Stranica 197 od 203 PrviPrvi ... 97147187195196197198199 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,801 do 9,850 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

kika ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    Svim trudnicama čestitam od srca
    Posljednje uređivanje od splicanka30 : 31.10.2013. at 11:48

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

kika222 ~~~~~~~~~~ za implantaciju i uspjesan postupak do kraja.

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Hvala vam žene, možda konačno bude nešto

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Bravo kika222! Sretno...

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Ponosno prijavljujem dvije mrvice na čuvanju
    Sretno!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Kika222 sretnoooooooo!!! Želim ti trudnoću od srca!

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Ponosno prijavljujem dvije mrvice na čuvanju sretno svim betočekalicama !!! Trudnicama čestitam!!!! Tužnice
    lberc ~~~~~~~~~~~~~~~ za veliko u ponedjeljak
    Svima sretno!!!!!
    Potpisujem sve i Kika222 želim ti sreću od srca, da se mrvice čvrsto prime!!!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

[QUOTE=kika222;2508675]Ponosno prijavljujem dvije mrvice na čuvanju

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

svim čuvalicama mrvica puno, puno pozitivnih vibrica, da nam uskoro javite + i troznamenkaste bete
    Posljednje uređivanje od Sandra1971 : 01.11.2013. at 00:28

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Sandra1971 prvotno napisa Vidi poruku
    svim čuvalicama mrvica puno, puno pozitivnih vibrica, da nam uskoro javite + i troznamenkaste bete
    a ja još čekam i čekam i nadam se koji dan više koji dan nimalo,jedva čekam da vidim na čemu smo ovaj put

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Ja se javljam s hitne, 16dnt je danas, imala sam izljev smedje krvi, pun mali dnevni ulozak.. na uz se vidi gestacijska ali ne i plod, kaze dr da je jos rano i da bi mogao bit vidljiv uskoro, cini mu se da je nesto unutra ali presitno da bi garantirao.. uglavnom nema aktivnog krvarenja, kaze krv stara mozda i 7 dana i tek se sad izlila.. mirovanje a u ponedjeljak i onako idem javiti se na humanu.. kaze da se jako lijepo i duboko ukopao i nadam se da ce ipak ostati s nama.. ovakav sok ne zelim nikome.... ~~~~~ svima za bezbrizne dane...

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

jejja bitno da nije svjeza krv!!!vidis da kaze dotor da se mrvica udomacila

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Jejija to nemora ništa značiti, bitno da nije svježa krv. Moja prijateljica stalno smeđari od početka i to čak obilno,a trudna je skoro 12 tj. I sve je u redu.
    Samo miruj... I bit će sve uredu

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Jejja,a draga
    Miruj,bit će ok

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Hvala vam cure, ovo mi je bas sok jer je beta tako lijepo poduplana bila u srijedu i nikakvih naznaka da bi nesto bilo lose/krivo.. uzasan strah mi je u glavi..

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Jejja ne boj se, bit će to u redu, samo izdrži

sretna 1506 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2013

Početno

Citiraj jejja prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala vam cure, ovo mi je bas sok jer je beta tako lijepo poduplana bila u srijedu i nikakvih naznaka da bi nesto bilo lose/krivo.. uzasan strah mi je u glavi..
    Teško je biti smiren,ali pokušaj misliti pozitivno i biti opuštena,bit će to u redu,to je stara krv koja je morala izaći.Kakva je situacija sad?

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Jejja držim fige da sve bude dobro. Žao mi je što u puno slučajeva, nakon toliko muke dok se dođe do tako željenog + žene moraju prolaziti ovakve šokove, kao da nam sam mpo put nije težak...pa još problemi i kasnije. Jejja drži se, miruj ,bit će sve dobro.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Citiraj sretna 1506 prvotno napisa Vidi poruku
    Teško je biti smiren,ali pokušaj misliti pozitivno i biti opuštena,bit će to u redu,to je stara krv koja je morala izaći.Kakva je situacija sad?
    kad odem pi-pi ostaje malo trag svijetlo smedji na papiru, nemam bolove nikakve ni u maternici ni jajnicima, al vise ni cice ne bole...
    Valjda ce bit sve ok..

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

kad odem pi-pi ostaje malo trag svijetlo smedji na papiru, nemam bolove nikakve ni u maternici ni jajnicima, al vise ni cice ne bole...
    Valjda ce bit sve ok..
    Sve će biti ok,samo odmiruj,ja sam imala slično iskutvo u 14 tj,reakcija na vaginalete, i cice me nisu bolile jedino se s vremenom mjenjala veličina

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj sara10 prvotno napisa Vidi poruku
    Jejja držim fige da sve bude dobro. Žao mi je što u puno slučajeva, nakon toliko muke dok se dođe do tako željenog + žene moraju prolaziti ovakve šokove, kao da nam sam mpo put nije težak...pa još problemi i kasnije. Jejja drži se, miruj ,bit će sve dobro.
    jejja ja potpisujem saru, drži se

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Od danas cuvanje male mrvice

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj mona22 prvotno napisa Vidi poruku
    Od danas cuvanje male mrvice
    Držim fige da se čvrsto primi!

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

Neka se čvrsto primi mala mrvica

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Hvala cure

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

mona22 za betu i plusić

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

I meni sinoć oskudno smeđeg iscjetka!!Ajme koji šok!!
    jejja kako si ti ,jel stalo??

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Sinoc je bilo ok, jutros sitno evo popodne novi izljev tamno smedji s cini mi se mrvom svjeze krvi.. al nadamo se jos uvijek... Drzi se Ignis ovo je valjda teze od svega..

Sandra1971 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Jejja, Ignis cure odmarajte, lezite uz neku knjigu, pred TV.... maknite se malo s foruma, bolje da ležite, nego da sjedite i

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

meni je to trajalo do 5 dana,sam mirovanj i hrabro naprijed,sve će biti super

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Sinoc je bilo ok, jutros sitno evo popodne novi izljev tamno smedji s cini mi se mrvom svjeze krvi.. al nadamo se jos uvijek... Drzi se Ignis ovo je valjda teze od svega..
    meni je to trajalo do 5 dana, samo mirovanje i hrabro naprijed

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj Sandra1971 prvotno napisa Vidi poruku
    Jejja, Ignis cure odmarajte, lezite uz neku knjigu, pred TV.... maknite se malo s foruma, bolje da ležite, nego da sjedite i
    potpisujem sandru,sve bude dobro,pa tu je večina trudnica imala nekakva krvarenja i sad imaju bebice,mislim da je samo važno mirovanje,piti utrogestane,a ne stavljati i što manje živciranja (kaj znam da je teško),ali za bebice nam niš nije teško
    mona,nek se mrve čvrsto prime i ne puštaju sljedećih devet mjeseci

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Pozdrav drage cure!

Prvi puta čekam nakon IVF-a. Bili smo kod dr.Reša. Danas mi je 9 dpt i 25 dan ciklusa. Nemam baš nuspojava i ne znam da li bi ih trebala imati? Test bih trebala napraviti za 6 dana.. Ja, 29 god, dijagnosticiran mi je POCS. Tijekom postupka sve je bilo OK, dobili smo prekrasne embrije i sad je zapravo najteže ovo čekanje. Kakva su vaša iskustva i šanse?
    Poz,
    I.

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pozdrav svima, evo me prvi put na forumu. Pratim Vas jako dugo i evo odlučih se da se konačno i ja prijavim. U potpisu vidite moju situaciju. Danas je 11dpt i po pravilu bih trebala 11.11. ići i izvaditi betu. Dani baš sporo prolaze 7dpt sam radila test (glupa ženo ) i bio je negativan. Kažu mi da je to jako rano zato do bete više neću raditi testove. Ako ne dobijem mengu do petka možda i tada odem izvaditi betu...vidjecu

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

My heart i ja vadim tad betu.. Pa neka nam je taj 11.11. Sretan dan....

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

I ja 11.11.!

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Citiraj Iva TS prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav drage cure!

Prvi puta čekam nakon IVF-a. Bili smo kod dr.Reša. Danas mi je 9 dpt i 25 dan ciklusa. Nemam baš nuspojava i ne znam da li bi ih trebala imati? Test bih trebala napraviti za 6 dana.. Ja, 29 god, dijagnosticiran mi je POCS. Tijekom postupka sve je bilo OK, dobili smo prekrasne embrije i sad je zapravo najteže ovo čekanje. Kakva su vaša iskustva i šanse?
    Poz,
    I.
    Draga moja, svaka od nas ima drugačije simptome ili ih uopće nema. Da barem znamo koji su pravi! Često utogestan ima simptome kao i trudnoća pa sad ti znaj!? Ja sam recimo osjećala lagano zatezanje u lijevom jajniku, gdje su mi vraćena dva embrija, do 9- tog dana. Malo su mi grudi narasle i bolne su na dodir, no to sve može biti nuspojava tih tableta. Vidjet ćemo kad izvadim betu! U svakom slučaju želim ti puno sreće.
    B-)

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

Citiraj my_heart prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svima, evo me prvi put na forumu. Pratim Vas jako dugo i evo odlučih se da se konačno i ja prijavim. U potpisu vidite moju situaciju. Danas je 11dpt i po pravilu bih trebala 11.11. ići i izvaditi betu. Dani baš sporo prolaze 7dpt sam radila test (glupa ženo ) i bio je negativan. Kažu mi da je to jako rano zato do bete više neću raditi testove. Ako ne dobijem mengu do petka možda i tada odem izvaditi betu...vidjecu
    7 dpt je stvarno malo rano za betu,malo se ipak strpi,...ja ti želim veliku betu..di si u postupku?

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

PFC -Prag. Nažalost moj boravak na forumu je bio kratak. Prokrvarila sam sada

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

Zao mi je my heart, glavu gore i u nove pobjede....
    Iva Ts ~~~~~ za lijepu betu

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Kad sam se obrisala bio je crven papit, to je bilo oko 15 h, od tada nista opet. Da li je ovo znak da dolazi menga ili moze da ima neko drugo značenje. Prije nego što sam prokrvarila imala sam jake bolove u predjelu materice. Sada me nista ne boli, i nema ni kapi krvi. Jel imao neko ovakvu situaciju. Sjutra mi je 12 dnt dal da idem betu da vadim iako mi je rečeno tek 11.11.? Petog dana od punkcije mi je bio transfer.

Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

hvala cure! žao mi je my heart

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj my_heart prvotno napisa Vidi poruku
    Kad sam se obrisala bio je crven papit, to je bilo oko 15 h, od tada nista opet. Da li je ovo znak da dolazi menga ili moze da ima neko drugo značenje. Prije nego što sam prokrvarila imala sam jake bolove u predjelu materice. Sada me nista ne boli, i nema ni kapi krvi. Jel imao neko ovakvu situaciju. Sjutra mi je 12 dnt dal da idem betu da vadim iako mi je rečeno tek 11.11.? Petog dana od punkcije mi je bio transfer.
    odi sutra izvadi betu za svaki slucaj, nije prerano. od srca ti zelim da te iznenadi.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

My_heart slazem se s bubekicom, odi izvadi betu, ako je pozitivna da se primiris i uvalis u krevet na mirovanje...

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Meni danas 6dnt 2d 4stanične mrve i ne osjetim nikakvih promjena u odnosu na prošle postupke,tak da mislim da ni sad niš... Daj Bože da me iznenadi, ili barem da ne prokrvarim do nedjelje.
    .. Kjara kak si ti? Ti si ipak imala transfer blastica... možda padne koji pozitivni testić ovih dana
    Nisam vidjela jesu hoću bebu i vaki vadile bete?? Sretno svima!!!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

kika,samo pozitiva,ovaj put ne bude krvarenja,bebice se budu primile,a znaš i sama da je za bilo kakve simptome rano,pa ni meni nije bilo niš drukčije nek inače,samo pms simptomi ko i u svakom postupku.

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

Kika kao sto Iberc kaze, samo pozitivno.. ja jos uvijek nemam simptome a 5tt prolazi.. jedino cicke bolne na dodir.. glavu gore i pricaj sa svojim mrvicama.. rekla mi je jedna divna sestra s humane kako ljudi pricaju s cvijecem i kazu da puno ljepse raste i cvjeta tako i mi moramo s nasim mrvama pricat i iznutra u sebi sirit pozitivnu energiju,naskodit ne moze....

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Drage naše čekalice bete,evo ga moga iskustva tako da vidite da u mpo nema pravila.
    U prethodnim ostupcima sam sve radila po PSu,nisam išla na posao maksimalno mirovala...sve baš onako prema uputama, a sam postupak IVF a išao savršeno.Taj postupak nije uspio.
    U ovom dobitnom FETu sam ET išao katasrofalni, jedva mi plasirali kateter kroz servikalni kanal, za to vrijeme u dva navrata vraćali embrije u laboratorij,na taj dan embriotransfera šetala sam bar 4 km,dakle nisam mirovala.Na posao nisam išla 2 dana,nakon toga išla normalno raditi--radim izuzetno stresan posao!!!! I da napomenem nisam imala ama baš nikakvih simoptoma osim klasičnih pms simptoma.Opuštena cijelo vrijeme,alinaravno dva dana prije bete katastrofa,plač,suze,opet nije uspijelo.taj dan odem na posao,a betu vadim usput kad ono beta pozitivna, na uZv dva junačka srca!!!!!!!
    Drage moje ovo sam vam napisala da vidite da nema pravila, opušreno radite i živite , a bit će ono što će biti.
    Puse svim čekalicama !!!!!!!

Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

oprostite na pravopisnim greškicama.

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

kika is is negativa, probaj se opustiti i mazi busu
    kod mene nista nikakvi simptomi bar mislim, jedino kaj me jucer ponekad znalo peckati u donjem dijelu trbuha, a lijevi jajnik jos osjetim...ne znam strah me raditi test, ali vjerojatno cu ga raditi u nedjelju ili pon kad skupim hrabrosti. Drzi se draga i misli pozitivno a ja ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~da su nase mrvice lijepo ugnjezdene gdje trebaju

Ignis super cestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~za skolsku i dosadnu trudnocu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •