Stranica 14 od 203 PrviPrvi ... 412131415162464114 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 651 do 700 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

andream, hvala na ~~~~~~~~~~~~~ i ja tebi želim sretno na uzv

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

zlatta izvadi betu! Nemoj vjerovati testovima. Meni je taj 12 dnt bila jedva, jedva vidljiva crtica.

Mi smo bili na prvom uzv sa 5+4 i vidjela se samo GV. Meni je i to bilo olakšanje zbog prijašnjih biokemijskih trudnoća sa visokim betama.
    Tjedan dana do sljedećeg uzv-a je bio pravi pakao čekanja. Tek za tjedan dana, znaći 6+4 vidjeli smo otkucaje.
    andream je totalno u pravu. Mislim da prije 6 tt ne treba ići na uzv. E da mi je to neko rekao ne bi se patila tjedan dana do sljedećeg uzv-a!

Mali Mimi avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2008

Početno

zlatta da je meni bila jedva vidljiva sjena druge crtice vjerojatno bih sad slavila, ti odi lijepo izvaditi betu jer ako ti je bila vidljiva druga crtica onda će ti i beta biti pozitivna

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

zlatta, slazem se s mali mimi. Ipak ti je to bio dvostanicni pa je i implantacija bila kasnija. Poz test je poz test i znads sto to znaci.~~~~~~~~~~~~~dakle, sutra troznamenkastu betu na sunce

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

andream, ja sam ti to radila na svoju inicijativu (radim u bolnici; navalila na dežurne ginekologice da rade uzv, s tim da jedna nije ni htjela jer je rekla da ili neće vidjeti ništa ili samo gestacijsku, a drugu sam nagovorila). I sad se grizem jer nisam vidjela kaj sam htjela, makar one kažu da je to super U prvoj trudnoći smo vidjeli plod s otkucajima srca sa 6+2. Onda sam stalno pišala, a sad je to trajalo par dana i onda stalo. Pa me to sve nekako izluđuje.
    E jesam i ja blesava, umjesto da se veselim i uživam...

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

moj transfer bio 20.06 vraćene 3 oocite s tim da su mi rekli da jedna uopće nema šanse za implataciju ,neznam točno zašto su je onda vratili.. sad čekanje do 4.07 . čestitam svima koji su došli do svojih velikih betica ....

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Becky nalaz ti je najnormalniji - ja sam bila na 1. uzv u 5. tjednu i vidjele su se dvije GV, zatim sam krajem 6. tjedna bila na 2. uzv i vidjele su se 6mm velike mrve i srčana akcija.
    Zadnji uzv je bio u 9. tt i mrve su skoro 3 cm. Sve su bebe počele kao tvoje - nema mjesta panici
    zlatta ma koje plakanje daj, krvariš - NE, test je bio + JE, pa onda ti = trudna Čekaj betu dati potvrdi i sve će biri u najboljem redu

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Jutro svima! je vjerovatno vec popijena. Ja raspolozana,sve mi se nesto skupilo.Placem zbor ruznog vremena,zbog ptica na grani,zbog gladnih u Africi...Ma grozno. Nadam se da cu se malo na poslu ''razbistriti''. Sto se tice ''stanja'' sve pozitivno(susta suprotnost od toga kako se ja osjecam). Danas 10dnt,MM otisao u bolnicu po recepte za moju ''medikaciju'' za vikend,ja uradila kucni test, + se pojavljivao zajedno sa kontrolnom linijom i sad bih naravno trebala da skacem i da se radujem jer puno njih ovdje taj + tako zeljno iscekuju,ali ja sam ga se do sad nagledala toliko puta a nikako da se maknem dalje od njega i nepravilno duplirajuce bete.Komentar nakon uradjenog testa mi je bio:''Ma da,naravno'' i pravac u smece.Sorry za crnjak...ne obazirite se na ovo moje blebetanje ovdje,jednostavno sam se morala negdje raspekmeziti.Nadam se da ce me do veceras popustiti jer cu se ugusiti(a pijem Normabel,izgleda ne djeluje na knedle u grlu i slona na grudima).

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

alma i za tvoj plusić!
    plus je i možda baš ovaj puta uspije!
    i to stanje pilavljenja jako dobro znamo sve mi ovdje

i znam da u tom stanju knedle u grlu normabel je 0 bodova, ja sam se tako jučer nasekirala i natugovala da su me poslije trbuh i jajnici rasturali, a evo danas je novi dan, sunce sija, idemo dalje...teška srca, teških nogu ali moramo, nema nam druge ako želimo zabebiti

ja u biti niti ne znam koliko smijemo normabela dnevno piti? meni piše prema potrebi pa sam ja to protumačila jedna tbl dnevno??

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam ga prosli put pila 1 dnevno a sad ga pijem 3X1 i to samoinicijativno jer sam procitala da nekima u Hrvatskoj tako dr. propisuju(ja ne zivim u Hr).Pa kontam idem pokusati,jer svaki put do sad sam imala jake grceve u maternici pa je mozda i to bio uzrok biohemijskih.Ma nemam pojma,pokusavam sve i svasta,gdje god sta cujem.Nadam se da cu sutra biti bolje.

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

alma urodit će to sve plodom držim fige

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

alma, to mi nekako puno zvuči, ali ako je to neki dr.propisao možda je imao razloga.
    gdje si bila u postupku? i što ti je tvoj dr.rekao?
    ja se kod dr. tako spletem da zaboravim takve "detalje" pitati

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam u postupku u Belgiji. ovdje sam od dr. dobila samo aspirin dodatno i Fragmin(nakon puno diskusije).Razgovarala sam sa drugim ginekolozima i kazu da ne moze skoditi ,ako se beta pravilno bude duplala,namjeravam prestati sa Normabelom,a za sad nastavljam ovako pa sta bude.

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

alma, nadam se da te očekuje sretna školska i dosadna trudnoća.....a za 8 mjeseci da stiže roda

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

alma tuga je meni bila jedan od prvih znakova T. Test nisi ni trebala raditi, s obzirom na tvoja prethodna iskustva, ali kako hoćeš, vidiš da te nije nit ohrabrio nit razveselio, a možda si bacila u smeće prvi plus tvoje prve bebe .... nemoj se tako ubijat u pojam, vjeruj u bebu, pij svoje lijekove i beta će te ovog puta iznenaditi, vidjet ćeš

Apropo Normabela i ja sam ga imala uz sebe za čekanja transfera, srećom nisam ni jednog popila. Kad sam tek došla u bolnicu i ostala sama u sobi popila sam jedan da se smirim. Drugi dan sam pitala liječnicu koja me pregledavala da li je ok da zbog jakih grčeva u maternici i jajnicima uzmem normabel - pogledala me kao da sam luda, da odkud mi ta ideja, da takvi lijekovi uopće nisu dobri za embrio i da se okanim tih ideja. Poslala me na kamilicu i pripisala mi spasmex za grčeve. Ona je specijalist neonatolog - dakle nju primarno zanimaju nerođene bebe, a manje mame. Tog sam dana bacila taj normabel i nikad mi ponovo neće past na pamet. Stoga žene, molim vas, pazite s tim lijekom, nije to šala niti bezopasni lijek...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Sumskica, spasmex ti je u trudnoci puno puno gori od normabela za bebe... ne znam koji bi dr to prepisao prije normabela.. govorim iz debelog iskustva i nakon mjeseci i mjeseci proucavanja problematike...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ma nemoj me zezati
    Ja sam dobila jednu ...kmh..valjda dozu (ili kako se to zove) u infuziju i još jednu infuziju bez njega. A grčenje je bilo nesnosno - bilo me strah da će mi maternica izbaciti dječicu.
    Ime liječnice ti mogu poslat na pp ako te zanima.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Znam da je svaki lijek stetan na svoj nacin i cak i na uputstvu za Normabel pise da se pije u slucaju da je ocekivana korist veca od stete koja moze nastati...E sad...nemogu biti pametna.Samo znam da otkako ga pijem nemam grceve kakve sam imala u proslim postupcima.Vrijeme ce pokazati.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Na moru sam na mm-ovom mobu i ne znam procitati pp... ja sam jrdno vrijeme u trudnoci koristila i jedan i drugi lijek zbog svakojakih problema i

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Na moru sam na mm-ovom mobu i ne znam procitati pp... ja sam jrdno vrijeme u trudnoci koristila i jedan i drugi lijek zbog svakojakihu problema pa sam citala sve zivo i konzultirala se s masu dr-a i spasmex je definitivno "opasniji" od normabela. Mada niti jedan lijek u trudnoci nije preporucljiv... ali sto se mora, mora se.. ali sigurno bih prije pila normabele da moram...

Mojca avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2010

Početno

Meni je frendica farmaceutica rekla da Normabel nikako uzimati u trudnoći... kao i često, teško je biti pametan tko je u pravu... što je istina.

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Sjećam se ležanja u bolnici pred porod kad sam, hospitalizirana dva tjedna prije, tražila jednu noć samo jedan normabel. Dr me samo pogledao i rekao, u redu, ali znate da će to preko posteljice ići i na dijete.Osjećala sam se još jadnije ...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Nisam rekla da je normabel preporucljiv u trudnoci vec da je od dva zla spasmex vece zlo. A sto se normabela tice - zene na tokolizi ni nemaju izbora - u svakoj boci je 10mg normabela jer partusisten djeluje na srce sto normabel neutraluzira. I to ke standardna terapija protiv trudova. I mislim da je u svakom slucajy manje stetna od toga da se beba rodi u npr 28.ili 31.tt...

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Nisam rekla da je normabel preporucljiv u trudnoci vec da je od dva zla spasmex vece zlo. A sto se normabela tice - zene na tokolizi ni nemaju izbora - u svakoj boci je 10mg normabela jer partusisten djeluje na srce sto normabel neutraluzira. I to ke standardna terapija protiv trudova. I mislim da je u svakom slucajy manje stetna od toga da se beba rodi u npr 28.ili 31.tt...

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Nakon ovog posta o spasmexu sam malo potražila i čitam da se u Ri bolnici spasmex daje trudnicama pred kraj T kada dođu trudovi ranije od očekivanog, pa kao da se odgodi porod...
    Ne kužim baš zašto bi davali neki lijek koji je tako jako štetan.
    A ova liječnica mi je objasnila da se u 8. tjednu (kada sam bila hospitalizirana) razvija bebin mozak i da je baš zbog toga Normabel jako rizičan. Makar na kraju mi je u karton napisala normabel uvečer - prema potrebi.
    frka daj ako možeš nam pojasni zašto je spasmex tako jako štetan...

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

suborke drage, beta 2.1..... ništa niti ovaj puta.....otplakala sam još u četvrtak tako da se danas osjećam prazno
    a ništa, glavu gore, idemo u novi postupak...jednom će uspjeti....

alma, želim ti da bar ti uspiješ i neka beta raste pravilno

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

evo opet rasprava o normabelu....ja sam ih popila svega par od kada sam trudna i to dok sam imala hematom jer mi je doc rekao... e sad ako je tako štetan zašto ga svi prepisuju ja ne znam... ali dobro... ja svojem doktoru vjerujem i ne pada mi napamet ga preispitivati...po mene ako je rečeno da se pije treba ga piti a na vlastitu ruku baš i ne bi....radije pijte više magnezija kao što ja radim kada krenu grčevi ili neki bolovi.. meni je super magnezij direkt od Biolectre..imate u granulama i tabletama...meni ful pomaže...

e da... moja mama je imala i samnom i sa sestrom rizične trudnoće i pila je CIJELU trudnoću apurine i gestagene jer joj je tako rečeno a i tada nije bilo Normabela... i evo nas dvije žive i zdrave... i ništa nam nije... tako da...

ja ne kažem za cure koje su od struke...ali ovdje se često može pročitati da se kreću uzimati lijekovi na svoju ruku jer se tako preporučilo nekom drugom... meni nije to jasno...pa zašto onda postoje doktori?

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj zlatta prvotno napisa Vidi poruku
    suborke drage, beta 2.1..... ništa niti ovaj puta.....otplakala sam još u četvrtak tako da se danas osjećam prazno
    a ništa, glavu gore, idemo u novi postupak...jednom će uspjeti....

alma, želim ti da bar ti uspiješ i neka beta raste pravilno
    žao mi je..jako jako

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

zlatta žao mi je draga

Jesen82 slažem se s tobom da je jedno uzimanje lijekova po uputi liječnika, a drugo na svoju ruku jer je drugoj curi u drugoj klinici dr. dao taj lijek. To mi je fascinantno, makar razumijem i to jer sam i ja otišla svojoj dr. opće prakse, pitala što misli o tom normabelu, ona mi ga je pripisala i savjetovala da ga popijem ako budem izvan sebe od iščekivanja i straha. Jednog sam popila, napisala sam, u bolnici nakon krvarenja i to zato jer sam mogla ili to ili ridati kao bijesna do jutra.
    A to što su davali našim majkama - khm..pa izvršili su istraživanja nakon tih godina (nas dvije smo godište) i nije slučajno što se praksa značajno promijenila od tada...

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Auuuu izgleda sam ja ponovo ovdje pokrenula diskusiju o Normabelu Da uzela sam ga na svoju ruku jer znam kakve sam grceve imala a znam i da mi sa magnezijem kojeg sam ranije isto tako na svoju ruku uzimala nista manji nisu bili. Covjek se hvata za slamku kad ima problem. Osim toga medicinske sam struke i znam kad zapocinje organogeneza kod embriona tako da nakon pravilno duplirajuce bete planiram da se ''skinem'' sa Normabela. Dr. moraju upozoravati,naravno da nece nikome preporuciti neki lijek tek onako i naravno da svi izbjegavaju koliko god je to moguce,ali kad bi se moji pacijenti pridrzavali svega sto im ja savjetujem i na sta ih upozoravam da nije dobro,pa po cijeli dan bi pili samo vodu,hodali za zubnim koncem

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Zlatta Svi ovdje na zalost znamo kako ti je. Pripremaj se za slijedeci postupak i u medjuvremenu pokusaj da uradis jos neke dodatne pretrage.Jednom mora uspjeti

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

ma alma nisi ti jedina, napisala sam gore da sam ga i ja išla tražit od dr opće prakse jer sam tu pročitala da ga nekima daju. Kad žena želi majčinstvo neće prezati ni pred čime, samo da si poveća šanse i to je toliko normalno i ljudski da nitko normalan i razuman ne može zamijeriti.
    Mene je kasnije bilo strah ga uzeti, pročitala sam onaj papirić unutra, grčeve sam doživljavala kao neki pozitivan muving nakon transfera a magnezij je zaista pomogao.
    Ali opet, meni je to bio tek 2. pokušaj, nisam puno nade polagala u uspjeh i svejedno mi je bilo teško...
    Pls nemoj mislit da su ti moji komentari bili kritika za tebe...nebih se nikad drznula....

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Šumskica.... da medicina je napredovala i promijenile se stvari...ali imaš i dalje cure koje moraju piti cijelu trudnoću normabele i uzimati utrogestane pa sve bude u redu... ja imam par prijateljica kojima je tako bilo......ali nevežano... moj savjet je jedino slušati doktore i samo njih...ako poslije pregleda imate potrebu preispitivati njegovu/njezinu terapiju na internetu onda znači da mu ne vjerujete....

