Stranica 141 od 203 PrviPrvi ... 4191131139140141142143151191 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 7,001 do 7,050 od 10138

Tema: Nakon transfera!

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Jezivo, ne znam što bih uopće rekla, ja sam "nadrapala" nakon kiretaže, ali to sad nije bitno, sama kiretaža je odrađena općoj anesteziji, nije mi palo na pamet da drugdje ne daju opću...
    Zaista, kao što Konfuzija kaže, k´o da smo u ratu i to tipa u građanskom u Sierra Leoneu, pre-prestrašno. I svakako za novine!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Cure molim savjet koje su imale slično iskustvo. Danas mi je 6 dnt 2 petodnevna emrija i jutos sam imala tako oštu bolu bol, neznam kako bih opisala, u predjelu maternice, puno gore od punkcije, nekih pola sata nisam se mogla pomaknut, do sad nisam imala takvu bol, baš sam zbunjena ne znam što bi moglo bit?!?

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

*DJ*,to kaj si opisala jako miriši na implantaciju ,mada ti je 6.dnt petodnevnih...nema pravila koji dan je gnježđenje mrvica.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da je to-to!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Joj, hvala žužy! Ja si mislim da je malo kasno za implantaciju, pa me strah da nije ono gore!

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj *DJ* prvotno napisa Vidi poruku
    Cure molim savjet koje su imale slično iskustvo. Danas mi je 6 dnt 2 petodnevna emrija i jutos sam imala tako oštu bolu bol, neznam kako bih opisala, u predjelu maternice, puno gore od punkcije, nekih pola sata nisam se mogla pomaknut, do sad nisam imala takvu bol, baš sam zbunjena ne znam što bi moglo bit?!?
    Draga *DJ*.....iskreno neznam dali ću ti pomoći sa ovim ...ali,ja sam imala tak uuužasnuu bol ,a prema tvom opisu to je to ...al mene je bolilo negdje 15dnt (beta mi je 10dnt bila pozitivna) otišla sam svom dr. na Sv.Duh...ispostavilo se da je sve u redu,čak smo vidjeli malu mrvu na uzv ...jednostavno nisu znali zašto je to tak....ali ja imam problem sa stolicom i to mi se ponovilo par puta i nakon tog događaja , svaki put kad tak počne boliti nakon tog 5-10 min moram na WC e sad moguće da je povezano s tim crijevnim poteškoćama il tak neš , bar je meni tak gin. rekao ...ne boj se !!!! želim ti sreću nazovi svog gin. i reci sve !

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ma meni su rekli da je 3. dnt prerano za implant. trodnevnih dok me prepičilo da sam zube morala stisnuti...a izgleda da je ipak bilo.Gle,statistike su tu ali ipak nema istih pravila za sve .

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala kleopatra, nadam se da je tvoj sceniraj samo da nije šta drugo. Zasad nemam problema sa stolicom. Stvarno ne znam, nadam se da se neće ponovit!
    Čestitam ti na maloj mrvici, i da se bude školski

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

joj curke, ja moram malo - spot spot - implantacija nije jedna sekunda pa da vas probode - implantacija je proces koji traje, nekoliko dana. a zahvaljujuci ovakvim tumacenjima raznih grceva koji su najcesce samo odraz nasih pretjeranih analiza dok cekamo betu - hrpa cura je razocarano i tuzno jer nemaju - implantacijske grceve, iako ih kasnije doceka pozitivna beta.
    moje iskustvo - kad je beta bila 0 - imala sam bolove negdje 3/4 dnt, kad je bila biokemijska, nista.
    *DJ* bol koja traje pol sata i prikuje te za krevet mi se uopce ne svidja. drago mi je da je proslo, nadam se da se nece ponoviti. od srca ti zelim veliku betu!

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

bubek,znam ja da je implantacija proces koji ne traje minutu ali isto tak večina cura koju je tu kratkotrajnu bol povezala s trudnočom nije se žalila da je bol trajala nekoliko dana već da je bila jel,kratkotrajna.Neko osjeti jače,neko manje,neko ne uopče,a trudnoča je tu.Ili nije.Sve je to individualno,a ja i dalje mislim da je kod *DJ* to moguč slučaj.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

ja mislim da ti je povezanost probadanja i pozitivne bete cisto stvar slucajnosti. mislim da je jednak broj onih koje imaju probadanja i pozitivnu betu, koje nemaju probadanja i imaju pozitivnu betu, koje imaju probadanja i imaju negativnu betu i koje nemaju probadanja i imaju negativnu betu. ali naravno da one koje imaju probadanja i pozitivnu betu povezuju pozitivnu betu s probadanjima. kako bi ti rekao mm - korelacija nije kauzalitet.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Inače se super osječam, nakon punkcije nisam imala nikakve bolove ko´ da nisam ni bila. Nemama nikakvih simptoma, jedino(.)(.) i trbuh malo napuhan ali to je od utrića.
    Sad se isto osječam odlično, da se ne ponovi samo, onda ću odamh dr. Ja sam prvo pomislila da se niasam nahladila... e sad..
    Havla vam cure puno na savjetima, malo se te utješile!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

*DJ* mene cice nisu nkad bolejele nit bile povecane od utrogestana ono sto je standardna posljedica utrogestana je zatvor. pa prati dal tu imas problema, mozda je bol bila posljedica tvrde stolice.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj bubekica prvotno napisa Vidi poruku
    *DJ* mene cice nisu nkad bolejele nit bile povecane od utrogestana ono sto je standardna posljedica utrogestana je zatvor. pa prati dal tu imas problema, mozda je bol bila posljedica tvrde stolice.
    Ne bole ni mene, ali su doata osjetljive. Tvrdu stoljicu isključujem, jedino me noćas stomak malo zabolio, pa je možda kako je kleopatra rekla nešto sa crijevnim poteškoma povezano??

