Curke moja beta je 23 .... danas mi je 10dnt...embrij star 4 dana...ajde protumačite ...zbunjena sam....očekivala sam 0
Iva, moramo čekati petak, ....(uvijek se sjetim Ginger, al to je više iznimka), teško je, po meni, sad bilo što komentirati, čekamo preksutra!
alma-i nama je bilo rečeno ne na jako sunce i ne puno u moru (valjda malo moćže).
Posljednje uređivanje od mare41 : 08.06.2011. at 12:07
Iva Mia, najvjerojatnije ti je to bingo, samo si malo rano vadila betu. Ponovi 14. dan i ako je oko 100 to ti je to!
dorina , mali mimi ,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vaše mrvice,da vrijeme brzo prođe ,da dočekate veliku betu!!!!!
Posljednje uređivanje od kiki30 : 08.06.2011. at 12:21
curke zaboravila sam napisati da je ovo postupak s zaleđenim j.s. bio....odoh na nešto pojesti..npr.nešto konkretno![]()
IvaMia, ja mislim da si malo prerano radila... da je negativno, bilo bi manje od 5...
(ja ću je vaditi sutra, baš me zanima hoće li bitiili
...)
Iva Mia ja mislim da ce za 4 dana beta biti troznamenkasta! navijamo za tebe draga!
Iva Mia, želim ti da si ti sljedeća forumska trudnica iz sekundarnog IVF-a, to bi mi dao malo nade. Držim fige da se beta u petak pravilno podupla
![]()
od mene ovaj put nista. idemo opet u prag. i curke dobro sam.
IvaMia rano si vadila betu ali nade ima , joj tako sam uzbuđena zbog tebe
sretno u petak , nek bude super beta !!
sretno draga
IvaMia samo strpljivo sada, mislim da je ipak bilo rano...
držim fige da beta raste ~~~~~~
ja cu betu vaditi u ponedjeljak
Iva Mia za tvoju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da raste visoko
Meni 5dnt i ništa osim nekih simptoma pms koji me drže od 2dnt, sve u svemu ništa logično, a čekam i čekam.
Svim ostalima ~~~~~~~~~~ za sve što im treba i da bete budu barem troznamenkaste.
Iva Mia pa ti si se zaletjela sa nekim planovima za jesen,cini mi se...Neka,neka-nek samo beta raste!!!![]()
Curke hvala vam na podršci, nadam se da ću i vas i sebe obradovati s duplom betom![]()
Iva mia, meni ovo jako dobro izgleda i nadam se da je to -to. ~~~~~~~~~~~
OKNP, super stav, a i vidjet ćeš Prag ponovno![]()
Prvi put sam u postupku IVF na Sv. Duhu i sve mi je to jedna velika nepoznanica. Molim Vas za malu pomoć.
Imala sam transfer 5 dan nakon punkcije i to 1 morula i 2 cc. Kako Vam se to iz Vašeg iskustva čini? Što bi značilo cc?
Sada osječam onako pritisak u trbuhu. 12dpt mi je doktor rekao da izvadim betu al nevmogu mirno dočekati taj 20.06. pa Vas malo molim pomoć i mišljenje o ovoj mojoj situaciji?![]()
Da vas sve malo razveselim i ohrabrim.......
Danas 12 dnt- beta 90 (da zaokružim).
Priča ide ovako: 4 stimulirana ciklusa- ništa. Sva 4 puta mirovala i uglavnom ležala.
5. pokušaj- prirodnjak (1.puta). Ne da nisam mirovala, nego sam radila normalno (osim što nisam dežurala, što mi je inače u opisu posla), ponašala se normalno, kuhala, čistila, odlazila u dućan i nosila teške vrećice, nisam uopće razmišljala o postupku. 13.dnt- beta 113,0, za 2 dana 189,0- rezultat je mlada dama koja će uskoro 4 godine.
6. pokušaj, ovaj pokušaj- ponovno prirodnjak, vratili mi 4-stanični embrij 2.dan nakon aspiracije. Na dan transfera sam glumila da mirujem, ma tko uopće može ležati s 4-godišnjim tsunamijem?!? Već sam preksutra bila dežurna. U ova 2 tjedna sam normalno radila, i na poslu i u kući, bila 3x dežurna uz naravno nespavanje i maksimalni stres, odradila i žešću virozu s temperaturom, mirovala sam samo kad sam spavala... i to je to, evo današnja beta je gore napisana. Kaže dr da je za 12 dnt sasvim uredna, ponovit ćemo ju za 4 dana, daj Bože da naraste.......
Simptomi? Izgleda da nisu samo od Utrogestana. Ipak se osjećam trudno- sise bole i velike su, umornija sam nego inače, stalno ili imam temp oko 37 ili ako ju i nemam osjećam se "temperaturno", trbuh napuhan, sad ko da me pere PMS, par dana nakon ET su me boljeli jajnici a 5-6 dnt sam osjećala probadanja dolje nisko.
Mislim, nadam se i vjerujem, da će sve biti o.k. Samo da beta za 4 dana naraste.....
Pusa svima i glavu gore, ja sam očiti primjer da se može, i to u uvjetima koji nisu baš otptimalni- prirodnjak, posao, stres, nemirovanje, dežurstva, viroza uz temperaturu, radovi po kući...
Sretno svim čekalicama!!!!!
Becky...čitam sada tvoj post i kao da sam ga ja pisala....ovaj sada postupak nakon tri neuspješna niti trenutka nisam ležala...na gasu sam bila cijeli dan...pa me šokirala ova beta...premda je mala...ali ipak mala beta je beta...ja sam je priznajem rano izvadila, baš iz razloga što sam bila totalno aktivna pa sam htjela sebe uvjeriti kako je to nula jer moram neke aktivnosti organizizrati za vikend....kad ono šok,šok...
mislim da u ovim našim pokušajima glava čini čuda...pa kako god....
zaboravih napisati temperatura već danima 37,0-37,5....samo još da vidim Antonija i da mu kažem da mi je vruće...hehehehhe![]()
Iva Miačekamo nestrpljivo do sutra....da se beta podupla...
becky,srecno, beta ti je super,
iva mia,bice super sutra
Evo kontrolna beta za 3 dana 3oo
Iva Mia, čekamo tvoju.....![]()
U utorak vracena 2 smrzlica.od utorka sam i Fragminka.Beta 27.06. a do tad zivci ko strune.
Za sad je super,imam 2 plave fleke,ali to valjda tako moraSretna sam da je uopste doslo do transfera jer sam bila 100% ubjedjena da nece prezivjeti a to su mi bili zadnji smrzlici,kad ono oba prezivjela. Sad se bodem sve sa pjesmom
i nadam se da ce ovaj put uspjeti
![]()
evo i mene s betom... uspijelo nam je iz prvog pokušaja
11 d.t. 101
14 d.t. 263
16 d.t. 563
ne mogu opisati našu sreću! svim curama želim da što prije im se to desi!!!!
prag ,čestitam
alma,puno ~~~~~~~~~~~~~~za dvije mrvice,da se čvrsto prime za mamicu!!
prag čestitam!![]()
![]()
alma, da se mrvice prime!
zna li tko nakon koliko dana mogu raditi urino test za trudnoću ako sam prošlu nedjelju odmah ujutro primila Brevactide 1500? u subotu vadim betu ali eto nestrpljiva sam![]()
Evo malo da se javim sa danasnjim stanjem na ''terenu''.Danas je 8dnt. Cice bole vec 2 dana i narasle susto me raduje jer sam bila malo zabrinuta da se nista ne desava.Stomak me stalno boli kao da cu dobiti,a znam da necu jer pijem estrofem.Dakle stavljam Utrice 3X1,pijem estrofem 2X2,pijem Normabel 3X1,pijem beby aspirin 1X1,dajem si Fraxiparin od 0,3ml 1X1 i jos na kraju svako vece jednu ''bobu'' folne kiseline.U medjuvremenu se zaljevam sokom od cvekle.betu bi trebala vaditi 27,ali moram navece jer nemogu uzeti slobodno ujutro,tako da cu rezultat znati tek u utorak.Mada mene zapravo brine onaj ''drugi dan'' i hoce li se pravilno duplati.Curke dajte si slobodno oduska i vibrirajte od nedjelje pa da i ja konacno idem piskiti svaki sat kao Pinky
![]()
alma evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uskoro piškiš ako treba i svakih pola sata !!![]()
![]()
alma, puuuno dobrih ~~~~~~~~~~~~ za često piškenje
MiaLily, ako sam primila ujutro u nedjelju, peti dan bi bio četvrtak??
Ja sam jučer, tuka glupa, išla na UZV. Bilo je 5+3 tjedna. Naravno da se vidjela samo gestacijska vrećica, bez ploda. Kažu mi 3 ginekologa koje sam pitala da ne brinem, jer je još rano da se plod vidi, i da je ovo sasvim uredan nalaz za gestaciju. Nadam se da je tako
Jedino me brine to što mi se baš više i ne piški svaki čas... sise i dalje bole, povremeno imam temperaturice i dalje... znam da je svaka trudnoća drukčija, u prvoj sam stalno pišala u početku ali nisam imala temp., u prvoj me češće bolio trbuh kao pms a sad tek tu i tamo...
Jel bi se vi brinule na mom mjestu ili ne?
Radila testić, ali je druga crta toliko jedva vidljiva sjena da mislim da se nemam što puno nadati u subotu....![]()
![]()
danas sam oplakala rundu pa ću lakše proći kroz subotnju betu...
Draga zlatta...ajd da ti napišem svoju situaciju....tak sam i ja sad ovaj postupak otpisala...onak ma nema od ovog ništa, kad ono
Ovak ET je bio 30.5.
brevacide zadnji primila 3.6.
test negativan 7.6.
beta 23-8.6.
test plusić 11.6.
beta 420 14.6.
Svakako treba pričekati betu...jer čuda se događaju ....sretno draga
Evo mene opet malo kod vas....jučer mi je vračen jedan 8-stanični embrij, i još sam totalno zbunjena jer sam bila uvjerena da neće uspjeti s obzirom da smo išli na smrzliće u prirodnom ciklusu...imala sam 2 j.s., obje su se odledile, ali samo se jedna oplodila...sad moram čekati i to će me izluditi, dr. mi je napisao da vadim betu 13.7.
Usput koristim priliku da čestitam curama koje su dogurale do velike bete, a ostalima želim puno sreće!
Becky, uistinu nema potrebe raditi tako rano UZV, ja ću mirno pričekati do idućeg petka kad mi je preko 6 tjedana. I to mi se čini možda rano ali valjda će se nešto vidjeti.Ja od simptoma i dalje nemam apsolutno ništa (možda me samo malo bole (.)(.) ali toliko malo da nisam uopće ni u to sigurna.) Čak ni PMS ovaj put nije bio za razliku od prve trudnoće. Ne opterećujem se nimalo.Gdje ćeš ići na UZV? Ti si isto iz Vg?Zlatta, beta je uistinu jedini pokazatelj, pa u to ime ~~~~~~~~~~~~~~~
IvaMia, hvala na utjehi, znam da se čuda događaju ali meni je danas 12dpt, ili 14 dpo tako da....
radila sam i lh trakicu (osjetljivi PrimaTime) ona je pozitivna na drugu jutrošnju mokraću i bezveze si to radim kada znam da to nije pokazatelj..pokazatelj je urin test..
a tako sam se nadala jer je endić bio super ovaj puta...
suze su stale, i već razgovaram s mm o idućem postupku što da radimo...
Samo ti planiraj i ja sam planirala i kopala po netu tražeći hotel za Prag..pa ga još nisam rezervirala...a nadam se da i neću![]()