Stranica 13 od 203 PrviPrvi ... 311121314152363113 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 601 do 650 od 10138

Tema: Nakon transfera!

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj špelkica prvotno napisa Vidi poruku
    Uskoro ćemo vas se pridružiti ovdje (nadam se ). Zato imam jedno pitanje: planiramo u srpnju na IVF prvi put i htjeli smo otići na more, pa me zanima mogu li nakon transfera na more? naravno, ne mislim se pržit na suncu, ali tu i tam bućnut. Kako sunce i toplina djeluju na implataciju?
    Aslan
    Meni je na ovom transferu doktor prvi put napomenuo da ne bi ni slučajno mi palo na pamet ići se kupati u moru...

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curke moja beta je 23 .... danas mi je 10dnt...embrij star 4 dana...ajde protumačite ...zbunjena sam....očekivala sam 0

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj tigrical prvotno napisa Vidi poruku
    Meni je na ovom transferu doktor prvi put napomenuo da ne bi ni slučajno mi palo na pamet ići se kupati u moru...
    A meni je rekao da nema nikakvih problema da se kupam u moru!? Ja imam transfer 14.06. a planiram na more 23.07. i kaze da nema nikakvih problema i da se ponasam normalno,hehehhhe...sta god mu to znacilo

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Iva, moramo čekati petak, ....(uvijek se sjetim Ginger, al to je više iznimka), teško je, po meni, sad bilo što komentirati, čekamo preksutra!
    alma-i nama je bilo rečeno ne na jako sunce i ne puno u moru (valjda malo moćže).
    Posljednje uređivanje od mare41 : 08.06.2011. at 12:07

Kikica1 avatar
    Datum pristupanja
    May 2007

Početno

Iva Mia, najvjerojatnije ti je to bingo, samo si malo rano vadila betu. Ponovi 14. dan i ako je oko 100 to ti je to!

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Iva Mia 2009 prvotno napisa Vidi poruku
    Curke moja beta je 23 .... danas mi je 10dnt...embrij star 4 dana...ajde protumačite ...zbunjena sam....očekivala sam 0
    A tak i tak ćeš ponoviti betu za dva dana.
    Mislim da sad nitko nije pametan. Nadam se da će ti beta skočiti do neba.
    Kaj nije od Ginger beta 10 dnt blastice bila 15?

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

dorina , mali mimi ,puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za vaše mrvice,da vrijeme brzo prođe ,da dočekate veliku betu!!!!!
    Posljednje uređivanje od kiki30 : 08.06.2011. at 12:21

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

curke zaboravila sam napisati da je ovo postupak s zaleđenim j.s. bio....odoh na nešto pojesti..npr.nešto konkretno

mario avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

curke zaboravila sam napisati da je ovo postupak s zaleđenim j.s. bio....odoh na nešto pojesti..npr.nešto konkretno
    Iva Mia,pratim te nisam mogla docekat da se oslobodim mojih pacijenata na poslu da škicnem tvoju betu
    ~~~~~~~~~~~~~ za duplanje bete

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

IvaMia, ja mislim da si malo prerano radila... da je negativno, bilo bi manje od 5...
    (ja ću je vaditi sutra, baš me zanima hoće li biti ili ...)

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Iva Mia ja mislim da ce za 4 dana beta biti troznamenkasta! navijamo za tebe draga!

tantolina avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Iva Mia za betu u petak ~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Iva Mia, želim ti da si ti sljedeća forumska trudnica iz sekundarnog IVF-a, to bi mi dao malo nade . Držim fige da se beta u petak pravilno podupla

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

od mene ovaj put nista. idemo opet u prag. i curke dobro sam.

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

IvaMia rano si vadila betu ali nade ima , joj tako sam uzbuđena zbog tebe
    sretno u petak , nek bude super beta !!
    sretno draga

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Ona koja nije pisala prvotno napisa Vidi poruku
    od mene ovaj put nista. idemo opet u prag. i curke dobro sam.
    Žao mi je da nije uspjelo, ali mi je drago da si dobro.

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

))))) Daj Bože da za dva dana skoči pa da imaš beturinu ..držim fige za pozitivan ishod i jaako se veselim

morskavila avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

IvaMia samo strpljivo sada, mislim da je ipak bilo rano...

držim fige da beta raste ~~~~~~

ja cu betu vaditi u ponedjeljak

Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Iva Mia za tvoju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da raste visoko
    Meni 5dnt i ništa osim nekih simptoma pms koji me drže od 2dnt, sve u svemu ništa logično, a čekam i čekam.
    Svim ostalima ~~~~~~~~~~ za sve što im treba i da bete budu barem troznamenkaste.

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Iva Mia pa ti si se zaletjela sa nekim planovima za jesen,cini mi se...Neka,neka-nek samo beta raste!!!

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Sela prvotno napisa Vidi poruku
    Iva Mia pa ti si se zaletjela sa nekim planovima za jesen,cini mi se...Neka,neka-nek samo beta raste!!!
    Baš me zezaju kako švrljam po bookingu kao da bi silom u Prag...a čini mi se i daj Bože da ga i ne vidim ove godine...znaš meni je moja majka uvijek govorila kad želiš Boga nasmijati samo planiraj

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Curke hvala vam na podršci, nadam se da ću i vas i sebe obradovati s duplom betom

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Iva mia, meni ovo jako dobro izgleda i nadam se da je to -to. ~~~~~~~~~~~
    OKNP, super stav, a i vidjet ćeš Prag ponovno

Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Prvi put sam u postupku IVF na Sv. Duhu i sve mi je to jedna velika nepoznanica. Molim Vas za malu pomoć.
    Imala sam transfer 5 dan nakon punkcije i to 1 morula i 2 cc. Kako Vam se to iz Vašeg iskustva čini? Što bi značilo cc?
    Sada osječam onako pritisak u trbuhu. 12dpt mi je doktor rekao da izvadim betu al nevmogu mirno dočekati taj 20.06. pa Vas malo molim pomoć i mišljenje o ovoj mojoj situaciji?

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Da vas sve malo razveselim i ohrabrim.......
    Danas 12 dnt- beta 90 (da zaokružim).
    Priča ide ovako: 4 stimulirana ciklusa- ništa. Sva 4 puta mirovala i uglavnom ležala.
    5. pokušaj- prirodnjak (1.puta). Ne da nisam mirovala, nego sam radila normalno (osim što nisam dežurala, što mi je inače u opisu posla), ponašala se normalno, kuhala, čistila, odlazila u dućan i nosila teške vrećice, nisam uopće razmišljala o postupku. 13.dnt- beta 113,0, za 2 dana 189,0- rezultat je mlada dama koja će uskoro 4 godine.
    6. pokušaj, ovaj pokušaj- ponovno prirodnjak, vratili mi 4-stanični embrij 2.dan nakon aspiracije. Na dan transfera sam glumila da mirujem, ma tko uopće može ležati s 4-godišnjim tsunamijem?!? Već sam preksutra bila dežurna. U ova 2 tjedna sam normalno radila, i na poslu i u kući, bila 3x dežurna uz naravno nespavanje i maksimalni stres, odradila i žešću virozu s temperaturom, mirovala sam samo kad sam spavala... i to je to, evo današnja beta je gore napisana. Kaže dr da je za 12 dnt sasvim uredna, ponovit ćemo ju za 4 dana, daj Bože da naraste.......
    Simptomi? Izgleda da nisu samo od Utrogestana. Ipak se osjećam trudno- sise bole i velike su, umornija sam nego inače, stalno ili imam temp oko 37 ili ako ju i nemam osjećam se "temperaturno", trbuh napuhan, sad ko da me pere PMS, par dana nakon ET su me boljeli jajnici a 5-6 dnt sam osjećala probadanja dolje nisko.
    Mislim, nadam se i vjerujem, da će sve biti o.k. Samo da beta za 4 dana naraste.....
    Pusa svima i glavu gore, ja sam očiti primjer da se može, i to u uvjetima koji nisu baš otptimalni- prirodnjak, posao, stres, nemirovanje, dežurstva, viroza uz temperaturu, radovi po kući...
    Sretno svim čekalicama!!!!!

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Citiraj Becky prvotno napisa Vidi poruku
    Da vas sve malo razveselim i ohrabrim.......
    Danas 12 dnt- beta 90 (da zaokružim).
    Priča ide ovako: 4 stimulirana ciklusa- ništa. Sva 4 puta mirovala i uglavnom ležala.
    5. pokušaj- prirodnjak (1.puta). Ne da nisam mirovala, nego sam radila normalno (osim što nisam dežurala, što mi je inače u opisu posla), ponašala se normalno, kuhala, čistila, odlazila u dućan i nosila teške vrećice, nisam uopće razmišljala o postupku. 13.dnt- beta 113,0, za 2 dana 189,0- rezultat je mlada dama koja će uskoro 4 godine.
    6. pokušaj, ovaj pokušaj- ponovno prirodnjak, vratili mi 4-stanični embrij 2.dan nakon aspiracije. Na dan transfera sam glumila da mirujem, ma tko uopće može ležati s 4-godišnjim tsunamijem?!? Već sam preksutra bila dežurna. U ova 2 tjedna sam normalno radila, i na poslu i u kući, bila 3x dežurna uz naravno nespavanje i maksimalni stres, odradila i žešću virozu s temperaturom, mirovala sam samo kad sam spavala... i to je to, evo današnja beta je gore napisana. Kaže dr da je za 12 dnt sasvim uredna, ponovit ćemo ju za 4 dana, daj Bože da naraste.......
    Simptomi? Izgleda da nisu samo od Utrogestana. Ipak se osjećam trudno- sise bole i velike su, umornija sam nego inače, stalno ili imam temp oko 37 ili ako ju i nemam osjećam se "temperaturno", trbuh napuhan, sad ko da me pere PMS, par dana nakon ET su me boljeli jajnici a 5-6 dnt sam osjećala probadanja dolje nisko.
    Mislim, nadam se i vjerujem, da će sve biti o.k. Samo da beta za 4 dana naraste.....
    Pusa svima i glavu gore, ja sam očiti primjer da se može, i to u uvjetima koji nisu baš otptimalni- prirodnjak, posao, stres, nemirovanje, dežurstva, viroza uz temperaturu, radovi po kući...
    Sretno svim čekalicama!!!!!
    Becky...čitam sada tvoj post i kao da sam ga ja pisala....ovaj sada postupak nakon tri neuspješna niti trenutka nisam ležala...na gasu sam bila cijeli dan...pa me šokirala ova beta...premda je mala...ali ipak mala beta je beta...ja sam je priznajem rano izvadila, baš iz razloga što sam bila totalno aktivna pa sam htjela sebe uvjeriti kako je to nula jer moram neke aktivnosti organizizrati za vikend....kad ono šok,šok...

mislim da u ovim našim pokušajima glava čini čuda...pa kako god....

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

zaboravih napisati temperatura već danima 37,0-37,5....samo još da vidim Antonija i da mu kažem da mi je vruće...hehehehhe

tina2701 avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

Iva Mia čekamo nestrpljivo do sutra....da se beta podupla...

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

becky,srecno, beta ti je super,
    iva mia,bice super sutra

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Evo kontrolna beta za 3 dana 3oo
    Iva Mia, čekamo tvoju.....

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Evo mene s betom 420...kao što sam već napisala na odbrojavanju

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Čestitam!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

U utorak vracena 2 smrzlica.od utorka sam i Fragminka.Beta 27.06. a do tad zivci ko strune.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    U utorak vracena 2 smrzlica.od utorka sam i Fragminka.Beta 27.06. a do tad zivci ko strune.
    Bravo! Veselim se velikoj beti 27!
    Kako ide pikanje?

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Za sad je super,imam 2 plave fleke,ali to valjda tako mora Sretna sam da je uopste doslo do transfera jer sam bila 100% ubjedjena da nece prezivjeti a to su mi bili zadnji smrzlici,kad ono oba prezivjela. Sad se bodem sve sa pjesmom i nadam se da ce ovaj put uspjeti

prag avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

evo i mene s betom... uspijelo nam je iz prvog pokušaja
    11 d.t. 101
    14 d.t. 263
    16 d.t. 563

ne mogu opisati našu sreću! svim curama želim da što prije im se to desi!!!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

prag ,čestitam
    alma,puno ~~~~~~~~~~~~~~za dvije mrvice,da se čvrsto prime za mamicu!!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

prag čestitam!
    alma, da se mrvice prime!

zna li tko nakon koliko dana mogu raditi urino test za trudnoću ako sam prošlu nedjelju odmah ujutro primila Brevactide 1500? u subotu vadim betu ali eto nestrpljiva sam

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Ja sam radila 12 dnt, znaći peti dan od Brevactida.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo malo da se javim sa danasnjim stanjem na ''terenu''.Danas je 8dnt. Cice bole vec 2 dana i narasle su sto me raduje jer sam bila malo zabrinuta da se nista ne desava.Stomak me stalno boli kao da cu dobiti,a znam da necu jer pijem estrofem.Dakle stavljam Utrice 3X1,pijem estrofem 2X2,pijem Normabel 3X1,pijem beby aspirin 1X1,dajem si Fraxiparin od 0,3ml 1X1 i jos na kraju svako vece jednu ''bobu'' folne kiseline.U medjuvremenu se zaljevam sokom od cvekle.betu bi trebala vaditi 27,ali moram navece jer nemogu uzeti slobodno ujutro,tako da cu rezultat znati tek u utorak.Mada mene zapravo brine onaj ''drugi dan'' i hoce li se pravilno duplati.Curke dajte si slobodno oduska i vibrirajte od nedjelje pa da i ja konacno idem piskiti svaki sat kao Pinky

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

alma evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da uskoro piškiš ako treba i svakih pola sata !!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

alma, puuuno dobrih ~~~~~~~~~~~~ za često piškenje

MiaLily, ako sam primila ujutro u nedjelju, peti dan bi bio četvrtak??

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Ja sam jučer, tuka glupa, išla na UZV. Bilo je 5+3 tjedna. Naravno da se vidjela samo gestacijska vrećica, bez ploda. Kažu mi 3 ginekologa koje sam pitala da ne brinem, jer je još rano da se plod vidi, i da je ovo sasvim uredan nalaz za gestaciju. Nadam se da je tako
    Jedino me brine to što mi se baš više i ne piški svaki čas... sise i dalje bole, povremeno imam temperaturice i dalje... znam da je svaka trudnoća drukčija, u prvoj sam stalno pišala u početku ali nisam imala temp., u prvoj me češće bolio trbuh kao pms a sad tek tu i tamo...
    Jel bi se vi brinule na mom mjestu ili ne?

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj zlatta prvotno napisa Vidi poruku
    MiaLily, ako sam primila ujutro u nedjelju, peti dan bi bio četvrtak??
    Da.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Radila testić, ali je druga crta toliko jedva vidljiva sjena da mislim da se nemam što puno nadati u subotu.... danas sam oplakala rundu pa ću lakše proći kroz subotnju betu...

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Draga zlatta...ajd da ti napišem svoju situaciju....tak sam i ja sad ovaj postupak otpisala...onak ma nema od ovog ništa, kad ono

Ovak ET je bio 30.5.
    brevacide zadnji primila 3.6.
    test negativan 7.6.
    beta 23-8.6.
    test plusić 11.6.
    beta 420 14.6.

Svakako treba pričekati betu...jer čuda se događaju ....sretno draga

mistic avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Evo mene opet malo kod vas ....jučer mi je vračen jedan 8-stanični embrij, i još sam totalno zbunjena jer sam bila uvjerena da neće uspjeti s obzirom da smo išli na smrzliće u prirodnom ciklusu...imala sam 2 j.s., obje su se odledile, ali samo se jedna oplodila...sad moram čekati i to će me izluditi, dr. mi je napisao da vadim betu 13.7.

Usput koristim priliku da čestitam curama koje su dogurale do velike bete, a ostalima želim puno sreće!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Becky, uistinu nema potrebe raditi tako rano UZV, ja ću mirno pričekati do idućeg petka kad mi je preko 6 tjedana. I to mi se čini možda rano ali valjda će se nešto vidjeti.Ja od simptoma i dalje nemam apsolutno ništa (možda me samo malo bole (.)(.) ali toliko malo da nisam uopće ni u to sigurna.) Čak ni PMS ovaj put nije bio za razliku od prve trudnoće. Ne opterećujem se nimalo.Gdje ćeš ići na UZV? Ti si isto iz Vg?Zlatta, beta je uistinu jedini pokazatelj, pa u to ime ~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

IvaMia, hvala na utjehi, znam da se čuda događaju ali meni je danas 12dpt, ili 14 dpo tako da....
    radila sam i lh trakicu (osjetljivi PrimaTime) ona je pozitivna na drugu jutrošnju mokraću i bezveze si to radim kada znam da to nije pokazatelj..pokazatelj je urin test..
    a tako sam se nadala jer je endić bio super ovaj puta...
    suze su stale, i već razgovaram s mm o idućem postupku što da radimo...

Iva Mia 2009 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2009

Početno

Samo ti planiraj i ja sam planirala i kopala po netu tražeći hotel za Prag..pa ga još nisam rezervirala...a nadam se da i neću

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •