Stranica 17 od 203 PrviPrvi ... 715161718192767117 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 801 do 850 od 10138

Tema: Nakon transfera!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

maslina,čestitam !
    Posljednje uređivanje od kiki30 : 03.08.2011. at 21:55

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Draga Maslina,od srca ti čestitam na beti!Baš sam imala dobar feeling za tebe!

Kod mene nažalost loše vijesti,test negativan,betu nisam vadila pošto sam na otoku,jedino me živcira što još nisam dobila m.

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Maslina rado cu ti i tu jos jednom cestitati
    Neka se sve ovako lijepo nastavi, bravo

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala vam svima! Tako ste drage da me bodrite i sad dok još osjećam menstrualne bolove i grčeve (kažu - mirovati do UZV-a).

Nina977, žao mi je, nadala sam se još jednom plusiću od istoga dana... Držim fige za sljedeći plan, a to, ako se ne varam - Maribor?
    I pokušaj malo uživati na otoku.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nina nisi li možda rano odustala? Ne znam koji ti je dnt, ali koliko znam jedino je beta pouzdani pokazatelj. A ni m ti nije došla...

Bubzi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Maslina čestitam! Bravo za tebe. I drugim curama želim isto iskustvo

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Znam da vas je nekoliko koje jos cekate i nadam se da ce vam bete biti lijepe i trocifrene
    Moja nazalost nije Danas, 9-i dan petodnevnih embrija je 37.6, trebalo bi biti bar dvostruko veca. Nismo jos odustali ali jasno nam je da su sanse male.

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

lily,mislim da si stvarno uranila,ja bi na tvom mjestu ponovila u ponedjeljak ,pa i danas je ipak pozitivna

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Lily pričekaj draga.
    Ne mora ništa značiti. Koliko sam skužila da je bitno da se pravilno dupla.
    Šta sad? Čekanje do ponedjeljka, pa ponovo vadiš betu?

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Je, istina je da je bitno da se pravilno dupla, ali isto tako ova moja vrijednost daleko je od idealne za taj dan (9 dnt, blastocista i 14 d. punkcije).
    Ima ovdje dosta dobra tablica za jednoplodne trudnoce:
    http://potpomognutaoplodnja.info/ind...fera&Itemid=76
    I da, ponovit cu u ponedjeljak betu, no tesko mi je biti optimisticna

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

lilly meni je 11dpt bila 230 a nosila sam dvojčeke - tak da...ova tvokja uopće nije tak mala

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Lilly, sve što je u plusu, uvijek nas veseli!!!
    Nemoj odustajati. Ako sam dobro upamtila, i Inesz je imala takvu inicijalnu betu. Nekima su manje vrijednosti i zato ne gubi nadu!!!

Tonili, malo sam zatečena tvojom rečenicom. Meni 12dnt -222, ali dvojčeke nitko nije spominjao. Ipak je to velika razlika u jednom danu... Samo neka bude vidljivo i na mjestu na UZV.

Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj MASLINA1973 prvotno napisa Vidi poruku
    Lilly, sve što je u plusu, uvijek nas veseli!!!
    Nemoj odustajati. Ako sam dobro upamtila, i Inesz je imala takvu inicijalnu betu. Nekima su manje vrijednosti i zato ne gubi nadu!!!

Tonili, malo sam zatečena tvojom rečenicom. Meni 12dnt -222, ali dvojčeke nitko nije spominjao. Ipak je to velika razlika u jednom danu... Samo neka bude vidljivo i na mjestu na UZV.
    maslina čestitke od srca

ja bi ti preporučila da se ne uspoređuješ s drugima...meni su svi prognozirali blizance zbog mojih beta u potpisu, vraćena 3 osmostanična, pa je bila i ostala samo jedna beba od starta...moja curka koju čekam
    Posljednje uređivanje od Jesen82 : 04.08.2011. at 19:25

Bubzi avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Draga Lili, o Lili, kud tako žuriš. Rano si je vadila. Trudnoća je tu i odi lijepo u ponedjeljak ponovo i naravno da moraš biti optimistična.
    Meni je isto 9 dpt i rasturaju me od sinoć menstrualni bolovi. Kao da se menga bori probiti kroz utriće, a ne može. Ja nikad ne dobijem pod utrićima tako da sma malodušna što se tiče uspjeha. Ja bi bila jaaaaako sretna da danas imam betu poput tvoje

Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Oo Bubzi
    Sad si me jos vise rastuzila....svako malo pomislim na tebe i tako bih voljela da ti ovaj postupak kruna svih postupaka i da imas prekrasnu betu i trudnocu i bebu
    Navijam za tebe, a ti grcevi su tako cesti u oba slucaja, znas i sama...probaj ih zamisliti kao dobar znak ako ikako mozes!
    Kada ces izvadit betu?
    Ja sam procitala jos neke primjere koji su poceli s niskim betama (cak sam nasla i nizu od svoje) a koje su dobro zavrsile i sve bi bilo OK da nema te sukrvice koju isceprkam van skupa s ostacima crinone gela....To me sad najvise muci....
    Tonili...tvoja beta na isti dc. ja ipak mnogostruko veca od moje bila.... Ahhh ta tvoja kolica puna srece odmah mi se razvuce smile Najveca od svih mojih zelja je imati tako nesto
    Btw. nisam zaboravila na svoju rijec...cim budem u stanju svoje misli skrenuti na bilo sto drugo osim cekanja sto ce biti javit cu ti se da me stavis na listu za davanje izjava o mpo u hrvata, a mozda mi se i mm. pridruzi.

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Maslina dobro ti kažu - ne se uspoređivat s drugima
    Ja sa ß vadila samo taj put - nisam ni pratila ponavljanja ni sumnjala na bliziće - kad ono, na prvom uzv-u suprajz!!!!
    Osobno mislim da, nit je dobro betu vadit rano, nit ić na uzv rano - samo se dobrano naživciraš.... ja sam išla vadit ß samo zato jer sam morala produljit il zatvorit bolovanje.
    Lilly stići će i tvoja kolica sreće - bez brige - i da, svakak te imam u vidu

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

imam jedno pitanje a nisam znala gdje da ga stavim a da ne otvaram novu temu,ovo mi je nekako najbliže tome.Dakle zanima me slijedeće,nakon transfera i pozitivne bete što se dešava sa embrijima koji se nisu primili,kako oni odu,ili samo propadnu,jer nakon neuspjelog postupka znamo da dolazi do menstruacije,a ako je došlo do trudnoće i jedan se embrij ugnjezdi gdje su nestala ona dva koja nisu,možda je glupo pitanje al baš se nekako mislim zadnjih dana o tome?!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

đurđa oni su neko vrijeme vidljivi na UZVu, a kasnije ih tvoja maternica apsorbira, uglavnom iščeznu nakon nekog vremena (znam da je očajno laičko objašnjenje, javit će se netko sa stručnijim) I nek te zagrlim još jednom ovdje

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

tak sam nekak i mislila al eto nisam izdržala da ne pitam
    i ja vas

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

đurđa, dobro ti je rekla Sumskica. Ako nema trudnoće, embriji koji nisu uspjeli odu s menstruacijom, a ako se embrij primi, ostali se resorbiraju. Ja sam imala trojčeke, no u 7tt smo izgubili blizance. Danas sam bila na uzv i gestacijska vrećica u kojoj su oni bili se skoro skroz resorbirala. Dr. to zna reći "spljoštila" i doista tako izgleda na uzv, kao list papira

Iggy avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

drage curke, ja sam tu nova iako svakodnevno čitam vaše postove i tako pratim i svoje stanje budući da simptome više-manje imamo sve jednake. Meni je danas 9 dpt, napuhana sam kao balon, kao da sam u 7mj. trudnoće.... ovo mi je prvi pokušaj i imam 39g, pa su mi odmah potkresali prevelike nade. Bila u klinici IVF i oduševili me i sestre i dr C., a o biolozima da i ne pričam. Joj...... sam da to išćekivanje nije tako teško... Zna li itko imam li veće šanse s prirodnim načinom? naime mi smo išli bez stimulacije, pa je prva ovulacija bila - "ćorak" (prazan folikul), a druga dala krasnu stanicu, m spermići "rakete". Sad sam na utrićima (3x2 vag.)i nekakvom gelu u šprici 1x. Nemrem više čekat, ja bi napravila neki testić, a bojim se -
    Pusa i fige svim curkama koje čekaju......
    btw Bubzi, što je s tobom?

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Iggy, nisam shvatila je li iza tebe transfer u prirodnom ciklusu ili ne...
    Uglavnom, ja sam jedna od onih malopostotnih koja ja zatrudnila u prirodnom ciklusu, samo štoperica! Također sam uzimala gel i još uvijek ga uzimam, ali bez utrića.

Držim ti fige i ne gubi nadu neovisno o godinama.
    Btw, iz iskustva -na mom testiću je bila mala, blijeda crtica, a potom beta 222. Ni testovi nisu sasvim pouzdani, ali probaj se strpiti za test do 11. dana.

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

evo meni je ovo bio 3. ICSI i do sad i najbolji....ovaj put smo dobili 2 prekrasna embria i oba su vracena i napravljen je assisted hatching laserom...punkciju sam prezivjela koja je trajala dugo, ali zato me 7 dana sve bolilo da nisam mrdnula iz kuce...danas je 11 dpt i za razliku od prosla 2 puta, simptoma nigdje nikakvih, sva bol je nestala, cike ne bole, apsolutno nista...u ponedeljak moram raditi test mada mislim da nista ni ovaj put...jedino sto placem zadnja 3 dana za svaku sitnicu...

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj mrvica7 prvotno napisa Vidi poruku
    evo meni je ovo bio 3. ICSI i do sad i najbolji....ovaj put smo dobili 2 prekrasna embria i oba su vracena i napravljen je assisted hatching laserom...punkciju sam prezivjela koja je trajala dugo, ali zato me 7 dana sve bolilo da nisam mrdnula iz kuce...danas je 11 dpt i za razliku od prosla 2 puta, simptoma nigdje nikakvih, sva bol je nestala, cike ne bole, apsolutno nista...u ponedeljak moram raditi test mada mislim da nista ni ovaj put...jedino sto placem zadnja 3 dana za svaku sitnicu...
    mrvica7 ne zvuci bas obecavajuce,ali se pokusaj ne obazirati na simptome,to je bar dokazano da svako drugacije reaguje.Jedino me brine sto te cice ne bole,to bi barem od utrica trebalo biti,ali nadajmo se sve dok "neumoljiva'' beta ne pokaze drugacije.A sto se tice placa,samo daj,olaksaj si koliko mozes.Jel i betu vadis u ponedjeljak? Nadam se dobrim vijestima(jos je jedan duuuugi vikend pred tobom,dobro znam taj osjecaj).

tikki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

mrvic7 puno vibrica od mene ~~~~~~~~ da ti vikend brzo prodje i da te u ponedjeljak razveseli velika beta! Sretno!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ma ja znam ali HRPU trudnica koje identično kao i ja nisu imale ni bolove u grudima, ni grčeve, leptiriće itd. itd. pa je beta bila ogromna. Puno sreće, prerano je za simptome

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    mrvica7 ne zvuci bas obecavajuce,ali se pokusaj ne obazirati na simptome,to je bar dokazano da svako drugacije reaguje.Jedino me brine sto te cice ne bole,to bi barem od utrica trebalo biti,ali nadajmo se sve dok "neumoljiva'' beta ne pokaze drugacije.A sto se tice placa,samo daj,olaksaj si koliko mozes.Jel i betu vadis u ponedjeljak? Nadam se dobrim vijestima(jos je jedan duuuugi vikend pred tobom,dobro znam taj osjecaj).
    u ponedjeljak cu napraviti test a onda cemo vidjeti...znam da treba jedino beta ali i prosla 2 puta je test bio tocan...prosla 2 puta cike nisam moa ni pipnuti a sad lagano lagano bole tek kad ih stisnem...ah znam, uopce ne treba pratiti simptome ali ovih par dana je grozno ovo cekanje...jedino me kriza rasturaju, malo jace nego inace u PMSu...a nekako cu izdrzati...prosla 2 puta sam imala sve moguce simptome t i nije bilo uspjeha...cekamo ponedjeljak, tad cemo sve znati...cim vidim trudnicu ili malu bebu odmah se rasplacem...

mrvica7 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

curke, hvala vam na vibricama <3

Iggy avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

Iggy, nisam shvatila je li iza tebe transfer u prirodnom ciklusu ili ne...
    Uglavnom, ja sam jedna od onih malopostotnih koja ja zatrudnila u prirodnom ciklusu, samo štoperica! Također sam uzimala gel i još uvijek ga uzimam, ali bez utrića.

Držim ti fige i ne gubi nadu neovisno o godinama.
    Btw, iz iskustva -na mom testiću je bila mala, blijeda crtica, a potom beta 222. Ni testovi nisu sasvim pouzdani, ali probaj se strpiti za test do 11. dana.

Je, Maslinice, u prirodnom ciklusu, samo štoperica, a s utrićima i Crinone gelom 8% krenula posle transfera.
    Ali, moram priznati.... nisam izdržala.... jutros poskrivečki napravila test iiiiiiiiii blijeda crtica, ali meni dovoljna! JUPIIIIIIIII - Svima želim crtice i plusićeeeeeeeeeee! Jedva čekam ponedjeljak ......Nevjerojatno, ali od kad sam vidjela testić prestao me boliti jajnik, nisam više ni toliko napuhana, a osjećam se bolje no ikada. Cure, velim ja vama, 99% nam je u glavi i zato samo - POZITIVA!

anđeo sa neba avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Pozdrav svima! Jako sam uplašena. Danas mi je 5dnt i noćas sam osjetila stvarno jake kontrakcije, slične orgazmu . Uplašena sam da to tijelo ne odbacuje embrije. Čak me onako neodređeno boljelo, a nije ni trajalo kratko....
    Jako se bojim... Prošli put mi se to dogodilo također, ali u manjoj mjeri isto kratko nakon transfera i sada me strah da je to nekakav znak odbacivanja...

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Anđeo moze biti i implantacija!I ja sam imala takve kontrakcije ali prvi dan od transfera i to bi vjerovatno bilo odbacivanje,ali
    5dnt zaista ne mora biti.Sretno!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Meni 5. dan zvuči dobro,tj. implantacijski, iako nisam razumjela gdje su točno bile kontrakcije. Sela, zar i ti 1. dan? Najviše će me biti strah 1. dana-da li će biti treperenja

Sela avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Da,Mare,prosli puta nakon FETa,ali to je bio prvi i jedini put do sada.Kod mene to nije bilo treperenje vec
    valovi laganog bola,doslovce grcevi koji traze da promijenis poziciju tijela da si olaksas.
    Andjeo,vibram da je implantacija u tijeku!!!

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Evo kako je sve individualno - prvi dnt imala sam grozne bolove, prave pravcate bolove koji su me tjerali na suze, a 4 dnt navečer uslijedila je snažna, probadajuća bol.
    Sada sam u 7. tjednu trudnoće.
    Dakle, anđeo sa neba, samo strpljenja do bete i testa. Nisam prorok, ali slutim da je to implantacija

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

halo društvo, ima li koga?!
    meni je danas 2 dnt, desni jajnik se javlja tu i tamo jer je bio puno vrijedniji od lijevog ovaj put
    ništa drugo za prijaviti nemam

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

hej Ivice, meni danas bio transfer
    pa ćemo nas dvije onda tipkati al biti će još koka, biti će

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

super, zajedno smo jače

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

sretno curke

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj crvenkapica77 prvotno napisa Vidi poruku
    sretno curke
    X

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Evo kako je sve individualno - prvi dnt imala sam grozne bolove, prave pravcate bolove koji su me tjerali na suze, a 4 dnt navečer uslijedila je snažna, probadajuća bol.
    Sada sam u 7. tjednu trudnoće.
    Dakle, anđeo sa neba, samo strpljenja do bete i testa. Nisam prorok, ali slutim da je to implantacija
    Pa ja sam ostala , zbog GO-a mi je promakla tako dobra vijest, MISLINA1973 nam je uspjela, VEEEEEELIKA ČESTITKA Uljepšala si mi dan!

Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Anđeo s neba uopće ne treba biti loš znak, ja sam u dobitnom postupku imala tako neke nedefinirane grčeve (i bojala se baš kao i ti)
    ivica_k, mare41 do neba vam ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Prije svega, svima puno sreće!
    Meni je danas bio transfer. Prirodni ciklus, IVF/ICSI... A sad čekanje...

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ana.b ~~~~~~~~~ a kaj su ti vratili???

meni danas dakle 1dnt jajnici još povremeno zateže, dole pritisak, cice jako bolne, i spava mi se grozno

danas sam primila još jedan deceptyl al neće primati uopće brevactide, dal netko zna zašto ih nisam dobila??? prilikom zadnja 2 transfera sam ih uvijek dobila
    jedino kaj nastavljam s decortinom i andolom100po pol tablete - pa me i taj decortin zbunjuje jer sam njega (tjdexamethazon) prestala koristiti s transferom

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

3. dan mi je vraćen jedan četverostanični zametak.
    Ja sam Brevactid morala kupiti, a prije 3 mjeseca, kad sam bila na AIH sam ga dobila. Nisam ni pitala zašto ga sad moram kupovati...
    I ja uzimam Andol i Decortin, koliko sam shvatila taj Decortin je zbog mojih spontanih...

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

cure sretno!!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

anđeo s neba čestitam na velikoj beti!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Baš te htjela pitat kolika je i vidim u potpisu

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hej društvo, evo i mene napokon ponovno na ovoj temi.

Meni je danas 3 DNT vraćeni su mi smrzlići stari 3 dana s tim da je jedan odmah po odmrzavanju "narastao" u stadij morule. Dr je jako zadovoljna i daje im velike šanse da ostanu, a ja se bojim i pomisliti da bi ovaj ciklus mogao biti taj željeni.
    Od simptoma nemam baš ništa, čak nimalo bolne cicke, jedino povremeno osjetim bol u trbuhu kao u PMS i bole me leđa ali to pripisujem vožnji u Parag i iz Praga.
    Test 22.9, a do tada kud koji mili moji .....

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    Pa ja sam ostala , zbog GO-a mi je promakla tako dobra vijest, MISLINA1973 nam je uspjela, VEEEEEELIKA ČESTITKA Uljepšala si mi dan!
    tiki_a draga, hvala ti!!!
    A kako ćeš tek ti mene usrećiti kad nam javiš!!!

ValaMala avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Kia, to je ujedno i najcesci prvi simprom trudnoce, ta "menstrualna" bol, ostalo su uglavnom zamisljeni simptomi za koje je realno prerano. Zelim ti da je to to!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kia ,sretno !!!
    evo ja još sutra ultrazvuk - jučer je doktor bio zadovaljan kako sam reagirala,danas dosta osjetim lijevi jajnik,pritišće me..
    ako bude sve po planu (a bit će ) onda sam u ponedjeljak na punkciji

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •