10 dnt 3d
jutros testić negativan, a baš sam izbuljila oči ne bi li ugledala drugu crticu
znam, ma sigurno je još prerano![]()
10 dnt 3d
jutros testić negativan, a baš sam izbuljila oči ne bi li ugledala drugu crticu
znam, ma sigurno je još prerano![]()
pa kažu da utječe...tim više što mi svi to govore, to se ja još više nerviram....i imaš pravo...i ja bih se zaključala da ne vidim i ne čujem nikog do bete...ful sam razdražljiva od utrića, pa mi još netko digne tlak i tako začarani krug.a po tome onda nikada nećemo zatrudnit.ne znam kaj da ti velim.meni je beta 26.09. pa cemo vidjeti.
kiki, ne brigaj oko stresa... ali, ono...niti najmanje se ne opterecuj time! to ti nema nikakve veze! ako su embriji ok i ako su uvjeti optimalni za njihovo ugnjezdjivanje, doci ce do implantacije bez obzira na to zivcirala se ti ili ne... a ako nisu, to nije u tvojim rukama... tj., neces ti nezivciranjem stvoriti takve uvjete ili popraviti kvalitetu embrija, a jedino o tome ovisi da li ce se implantacija dogoditi...
sretno!
Ivica-k,možda je prerano za test, strpi se, bit će dobitno, imam osjećaj.
Meni beta 19.9. i tada je mislim prvi put raditi, bez testova prije toga pa što bude.To će biti već 18dnt, takva je doktorova strategija a ja ga štreberski slušam.
Pozdrav svim čekalicama bete i da bude kolektivnog veselja uskoro!
Ivica pusti testove, a pogotovo tako rano. Jednom je jedna forumašica dobro napisala "ako sam trudna, trudna sam i danas i za tri dana" to mi se jako urezalo u pamćenje, jer od ranog testiranja možeš samo izgubit živce i razočarati se prije reda. Ona je čekala betu čak 20 DPT.
Poučena iskustvom od prošlog puta, ovaj puta ne radim testove prije doktorskog termina. Meni bi to trebalo biti 16 DPT -ako ga dočekam. Rađe bi vidjela M nego još jedan - na testu.
Cure držite se![]()
cure vidim da ima puno čekalica bete pa evo nikad nije previše pozitivnih vibrica ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Svima puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~, a posebno našim čekalicama bete, neka nam započnu plodnu jesen![]()
puuuuuuuuuuuuuunooooooooooooo poztivniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiih vibriiiiiiiiiiiiii~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~.........za sve koje čekaju bete......glavu gore curke!!!nema gubitika,samo pobjednika.......~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
Danas mi je 10 DPT i od jutros me lovi neka tuga. Čini mi se da ni od ovog pokušaja neće biti ništa, ja se uopće ne osjećam trudno. Osjećam se identično kao u nekom žešćem PMS-u. I nije mi jasno zašto svaki put isto, savršeni embriji, idealan endometrij a od trudnoće ni T.
Najrađe bi se zavukla u krevet i plakala, baš sam koma![]()
joj kia držim fige da se varaš!!! I ja sam se osjećala tužno,nekako sam baš mislila da opet nije uspilo,mada sam se trudila mislit pozitivno,poslije sam i pričala sa svojim trbuhom (kao da jesam trudnicasamo da otjeram te misli da neće uspit) i tako iako sam nekada bila sjetna i tužna i mislila na sljedeći postupak ja trudna!!
Želim ti veliku betu ~~~~~~~~~~~~~~~
Drage moje suborke, ne razmisljajte o simptomima. Ovih mjeseci sve cure - zene oko mene trudne (prirodno) i niti jednu nisu boljele cice, nisu imale pritiske (vjerujte ispitala sve moguce), samo kasnila M i imale osjecaj da ce dobiti a nikako da stigne. Do bete ste sve trudne i gotovo, a daj Boze i dalje. Veliki pozdrav i puno vibrica~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mirna,kako si ti? evo ja brojim tek 2dnt i vrijeme mi tako sporo prolazi![]()
pokušavam čim manje mislit o tome,koliko mogu..vidjela sam prošli put da nema nikakvog smisla moje slušanje,mjerenje temp. i sl. jer nisam imala nikakav simptom a veliku betu tako da nema druge nego sve pustit i čekat taj 14dntevo usput i puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Hej evo večerašnji update. Nakon jutrošnjeg bediranja otišla na kavu s kolegicama, a kad sam došla doma na dnevnom ulošku lagano smečkasti trag. Ulovila me šiza pa sam popiškila test i pojavila se skroz svijetla crta (kao i prošli put kad je bila biokemijska samo što je tada bio 13 DNT). Znam da sam jučer špotala ivicu za rano testiranjekad eto i ja popustila. Poslije toga od muke sam se spakirala i otišla na selo meditirat i sredit misli, i popodne ponovno na dnevnom jednako lagani smečkasti trag. Nije to baš kao pred M nego više kao neki svjetlo smeđi iscjedak (znam da je bljak i ispričavam se
), a kad se obrišem nema ničega. Izgleda da je kod mene opet biokemijska
Sinoć me jako bolilo u trbuhu imala sam osjećaj da M dolazi istog trena, jutros isto tako, sad manje ali i dalje povremeno osjetim.
kia, javit će ti se trudnice koje su prošle takve iscjetke, uglavnom-nije neuobičajeno, malo više miruj i u ponedjeljak čekamo s tobom lijepu betu!
Kia ja sam također imala iscjedak - smećkasto-roskasti i to 9. i 10dpt - već su mi sve lađe potonule, a kad ono...srećice!
Nije gotovo dok nije gotovoPogotovo ako se ne pojavljuje i ne pojačava baš krv.
Hvala cure na riječima ohrabrenja![]()
Zasad nema krvi samo to malo svijetlo smeđeg i skužila sam da to izađe s Utrićima tj. nakon stavljanja onaj višak što izađe nije snježno bijel nego eto malo smečkast. Inače nema ničeg.
Tonili voljela bi slijediti tvoj primjer![]()
kak sam ja? bolje da ti ne pričam!luda ko kupus...hehe...živčana uuuužaaaass...al se i dalje smijem..strah me..ali šta ću, nemam puno izbora...inače me 4dnt probadalo noževima dole, sada 5dnt ništa...samo po noći neki tupi osjećaj dole..ali kolko se sjećam tak mi uvijek bude..mislim da je to definitivno od utrića..inače nikakvih posebnih semptoma..sve neko sranje...
...a što se tiće smečkasstih iscjedaka curke moje...to mi ne miriši na dobro tako kasno....naučila sam lekciju...kod mene je bilo dva puta i uslijedila je vještica,..iznimaka uvijek ima..ali obično to utrići spriječavaju da vještica procuri...zaista bih volila da se varam,vjerujete mi jer sam na vlastitoj koži osjetila![]()
a znam,ovo čekanje je najgore ali i sama znaš da ništa ne znači,jedno je rezultat bete pravi-drži mi se,malo prošetaj ,odi na kavicu ja idem sad
ja uvijek dobijem mengu i preko utrića.i ja imam loše iskustvo s iscjedkom,uvijek sam dobivala mengu a sad zadnji put kad sam ostala trudna nije bilo nikakvog iscjedka-ali svaka žena je drugačija..
mirna evo ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da ipak vještica ne dođe još barem 9 mjeseci
Posljednje uređivanje od kiki30 : 17.09.2011. at 10:05
dada,prek utrića ide smeđe..malo po malo...meni je tako bilo jedno 4 dana tako..doslovno me izluđivalo..peklo me na laganoj vatrici..otišla vadit betu i ono...šipak...e sad...ma nema veze..jest da živcira repetiranje povijesti..ali ostajte mi čvrste..ne mislite toliko na to..koliko god možete..odite na kavu što kaže kiki....šetuckajte, glavu gore...uživajte u životu.....i doći je jednog dana...samo pokucat na vrata......pusa svima vama...idem šetuckat...ovih dana me drži najviše to što nisam ni sekunde mirovala...manje teško mi sve to pada...osjećam se bolje....adio...čujmo se drage moje!!
da se i ja pribilježim
jučer, 11 dnt - test negativan
danas, 12 dnt - test negativan, ali...krenulo smeđe brljanje, laganini, grčeva apsolutno nikakvih, tek malo križa bole....očekujem M najkasnije u ponedjeljak ujutro tj. 14. dnt
za kraj tek zaključak da nas je i 6. sreća zaobišla
hvala ti, mi smo ovaj neuspjeh primili najmirnije do sada (iako ima još vremena za bujicu emocija)
zasad je sve pod kontrolom![]()
jako mi je zao ivica_k, ja sam pre dva dana saznala da imam polipe i danas je to ocisceno pa za dva meseca u nove pobede.
Jutro! Popišala sam jutros plus, 12dpo i 9dnt. Daj bože da je to to i da se održi. Sretno svima
Kordica nego šta nego je to to
uživaj i polako,neka nadalje kako bi rekle cure bude školski
Kordica,baš mi je drago za plusić, bit će sve u redu!
Ivica_k, žao mi je zbog testa ali vadit ćeš betu u pon., zar ne?Meni dr. rekao i da ako prokrvarim svejedno vadim betu.Ti imaš iskustva, nažalost ali možda je ovaj put drugačije.Ne daj se.
Mravic, brz oporavak pa dalje u borbu!
Kia, sretno za veliku betu sutra!Nema kod tebe M, sigurna sam, nego velika beta!Zajedno smo na tapetu sutra za betu....
Ja eto čekam betu vaditi sutra.Danas 17.dnt, 30.dan ciklusa, nema M još iako naravno možda samo utrići ne dopuštaju.Bolovi kao menstrualni i dalje.Izdržati ću do sutra kad sam već do sada bez napravljenog testa...
Ako sam koga zaboravila, nije namjerno, sretno svima!
Hvala svima. U srijedu tek vadim betu pa ću onda bit mirnija ako sve bude ok.
Ja bi na tvom mjestu svakakao vadila betu,i ne bi prestala sa utićima,ja sam isto brljavila smeđe i čak mi je išlo kao tamna tamna krv,mislila sam gotovo je to su stvari a ne mogu zbog utrića i izostavila jednu dozu i nakon 3 dana prestalo smeđe pa sam posumnjala i test bio pozit. Držim ti fige. Još nije sve gotovo. Vadi betu!
Ivica k jako mi je žao, od srca ti želim sedmu sreću, a možda i ovaj postupak još nije za odbaciti kao što ti cure kažu .
Kordica
Curke samo da vam šapnem da imam +.
Piškila sam 10 DPT oko podneva i slaba crtica, 11 DPT i 12 DNT normalni pravi +. Nema više nikakvih obojanih iscjedaka ni brlljanja, a popiškila sam u tri dana 5 različitih testova. Strah me je i dok ovo pišem jer ni ja još u to ne vjerujem. Strah me je da se ne ponovi biokemijska, ma ustvari strah me je svega. Napokon imam + nakon 6 dugih godina borbe i nebih voljela da ga izgubim
.
Betu još neću raditi nego čekam do četvrtka kada su mi rekli da napravim test, a ako do onda sve ostane OK javit ću u Prag i otići kod svoje gin. da vidim što i kako dalje.
Puno vas volim i držim vam fige svima![]()
x
QUOTE=lasta;1964181]kia i kordicaza plusice[/QUOTE]
kia čestitam!! Hvala svima i evo svima kome treba ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~
ajme plusići se redaju..cure čestitam![]()
neka se tako i nastavi i zato evo puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za velike bete !!!
ivica ...znaš da suosjećamo s tobom gotovo 100%, zato imaš snagu svih nas...kao što imamo sve jedne druge
kia i kordica ...čestitam na plusćima.
curke....da li neka od vas nema simptome?ja nemam niš....jedino to bockanje 4dnt i cijelu slijedeću noć bolna maternica.....tko od vas ima slične simtpome a da je ostala trudna jer nisam sigurna da li mi je to od utrića?
11dnt, 5dmorula, počeo mi neki smeđi trakasti iscjedak
u glavi mi je pritisak i osjećaj onako snuždenosti nekakve, kakav znam imati kada trebam dobiti M
a niš , prva stvar ujutro beta
Do sada sam 2 puta imala transfer i nikada mi se još nije ovo desilo, uvijek sve bijelo do 3-4 dana nakon prestanka s utrićima, ali inače sam uzimala one brevactide pa je to možda isto utjecalo a sada samo jedan dec 1dnt
to je meni linalena bilo u zadnja dvapostupka..samo kaj se nastavilo do prave menge....daj bože da tebi odmah stane
jutro! evo ja danas brojim 5dnt i ništa! da nema utrića kao da se ništa nije dogodilo,valjda sam se ovaj put baš totalno opustila..a vidjet ćemo...
linalena za današnju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
medeni i linalena....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za betu!!!!!
ajmo cure......juuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuu
kiki...meni danas 7dnt...ništa...što kažeš da nema utrića,ne bih ni znala da sam bila na transferu....valčjda smo se opustile...hehe...iako zvuči smiješno....ja da se opustim???neeeeeeeeeeee![]()