Hvala svima! Danas mi je 5 tjedana i 2 dana.
Geja žao mi je što ovaj put nije uspjelo
linalena, snupi, nestrpljiva anka, sara...držim fige da i kod vas prvo bude šok od pozitivne bete, a onda sve školski i dosadno![]()
Hvala svima! Danas mi je 5 tjedana i 2 dana.
Geja žao mi je što ovaj put nije uspjelo
linalena, snupi, nestrpljiva anka, sara...držim fige da i kod vas prvo bude šok od pozitivne bete, a onda sve školski i dosadno![]()
Sara- meni je 7. dnt danas, ali ne planiram vaditi betu do 14.dnt. Ali radila sam LH-test (njih imam puno, a HCG-test samo jedan) i skroz je negativan. Znam da je to s LH-testovima besmisleno, ali eto.![]()
Nestrplj. anka zašto LH test, zar on nije za utvrđivanje ovulacije?! A ionako je još rano za testove, najbolje tako kako si rekla vadit betu, al najranije 12 dnt. Nadajmo se da su se naše mrve/mrva implantirale!!
Meni je lh test bio pozitivan, i zato sam išla raditi onaj na trudnoću. Rekla mi je dr da mogu i tako vidjeti. Ali on mora biti ful pozitivan, znači ne samo da se crtica vidi
I da, meni je lh test bio pozitivan od 8-9dnt
Posljednje uređivanje od Vrci : 06.07.2013. at 08:56
Ja sam mjerila BT i danas mi je pala. U prirodnim ciklusu sutra ne bi trebala stići M. Budući da me od jutra boli i glava, a pad T i glavobolja su mi inače sigurni znaci nadolazeće M, malo sam zbedirana.![]()
anka ne budi zbedirana prije redaglava te možda boli od tolikog pritiska i razmišljanja a i od promjene vremena..
anka baš si nestrpljiva!ne muči samu sebe prije vremena nepotrebno !![]()
I ja sam isto kao Vrci (samo koji dan kasnije).
Ima neka fora kako LH trakica detektira trudnoću, riječ je o alfa/beta lancima hCG-a, sličnosti s LH itd., zaboravila sam, proguglajte si...samo to je prilično nepouzdana metoda jer je nekima LH povišen cijeli ciklus pa im je trakica uvijek debelo pozitivna. I mislim da beta mora biti već prilično visoka da bi je LH trakica detektirala.
Meni je pozitivna lh bila na betu od 50.
Ali rekla mi je dr da to ovisi i o našim receptorima u organizmu i neke takve stvari. Znači može biti istina, ali ne mora. Ja sam probala jer nisam imala testića, a inače nikad osim sa štopericom nisam vidjela pozitivnu trakicu. Uvijek je bila neka bljedunjava crta
ja kalkuliram pisati test ili ne, ionak tak idem vaditi betu u ponedjeljak makar mi je u utorak 14- dan!
a ti imala transfer na koji dan i koliko stanični su bili?
Snupi SRETNO, da bude pozitivno (test, beta)!!!!
Nestrpljiva anka nije ništa gotovo dok se ne dokaže, ma i mene uvik zbediraju neki simptomi menzesa, al nada umire zadnja!!!
Ja sam izgubila nadu. I stomak koji mi je bio kao kugla sad je ravan. Mislim da ništa od postupka, a baš sam se nadala. Možda M i ne probije kroz Utriće, ... Kako god, ako ne dođe M prije, test ne radim prije 12 dnt.
Recite da li se beta mora vaditi i ako dođe M? Kao službena potvrda?
anka, ja sam imala klasičan pms + očajni menstrualni grčevi, ali kad 11 dnt nisam dobila, pišnula sam test da mogu prestati sa lijekovima, kad ono...ne muči samu sebe, ako ne dobiješ, za što držim fige, pišni test 11 dnt (ako su trodnevni u pitanju).
u spontanoj trudnoći sam imala drukčije simptome, recimo sada su me cice zabolile tek oko 15 tt, mučnine 0 bodova pa sam stalno gledala slikicu s uvz-a da se uvjerim da sam zaista trudna...
Sretno, tebi i svim čekalicama, tužnicama veliki hug!
Anka ne bediraj se prije vremena, mene je trbuh bolio bas kao da trebam dobiti a test sam radila na 11 dnt. I trbuh mi je jos uvijek ravan od 8 dnt..
Snupi ~~~~~~~~~~~~~~~~ za poz test
Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~
Ja uzivam,pa samo naletim procitati novosti, i cekam, cekam taj uzv...
Nestrp. anka ne moraš vadit betu ako dobiješ M, ali pravu mengu ne neko brljavljenje. Jer ja u ova 4 puta dosad bi uvijek dobila menz. i pošteno prokrvarila tako da nisam vadila betu. Nadam se da ću sada vadit svoju prvu betuuuu!!! Nadam se da su to ipak simptomi trudnoće!!!
Vatra i trebaš uživat, mogu mislit kakav je osjećaj, predivan, neopisiv....ajme da je doživit to!!
Sara od sveg srca se nadam da ćeš sad dočekat svoju pozitvnu betu!
Nestrplijva Anka još je rano, pomalo!
Snupi~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Vatrice![]()
Nestrpljiva Anka, izvadi betu dobila M ili ne. Treba potvrditi. Beta je jedini pokazatelj.
Sretno.
tako je, i ja sam za betu uvijek
Ja sam samo sada u ovom postupku pišala test, pišala sam ih ja van postupaka pa su me minusi odučili, i kaj sam bila spišala - na betu preko 100
sada ga namjeravam za uspomenu pišat na betu preko 1000 pa neka proba biti prazan
Nikada nisam voljela oduglovačiti, nekako mi je 12dnt najbolji, ovisno kako pada vikend a samo sam jednom dobila buster
anka ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ne gubi nadu, dok nema M ništa nije gotovo! Imaj vjere!
anka ne gubiti nadu sve bude ok jos je rano za negativne misli!
Cure jos nisam svjesna sa sam trudna pa se nekako ne osjecam uzbudjeno..cekam uzv da vidim srceko..nekako mi je cudno jer jos nista ne osjetim, samo kao ligamente da se rastezu..
Ajmoooooo plusiciiii!!!! ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
ja sam imala one s neta i bio mi je pozitivan na betu ispod 200
al to vem cure nije pouzdano, nisu ni oni za trudnocu, a ovi pogotovo - samo beta!
snupi, ja sam piskila na 10dpt trodnevnog i jako se lijepo vidjelo
samo se nadam da nemas primastick, taj je svako malo negativan i to na lijepu betu
I cini mi se da jako lako postane lazno pozitivan ako ga se ne ocita na vrijeme, cak im i u uputama nesto takvo pise. A hvala ti Boze, mi s potpomognute virkamo cijeli dan da se ne bi pokazao plusic, ma kako bljedunjav bio. Koristila ga jednom i dozivila sok jer nisam bila sigurna da li vidim drugu crticu ili ne a po cijeni mislim da bi ipak trebao biti malo precizniji. Na kraju sam uzela onaj najjeftiniji drugi dan i naravno da ni bilo nis.
hahaha isti problem u 11 legla u 4 ustala neznam sta cu od sebe, a inace sam bila velika spavalica.
Dobro jutro svima!
Linelana evo jedna kavicaza tebe (i ostale naravno) s obzirom da ti fali sna, he, he!! Al se trudnicama ne spava, koliko znam neke su spominjale dasu i na poslu znale zaspat
![]()
o spava mi se spava, al eto po noći baš i ne
i hvala na kavici
ja u zadnje vrijem ide sa picekima na spavanje u pola 10 , kaj je cudno za mene jer inace idem tek spavati u pola 12, moze i meni kava! Probudila sam sam se u 01 i 20, u 3.15, 5.10 i u 7.25 i ja sam pocela gledati nesvjesno svoje gace.
Snupi koji ti je dnt? Ja sam baš negdje od 9dnt počela s problemima sa spavanjem, jednu noć sam muža izbezumila. A još nismo bili doma pa se nisam imala gdje maknuti
drž se i pujpuj za M, da ne dođe još dugo dugo
linalena, ja još uvijek imam problema sa spavanjem... Navečer budem umorna, zaspim, od 4-5 idu buđenja. Nakon 7 sam rijetko u krevetu (budem do tad radi utrića). Popodne nakon 13sati ne funkcioniram bez sna
Jučer nisam mogla spavati, nismo bili doma popodne, sinoć sam zaspala u 11, i jutros do pola 9 spavala. To je bilo čudo. Ali bilo je hladno, kišica, ugodno...
meni se nekako mijenja taj osjećaj topline, čas mi paše biti pod dekom a čas mi je vruće
noćas sam se probudila zbog kiše i grmljavine, pes se ushodao i došao maziti - a ja se skoro rasplakala zbog svih životinjica vani na kišurini - a onda shvatim da me to muči veš na balkonu
Joj da, malo mi vruće, malo mi hladno... al nije strašno kad je vani hladnije.Užasne su mi bile one tople noći
Ma to je sve normalno![]()
Snupi sretno sutra i da to bude lijepa trocifrena beta.
Svim trudnicama (neću ih nabrajat jer ne bi bilo lijepo da neku izostavim - možda je trudna a to još nezna??)
želim laku i školsku trudnoću a svim betačekalicama pozitivne bete.
Ja sam pitala svoju mpo dr oko tih lh trakica za trudnoću, dobila objašnjenje i to napravila s njenim blagoslovom![]()
Pozdrav lipe moje trudnice i one koje ce uskoro saznati isto da jesu.
Vidim da i vi imate problem sa ne spavanjem ponoci, isti imam i ja i svaku noc se uvjeravam kako cu se tu noc naspavati, isto sa toplo-hladno, samo sta je meni vecinom hladno ali me mozda 3-4 puta na dan uhvati val vrucine, cak ni maternicu vise ne osjetim.
Snupi ja mislila da si piskila, kad ono nisi, e zato ~~~~~~~~~~~~~~~ za veliku betu