wooooow......wooooooow...šiškica....ja sam toliko uzbuđena što nemam spottinga da cijelu noć nisam spavala....baš sam jako uzbuđena...jooooooooooooooooooooooooooooooooj![]()
wooooow......wooooooow...šiškica....ja sam toliko uzbuđena što nemam spottinga da cijelu noć nisam spavala....baš sam jako uzbuđena...jooooooooooooooooooooooooooooooooj![]()
mirna~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
evo mene opet počeo bolit trbuh,skroz dole neki pritisak-ne sjećam se kako mi bilo prošli put,sve mi se pomješalao![]()
vidiš mene ti kikica boli bez prestanka...a znam zasigurno da ovako grozno nije bilo nikad..ma ovako mi je samo kad dobijem mengu,ali baš kad dobijem već..boli boli boli...kad stojim jače...pa mi paše da mao legnem ili podignem noge da se smiri..
evo sada možeš i vidjeti da puno cura piše kako su imale menstrualne bolove tik pred pozitivnu betu,možda ne ko ja cijelo vrijeme,ali tik pred očekivanu mengu da.moja frendica koja nije na ivfu je meni isto opisala da ih je imala isto...ne ko ja već kao ti...samo dan-dva..ali menge niotkud....isto želim i tebi od srcaaaaaaaaaaaa![]()
a nadamo se..drugi tjedan ima da se forum trese od beta!!
hrki,nisam na tebe zaboravila pa evo puno pozitivnih vibrica za naš dan ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Evo meeeee. Pratim ja tebe, bez brige. Ja ti nisam baš tip koji voli buditi lažne nade i ne volim izjave tipa sigurno si trudna, meni to miriši na trudnoću i sl., ali eto kod tebe mi miriši i ne mogu si pomoć. Nadam se da se neću poslije ugristi za jezik zbog ovog šta sam rekla. Drži se, još malo do bete je ostalo, nemoj mi se sad raspast.
miriši i meni ali imam i u rezervi to da bi se moglo sve raspast.....
ma pusti sad mene...di je tvoja beta danas????
Ma nema bete, pročitaj moj topic "Čuda se događaju..." da ne pišem sad ponovno.
Nadam se i navijam za tebe da je to ipak to.
ljudi ja ću puknuti,nemam pjma je li ovo normalno,je li ikome bilo ovako...ko' balon.
Mislim se da zovem dr-a
Jesi li bila u stimuliranom postupku?Ako jesi onda sigurno zovi jer mozda imas hiperstimulaciju.Ja sam nakon transfera imala napuhan stomak,ali neznam koliko je to kod tebe.
evo mene opet počeo bolit trbuh,skroz dole neki pritisak-ne sjećam se kako mi bilo prošli put,sve mi se pomješalo...- potpisujem kiki 30-znam da ništa ne znam...
a napuhnuta...sam kaj ne poletim ko balon![]()
kod mene samo menstrualni bolovi....već mi idu na živce...sad su me i križa počela rasturat...ja još uvijek ne vjerujem da je to to...bar do ponedjeljka..ah![]()
meni isto samo to ali dođu pa prođu pa me opet posjetea danas popodne na par navrata toliko me probolo i zabolilo da sam zajaukala ,još me mm čudno gleda da šta mi je..uh,sad je zatišje
![]()
kiki30, mirna26 i inaa, sve mi jako, jako mirišete na trudnice! Jedva čeka vaše bete. Inna, ta nadutost ti je očito hiperstimulacije, a budući si trudna
, napuhanost je još veća, jer kako raste beta, raste i nadutost ( tako je meni bil u prvoj T). Ali ako još otežano dišeš, zovi dr. jer hiperstimulacija nije za zezati se! Sretno cure!
cure bez panikemenstrualni bolovi su na početku trudnoće NAJNORMALNIJA STVAR.. Većina nas je to prošla..
Mene su mučiliu grčevi do 16tt..
Cure čekalice pozitivnih beti, evo ja slučajno zalutala tu,jer stalno gledam hoče li kiki30 i hrki napisati šta na "ivf u sloveniji",ali nema im traga. Došla sam izvidit malo situaciju i sve mi se čini da će biti ovdje jaaaako puuuuno lijepih vijesti i to me najviše veseli
jer se nadam da ćete pokrenuti val uspjeha.
Želim Vam svima veliku sreću i naravno šaljem vam puno puno ~~~~~~~~~~~ od![]()
Posljednje uređivanje od butterfly101 : 24.09.2011. at 08:48
butterfly hvala na vibricama..pa pisala samevo meni danas 10 dan,ništa,malo napuhana i to je sve-sve me to više zbunjuje i jedva čekam da vadim betu,možda bi mogla i u pon. onda je 12dnt-prošli put sam vadila na 13dnt a vidjet ćemo kako će bit još danas i sutra
evo i od mene puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
cuuuuuuuuurke...ja radila test.....Iva mia 2009 je kriva za to...gdje si iva krivac jedan....ccccc....zločesta curo........ajde di se sad skrivaš?????
i plus je tak debeli da deblji nemre bit..nisam ga morala ni popišat...odmah se druga crtica pokazala...waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaa
je li to mogućeeeeeee?gooooooooooooooooooooooooooooooool!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))ja sam luuuuuuuuuuuuuuuuuuuuudaaaaaaaaaaaaa.....moj prvi plusić....jao..to se meni de događa...to nisam ja...ja ne vjerujem.....ne vjerujem......lasta me urekla...svi ste me urekli...jaooooooooooooooooooo..ja ne vjerujem...joj daj boože..da bude sve u redu i da rodim više to čudo..hehehehehehehehe
mirna pa čestitam !!!!![]()
![]()
svaka čast na hrabrosti,ja ne mogu radit test i gotovo
![]()
Mirna26 znali smo da si trudna!!!Cestitke na plusu!!I samo tako dalje,sa optimizmom!![]()
eeeeeeee daaaaaa....pitaj ivu miu....ja njoj rekla kak ja to nemrem kad ja nemam snage...kak se ja stalno razočaravam..da sam ih do sada radila puno....bla bla bla....u biti dala mi vjetar u leđa ....zaista me interesiralo zašto mi sise rastu eto....hahahahahah...i zašto niš ne curi jer bi ja vec da sam to ja..procurila sto puta...ali ja sada vise nisam ona sita...definitivno)))ja sam netko drugi....imam sisie jedan broj veći...i predugo me grči...to nisam ja...ne ne..
![]()
Ajme Mirna, neću sad biti zločesta pa ti reći da sam ti rekla da mi mirišiš na trudnicu. Ja to nisam puno puta rekla curama, ali kad kažem stojim čvrsto iza toga.
TRUDNICE MOJA ČESTITAM TI OD SRCA!!!!!!![]()
hvaaaaaaaaaaaaaaaaaalaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!ti si moja najomiljenija točka !!!!!!!!!!!!!!!!!!)))))))))))))))))))))))))
cestitam mirna26
hvala curke moje..još jednom na svoj podršci koju ste mi davale..toliko ste mi sve pomogle..toliko sam se osjećala kao da smo zajedno jače i dalje se tako osjećam....vi ste moje suputnice....i kako sebi tako i vama svima jednako želim taj plus...ali još nije gotovo..eeeeeeeeeeee...tek smo na početku..što bi sala rekla....prvo plus...pa beta..pa duplanje..pa utz...jooooooj di je to još..ali znate što...ne smije se previše razbijat glava...ja samo znam da ležala nisam......i znam da neću ni dalje....idemo u nove pobjede..pa kako god bude..puseeeeeeeeeeee moje najdraže cure na svijetu...![]()
Mirna 26 cestitam odI ja sam 10dnt napravila test i bila mi je deeeebela crtica
Sad mozes mirna cekati betu i radovati se lijepom broju
Vidis da grcevi nisu bili samo ''onako'',mrvica se dobro ukopala
![]()
Bravoooooo Mirna26 vidiš da je to to ajde sad nek vlakić za tobom krene...........jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
Mirna 26 čestitam na trudnoći i neka sve bude kak se šika! Bravo!
Mirna, čestitam, pratila sam te i vjerovala da si trudnica s obzirom na tvoje simptome, uživaj zasluženo![]()
Posljednje uređivanje od tlukaci5 : 24.09.2011. at 11:18
alma moja..da ..to nije sam tak..ukopala se ona fakat duuuuboko..)...
mimi81....mislim ja na tebe...sad ces i ti..još malo strpljenja)
vita22..nek vlak bude podeblji...
kiki30...radi kako ti srce kaže...ne moraš biti "hrabra"kao ja.....budi to što jesi,ali slutim i tvoje drugo stanje..nekako mi miriši)
inaa....da budeš manje napuhana i više trudna
i sve druge ..nemojte se ljutiti ako sam nekog zaboravila..,,.....šaljem~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~da vlak krene i bude štoooooooo duži.........puse...idem sad malo šetat![]()
Mirna, tako mi je drago zbog tebe, cestitam od srca...ostale cekalice, obradujte nas
Vidim ja mirna nema tebe nešto...ma sigurno u nesvjesti ležiš
bravo draga,bravo
Kiki i cure ajde sve popadajte u nesvjest kao mirna, ma sve od reda
sildad tebi jedno velikopa i ti padni u nesvjest uskoro...
lasta...nema šta dobra si prognostičarka....legendo....pala ja u nesvjest od šoka..hehehehhe...baš si opičena....kad si to rekla........odmah mi se beta digla...hehehehehe...idem malo leć..bole križa)
MIRNA ČESTITAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM
Tako sime obradovala želim ti i dalje sve školski i uredno
Mirna čeeeeestitam!!!
Neka nam krene s tobom,svim čekalicama ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
hvala vam cure moje..još sam u šoku....kao da se to meni ne događa...ali me piči umor..sada moram malo odspavat..(nemojte mi se smijat)
![]()
Mirna jeee,to je to,jedva čekam tvoju betu!
Vidiš da su to ipak divljali trudnički hormoni ...kak ti ono veliš"luda ko kupus",al bar si nas nasmijala!
Ja se nadam da budem drugi tjedan konačno čekalica bete,smotana sam već i sad a kaj bu onda,bože pomozi!
mirna26, čestitam! Znala sam da si trudna, jeeeeeeeeeeeeee![]()
mirna26,čestitam !
kiki30 izdržimo još malo do naših beta.
Posljednje uređivanje od hrki : 24.09.2011. at 16:57
ajmo ajmo...cure cure...jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee...ajmo bete gore...jeeeeee))
mirna čeeeeestitaaaaaaam!!!!!!!!!!!,, bit će to jedna veeelika beta ,, držim fige do kraja da sve bude kako treba biti
hvala vam cure još jednom..ma divne ste...i ja se nadam da ce sve biti u redu do kraja......toplo se nadam!
oooooo kako se samo slatko smijem.... nas dvije,vama dvijema....vjerovatno![]()
![]()
mirna ,od srca cestitam i veselim se svakoj poz. beti
hrki ,kiki jedva cekam vase bete i mogu reci da se skroz priblizilo. super je da jos niste dobile vjesticu ,jel ja sam ju u svakom postupku gdje je beta bila neg. dobila na 10-i dan
eto mozda je i to dobar znak.
jedva cekam!
Mirna čestitam!!!!i držim fige za mirnu i urednu trudnoću do kraja!
Kiki30 ~~~~~~~~~ za ponedjeljak i za veliku betu!
I svim ostalim curama puno pusa i pozitivnih vibrica![]()