Evo me cure, radila danas (9dnt) 2 test, oba negativna. Iduci mjesec novi pokusaj!
Previse losih vijesti zadnjih dana!!![]()
Evo me cure, radila danas (9dnt) 2 test, oba negativna. Iduci mjesec novi pokusaj!
Previse losih vijesti zadnjih dana!!![]()
Karla zao mi je.
Evo jos jedan dokaz kako se nije dobro igrati testovima; jucer 2 testa negativna, danas 3 testa pozitivna..
Sada treba docekati srijedu i betu da vidim na cemu sam!!
Karla koja super vijest, jjjeee, bit će super beta, bas mi je drago.
Karla bravo za plusiće, nadam se da će beta biti pozitivna, čvrsto držim![]()
Prošlo je mjesec dana od mog transfera o kojem nisam pisala, a bio je bolan! Prvi postupak nisam osjetila tj. prvi ET prije par godina! Ovaj sada - punkcija ok bolna ali ništa spektakularno za 1 JS - ali ET uffff! Dr T je morao uzimati neka "kliješta" , ja se morala zakašljati i da mi "povuče " cerviks - valjda!! U čemu je kvaka, zna li tko?
Sutra idem vaditi briseve i papu, pa ću pitati ginekologicu da mi kaže, ali me zanima i mišljenje mojih suborki??!
Karla...vadit betu- ma to je najsigurnije![]()
Nakon stimulacije, transfera i recimo neuspjelog (neznam još kaj je) postupka--očekivati obilnu menstruaciju ili ne??
od srijede(16dnt) sam prestala s utrogestanom-od utorka samo na papiru tamno crvene (smeđe) niti, petak i subota po 2kapi krvi i to je to...i dalje samo na papiru.
(.)(.) me ponovno krenile bolit-čak ni spavat ne mogu
čekati srijedu ili ići ranije dokt.???
Orhideja meni m bila ful oskudna i trajala 3 dana. Prepala sam se jer je dr najavila obilnu. Otisla sam na uzv i sve bilo super tak da ne mora biti potop.
orhideja. na tvom mjestu bih sutra vadila betu.
karla super za plusice! koje testice si radila?
Hvala cure na lijepim zeljama, cekam srijedu i betu.
bubekica jucer negativan rezultat: clearblue compact i primastick, a danas pozitivan: clearblue digital, primastick i pregny HCG.
orhideja ja bih sutra odmah doktoru da sam na tvome mjestu, mene jaaako bole (.)(.)
Zelimo bebu ja sam se na svakom transferu morala zakasljati a samo je jedan bio bolan i nakon njega sam imala najavljeno kratko krvarenje zbog otezanog ulaska u maternicu. Ostali transferi prosli ok
Posljednje uređivanje od anddu : 03.06.2013. at 06:18
Meni je svaki transfer takav. I svaki slijedeći je sve teži i duže traje. Što ne mora značiti da će biti i tebi. Moj dr. kaže da imam lagano izbočenje na ulazu u maternicu (svaki put je valjda veće, jer na početku MPO-a to nije tako bilo) a kako je cjevčica vrlo tanka i osjetljiva, on je ne može lagano uvest nego mi s tim kliještima pomiče maternicu. Nije bolno, nego nekako neugodno. Transfer mi traje oko pola sata.
ŽB i meni su zadnja dva transfera trajala pol sata i bila užasno bolna,prije toga nikad,ija se spremam kod gin.da vidimo u čemu je problem jer em su gori od punkcije,em su šanse odmah manje kad me tam izmrcvare.
Dobijete li što za opuštanje prije transfera? Sjećam se da su davali Spasmexe u guzu u Petrovoj.
eh ajde da se i ja prijavim 6dnt, vracena 2 3d embrija jedan spori 4st jedan skolski 8st, inace 10. postupak
Pirice sritno draga.nisam ni skuzila da si u postupku.znači 10. Neka bude bingooooo.
karla 1980,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu beticu u srijedu!
Konfuzija,ne daju ništa prije transfera..jedino ako nešto dobiju cure koje su več prije imale otežani transfer.
pirice,e neka je ovaj zadnji i dobitan,sretno od sveg srca
Svim betočekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
da, da 10. hvala na zeljama gutam silu tableturina i pikam se fragminom paaaa ako nece sad nece nikad
drage moje,
eto mene u 4dnt. simptoma 0. cak niti cicke ne bole, a prvi put nisam mogla hodat kak su bolile. Ovaj put je sve drugacije nego prosli. Ipak je ovo fet pa nema stimulacije. Svima vam zelim + i velike bete.![]()
sandy0606,pirice sretno!
karla vibram za ogromnu betu!
Posljednje uređivanje od hrki : 03.06.2013. at 12:51
Pirica i Sandy sretno od srca vam zelim da vam ovaj put uspije, drzim fige.
Drage moje moja beta danas 17dnt 258. U petak 14 dnt je bila 50. jel to u redu?
orhideja i sto to sada znaci? sta kaze dr?
Koji ti je danas dan nakon transfera? 22 ili sam nešto pobrkala?
Pirica i Sandy puno sreće vam želim i da vam ovaj bude zadnji i DOBITNI
Orhideja držimza nabolji mogući ishod kod tebe, ne sjećam se sad kolika beta ti je bila prije i jel se pravilno poduplala, al što bi ti drugo mogla poželjet nego TRUDNOĆU
lara39+ vidim na bubekicinoj listi da si u Cita, meni se to čini super kod tebe. Jesi sad bila u stimuliranom postupku ili je fet bio i koji dan su ti vraćeni embriji?za tebe i neka samo nastavo pravilno rasti beta!!
Frćka draga, sutra folikulometrija !?! Držat ći ti ogromne fige za jedan veliki folikul i ljepu js-u da se oplodi![]()
Sara da u Cita sam, ovo je bio 5 ivf.stimulirani.vraćene su mi 2 mrvice 2 dan.
danas dr za betu kaze da je super da je vjerojatno dan kasnije doslo do implatacije i da dodjem na uzv za 10-ak dana.
a ja mislim da izvadim još jednu betu u srijedu.samo da sve prodje u redu
sara10 beta je u potpisu...slabo nekako...ali idemo dan po dan-dok ne vidimo da kreće dolje
10dnt-11 14dnt:-24,9 16dnt-49,4 21dnt-150...
Hvala ti...
Orhideja draga i ja ti zelim najbolji mogući ishod, puno srece i samo hrabro., big hug.
O sorry Ohideja, ja brzo pisala pa zaboravila vidit tvoj potpis, a u njemu sve lijepo piše. Ma držimdraga za sve što sam ti već poželila......za najljepši mogući ishod da te iznenadi!
Na uzv se vidi da sam u fazi ovulacije (folikul 15mm)veli dok-čudna sam ja biljka
(krvarenje obilno-nema ga na vidiku) (još uvijek traje meljanje-skoro sam na papiru) ponavljam betu u petak
![]()
orhideja draga pa ovo je za poludit. drzi se...
meni danas 5dnt. kaj je stvarno moguce da nemam bas nikakvih simptoma? ama bas nista. i sad me to izludjuje. dani su dugi ko godina... prava igra zivaca. ljubim vas sve
Ja bih radije ne imala simptome... svaki simptom si mislim da je znak trudnoće. A do sad sam ih u postupcima imala hrpu, i svaki puta drugačije, pa ništa...
aaaaargh