Stranica 19 od 203 PrviPrvi ... 917181920212969119 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 901 do 950 od 10138

Tema: Nakon transfera!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

10 dnt 3d

jutros testić negativan, a baš sam izbuljila oči ne bi li ugledala drugu crticu
    znam, ma sigurno je još prerano

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    cure,dal stres nakon transfera jako utjeće na implataciju i sve drugo? ja neznam,kad god napravim transfer uvijek neka frka u obitelji,neko u bolnici,nekom je slabo..ja sam jako osjetljiva i dosta me sve to pogađa..ali svaki transfer,to je više za poludit !! najradije bi se zatvorila u kuću,sve živo isključila i nikog vidjet ni čut
    pa kažu da utječe...tim više što mi svi to govore, to se ja još više nerviram....i imaš pravo...i ja bih se zaključala da ne vidim i ne čujem nikog do bete...ful sam razdražljiva od utrića, pa mi još netko digne tlak i tako začarani krug.a po tome onda nikada nećemo zatrudnit.ne znam kaj da ti velim.meni je beta 26.09. pa cemo vidjeti.

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

kiki, ne brigaj oko stresa... ali, ono...niti najmanje se ne opterecuj time! to ti nema nikakve veze! ako su embriji ok i ako su uvjeti optimalni za njihovo ugnjezdjivanje, doci ce do implantacije bez obzira na to zivcirala se ti ili ne... a ako nisu, to nije u tvojim rukama... tj., neces ti nezivciranjem stvoriti takve uvjete ili popraviti kvalitetu embrija, a jedino o tome ovisi da li ce se implantacija dogoditi...

sretno!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

kiki30, potpisujem frku od a do ž

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    kiki, ne brigaj oko stresa... ali, ono...niti najmanje se ne opterecuj time! to ti nema nikakve veze! ako su embriji ok i ako su uvjeti optimalni za njihovo ugnjezdjivanje, doci ce do implantacije bez obzira na to zivcirala se ti ili ne... a ako nisu, to nije u tvojim rukama... tj., neces ti nezivciranjem stvoriti takve uvjete ili popraviti kvalitetu embrija, a jedino o tome ovisi da li ce se implantacija dogoditi...

sretno!

frka, a kako je tebi bilo? ti si se živcirala?

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

ivica_k fuj testovima...fuj fuj fuj

frka avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2009

Početno

Citiraj mirna26 prvotno napisa Vidi poruku
    frka, a kako je tebi bilo? ti si se živcirala?
    bome jesam!!! sve u 16!!!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj frka prvotno napisa Vidi poruku
    bome jesam!!! sve u 16!!!
    ajde,sad mi je malo lakše..iako znam sto teorija po kojima stres utječe...ali pametnije mi je da mislim kako i te teorije umišljam i da samo mislim na ptičice ii cvjetiće, a ono u meni kuuuhaaaaa....
    imaš ti pravo,nek kuha koliko hoće, jednom mora upalit pa makar iz 20tog puta!

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Ivica-k,možda je prerano za test, strpi se, bit će dobitno, imam osjećaj.
    Meni beta 19.9. i tada je mislim prvi put raditi, bez testova prije toga pa što bude.To će biti već 18dnt, takva je doktorova strategija a ja ga štreberski slušam.
    Pozdrav svim čekalicama bete i da bude kolektivnog veselja uskoro!

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ivica pusti testove, a pogotovo tako rano. Jednom je jedna forumašica dobro napisala "ako sam trudna, trudna sam i danas i za tri dana" to mi se jako urezalo u pamćenje, jer od ranog testiranja možeš samo izgubit živce i razočarati se prije reda. Ona je čekala betu čak 20 DPT.
    Poučena iskustvom od prošlog puta, ovaj puta ne radim testove prije doktorskog termina. Meni bi to trebalo biti 16 DPT -ako ga dočekam. Rađe bi vidjela M nego još jedan - na testu.
    Cure držite se

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure vidim da ima puno čekalica bete pa evo nikad nije previše pozitivnih vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, a posebno našim čekalicama bete, neka nam započnu plodnu jesen

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

puuuuuuuuuuuuuunooooooooooooo poztivniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih vibriiiiiiiiiiiiii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.........za sve koje čekaju bete......glavu gore curke!!!nema gubitika,samo pobjednika.......~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Danas mi je 10 DPT i od jutros me lovi neka tuga. Čini mi se da ni od ovog pokušaja neće biti ništa, ja se uopće ne osjećam trudno. Osjećam se identično kao u nekom žešćem PMS-u. I nije mi jasno zašto svaki put isto, savršeni embriji, idealan endometrij a od trudnoće ni T.
    Najrađe bi se zavukla u krevet i plakala, baš sam koma