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Viš,mene pak zatvor ne prati pod utričima,več me pratil cijeli život do sad.Ja sam si protumačila da su me utriči otprli .
    Pošto nit mi se vrti od njih,nit mi je temp. viša od njih,a nit me cice bole zbog njih..pa da nebi bilo da na mene opče ne djeluju,bar da mi ube zatvor .
    Sveeee smo drukčije.

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Drage moje, sretan Vam Dan žena i želim Vam od srca da iduće godine/i krajem ove dobijete još jednu ženicu ili dečkića koji će vam u budućnosti nositi buketić (a može i oboje) !
    Puse

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj kismet prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje, sretan Vam Dan žena i želim Vam od srca da iduće godine/i krajem ove dobijete još jednu ženicu ili dečkića koji će vam u budućnosti nositi buketić (a može i oboje) !
    Puse
    X

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj kismet prvotno napisa Vidi poruku
    Puse
    Draga Kismet također sretam Dan žena !!!! i svim curkama naravno!!!!!

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Moja beta danas 44. U pon sam opet kod dr. Ugl cini se da cemo u nove pobjede.

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Sandy žao mi je

Moe avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Složila bih se s bubekicom;
    Možete li zamisliti veličinu embrija nakon transfera? Što tu ima boliti? I još tako jako?

Anyway *DJ* želim ti pozitivnu betu, kao i svim curama koje žive u tom slatkom isčekivanju!
    To je najgori dio postupka - čekanje bete!

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Citiraj Moe prvotno napisa Vidi poruku
    Složila bih se s bubekicom;
    Možete li zamisliti veličinu embrija nakon transfera? Što tu ima boliti? I još tako jako?

Anyway *DJ* želim ti pozitivnu betu, kao i svim curama koje žive u tom slatkom isčekivanju!
    To je najgori dio postupka - čekanje bete!
    Potpisala bih ovo i dodala da i dr kazu da se implantacija ne osjeti....

mari mar avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Bubimitka

Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Curke ne želim nikome uzeti nadu, ali prema mojem osobnom iskustvu, bol
    Naime, imala sam u noći jake i oštre bolove od možda pola sata pa do više od sata i to u u nekoliko postupaka 3,4 ili 5 dan nakon transfera. Nakon te jedne bolne epizode nekad me znalo vrlo lagano boluckati još drugi dan, a nekad me više uopče nije boljelo. I rezultat uvijek negativan.....
    Naravno bilo je poslje transfera kada me baš ništa nije boljelo, pa opet negativna beta.....
    Sve je vrlo individualno i nema isto značenje. Zaista svima vama želim da uspijete u vrlo kratkom vremenu da ne morate opetovano prolaziti agoniju nuspjeha i hvatanja za kojekakve simptome.

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno Implantacijska bol

... je, rekla bih, samo mit. Kada je beta bila pozitivna ju nisam osjetila, ali sam imala gadne grčeve 5. dnt u postupku koji je završio negativnom betom.
    Probadanja u jajnicima ili grčevi u maternici su upravo i samo to što jesu, ponekad koincidiraju s trudnoćom, a ponekad ne.

Datum pristupanja
    Oct 2012

Početno

Beta danas 14. U 5.mj cemo u fet.

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

sandy0606 , 5. mjesec će bit dobitan!

kismet avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Citiraj sandy0606 prvotno napisa Vidi poruku
    Beta danas 14. U 5.mj cemo u fet.
    sandy,
    Ovo je bila "generalna proba" za proljeće i zimsku bebu, znam da ti je teško i mislim na tebe i sve cure koje je razveselila pa rastužila ta nesretna beta...

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

sandy necemo ocajavat vec cu za taj 5 mjesec, nek nam bude plodan i pozitivan

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Bravo Sandy za stav, za FET ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Deamar avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Pozz, cure.. I ja bih vam se pridruzila, ako me primate naravno. Danas mi je 6.dan nakon transfera. Vratili su dva zametka, 3.dan. Betu vadim u utorak, a sve sto vise vrijeme prolazi sve manje nade imam.. Ovo nam je 1.postupak i onda se malo ponadam pa sam ljuta na samu sebe jer zasto bi bas nama od prve upalilo..

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Deamar prvotno napisa Vidi poruku
    Pozz, cure.. I ja bih vam se pridruzila, ako me primate naravno. Danas mi je 6.dan nakon transfera. Vratili su dva zametka, 3.dan. Betu vadim u utorak, a sve sto vise vrijeme prolazi sve manje nade imam.. Ovo nam je 1.postupak i onda se malo ponadam pa sam ljuta na samu sebe jer zasto bi bas nama od prve upalilo..
    Deamar, dobro došla! Od srca ti želim veliku betu u utorak

Deamar avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Hvala ti puno Nova sam pa se jos ne snalazim najbolje. Koji je tebi dan?

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Hvala ti puno Nova sam pa se jos ne snalazim najbolje. Koji je tebi dan?
    Meni je danas 11 dnt, u petak vadim betu! Ali jutros na testu -, tako da mislim da ništa ovaj puta.

Deamar avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

bas mi je zao.. Ja se ne mogu osloniti na nijedan simptom jer me grudi bole jos od stimulacije, trbuh me bolio uzasno od punkcije, a i utrici rade svoje.. Jedino sto sam primijetila je sukrvica iz nosa u zadnja dva dana i to je sve.. Bas mi je zao zbog negativnog testica

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

bas mi je zao.. Ja se ne mogu osloniti na nijedan simptom jer me grudi bole jos od stimulacije, trbuh me bolio uzasno od punkcije, a i utrici rade svoje.. Jedino sto sam primijetila je sukrvica iz nosa u zadnja dva dana i to je sve.. Bas mi je zao zbog negativnog testica
    Bit će sljedeći put, nadam se, nema odustajanja!
    Sukrvica iz nosa može biti dobar znak , budi pozitivna i da ti dani do bete što prije prođu!

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

curke, radila sam test prije dva dana 9dnt 2 blastociste i bio je plus, jedva vidljiv ali ipak plus, za dva dana vadim betu, ali nemam nikakve simptome, samo me grudi bole ali to je ionako od utrića jer uvijek bole, opet sam luda, od sreće prije dva dana s plusom do sad opet strah

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

DJ testić može i lagati, ovdje ima hrpa takvih slučajeva, možda je i kod tebe tako.. Za veliku betu u petak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Deamar dobrodošla A zašto ti ne bi uspjelo ako je prvi pokušaj pa nisu svi maratonci... A krv iz nosa su neke cure navodile kao jedan od simptoma vrlo rano...

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj majalina prvotno napisa Vidi poruku
    curke, radila sam test prije dva dana 9dnt 2 blastociste i bio je plus, jedva vidljiv ali ipak plus, za dva dana vadim betu, ali nemam nikakve simptome, samo me grudi bole ali to je ionako od utrića jer uvijek bole, opet sam luda, od sreće prije dva dana s plusom do sad opet strah
    Čestitam na +, i ~~~~~~~~~~ za veliku betu!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    DJ testić može i lagati, ovdje ima hrpa takvih slučajeva, možda je i kod tebe tako.. Za veliku betu u petak ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Deamar dobrodošla A zašto ti ne bi uspjelo ako je prvi pokušaj pa nisu svi maratonci... A krv iz nosa su neke cure navodile kao jedan od simptoma vrlo rano...
    Hvala Bubimitka, tužna sam zbog minusa, ali ipak se malo nadam da test slagao

Deamar avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Bubimitka pa nekako mi je dosad sve islo predobro da bi bilo istinito.. Hvala na dobrodoslici. U kojoj si ti fazi?

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Ja sam u fazi čekanja srčeka na uzv

Deamar avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Ajoj, predivno! Cestitam ti od srca

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj Bubimitka81 prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam u fazi čekanja srčeka na uzv
    ~~~~~~~~ za snažno kuckajuče srčeko

snupi avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

bubimirka za veliko srce, DJ koji dan je bio transfer? Šaljemo vibrice da i ti imas plus!

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj snupi prvotno napisa Vidi poruku
    DJ koji dan je bio transfer? Šaljemo vibrice da i ti imas plus!
    Peti dan je bio transfer. Hvala na vibricama

Deamar avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Cure, jel punkciju racunam kao polovicu ciklusa?

Bubimitka81 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Cure, jel punkciju racunam kao polovicu ciklusa?
    Kako misliš polovicu ciklusa? U idealnim uvjetima, što bi rekli onako školski, ako su ciklusi 28 dana onda je punkcija 14. dan ciklusa što bi značilo polovicu...
    AKo si na to mislila? Ali ne mora biti tako, budu punkcije i na 20. dan ciklusa pa i kasnije....

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

deamar punkcija se racuna kao dan ovulacije.

svim curama sretno s betama! ~~~~~~~~~~~~

Deamar avatar
    Datum pristupanja
    May 2012

Početno

Vidim da cure pisu kad bi koja trebala dobit mengu a ja pojma nemam, zadnju sam imala 25.1. Bila sam u dugom protokolu, zato sam pitala za punkciju, cisto da se mogu orijentirati

kleopatra avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

Mi čuli jučer svoje srčeko....tj. vidjeli smo kak radi blink-blink sad smo u osmom tjednu+5dana...sad moram vadit krv i dat urin i tak još neke stvari obaviti i onda opet 4.4 idemo na ultrazvuk svima šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~ i poljubaca !

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •