavljajuće radnje je potrebno izbjegavati ako su jajnici jako uvećani, ako je došlo do hiperstimulacije jer je tada povećan rizik od torzije jajnika. fizička aktivnost inače ne utječe na implantaciju - oprez je potreban isključivo zbog zdravlja žene, ali u tvom slučaju nema razloga za brigu.
uživaj i sretno!
BubaSanja ja sam 2dnt i peglala i usisavala inace i ja sam uzasno žedna i zadnje dvi noci se znojim u krevetu koma
Ja brojim 10 dp dvodnevnog cetvorocelijskog embrioncica. Prestali PMS bolovi. Nervoza pojacana. Grudi bolnije od juce.
Uf, betu tek vadim 05.12. Sta mislite je li rano da ja ujutru odradim jedan testic? Valjda moze detektovati hormon trudnoce? Po mojim proracunima danas je poceo da se luci.
Meni danas 11 dnt, zadnja 2 - 3 dana nemam više nikakvih simptoma, osim laganih bolova ko pred mengu, najradije bi pišnula testić, ali imam loša iskustva s njima pa sam sama sebi obećala da čekam do bete u utorak![]()
ja betu vadim u srijedu, koš uvijek nisam pišala trakicu i upoće nisam ne strpljiva što je ful čudno za mene!!