Mirna jeeeeeeeebravo, čestitam, vidiš da je moguće da te plusić iznenadi i uz sve PMS simptome
Hrki i kiki sad ste vi na redu, držim vam fige i na rukama i na nogama![]()
Mirna jeeeeeeeebravo, čestitam, vidiš da je moguće da te plusić iznenadi i uz sve PMS simptome
Hrki i kiki sad ste vi na redu, držim vam fige i na rukama i na nogama![]()
ohh mirna26, baš si me obradovala! čestitam! hajmo i druge cure naprijed!
mirna26, čestitam, supeeer
svim čekalicama bete mnogo sreće želim od srca ¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨¨, i nadam se da ću vam se i ja pridružiti od 28.09.![]()
sada mi se grčevi smanjuju...danas ih nije bilo baš..gotovo ništa..jel to normalno? sutra je dan d...i kasnije za duplanje bete..sad me i za to strah..ah![]()
Mirna, smiri se, normalno je da ti se grčevi javljaju i nestaju i tako će ti sad biti stalno. Pretpostavljam da ćeš sutra vaditi betu i da će biti lijepa i velika brojka jer je test već tako rano bio pozitivan.
Mirna jeeeee čestitammm , bravo i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu sutra
Mi odlučili krenut u Prag, sada odradimo krio da nas stave tu na listu za lijekove i dok čekamo idemo malo u Europu, baš sam heppy kaj smo odlučili
hvala sildad....vadim sutra betu pa javim ..pa i ja se nadam da ce sve biti u redu...
linalena.....držim ti fige da se lijepo psihofički odmoriš, nauživaš, a nek IVF bude onako kao usput...pa se ostvari ko niotkud pun pogodak....
u biti želim svima čekalicama isto....i šaljem puno lijepih~~~~~~~~~~~~~ da se uskladi vaš jing i jang u vama do prefekcionizma...puse do sutra
Mirna26 sretno danas nekaaaaaaa budeeee veeeeeeelikaaaaa beta!!!!!!!
Mirna, sretno!!! I odmah nam javi svoju betu! Nestrpljivo iščekujemo![]()
mirna S R E T N O ....uff, na pola puta-danas 7det 4.dana...jel mi može netko reći koliko dugo brevactid ostaje u krvi? da sada sam uvijek imala et 5-i dan i vadila betu 10-i, a sad ne znam...![]()
mirna čestitam
malo vibrica za veliku betu danas ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~
ne znam jer do sad nisam nikad koristila brevactide, a sada j dva puta-20. i 23., a u otpusnom piše betu vaditi oko 12-og dana, jel onda ok vaditi 01.10. -to bi bio 12-i dan????
ma negdje sam čula da brevactid ostane kojih 5 dana najviše.
ja izvadila krv..oko jedan javljam nalaze!!!!struh me za popiz....
tenks!!!javila mi i frendica da mogu u pet-sub...nego, čim sam vidjela tvoje ime požurila vidjeti jesi kaj javila...joooj,šaljem pozitivnu energiju~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
čujemo se kasnije, ja IPAK radim...![]()
Mirna,koji strah,beta bu velika....jedva čekam 1 sat,sad bum stalno pogledavala na forum!
Ja,danas tak sretna kak da sam već trudna,a tek čekam transfer!
Mirna čeeeeeeeeeeeeeeeeeeesssssssttttttttttiiiiiiiiiiii ittttttttttttaaaaaaaammmmmmmmmm!!!!!!! i još ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~za veeeeeeeeeeeeeeellllllllikuuuuuuuuu beeeeeeeeeeeetttttttuuuuuu!!!
cure ...moja beta 14dnt je........................1900!!!waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa aaaaaaaaaaaaaa......
WOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOWWWWWWWWWWWWWWW!!!! Čestitam na potvrđenome! Ti si, srećo, TRUDNA!!! I to pošteno trudna!!!![]()
aaaaaaaaa bravoooooooooo čestitam uživaj sad si trudnica 100%
waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa....hvala cure moje na svim vibrama vašim...bome ste mi dobrano zapaprile))))))))))))))))))))))))))))......heheheheheh...vo lim vas sve!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
bravo mirnaova tvoja beta nije nimalo sramežljiva, odlično
![]()
PREKRAŠNOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Č E S T I T A M mirna, naravno i tm!![]()
jel možeš vjerovat da sam isti čas sada pomislila na tebe i da ces mi reci kako si bila blizu sa procjenom i da ces me pitati, " a di je još jedna nula??"hahahaha...ma znam te ptico dok si jaje bila..heheeeee
![]()
hvala curke...jooooooj sretna do plafona.....huuuuuuuuuuuuhuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu!!)
znas kada budes isla na uz i doktorica ti pokaze malo srceko(a tek dva),nemoj otkinuti onaj ekran,dati ce ti slicicu(ekran ce ti jos trebati)
Mirna,čestitam,beta ti je predobra....možda su i dva!!!
Mirna kud si išla u postupak i koji ti je to..niš ti ne piše u potpisu...red je da sad nekaj napišeš,a imaš i kaj!
mirna,čestitam na predobroj beti !!!!! bravo!![]()
![]()
![]()
Malo je rec odlicna beta!To je beta odavde do vjecnosti(citaj poroda)!!
hehehe...ekran cu pustiti..bez brige...a kad malo bolje razmislim..možda ga ipak kući uzmem..hehehehe...e lasta lasta.....hehe....ti si sigurna glumila u nekoj komediji......))...legendo
ajmo cure..sad je na vas red..čekam tete beeeeeeeeeteeeeeeeeeeeee..aaaaaaaaajmooooo¨!!!!!! !
kiki30...kako je stanje god tebe?kod tebe je čini mi se danas 12dnt?
iva mia2009..isprazni inbox..nemrem ti poslat ni jednu poruku...krcat inbox!!
da,danas brojim 12dnt-trbuh me stalno nekako pomalo boli,onako tupo-stalno trčim na wc imam osječaj da ću svaki čas procurit![]()
počela sam i sanjat da sam procurila ajme šta psiha radiali evo strpljivo čekam srijedu
uuuuuu draga moja kiki...to meni miiiiiiiriiiiiiiišiiiiiiiiiiiiii na T....nećeš se izvuć tako lako))ja živi primjer eto
))
iberc sretno na transferu...nek mali čvrsto uhvati i ne pušta mamu...kažeš dva srčeka...hm možda ali onda su jednojajčani jer mi je vraćen jedan ET!
sela, mala bu, kiki30 i sve koje sam zaboravila....vibram da se bete dižu u zrak.....viiisokooooooooooooooo!!!!
Mirna još jedanput čestitke na beti. Stvarno ti je beta za past u nesvjest. Koji ti je danas dan? Šaljem ti veliki virtualni poljubac.
Mirna, woooow, to se zove beta, curo...
čestitam trudnice.
a ja ću samo iskoristit priliku da svim čekalicam pošaljem tonu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za prekrasne ß, a pogotovo jednoj mojoj jaaaaaaaaaaaaaaaaaaakoooooooooooooooooooooooooooo dragoj prijateljici/forumašici...da nam sutra objavi ooooogroooomnuuuuuu brojčicu. Go girl, go, go...![]()
pa almi je 15d koliko vidim isto.. tu negdje..a jedno srčeko....a možda se podijelio miš na dva miša)) ili mišice
)