Stranica 28 od 203 PrviPrvi ... 1826272829303878128 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,351 do 1,400 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Rebbeca avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2007

Početno

Hej cure, ja povremeno uletim ko padobranka... raspitujem se za šogoricu, nema internet. Danas su joj vraćena 3 zametka - morule. Što su to morule?

đurđa76 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

nitko ti neće dati bolju definiciju od samog googla-dakle ukucaj morula i izbacit će ti sve što te zanima,sretno sa surfanjem

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Citiraj kiki30 prvotno napisa Vidi poruku
    cure,evo neznam dal se mogu tu javit i nešto vas pitat nakon što mi menga kasnila 7 dana (a inače uvijek i pod utrićima dođe na vrijeme) trbuh me stalno bolio i jučer popodne počelo nešto pomalo curit.danas me tako zabolio, strašno presjeklo i osjetila sam da mi nešto ide-na ulošku dva ogromna komadića uguška,e velične lješnjaka,fuj..oprostite na opisu nakon toga strašno krvarenje,sad se sve smirilo,niš ni ne boli ali mi je to tako čudno bilo,nikad nisam tako nešto videla...skoro pa da sam se i prepala kad sa to ugledala,šta bi to moglo bit?mislim je to normalno poslije postupka jer stvarno mi nikad to nije bilo a već sam ih dosta imala...
    usput svim čekalicama bete puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    ovi tvoji simptomi su mi jako poznati...ja sam prokrvarila onako slabo nešto smećkasto rozikasto jedno 5-6 dana prije vađenja bete, i u dogovoru s dr.MPO-a nastavila terapiju s utrićima, te sam jučer vadila betu (koja je 10!!!) i moram ponovno da se vidi kako ćemo dalje...ali ono što sam ti htjela reći jest da sam i ja nakon 3-4 dana slabog krvarenja osjetila jako onako tupu bol dolje i da sam počela jače krvariti a kad sam prestala koristiti utriće krvarenje se pojačalo i sad i meni "odpadaju" komadi...kad sam jučer pitala dr. rekla je da je to o.k. i da organizam sam pokušava riješiti stvar...sve u sve nemoj se brinuti već otiđi do svog dr. i savjetuj se s njim!

darmar avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Pomoć!
    evo me sva izbezumljena, danas mi je 8dpt, a počelo smeđe brljavljenje, budući da nisam uopće uzimala utriće iza FETa,već samo dobilo injekciju Pregnyl, da li ih sada uključim il tako samo produžujem ovu agoniju, oprostite al sam u totalnoj komi nikada mi ciklusi nisu ispod 28-30 dana a danas 25-i dan i...
    hvala!

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

zipica,hvala..evo sutra sam naručena kod ginekologa pa će mi napravit ultrazvuk..sad je menga stala ali boli tu i tamo..

vulkan avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2010

Početno

Draga darmar,ja sam u Mariborskom postupku sa 5-dnevnim ET prokrvarila na 10 dan,nikad tako rano uvijek nakon bete.nadam se jako da je kod tebe nešto drugo u pitanju,nemam iskustva sa inekcijom nakon transfera.....želim ti da je sve ok!!!!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj darmar prvotno napisa Vidi poruku
    Pomoć!
    evo me sva izbezumljena, danas mi je 8dpt, a počelo smeđe brljavljenje, budući da nisam uopće uzimala utriće iza FETa,već samo dobilo injekciju Pregnyl, da li ih sada uključim il tako samo produžujem ovu agoniju, oprostite al sam u totalnoj komi nikada mi ciklusi nisu ispod 28-30 dana a danas 25-i dan i...
    hvala!
    darmar..odgovorila sam ti na odbrojavanju...nemoj se bedirat

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Danas mi je bio transfer 2 zametka 8-stanična 3dan. No brine me to kaj od dva dana prije punkcije imam užasne bolove u jajnicima koji nisu prestali ni nakon punkcije i koje i danas osjetim. Inace imam bolne ovulacije i 5 dana prije m me boli. Samo što naravno nakon transfera imam pojačane strahove od svega. Imali netko s istim problemima, imam li razloga za brigu zbog jajnika?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

dea84 neznam ti ništa reči za te bolove,nisam imala na sreću takvo iskustvo. Možda da probaš nazvati svog ginekologa,ja se uvijek plašim hiperstimulacije!

Ali želim ti da ti ovi duuugi dani čekanja prolete, i neka se sve 25. trese od velike bete!
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 11.10.2011. at 17:45

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

butterfly također sretno i tebi u postupku

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj dea84 prvotno napisa Vidi poruku
    Danas mi je bio transfer 2 zametka 8-stanična 3dan. No brine me to kaj od dva dana prije punkcije imam užasne bolove u jajnicima koji nisu prestali ni nakon punkcije i koje i danas osjetim. Inace imam bolne ovulacije i 5 dana prije m me boli. Samo što naravno nakon transfera imam pojačane strahove od svega. Imali netko s istim problemima, imam li razloga za brigu zbog jajnika?
    mislim da je to normalno...nakon punkcije se janic još dugo osjete..pitanje je koliko puta su te punktirali..koliko folikula?

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

3 folikula

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo da se i ja javim na ovu temu, dok ne bude prekasno. Danas mi je 9dt 2 zametka, jedan je bio 7-stanični, jedan 6-stanični. Inače sam iskusila i hiperstimulaciju i odležala 6 dana u bolnici, ali sad sam ok. Nadam se da su moje mrvice još uvijek kod mene i nema mi druge nego čekati.

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Meni danas 2dnt krio postupak, 5dan 1blastica

Malo me počelo brinuti kaj sam kao terapiju dobila samo utriće od oplodnje i heparin od transfera pa nadalje

Ni decepeptyl ni brevactide niš, jasno mi je da andol ne kada je heparin tu. kaj mislite, jel su možda zaboravili????

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo da javim ako netko ima istih problema zvala sam sestru u vezi bolnih jajnika nakon transfera. Kaže da to može biti normalna pojava nakon transfera. Da popijem tabletu protiv bolova i normabel da se jajnici opuste.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

dea, bol može biti posljedica punkcije, ali budi oprezna. Ne bih te htjela plašiti, ali pazi da nebi bila hiperstimulacija. Ja sam ti zbog bolova i izrazite napuhanosti (trbuh kao u 6.mjesecu trudnoće) završila na hitnoj i provela 6 dana u bolnici. Pazi se, hiperstimulacija može biti opasna stvar. Odmaraj, pij puno tekućine i vodi računa o tome koliko tekućine uneseš i koliko mokriš. Ako će ti se simptomi pojaćavati, moj savjet ti je da se obavezno javiš doktoru.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Meni danas 2dnt krio postupak, 5dan 1blastica

Malo me počelo brinuti kaj sam kao terapiju dobila samo utriće od oplodnje i heparin od transfera pa nadalje

Ni decepeptyl ni brevactide niš, jasno mi je da andol ne kada je heparin tu. kaj mislite, jel su možda zaboravili????

Mislim da se nebi trebala zabrinjavati, ja sam u prijašnjim postupcima bila samo na utričima,makar mi je preporuka bila i andol ali nisam smijela to koristiti radi alergije pa je rekao da onda nema veze!

Za sve cure koje čekaju betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ sretno

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

S mokrenjem nemam problema, niti napuhanost samo ta bol u jajnicim. Vidjet ću kako će biti kroz 2,3 dana.S obzirom da je danas 1-dnt ne znam dali smijem na UZV da se vidi šta je s jajnicim?

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

dea84, uvijek ti mogu napraviti uzv preko trbuha, vaginalni možda baš i nije pametno 1dnt.

meni je danas 5dnt 2 4-stanične mrvice, trbuh me od jučer boli kao da ću dobit M i blago sam napuhana, valjda nije neki loš znak...

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

S mokrenjem nemam problema, niti napuhanost samo ta bol u jajnicim. Vidjet ću kako će biti kroz 2,3 dana.S obzirom da je danas 1-dnt ne znam dali smijem na UZV da se vidi šta je s jajnicim?
    Onda je vjerojatno bol od punkcije. Ne brini, prestat će za dan dva. Ako se ne pojavljuje nijedan od simptoma (nadutost, slabo mokrenje, bol, teškoće u disanju, oticanje nogu...) nema potrebe da ideš na UZV, pogotovo vaginalni.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

A ne znam probat ću s preporukom sestre s normabelima da se jajnici opuste pa ću vidjet šta će bit.
    Prepostavljam da su sestre već imale doticaja s tim problemom i da mi nisu odavale reakciju za brigu.Makar ovo čekanje bete ubija...Strah me svakog koraka, poteza, simptoma
    Kitty, tebi su rekli kad da vadiš betu? Meni na otpusnom samo piše kontrola za 14 dana s nalazom bete. Ali sam ja mislila da betu vadim 14dnt

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

da, meni je dr rekao prvo 23.10. ali kako je to nedjelja, pomaknuo je na 24. to će mi biti 17dnt, poludit ću do tad! ali trudim se ostati disciplinirana i nadam se da neću doći u napast piškati testiće

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Ja sam sama sebi dala obečanje da nema prije 25. nikakvih testova ili vađenja bete ranije pa ćemo vidjet kakav sam karakter
    Ostat ću doma do petka pošto me to boli pa se neću zafrkavat ali u pon. idem na posao vrijeme će mi brže proć nego ovako doma ležat, bit na forumi i samo jedem ko nenormalnan (vjerovatno od dosade) Mislim da ću se sutra laganini prošetat...

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

moramo se onda bodriti u naumu da se ne testiramo prerano

samo ti prošetaj, ja od samog transfera šetam, kuham ručak, idem na kavicu i sve normalno samo se trudim da se baš ne naprežem, tipa nema vježbanja i takvih stvari. na posao ne idem jer imam hrpu nekih slobodnih dana koje nikako da iskoristim pa sam si sad malo dala oduška ja isto non-stop jedem, i to stalno neki junk-food koji inače uopće baš ni ne volim ali sad mi baš nekako paše. nije ni čudo što sam napuhana.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

linalena, u nekim bolnicama se i daju samo utrići, plus još eventualno andol i normabel po potreb (to ne bih nikome preporučila na uzimati na svoju ruku).

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

linelana, ne znam da li se transferi iz krio tretiraju drugačije. Ja sam dobila utriće i folacin.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

kitty, baš to sve nešto nezdravo i sve mi paše, mi smo malo rano počele s trudničkim željama za hranom koju inaće ne konzumiramo
    Za bodrenje se čujemo svaki dan

linalena, ja sam nakon transfera dobila utrogestan 3x2 vaginalno, andol 100 1x1 i normabel 2mg po potrebi- sad zbog ovik bolova je došla potreba za normabelima makra sam mislila da mi to neće trebat al eto...
    Posljednje uređivanje od dea84 : 12.10.2011. at 14:25

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Hvala cure, ma dosada sam imala 1 transfer iz kria i dobila sam te injekcije a ovaj put ne, a kak im je bila ludnica palo mi na pamet da su možda fulali. Al tak i tak vjerujem da kad se primi SE PRIMI, bez obzira na pikice ili bombončiće.

Eto meni danas 2dnt jedno kratko vrijeme osjećaj ko pred M. Išla u šetnju s pesom već jučer i danas, bila u šopingu. Kupila gumenjače za šetnju malo prije spomenute. Na placu za kosti za također malo prije spomenutu. Hmm ova moja pesica ima bolji tretman neg ja. Ma samo da mi ozdravi (ima nekakvu upalu kosti jedne šape od prenaglog rasta) a do tada mi krati vrijeme

Sretno nam svima i da i ja vadim betu 24.10

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

a možda da nazoveš SD i pitaš ih? Bit ćeš mirnija.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

kitty, baš to sve nešto nezdravo i sve mi paše, mi smo malo rano počele s trudničkim željama za hranom koju inaće ne konzumiramo

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

linalena, beta nam je isti dan, nadam se da će biti sretan

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Bit će cure bez brige samo pozitivno...
    Ustvari samu sebe tješim s tim pozitivizmom a umirem od neizvjesnosti

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure kako se držite?
    ja se trudim ne proučavati simptome i za sada mi skroz dobro ide
    jučer mi je iskočio herpes na usnici a to sam imala samo jednom u životu prije 5-6 godina, nisam mu uopće sklona, tako da se nadam da je to neki znak...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

ja sam imala herpes prije postupka...meni to dođe s padom imuniteta-stres ali ovaj put se nadam drugom razlogu
    Meni je išlo dobro do jučer popodne kad me ulovila neka nervoza, strah, već imam scenarij neuspjeha
    Ali mislim da je to zato kaj sam puno kopala po netu pa sam naišla na svašta i na same neuspjehe
    Eto danas je novi dan....

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

A ja sam baš super! Uopće se ne uzbuđujem zbog ničeg!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ježić, bude kakav testić za vikend?

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Danas sam jedva odolila iskušenju da odem u ljekarnu. Mislim da neću, dosad me nikad nije obradovao, pa ne želim ni eventualna dodatna razočaranja. Čekat ću betu, pa što bude bude...

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

cure koji dan poslije transfera bi bilo realno da kućni test pokaže veseli rezultat ? danas mi je 8-i dan i bez brige nisam mislila ni danas, a ni za vikend, ali eto zanima me kada je realno da bi trebao nešto pokazati?

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

think, ono jako najranije se računa 14 dana od punkcije...naravno da te rane rezultate treba uzet sa rezervom i ponavljat...

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    think, ono jako najranije se računa 14 dana od punkcije...naravno da te rane rezultate treba uzet sa rezervom i ponavljat...
    ok, hvala. nisam bila sigurna kako se to gleda kod ivf-a jer mi je ovo prvi stimulirani. u prvoj /prirodnoj/ trudnoći koja je završila negdje u 11-tom tjednu mi je test bio pozitivan 28 dan ciklusa. svejedno ne mislim brzati sa kućnim testom jer se bojim razočarati se prije vremena....

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

thinkpink, to ti je dobra odluka, mislim da ne brzaš sa testovima...
    ja sam na svojoj koži naučila što znači prerano raditi testove i ne bi to nikome preporučila. Ja sam zadnji put već 6 dnt imala sjenu koja je tamnila svaki dan...i na kraju je ß kod 160 i nešto počela padati
    Tako da je ta agonija trajala puuunoooo predugo.
    Zato fino, čekat ß i poštedit se puno sijedih

sretno i nek te ugodno iznenadi za koji dan

thinkpink avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Citiraj Bab prvotno napisa Vidi poruku
    thinkpink, to ti je dobra odluka, mislim da ne brzaš sa testovima...
    ja sam na svojoj koži naučila što znači prerano raditi testove i ne bi to nikome preporučila. Ja sam zadnji put već 6 dnt imala sjenu koja je tamnila svaki dan...i na kraju je ß kod 160 i nešto počela padati
    Tako da je ta agonija trajala puuunoooo predugo.
    Zato fino, čekat ß i poštedit se puno sijedih

sretno i nek te ugodno iznenadi za koji dan
    a šta da ti kažem, ja i kad bude bio plus, vjerovati ću u čudo tek nakon 9 mjeseci. tako me nekako život naučio....
    hvala na lijepim željama, uzvraćam na isti način!

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

upravo tako thinkpink ,isto je i kod mene. Valjda ce i svima nama nesto lepo da se desi.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure, ja nisam više mogla izdržati i danas 10dpt (transfer je bio 2. dan, mrvice 4-stanične) sam radila testić i pojavila se jako, jako blijeda druga crtica. mislite da se imam čemu nadati? koliko treba Brevactidu da nestane iz organizma? ja sam ga dobila na dan punkcije, dakle prije 12 dana...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kitty, nije blijedo od brevactida nego od bete koja je još mala, jako je rano test pa ga ponovi prekosutra, ~~~~~za betu nek lijepo raste!

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

tako sam i mislila, hvala ti

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj mare41 prvotno napisa Vidi poruku
    kitty, nije blijedo od brevactida nego od bete koja je još mala, jako je rano test pa ga ponovi prekosutra, ~~~~~za betu nek lijepo raste!
    Potpisujem i saljem puno pozitivne vibre
    I meni je doslo da napravim test, danas mi je 10dnt. 5-dnevni bc. ali nemam hrabrosti za to ipak cu cekati betu i nadati se ovih par dana.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

ja ga isto nisam mislila raditi ali jučer me tako bolio trbuh kao da ću svaki čas dobiti M pa sam nekako bila sva jadna...
    hakya, i tebi puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za betu!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

kitty, držim fige da se radi o beti... ipak nisi izdržalamislim da neću ni ja moć do kraja...
    javi kako je prosao drugi test?
    mene još uvijek bole jajnici pogotovo lijevi i to mi stvara još veću napetost

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

kitty i hakya, samo strpljenja, neka beta pokaže svoje! Iako sam sam sigurna da nam je kitty trudnica, samo je beta još premala !!
    Meni danas tek 2dnt, još danas i sutra sam doma,a onda laganini na posao, da mi vrijeme brže prođe, da manje razmišljam...naravno, još ništa ne osjećam. Ali bit će što će biti, pokušat ću se ne zamarati simptomima, jer znam da smo svi različiti.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •