Bok curke
Da prijavim i ovdje da cekam betu 23.11. Jucer sam imala ogromne bolove u maternici,kao da se grci...
Pravo sam se zabrinula al brzo je prestalo. Da li se to jos kojoj desilo?
Bok curke
Da prijavim i ovdje da cekam betu 23.11. Jucer sam imala ogromne bolove u maternici,kao da se grci...
Pravo sam se zabrinula al brzo je prestalo. Da li se to jos kojoj desilo?
Evo samo da javim da je moja beta bila 16 dnt 1396![]()
Trenasferirana su dva embrija. Ima li tko iskustva. Da li postoji mogućnost da su blizanci?
Hvala vam,
Iva
Moja beta 2.9...idemo dalje u 2 mj po smrzlice
Kika draga drzi se, nemoj gubiti nadu ni strpljenje, probaj sa svojin priv.ginicem razgovarat mozda ti on ponudi neku opciju i koje pretrage bi mogla napravit kad vec dr.A nema indikacija-strasno
IvaTS cestitam od srca
Tina sretno, kjara zao mi je...Iva moze bot a i ne mora, moja beta 14dnt je veca pa je samo jedna bebica.. u svakom slucaju cestitke i nek bude sve super! Frcka kakvo je stanje kod tebe?
Bubekica, embriji su bili odlični, doktor je rekao da ne mogu biti bolji, vraćeni su 3 dan..
Jejja, moje stanje je privremena smušenost i nespretnost! Simptoma naravno nema, a l tek je 3.dnt, ali sam zato razbila čašu, bocu, porezala se dva puta, prepekla vafel, ostavila ga da gori skoro pola sata... sad idem radit, jadni ljudi.ko zna šta ću sad tamo napravit!![]()
Cekalicama bete držim fige
Jel se dešavalo curama koje imaju biokemijsku da im grudi i dalje ostanu natečene, bolne i pune vena? Danas me opet boli stomak i baš me nervira. Nije mi dosta sto sam sok dozivjela od biokemijske nego mora i dalje grudi i stomak da me bole. Jel još nekoj od cura bilo ovako?
Kjara, žao mi je, nadam se da će nam svima 2014 biti uspješnija![]()
sretno!!!!!!..moja beta je 21.11...![]()
tina 2005 još je rano za simptome, netko ih navodno ima brdo a na kraju beta 0, a nekome bez simptoma bude beta pozitivna, tako da je jedino mjerodavan nalaz bete. sretno! ne opterećujte se simptomima i nesimptomima
Posljednje uređivanje od anddu : 15.11.2013. at 09:00
Tina2005 meni je 7tt pa nemam simptome osim malo bolnih grudi, sto se recimo moze utrogestannu propisat.. zaista ne mozemo nikad sa 100% se oslonit da su simptomi dokaz ... Samo opusteno..
jejja,nemaš mučnine,ja nemam i samo sam si zamislila da nekaj ne štima?
hvala cure...i ja takoder mislim da je rano za ikakve simptome, ali kada citam po forumima kao svi nesto imaju....i sa prvim djetetom nisam imala cijelu trudnocu alpsolutno nikakvih simptoma.....
...sretno svima i ocekujem pozitivne i visoke bete![]()
Iberc ne.. mislila sam jedan dan da ih imam jer mi je cijeli dan bilo lose i mucno i nista mi se nije jelo ali eto proslo je i ne ponavlja se bas.. tu i tamo neki osjecaj kao da ce me muka pa pojedem na silu nesto i super mi je.. ne mora trudnoca pod obavezno dolazit s mucninama.. moja mama ni samnom ni sa sekom nije imala dana mucnine..
[QUOTE=my_heart;2516535]
Jel se dešavalo curama koje imaju biokemijsku da im grudi i dalje ostanu natečene, bolne i pune vena? Danas me opet boli stomak i baš me nervira. Nije mi dosta sto sam sok dozivjela od biokemijske nego mora i dalje grudi i stomak da me bole. Jel još nekoj od cura bilo ovako?
Joj da meni je tako bilo,čak sam otišla na pregled kod gin. Ništa posebno nisam doznala, osim da će proć i je nakon nekog vremena, sve nestalo, iskreno prije mi je stalo krvarenje a tek naknadno dr simptomi.
Djevojke da li je normalno imati povisenu temp. non-stop?
Nije da se ja osjecam lose, al me malo brine. Ne spusta se ispod 37.C.![]()
..nisam ni docekala betu..procurila![]()
Draga tina2005 žao mi je, idemo hrabro dalje..
Puckice, frćkice... Za ogromne bete!!!!!!
Bubekice
Svima u kojoj god ste fazi, želim puno sreće!!!
Posljednje uređivanje od kika222 : 18.11.2013. at 03:27
kod mene isto brljavljenje, jucer smedje, danas vec crvenkasto pomijesano s utricima, ne curi, ali vidim kad stavljam utrice. test je negativan, danas je 10dpt dvodnevnih. samo da podsjetim, taj test je pokazao betu 6.59 sa vrlo jasnom sjenom tako da nema tu previse dileme. jedini put kad nisam brljavila prije bete je bilo kad je bila biokemijska.
cure..samo hrabrooo![]()
aaa bubekpa nek vise krenu dobre vijesti i za vas
![]()
Bubekicedraga morat ćemo nas dvije čim prije put imunologije... Sretno ti bilo draga!!!
bubekica...
kad ćeš vadit betu?
U petak.
cure drzite se!
da nas iznenade lijepe vijesti!!
Mene danas bas pravo probada, u maternici, nekako cudna.
tina2005 žao mi je je
Frćka,bubekicada brljavljenje prestane
Cure meni je beta bila 18 dpo 1396, a 21 dpo 4000... možda su dupli? što vi mislite?![]()
Iva TS
bubekica, držim fige da je ipak test u krivu
gdje ste djevojke??
krivo sam napisala da trebam vadit betu 23.11. (danas) 12dpt, trebam vadit u pon
nestrpljiva kao i vecina nas ovdje ja sam popiskila testic i.....
dobila DVIJE crtice!!! bljedu crticu al je ipak crtica. cak sam ju dala na pregled sestricni da me uvjeri da je tu neka crtica.
cekam pon da vidim betu!!!![]()
puckica bravooooo !!!!
Puckica bravo za plusic, bit ce i lijepa beta![]()
Puckica čestitam!!
Joj koje lipe vijesti i ovdje i na odbrojavanju!
Hvala curke!
Sutra ponavljamo za svaki slucaj!![]()
Pozdrav svima. Neznam gdje da posem i ukljucim vjerovatno sam kod vas dobrodošlica
A jesam nepismena, tek sada vidim sto sam napisala