Alma draga ja ti držim fige da ovo bude dobitni postupak i da bude prekrasna duplajuća

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Sumskice no frks...ne ljutim se ja tako lako,a forum i jeste napravljen za razmjenu misljenja i iskustava. Pa da nije vas ovdje drage moje Rode ja bih jos uvijek tapkala u mraku ko levat.Dr. je zlo od mene kad se pojavim na vratima uvijek sa nekim novim prijedlogom sta bih mozda jos mogla pokusati da uradim ili ispitam a sve sam to naravno OVDJE procitala

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Joj, sumskice, krivo sam se izrazila- ubija me ovaj i phone i treba mi pol sata za 1 poruku... nista ne brini - i ja sam definitivno za to da se slusaju dr-i. I ponavljam da sam ja pila i normice i spasmexe i bila na tokolizi i cak mi paar puta sibnuli injekciju voltarena i moja je cura za 10, a ne za 5! Samo me zacuddilo sto je netko prije preporucio spasmex od normabela jer je normabel definitivno blazi i s manje ucinaka (mislim na onaj od 2mg). To mi je potvrdilo preko nekiko dr-a i sama sam iskopala sve sto sam mogla o tome. Btw - meni ni 3 magnezija dnevno ne bi pomogla. Nisu cak ni tablete partusistena pomagale... a svi su lijekovi u trudnoci nszalost nepozeljni i nuzno zlo...

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Curke, znam da je mene nakon transfera u tom groznom i teškom periodu čekanja bete ili menge ili plusića/minusa na testu uvijek zanimalo kakve rane simptome su imale žene u onom postupku kada se dogodila toliko željena trudnoća, pa evo da vam napišem moje:

Nikakvih posebnih grčeva, leptirića i ostalo u maternici, baš ništa
    Raspoloženje jednako kao i inače, osim nervoze iščekivanja
    Temperatura prosjek oko 36,6 - 36,8, dakle nikakve vrlo visoke temperature iznad 37
    Apsolutno nikakve promjene u grudima, ni povećanje, ni bolovi, ni promjena boje bradavica...
    Normalno mokrenje, ništa posebno često
    Nikakav metalni okus u ustima, nikakve promjene u ukusu, mirisima...
    Normalna razina energije, nikakav posebni umor
    Nisam imala implantacijsko krvarenje / spotting
    Nikakve mučnine
    (a primile su se trojke! i kao trebalo bi biti jačih simptoma...)

Jedini simptom, koji još uvijek traje, a došao je tek kasnije, jesu "menstrualni" grčevi i bol u donjim leđima, kao prije menge, pravi pms. No to je u početku bilo tako blago, sada je izraženije.

Toliko o simptomima, iskreno u postupcima i pokušajima kada nisam bila trudna, imala sam više simptoma nego ovaj put koji je bio bingo. To sam vam htjela napisati, jer znam da se uvijek nekako nadamo da će nam neki simptom "objaviti" da smo trudne, no puno cura koje sam upoznala su mi potvrdile istu stvar, da prije bete nisu iskusile baš nikakve simptome, pa tako evo i moja frendica koja je imala transfer točno tjedan dana prije mene i isto je zatrudnjela. Ništa, bila je SIGURNA da stiže menga, a ono, evo bebice.

Nemojte se uopće zamarati simptomima, bez brige, oni će doći kasnije, no opet su različiti od osobe do osobe. Ja sam oko 4., 5. tjedna odjednom izgubila svaku želju za kavom i bilo čim slatkim (što je morbidno čudno za mene!), počeli su dosta jaki umori i iznimna osjetljivost na mirise. No, nemam mučnine, ponekad mi bude zlo, no bez povraćanja, a sada sam 7+1. Malo su veće grudi, no nisu bolne.

Eto, mislila sam da možda ovo nekom pomogne u čekanju i smiri ga u slučaju "izostanka" razno raznih simptoma.

Pusa svima velika!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Curke, znam da je mene nakon transfera u tom groznom i teškom periodu čekanja bete ili menge ili plusića/minusa na testu uvijek zanimalo kakve rane simptome su imale žene u onom postupku kada se dogodila toliko željena trudnoća, pa evo da vam napišem moje:

Nikakvih posebnih grčeva, leptirića i ostalo u maternici, baš ništa
    Raspoloženje jednako kao i inače, osim nervoze iščekivanja
    Temperatura prosjek oko 36,6 - 36,8, dakle nikakve vrlo visoke temperature iznad 37
    Apsolutno nikakve promjene u grudima, ni povećanje, ni bolovi, ni promjena boje bradavica...
    Normalno mokrenje, ništa posebno često
    Nikakav metalni okus u ustima, nikakve promjene u ukusu, mirisima...
    Normalna razina energije, nikakav posebni umor
    Nisam imala implantacijsko krvarenje / spotting
    Nikakve mučnine
    (a primile su se trojke! i kao trebalo bi biti jačih simptoma...)

Jedini simptom, koji još uvijek traje, a došao je tek kasnije, jesu "menstrualni" grčevi i bol u donjim leđima, kao prije menge, pravi pms. No to je u početku bilo tako blago, sada je izraženije.

Toliko o simptomima, iskreno u postupcima i pokušajima kada nisam bila trudna, imala sam više simptoma nego ovaj put koji je bio bingo. To sam vam htjela napisati, jer znam da se uvijek nekako nadamo da će nam neki simptom "objaviti" da smo trudne, no puno cura koje sam upoznala su mi potvrdile istu stvar, da prije bete nisu iskusile baš nikakve simptome, pa tako evo i moja frendica koja je imala transfer točno tjedan dana prije mene i isto je zatrudnjela. Ništa, bila je SIGURNA da stiže menga, a ono, evo bebice.

Nemojte se uopće zamarati simptomima, bez brige, oni će doći kasnije, no opet su različiti od osobe do osobe. Ja sam oko 4., 5. tjedna odjednom izgubila svaku želju za kavom i bilo čim slatkim (što je morbidno čudno za mene!), počeli su dosta jaki umori i iznimna osjetljivost na mirise. No, nemam mučnine, ponekad mi bude zlo, no bez povraćanja, a sada sam 7+1. Malo su veće grudi, no nisu bolne.

Eto, mislila sam da možda ovo nekom pomogne u čekanju i smiri ga u slučaju "izostanka" razno raznih simptoma.

Pusa svima velika!

Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

valamala
    lijep post za sve koje osluškuju...

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

valamala stvarno ti je super post ,, meni slično kao i tebi ..još da i ishod bude kao tebi.... danas 7dnt,, od 5dnt lagani menstrualni grčevi, od jučer navečer glavobolja koja još i sad traje ,nadam se da m neće doći i da ću i ja ugledati veliku brojčicu .. noćas sam sanjala da sam rodila sina ..još me drži taj divan osjećaj

Becky avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2004

Početno

Jučer UZV 6+2 tj.
    Ništa.
    Beta pala na 185.
    Drugim riječima- spontani.
    ....... (to su emocije koje ne mogu verbalizirati)
    Idemo opet na jesen...

Festa avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

becky, draga, zao mi je...
    cuvaj se i budi hrabra.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Becky, jako mi je žao.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Becky jako mi je zao A beta se tako lijepo duplala(ja sam sa tim tako istraumirana,da kad vidim da se pravilno dupla mislim da se vise nista lose ne moze desiti),a eto uvijek neka neprijatna iznenadjenja.

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Becky, jako mi je žao.

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Evo da javim i ovdje a da me moderatorice ne izbace Moja beta 13dnt 734

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Bravo Alma,bravo za betu!!!!!

marisela avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Alma čestitke i ovdje, ma bravo..

kerolajn5 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

alma čestitam,,odlična beta !!!!!!!!!!!

andream avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2007

Početno

Becky, jako mi je žao, ne mogu vjerovati da se ovo može dogoditi....

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Evo da javim i ovdje a da me moderatorice ne izbace Moja beta 13dnt 734
    bravo! Čestitam!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove