messi meni je pomogla, kod nas mozes na akupunturu na uputnicu!
messi meni je pomogla, kod nas mozes na akupunturu na uputnicu!
Evo moj postupak zavrsio, prebacujemo se za jesen! Svim čekalicama puno srece, ostalima da skupe energiju za dalje!
Frcka ~~~~~~~~ za jesen
Mene malo malo nesto probodena desnom jajniku i oko simfize. Vjerovatno jos od punkcije....
Draga frćka ~~~~ za uspješnu jesen.
Moj savjet za ubuduće kod nas stariji je bolje da imamo transver 3 dan---moje mišljene i vlastito iskustvo
Frcka saljem ti zagrljaj
svima jedan veliki
frćka ...za uspješnu jesen
frcka![]()
Frćka žao mi je
Evo da i ja prijavim svoj negativan nalaz bete, M je samo čekala nalaz i popratila ga je u stopu... sad moram javiti u bolnicu pa vidjeti daljnje korake!
Hvala cure, vama drzim fige da bude uspjesno, Mona, Ribice, Tonkice, Ljubice..
Tasha, zao mi je, za dobitni na jesen~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
frćka![]()
Tasha žao mi je.
Evo da se i ja javim sa svojim trecim neuspjehom.... sutra vadim betu a sad evo test negativan je ,menge nema al to mi se vec desavalo od utrogestana. Neznam ni sama sta i kako dalje :'(
Sretno ostalim cekalicama...
Baš su se nanizale loše vijesti..
Žene drage,držite se!
Frćka, Tasha, Merssi cure sta god kazemo nemozemo vas utjesiti, drzite se, isplacite i glavu gore i u nove pobjede...doci ce i vas dan, samo treba vjerovati.. Saljem svakoj ogroman hug..![]()
Merssi zar i ti, stvarno loše vijesti, žao mi je, big hug.
Meni danas 6dnt i imam simptome pms-a drugo nista
A baš se zaredalo, lista za 7 će bit jako siromašna! Merssi jako mi je žao!
Tonkice razbij negativan niz!![]()
Merrsi baš mi je žao~~~~~~~~~~da beta sutra pokaže suprotno
![]()
Frcka draga da bar bude tako![]()
curke.... meni danas 5dnt svi simptomi prisutni (a kako i neće kad sam diplomirala na rodisamo u tišini....)
podpisujem vatrin zadnji post! Tko da je dalje u bilo cemu mislim i zelim mu da uspije.mi imamo od danas imamo malo treperavoi odem u horizontalu jer mi je "maalo zlo"!
Anna1za veliku betu!!!
Snupiza
!!
hvala mona22 trebat će mi...
snupi susjetko čestitam
Anna 1 ~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!! Pricaj nam malo o sebi..![]()
cure evo i nas,rekoh da ponovim tu betu za slučaj da je traže na uvz...al skoknuh gore kod naših dragih sestara kaže ona meni da obavim uvz danas i nema veze da li ima bete ili ne...došla prekrasna dr.R.čaćkala mi je dobrih 15 min...pa smo saznali da je beta preko 2000.i onda se još više trudila da mi nađe malo srčeko... tako da smo 6+1 i imamo ga-treperi poput mišića maloga...neka svima bude sretno jer beta od 14dana koja je bila 88 i četverostanični mišić je pod mojom dušom ... pitala sam se ima li nade,al vjerujte da ni trenutka nisam pomislila da neće zatreperit,jednostavno osjećaj taj me nije prevario ni prvi put a evo ni drugi. ( i meni je osjećaj bio oba puta kao da ću je dobiti upravo oko 5-6dnt ,a desni jajnik mi je još bolan od punkcije a i malo je uvećan zbog stim.)
Ana03 jupiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii!!! Napokon dobre vijesti! Bravo za srčeko!
Uživaj i školski do kraja ti želim!![]()
Ana03 - super priča, bravo
Ana03 pa za dvodnevne je beta ok 88 14 dnt..ali neka si ti nama trudna i super da je sve dobro proslo..Ceatitam ti!! Uzivaj!
Ana03 sretan ti imendan ak si Ana i bravo za mišića malog treperavog
curke, da prijavim svoj prvi simptom(a da nije bol u jajnicima za koje imam osjećaj da su veličine neke loptice)..Naime, jutros na wc-u dok sam piškila me s desne strane tano nešto zapeko, zažarilo, ugrijalo, neznam objasniti osjećaj. trajalo je par trenutaka i otišlo. danas mi je 3dnt
(.)(.) rasturaju, boli me i prema pazušnim jamama ali tako je i bilo zadnji put pa mi je to i normalno. od svih tih pustih doktora imam noćne more, sanjala sam da mi muž ima karcinom testisa. još uvijek se ne mogu oteti tom dojmu i sva sam jadna
Ljubice, samo pomalo, probaj se opustit i veseljem dozvat svoje bebice da se ulove za mamicu! Nadam se da je to zarenje bio vas zagrljaj! Drzim fige da je to to!![]()
dozivamo ih potiho da ih ne uplašimo... malo pomazimo i pustimo ih da se protežu po bušici![]()
ana 03 bravo bravo bravo! Malo lijepih vijesti!
ljubilica draga, dođoh ti zavibrati ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ Nek su se fino ugnijezdile tvoje blastice!
Svim čekalicamanastavite niz lijepih velikih beta!
Hvala na čestitkama i za imendan također. Ma bili su četverostanični 3dan...I loše j. s. Hm... Nikako da smanjim malo tempo ipak sam ja trudnica sada.
Ana03!!
drage moje moja beta danas 0,2....svim čekalicama držim
,a nama drugima
za uspješnu jesen
mona22 baš mi je žao.... kako i sama kažeš, nek jesen bude uspješna
hvala bubekica, pratim tvoje liste koje su superička (a na posljednjoj sam i sebe vidjela, možda bi to bilo i češče da sam se odvažila pisati a ne samo škicati po forumu). Moja kalvarija na brdo VV počela je sad već davne 2008 kada sam se nakon dvije godine pokušaja odlučila da krenem u MPO vode. A pošto u tim vodama je potrebno dvoje, ja sam odradila tek prvi insiminaciju, koja je rezultirala negativnim testom. Tad je MM reko nama to netreba, obzirom da nemamo dijagnozu, napravit ćemo mi bebača sami... Iskreno, pomislila sam hajde u pravu je.....Četri godine nakon toga još nikakvih rezultata iako sam ja pola godine ranije počela tempirati sve kako bi upalilo... Tad smo odlučili da je nama ipak potrebna pomoć i u 04/2012 ja se naručila kod d.A., naravno treba papa i ja ga čekam do 7/2012 kad ono nije baš bajno, nakon terapije ponoviti papu.... i tako eto mene sa svim potrebnim u 12/2012 opet na brdu i nakon terapije klomifena, insiminacija i negativan test.... kaže dok odmorite mjesec dana i vidimo se u veljači.... Do tad sam uspjela slomiti i operirati nogu i sve se odgađa do 05/2013...A tad više nema zeke, i tad je bio moj prvi IVF terapija 24 menopura i dobivenih 5 jajnih stanica, oplođene 3, 2 blastice i 1 morula, vračene 2 lijepe (kako je biologica krasno rekla) blastice morula zamrznuta, a beta jedna ogromna 0
.... nakon mjesec dana pauze odmrznuli smo morulu i 20.07. FET u prirodnom postupku....do 02.08. sam betočekalica, a do tad se umišljam sve moguće simptome
.... sorry curke što sam ovoliko odužila....
Mona žao mi je
Pozdrav...malo pisem, uglavnom čitam, tako da me ne znate.. malo sam dosla pojadati se...
Osjecam se grozno. Danas mi je 8dpt, transfer je bio 5 dpo....popiskila sam vec treci dan minus, ni sjena sjenine sjene se ne vidi, ne znam jel se jos nadati jer je rano ili se pomiriti....izluđuje me ovo iscekivanje
theorema možda je prerano.... pričekaj do vađenja bete