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

joj kia držim fige da se varaš!!! I ja sam se osjećala tužno,nekako sam baš mislila da opet nije uspilo,mada sam se trudila mislit pozitivno,poslije sam i pričala sa svojim trbuhom (kao da jesam trudnica samo da otjeram te misli da neće uspit) i tako iako sam nekada bila sjetna i tužna i mislila na sljedeći postupak ja trudna!!
    Želim ti veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~

aleksandraj avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Drage moje suborke, ne razmisljajte o simptomima. Ovih mjeseci sve cure - zene oko mene trudne (prirodno) i niti jednu nisu boljele cice, nisu imale pritiske (vjerujte ispitala sve moguce), samo kasnila M i imale osjecaj da ce dobiti a nikako da stigne. Do bete ste sve trudne i gotovo, a daj Boze i dalje. Veliki pozdrav i puno vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj aleksandraj prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje suborke, ne razmisljajte o simptomima. Ovih mjeseci sve cure - zene oko mene trudne (prirodno) i niti jednu nisu boljele cice, nisu imale pritiske (vjerujte ispitala sve moguce), samo kasnila M i imale osjecaj da ce dobiti a nikako da stigne. Do bete ste sve trudne i gotovo, a daj Boze i dalje. Veliki pozdrav i puno vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    potpisujem

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

mora jednom uspjeti!!!!kad tad cure moje!kad tad!!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mirna,kako si ti? evo ja brojim tek 2dnt i vrijeme mi tako sporo prolazi
    pokušavam čim manje mislit o tome,koliko mogu..vidjela sam prošli put da nema nikakvog smisla moje slušanje,mjerenje temp. i sl. jer nisam imala nikakav simptom a veliku betu tako da nema druge nego sve pustit i čekat taj 14dnt evo usput i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hej evo večerašnji update. Nakon jutrošnjeg bediranja otišla na kavu s kolegicama, a kad sam došla doma na dnevnom ulošku lagano smečkasti trag. Ulovila me šiza pa sam popiškila test i pojavila se skroz svijetla crta (kao i prošli put kad je bila biokemijska samo što je tada bio 13 DNT). Znam da sam jučer špotala ivicu za rano testiranje kad eto i ja popustila. Poslije toga od muke sam se spakirala i otišla na selo meditirat i sredit misli, i popodne ponovno na dnevnom jednako lagani smečkasti trag. Nije to baš kao pred M nego više kao neki svjetlo smeđi iscjedak (znam da je bljak i ispričavam se ), a kad se obrišem nema ničega. Izgleda da je kod mene opet biokemijska Sinoć me jako bolilo u trbuhu imala sam osjećaj da M dolazi istog trena, jutros isto tako, sad manje ali i dalje povremeno osjetim.

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kia, javit će ti se trudnice koje su prošle takve iscjetke, uglavnom-nije neuobičajeno, malo više miruj i u ponedjeljak čekamo s tobom lijepu betu!

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj kia prvotno napisa Vidi poruku
    Hej evo večerašnji update. Nakon jutrošnjeg bediranja otišla na kavu s kolegicama, a kad sam došla doma na dnevnom ulošku lagano smečkasti trag. Ulovila me šiza pa sam popiškila test i pojavila se skroz svijetla crta (kao i prošli put kad je bila biokemijska samo što je tada bio 13 DNT). Znam da sam jučer špotala ivicu za rano testiranje kad eto i ja popustila. Poslije toga od muke sam se spakirala i otišla na selo meditirat i sredit misli, i popodne ponovno na dnevnom jednako lagani smečkasti trag. Nije to baš kao pred M nego više kao neki svjetlo smeđi iscjedak (znam da je bljak i ispričavam se ), a kad se obrišem nema ničega. Izgleda da je kod mene opet biokemijska Sinoć me jako bolilo u trbuhu imala sam osjećaj da M dolazi istog trena, jutros isto tako, sad manje ali i dalje povremeno osjetim.
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da sve bude u redu

tonili avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

Kia ja sam također imala iscjedak - smećkasto-roskasti i to 9. i 10dpt - već su mi sve lađe potonule, a kad ono...srećice!
    Nije gotovo dok nije gotovo Pogotovo ako se ne pojavljuje i ne pojačava baš krv.

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Hvala cure na riječima ohrabrenja

Zasad nema krvi samo to malo svijetlo smeđeg i skužila sam da to izađe s Utrićima tj. nakon stavljanja onaj višak što izađe nije snježno bijel nego eto malo smečkast. Inače nema ničeg.

Tonili voljela bi slijediti tvoj primjer

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    mirna,kako si ti? evo ja brojim tek 2dnt i vrijeme mi tako sporo prolazi
    pokušavam čim manje mislit o tome,koliko mogu..vidjela sam prošli put da nema nikakvog smisla moje slušanje,mjerenje temp. i sl. jer nisam imala nikakav simptom a veliku betu tako da nema druge nego sve pustit i čekat taj 14dnt evo usput i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    kak sam ja? bolje da ti ne pričam!luda ko kupus...hehe...živčana uuuužaaaass...al se i dalje smijem..strah me..ali šta ću, nemam puno izbora...inače me 4dnt probadalo noževima dole, sada 5dnt ništa...samo po noći neki tupi osjećaj dole..ali kolko se sjećam tak mi uvijek bude..mislim da je to definitivno od utrića..inače nikakvih posebnih semptoma..sve neko sranje...
    ...a što se tiće smečkasstih iscjedaka curke moje...to mi ne miriši na dobro tako kasno....naučila sam lekciju...kod mene je bilo dva puta i uslijedila je vještica,..iznimaka uvijek ima..ali obično to utrići spriječavaju da vještica procuri...zaista bih volila da se varam,vjerujete mi jer sam na vlastitoj koži osjetila

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

a znam,ovo čekanje je najgore ali i sama znaš da ništa ne znači,jedno je rezultat bete pravi-drži mi se,malo prošetaj ,odi na kavicu ja idem sad
    ja uvijek dobijem mengu i preko utrića.i ja imam loše iskustvo s iscjedkom,uvijek sam dobivala mengu a sad zadnji put kad sam ostala trudna nije bilo nikakvog iscjedka-ali svaka žena je drugačija..
    mirna evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak vještica ne dođe još barem 9 mjeseci
    Posljednje uređivanje od kiki30 : 17.09.2011. at 10:05

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

dada,prek utrića ide smeđe..malo po malo...meni je tako bilo jedno 4 dana tako..doslovno me izluđivalo..peklo me na laganoj vatrici..otišla vadit betu i ono...šipak...e sad...ma nema veze..jest da živcira repetiranje povijesti..ali ostajte mi čvrste..ne mislite toliko na to..koliko god možete..odite na kavu što kaže kiki....šetuckajte, glavu gore...uživajte u životu.....i doći je jednog dana...samo pokucat na vrata......pusa svima vama...idem šetuckat...ovih dana me drži najviše to što nisam ni sekunde mirovala...manje teško mi sve to pada...osjećam se bolje....adio...čujmo se drage moje!!

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

da se i ja pribilježim

jučer, 11 dnt - test negativan

danas, 12 dnt - test negativan, ali...krenulo smeđe brljanje, laganini, grčeva apsolutno nikakvih, tek malo križa bole....očekujem M najkasnije u ponedjeljak ujutro tj. 14. dnt

za kraj tek zaključak da nas je i 6. sreća zaobišla

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Ivica,žao mi je,

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

hvala ti, mi smo ovaj neuspjeh primili najmirnije do sada (iako ima još vremena za bujicu emocija)
    zasad je sve pod kontrolom

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ivica_k žao mi je.

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    ivica_k žao mi je.
    X

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

jako mi je zao ivica_k, ja sam pre dva dana saznala da imam polipe i danas je to ocisceno pa za dva meseca u nove pobede.

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Jutro! Popišala sam jutros plus, 12dpo i 9dnt. Daj bože da je to to i da se održi. Sretno svima

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Kordica nego šta nego je to to
    uživaj i polako,neka nadalje kako bi rekle cure bude školski

medeni avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Kordica,baš mi je drago za plusić, bit će sve u redu!
    Ivica_k, žao mi je zbog testa ali vadit ćeš betu u pon., zar ne?Meni dr. rekao i da ako prokrvarim svejedno vadim betu.Ti imaš iskustva, nažalost ali možda je ovaj put drugačije.Ne daj se.
    Mravic, brz oporavak pa dalje u borbu!
    Kia, sretno za veliku betu sutra!Nema kod tebe M, sigurna sam, nego velika beta!Zajedno smo na tapetu sutra za betu....
    Ja eto čekam betu vaditi sutra.Danas 17.dnt, 30.dan ciklusa, nema M još iako naravno možda samo utrići ne dopuštaju.Bolovi kao menstrualni i dalje.Izdržati ću do sutra kad sam već do sada bez napravljenog testa...
    Ako sam koga zaboravila, nije namjerno, sretno svima!

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Hvala svima. U srijedu tek vadim betu pa ću onda bit mirnija ako sve bude ok.

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kordica čestitam od srca.

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj ivica_k prvotno napisa Vidi poruku
    da se i ja pribilježim

jučer, 11 dnt - test negativan

danas, 12 dnt - test negativan, ali...krenulo smeđe brljanje, laganini, grčeva apsolutno nikakvih, tek malo križa bole....očekujem M najkasnije u ponedjeljak ujutro tj. 14. dnt

za kraj tek zaključak da nas je i 6. sreća zaobišla
    Ja bi na tvom mjestu svakakao vadila betu,i ne bi prestala sa utićima,ja sam isto brljavila smeđe i čak mi je išlo kao tamna tamna krv,mislila sam gotovo je to su stvari a ne mogu zbog utrića i izostavila jednu dozu i nakon 3 dana prestalo smeđe pa sam posumnjala i test bio pozit. Držim ti fige. Još nije sve gotovo. Vadi betu!

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

kordica beta će bit velika! čestitam na +

kia avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2006

Početno

Ivica k jako mi je žao, od srca ti želim sedmu sreću, a možda i ovaj postupak još nije za odbaciti kao što ti cure kažu .

Kordica

Curke samo da vam šapnem da imam +.
    Piškila sam 10 DPT oko podneva i slaba crtica, 11 DPT i 12 DNT normalni pravi +. Nema više nikakvih obojanih iscjedaka ni brlljanja, a popiškila sam u tri dana 5 različitih testova . Strah me je i dok ovo pišem jer ni ja još u to ne vjerujem. Strah me je da se ne ponovi biokemijska, ma ustvari strah me je svega. Napokon imam + nakon 6 dugih godina borbe i nebih voljela da ga izgubim .
    Betu još neću raditi nego čekam do četvrtka kada su mi rekli da napravim test, a ako do onda sve ostane OK javit ću u Prag i otići kod svoje gin. da vidim što i kako dalje.

Puno vas volim i držim vam fige svima

lasta avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

kia i kordica za plusice

matahari avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

x
    QUOTE=lasta;1964181]kia i kordica za plusice[/QUOTE]

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kia čestitam!! Hvala svima i evo svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

ajme plusići se redaju..cure čestitam
    neka se tako i nastavi i zato evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete !!!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

ivica ...znaš da suosjećamo s tobom gotovo 100%, zato imaš snagu svih nas...kao što imamo sve jedne druge
    kia i kordica ...čestitam na plusćima.

curke....da li neka od vas nema simptome?ja nemam niš....jedino to bockanje 4dnt i cijelu slijedeću noć bolna maternica.....tko od vas ima slične simtpome a da je ostala trudna jer nisam sigurna da li mi je to od utrića?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

11dnt, 5dmorula, počeo mi neki smeđi trakasti iscjedak
    u glavi mi je pritisak i osjećaj onako snuždenosti nekakve, kakav znam imati kada trebam dobiti M
    a niš , prva stvar ujutro beta
    Do sada sam 2 puta imala transfer i nikada mi se još nije ovo desilo, uvijek sve bijelo do 3-4 dana nakon prestanka s utrićima, ali inače sam uzimala one brevactide pa je to možda isto utjecalo a sada samo jedan dec 1dnt

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

to je meni linalena bilo u zadnja dvapostupka..samo kaj se nastavilo do prave menge....daj bože da tebi odmah stane

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

jutro! evo ja danas brojim 5dnt i ništa! da nema utrića kao da se ništa nije dogodilo,valjda sam se ovaj put baš totalno opustila.. a vidjet ćemo...
    linalena za današnju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

medeni i linalena....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu!!!!!
    ajmo cure......juuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuu

kiki...meni danas 7dnt...ništa...što kažeš da nema utrića,ne bih ni znala da sam bila na transferu....valčjda smo se opustile...hehe...iako zvuči smiješno....ja da se opustim???neeeeeeeeeeee

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •