Stranica 199 od 203 PrviPrvi ... 99149189197198199200201 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 9,901 do 9,950 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj Tena789 prvotno napisa Vidi poruku
    A koliko si imala js kod ove punkcije?? Vraćali su ti blastociste?
    Kad sam imala "previše" js, 15-20, vraćali bi mi blstociste, i nakon 5-7 dana bi prokrvarila, sve dok mi dr.S nije rekla da je to kod mene pretjerana reakcija i da mi ih tijelo "odbacuje"...u svakom slučaju dr.V smanjio terapiju, dobili malo js,vratili blastociste i uspjelo
    "Odbacivanje" se moglo prevenirati tako da se embriji smrznu i vrate u sljedećem ciklusu, to se često radi u slučajevima hiperstimulacije, tada klima u tijelu zaista nije najpovoljnija za vraćanje zametaka. Hoću reći, nije bilo nužno smanjivati stimulaciju. Kada si i gdje ostvarila trudnoću? Možda u doba tvog high responsea na tvojoj klinici nije bilo uvjeta za smrzavanje, ili je to bilo u vrijeme Milinovića?

To pišem da se ne bi stekao dojam da je poželjno dobiti malo JS, dapače, istraživanja su pokazala da je 15 JS optimalan broj za ostvarenje trudnoće. Nažalost, manji dio nas dobiva toliki broj stanica, a pogotovo u ovim uvjetima, gdje nas uvjeravaju da je poželjno dobiti manje JS a pozadina toga je štednja...

hrki avatar
    Datum pristupanja
    May 2010

Početno

kika222,žao mi je šaljem ogroman hug

sara10 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2013

Početno

Draga Kika puno mi je žao Znam da je teško, al kao što kažeš hrabre smo mi na ovom teškom putu, ali ne odustajemo!
    A jesi radila ikad neke detaljnije pretrage, trombofilija, koagulacija i sl.?

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Argente prvotno napisa Vidi poruku
    "Odbacivanje" se moglo prevenirati tako da se embriji smrznu i vrate u sljedećem ciklusu, to se često radi u slučajevima hiperstimulacije, tada klima u tijelu zaista nije najpovoljnija za vraćanje zametaka. Hoću reći, nije bilo nužno smanjivati stimulaciju. Kada si i gdje ostvarila trudnoću? Možda u doba tvog high responsea na tvojoj klinici nije bilo uvjeta za smrzavanje, ili je to bilo u vrijeme Milinovića?

To pišem da se ne bi stekao dojam da je poželjno dobiti malo JS, dapače, istraživanja su pokazala da je 15 JS optimalan broj za ostvarenje trudnoće. Nažalost, manji dio nas dobiva toliki broj stanica, a pogotovo u ovim uvjetima, gdje nas uvjeravaju da je poželjno dobiti manje JS a pozadina toga je štednja...
    Da vidiš to s zamrzavanjem i vraćanjm sljedeći ciklus mi nikad nisu ni nudili niti spomenuli U Ri sam, prošla sam i prije par godina kad se moglo zamrzavati ali nisu tako radili bar ne kod mene da mi vraćaju sljedeći mjesec, onda me kačio i taj drugi zakon kad sam opet dobivala puno js i zamrzavali su mi js,ali od odmrzavanja nikad nisam dobila blastocistu pa nisam ni ostala trudna,nekad su se oplodile i transfer uglavnom u sekundarnom mi je bio 3.dan,trudnoće tada 0,nekad nisu ni preživile odmrzavanje,samo sam se natrčala jer smo imali uvijek po dva-tri puta sekundarni dok ne bismo iskoristili sve js, nakon toga dr V odlazi u mirovinu, prelazim kod dr V,smanjio mi je terapiju na klomifen i 3 dana gonal=9 js i bingo
    Nisam mislila ništa loše, eto ja tako reagiram i dobivam puno js,pa se kod mene pokazalo da i to nije dobro, i znam da štede, kod mene pokušavaju uštediti na anesteziologa, a ovaj put nisam dobila ni voltaren

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Da i zaboravih napisati da je to bilo vrijeme kad su smjeli oploditi samo 3js,od toga sam dobila 2 blastociste i trudnoću, 9js= 3 oplodili, 3js nezrele i 3 zamrznuli. A sada nikako opet doći do blastociste!!

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

tena,ja kad sam imala blastociste nikad nije došlo do trudnoće,a sad sa dvodnevnima je..nema pravila

Vrci avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2012

Početno

Potpisujem. Meni su vracali i 3.dan i blastice, malac u trbuhu je bio treci dan vracen (iako malo napredniji, 10 stanican)

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj Vrci prvotno napisa Vidi poruku
    Potpisujem. Meni su vracali i 3.dan i blastice, malac u trbuhu je bio treci dan vracen (iako malo napredniji, 10 stanican)
    E pa da, ali u tome je i razlika jer meni u tim sekundarnim postupcima nisu bile ni osmostanične

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

moji su sad bili peterostanični i šesterostanični

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Imam pitanje! Moj IVF je bio "polustimulirani" postupak klomifenom. To se ne računa u onih 4+2 ili?
    P. S. To vam je biologica rekla (za embrije - da li je peterostanični, osmostanični...) ili ste vi pitale?
    Posljednje uređivanje od Vaki : 10.11.2013. at 19:39

Argente avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Računa se sigurno, samo pitanje kao prirodnjak ili kao stimulirani, ajde molim te pitaj gore pa nam javi (izgleda da klinike još nemaju jedinstven stav oko toga).

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

mislim da VV klomifenske racuna kao prirodnjake, ali to svakako treba provjeriti!
    biolog govori o kvaliteti embrija, zar tebi nisu nista rekli?

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

Nazvat ću gore oko 10h pa vam javim.
    Bubekice - nitko mi ništa nije rekao, osim da su se obje stanice oplodile i to je to. U onom trenu sam bila presretna pa nisam ništa pitala...

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

vaki,meni je biologica sama rekla,nisam niš pitala

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Jutro drage moje ja danas radila test i naravno opet negativan....nadam se da će beta to da popravi

svim pikalicama i čekalicama koječega sretno

paty avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2012

Početno

Mona 22 možda je test prestar,pa ne reagira dobro.Da te beta uznenadi.Koji ti je danas dan?

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Mona ne vjerujem testovima više, da beta pokaže drugačije

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

mona,pusti test,važna je beta

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

paty danas 9dnt transfer 5dnp....joj cure nadam se da je tako i da će me beta ugodno iznenaditi

piki avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2011
    690

Početno

Mona ~~~~~~~~~~~ da je bilo prerano i da beta sve popravi!!!

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Pozdrav svim curama,

nisam se javljala jer sam u prethodnih par dana dozivjela i srecu u veliko razocaranje. Kao sto znate 13dnt beta 67,57. Za dva dana podjem odraditi drugu betu, ona 135...odlicno presrecna...dupla se. Istu noc u toku sna se nakašljem i bukvalno, ali bukvalno nešto izleti iz mene sa jako malo krvi...kao neko tkivo...znala sam odmah---spontani... danas sam opet radila betu, danas je 77 tako da se moje radovanje danas završilo. Jel se ovo isto smatra kao biohemijska trudnoca?
    Poslala sam doktorki e mail, sad cekam da se dogovorim oko sledećeg postupka jer imam eskimčiće u Pragu.

Datum pristupanja
    Oct 2013

Početno

Citiraj lberc prvotno napisa Vidi poruku
    moji su sad bili peterostanični i šesterostanični
    Ali su ti 2.dan bili peterostanični i sesterostanični? a meni je 3. dan bio šesterostanični kad bi trebao biti osmostanični,bar mi tako mislim rekla embriologica...tako da ipak ima neke veze i znam da čuda se događaju ali uf kad sam umorna od čekanja tog malog čuda

Datum pristupanja
    Jan 2012

Početno

Citiraj my_heart prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav svim curama,

nisam se javljala jer sam u prethodnih par dana dozivjela i srecu u veliko razocaranje. Kao sto znate 13dnt beta 67,57. Za dva dana podjem odraditi drugu betu, ona 135...odlicno presrecna...dupla se. Istu noc u toku sna se nakašljem i bukvalno, ali bukvalno nešto izleti iz mene sa jako malo krvi...kao neko tkivo...znala sam odmah---spontani... danas sam opet radila betu, danas je 77 tako da se moje radovanje danas završilo. Jel se ovo isto smatra kao biohemijska trudnoca?
    Poslala sam doktorki e mail, sad cekam da se dogovorim oko sledećeg postupka jer imam eskimčiće u Pragu.
    Biokemijska trudnoca je trudna potvrdjena testom, ali ne i uzv. Kod tebe je nazalost rijec o biokemijskoj. Svakako treba ispratiti pad bete. Zao mi je sto je tako zavrsilo...

Datum pristupanja
    Nov 2012

Početno

My heart zao mi je...
    Ali se osjecam sretno, moja beta 1930

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Čestitam Ana

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

My heart žao mi je

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

My_heart žao mi je, drži se

Vaki avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2013

Početno

My heart - šaljem zagrljaj!
    Što se tiče stimulacije klomifenima, sestre ne znaju pa su me uputile da nazovem doktoricu. No, nisam je dobila na tel. Sutra zovem ponovo!
    Anna 1 - bravo, već sam pomislila da je pozitivna beta veliki mit...

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Mona22 da te beta ugodno iznenadi
    My heart zao mi drzi se
    Anna1 cestitam od srca i nek ti bude dosadna i skolska trudnoca

Ja koma u nedjelju radila test koji je bio negativan i danas evo procurila dan prije bete.Ljuta sam jer sam bila uvjerena da je to to ,al nista idemo dalje imamo 2 smrzlica pa cemo vidjet.

Hrpa ~~~~~~~~~~za sve vas za sve sto vam treba

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

kjara,žao mi je

kika222 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Draga Kjara žao mi je, ja sam već luda, danas mi je već četvrti dan kak krvarim po malo, nikak da mi dođe prava menga... Jel budeš išla sutra vadit betu? Možda i ja sutra dođem pa da porazgovaram sa dr.A.. Sretno ti bilo sa smrzlićima!!!

Frćka avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Kjara, žao mi je! Da je sreća u smrzlićima!

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Kjara žao mi je

Datum pristupanja
    Apr 2013

Početno

Kika222 - tek sam vidjela ... grlim te, samo hrabro dalje!

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj kika222 prvotno napisa Vidi poruku
    Draga Kjara žao mi je, ja sam već luda, danas mi je već četvrti dan kak krvarim po malo, nikak da mi dođe prava menga... Jel budeš išla sutra vadit betu? Možda i ja sutra dođem pa da porazgovaram sa dr.A.. Sretno ti bilo sa smrzlićima!!!
    meni je od petka do nedjelje navecer bilo samo na papiru, jucer opet od popodne na papiru, a od jutros i na dnevnom ulosku dosta, nije prava menga ali mislim da je njen pocetak. Idem sutra vadit betu kako mi je dr.A rekao, to mi je strasno ali znam da moramo. Dodji i ti pa cemo zajedno cekati rezultate

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

cure hvala vam svima uz vas je sve lakse

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj mona22 prvotno napisa Vidi poruku
    Kjara žao mi je
    Kjara draga, jesu tebi na Vuku objasnili zašto su ti vratili morulu a ne blasticu kojih ste također imali ali ste ih zamrznuli?

Cure držite se, krvarenje u ovoj fazi ne sluti na dobro, nažalost (

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Kjara draga, jesu tebi na Vuku objasnili zašto su ti vratili morulu a ne
    blasticu kojih ste također imali ali ste ih zamrznuli?

vratili su mi dvije blastice i rekli da su odlicne i da bi trebala bit trudnoca....no.
    Smrznute su morula i blastica

Datum pristupanja
    Aug 2012

Početno

Da vam javim da nista nije ispalo od moje trudnoce prokrvarila sam u 5-tom tt -spontani-sad trazim razlog tome, nisu me napravili kiretazu jer je beta ubrzano padala,jucer je bila 879, gv nema,a ja jos krvaruckam po malo kad uriniram na obrisaju ,danas je 10 dana od spontanog,doktori kazu da je to normalno,dali ima neko takvo iskustvo da mi javi molila bih pozdrav

jejja avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2012

Početno

suen bas mi je zao.... beti treba neko vrijeme da padne na 0 i znam da bi ju trebalo pratiti dok pada.. moj 1 pokusaj je zavrsio spontanim ali ja nisam bas predugo krvarila, mozda zato jer sam imala velike izljeve dva dana pa se naglo sve ocistilo.. endometrij je zadebljan nakon t i treba neko vrijeme da se sve ocisti.. i onda to krvarenje moze potrajati.. ali voljela bih da se jave iskusnije cure jer znam da ne bi smjelo ni predugo trajati.. zaista mi je zao, drzi se

mostarka86 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

suen, kjara, žao mi je drage moje

jejja, bravo za , nadam se da do sljedećg pregleda hematoma neće biti

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

kjara,žao mi je,šaljem zagrljaj.
    suen,i ja sam dugo krvarila nakon spontanog,isto bez kiretaže..i baš sam se zabrinula.Ali izgleda da je sve to normalno,dok god nije pretjerano obilno i nemaš temperaturu. Jako mi je žao...drži se!

Osoblje foruma Kadauna avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj Kadauna prvotno napisa Vidi poruku
    Kjara draga, jesu tebi na Vuku objasnili zašto su ti vratili morulu a ne blasticu kojih ste također imali ali ste ih zamrznuli?

ovo je išlo Moni ne Kjaru, Kjara oprosti. Mona, zašto su ti rekli da ti vraćaju morulu a zamrzavaju blastice?

mona22 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2013

Početno

Po njima ima veci potencijal za uspjeh... bila je jako lijepa morula. a druge su bile rane blastice..samo se nadam da su dobro procjenili

Kjara avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2007

Početno

suen jako mi je zao, drzi se

Kaduna ma sve je o.k.
    hvala vam drage moje jos jednom

lberc avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2008

Početno

suen,žao mi je kaj se to dogodilo

Datum pristupanja
    Mar 2013

Početno

Kjara,kika,suen - jako mi je žao cure
    Kad bi barem bilo manje ovakvih tužnih vijesti..

Datum pristupanja
    May 2013

Početno

cure tako mi je zao...drzite se

Datum pristupanja
    Nov 2013

Početno

Citiraj žužy prvotno napisa Vidi poruku
    kjara,žao mi je,šaljem zagrljaj.
    suen,i ja sam dugo krvarila nakon spontanog,isto bez kiretaže..i baš sam se zabrinula.Ali izgleda da je sve to normalno,dok god nije pretjerano obilno i nemaš temperaturu. Jako mi je žao...drži se!
    ciao cure..ja cekam svoju betu 21,11....za sada nemam nikakvih simptoma nakon transfera

žužy avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2012

Početno

tina2005,sretno!U kojoj si klinici?

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •