Stranica 29 od 203 PrviPrvi ... 1927282930313979129 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,401 do 1,450 od 10138

Tema: Nakon transfera!

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2011

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    cure, ja nisam više mogla izdržati i danas 10dpt (transfer je bio 2. dan, mrvice 4-stanične) sam radila testić i pojavila se jako, jako blijeda druga crtica. mislite da se imam čemu nadati? koliko treba Brevactidu da nestane iz organizma? ja sam ga dobila na dan punkcije, dakle prije 12 dana...

Kitty draga, sačuvaj test za uspomenu! I moja je crtica blijeda, a u 14. smo tjednu. Zapravo mi se čini da je sve bljeđa i bljeđa, ali je zato trbuh sve veći i veći
    A sad čekamo betu!!! Sretno i čestitam!!!!

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

hej cure, želim sreću svim čekalicama, a osim toga moram napomenuti da Vam se (iskreno se nadam) sutra pridružujem u čekanju. Sutra mi je predviđen transfer i stvarno je jaaaakkooo teško živjet u neizvjesnosti! Divim se svima Vama koje se uspijevate suzdržati od kućnih testova, stvarno neznam kako to radite, ali ja mislim da ću kao kitty napravit kućni test. Do sada ga nisam nakon nijednog transfera radila jer sam dobivala mengu 9.dnt , ali sad mislim da je vrijeme da se to konačno promijeni!!!

Za sve cure koje su u postupku i svim čekalicama šaljem puuunnooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (za mene je čekanje definitivno najgori dio postupka)!

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Za sve cure koje su u postupku i svim čekalicama šaljem puuunnooo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ (za mene je čekanje definitivno najgori dio postupka)![/QUOTE]

potpisujem

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

hvala vam cure svima na podršci, stvarno se nadam da je to to!

~~~~~~~~~~~~~~~ svima da vam čekanje što prije prođe.
    Maslina tvojoj bebici u trbuhu!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Morala ja ići na komisiju za bolovanje jer mi je od prošlog manjee od 30 dana i dr na komisiji još produžila bolovanje, na ukupno 3 tjedna a ja taman sutra mislila ić raditi. Sada si nekak razmišljam možda da iipak ostanem doma uživati a moram i šoping ob aviti jer nemam ni zimske šuze ni jaknu. Radim u školi i super su mi nadležni, kažu da ostanem jer zamjenu imam i nek se ne brinem. Mama me naagovara da ostanem, a i lijepo mi jje s pesom doma
    Al opet meni je čak i od čekanja najgori osjećaj poslije kada se vratim na posao svjesna da sam 2 tjedna bila na bo za niš, uff kada osjećam baš veliku odgovornost prema poslu

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

linalena, kužim te u potpunosti, tako sam se i ja žderala poslije aih što sam ostala doma do bete, a tad sam još i putovala 55 km na posao i nazad svaki dan, tako da stvarno nije bilo za šaliti se, ali ja sam si stalno predbacivala kako sam na bolovanju a nije mi ništa i kako žene stalno ostaju T a rade i teške fizičke poslove i svašta.
    nemoj se živcirati, odi ženo lijepo u šoping, uživaj u ovim sunčanim danima dok ih još ima, igraj se s pesom itd. a za tjedan dana nadam se slavimo!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

menii je danaas 7dnt i stalno se pipkam dal ima temperaturu, ne znam zakaj al nekaak vjerujem da je to najbolji simpotom
    i sada išla mjeriti i gle 37
    možda ipak

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Evo da i ovdje prijavim; moja beta 14dt 278,17.
    Sretno svima!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

linalena, bazalnu treba mjeriti, i to cijeli ciklus, inače nije pouzdano (evo, nek tebi bude pouzdano).

Osoblje foruma Inesz avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

bravo za ježicu i malog ježića!! sretno!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

ma ne mjerim ja to bazalnu neg tak samo se malo igram s toplomejrom, nije dost kaj si svako malo guram/pikam nekaj

E da, jučer se porezala ribajući zelje, i sada ta ranica svako malo krvari, smiri se pa ak se malo lupim, operem ruke ili kj god opet se otvori, a ja sada zbog heparina paranoična

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

ja od punkcije imam 37 sa 2 ili 3. zvala sam sestre i rekle su da je to ni sim ni tam i da moze biti od punkcije jer su mi jajnici iziritirani.
    danas je 3dnt i opet isto stanje. inace i u svom normalnom ciklusu imam povisenu temperaturu prije M (tjedan prije). ima li jos netko sa slicnim iskustvom?

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja uvijek poslije transfera imam tak malo povišenu temperaturu koja nestane ako nema niš, u biokemijskoj je osstala

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Cure, meni danas tek 2DNT, ali čini mi se da već osjećam lagane menstualne grčeve ...Vještica treba doći za tjedan dana najkasnije, uh ..a možda i umišljam, više nisam pametna....

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Ja menstrualne grceve osjecam od ET i nikako nisu stali, prvi par dana sam ih vise osjecala, a sada par puta u toku dana, i popraceni su nekim zatezanjem i probadanjem koje mi i ne slici na menstrualne grceve, a pogotovo ako se naglo ustanem ili legnem na bok. Ja moram dobiti isti dan kad mi je i beta, iako prvi put od utrogestana dosla mi je tek par dana nakon sta sam ih prestala uzimati.

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav cure! nova sam ovdje,ali vas čitam već dugo. Ne znam sto misliti:danas mi je 15dnt beta 37,87. ?? Molim komentar...

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ježić bravvooo i sretnooo

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Ja bi trebala dobiti u srijedu da nije postupka, a i to je po mom inače ciklusu a ovo je zapravo prvi ciklus poslije stimulacije. I prvi puta je taj ciklus bio sprčkan. Beta tek u ponedjeljak. Dva puta dobila nakon 4 dana od prekida utrića a zadnji put dobila odmah sljedeći dan sa spotingom prije jedno 3 dana
    I zato i sada stalno pogledavam u gać umjesto da se opustim
    I da, ostajem na bo

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Kitty... cestitam na plusicu!! i vjerujem da su to bebice

Citiraj linalena prvotno napisa Vidi poruku
    Ja bi trebala dobiti u srijedu da nije postupka, a i to je po mom inače ciklusu a ovo je zapravo prvi ciklus poslije stimulacije. I prvi puta je taj ciklus bio sprčkan. Beta tek u ponedjeljak. Dva puta dobila nakon 4 dana od prekida utrića a zadnji put dobila odmah sljedeći dan sa spotingom prije jedno 3 dana
    I zato i sada stalno pogledavam u gać umjesto da se opustim
    I da, ostajem na bo
    i ja non stop pogledavam u gace pogotovo sto i od utrica osjetim da malo curim pa onda stalno virkam da ne krvarim
    meni je beta u petak, a da nije bilo postupka sutra tj. danas bi trebala dobiti, pa ako ne bude nista ujutro vjerujem da cu napraviti test. to je onda 13dnt pa se nadam da ce nesto pokazati...
    ja sam bila na bo prva dva tjedna od punkcije, ali sam jucer pocela raditi jer mi je dosadilo biti doma

ali ti uzivaj... ako se ne varam susjede smo (ja sam u Zaprudju) i imas peseka pa uzivaj jos malo na nasipu u ovim suncanim danima

sretno svima...
    Posljednje uređivanje od malena19 : 18.10.2011. at 02:16

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj vanesa84 prvotno napisa Vidi poruku
    Pozdrav cure! nova sam ovdje,ali vas čitam već dugo. Ne znam sto misliti:danas mi je 15dnt beta 37,87. ?? Molim komentar...
    Draga vanesa84 ja jos nikada nisam vidjela betu na nalazu pa nisam neki strucnjak. doduse obicno je beta veca 15dnt, ipak ne zelim te obeshrabrivati jer citala sam zaista da je bilo svakakvih slucajeva koje su zavrsile lijepim bebicama.

jeli ti bio transfer 3. ili 5. dan?

uglavnom javi svome doktoru pa ce ti on reci sto i kako dalje. pretpostavljam da ce ti reci da ponovis za dva dana.
    u medjuvremenu, pogledaj ovdje referentne vrijednosti bete ovisno o starosti embria. i sretno do neba.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

vanesa84, beta iskreno je mala, ali najbitnijeje da se pravilno dupla. Mislim da su za to najbolji primjeri naša ginger i inesz ginger ima dvije prekrasne curice, a inesz je već prilično okrugla )

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Vanesa najvaznije je da se beta pravilno dupla.Beta jeste niska,ali mozda je bila kasna implantacija pa se kasno pocela luciti.U svakom slucaju nastavi sa utricima a to ce ti i dr. reci i ponovi betu za 2 dana u istom labu.Sretno draga

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Drage, ja više nemam snage od čekanja...
    Danas 7dnt (3d 2x 8-staničnog) i još uvijek me bole jajnici od punkcije a od 1dnt kao da ću dobit svaki čas i ne prestaje. 1dnt sam zvala kliniku i rekli su da popijem nešto protiv bolova i normabel, uzela sam samo normabel ali taj osječaj da ću dobit ne prestaje ni nakon 7 dana. Da li ima uopče nade za mene da se više nadam da će na kraju biti sve ok. Neugodno mi je zvat opet na kliniku kad su mi rekli da jajnici mogu bolit nakon transfera. Inače imam bolne i ovulacije i pred m. Jel imao tko takvih problema a da je ipak dobro završilo?
    Posljednje uređivanje od dea84 : 18.10.2011. at 12:17

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nade ima uvijek, kad su prisutni bolovi i kad ih nema! Tako da strpljivo čekaš betu. Ako ti je bol nepodnošljiva, naravno idi do klinike na savjet a i da te vide. Sretno!
    p.s. meni to miriši na dobro...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Cure, meni danas tek 2DNT, ali čini mi se da već osjećam lagane menstualne grčeve ...Vještica treba doći za tjedan dana najkasnije, uh ..a možda i umišljam, više nisam pametna....
    mury 2dpt i to blastica , lagani grcici nalik mengi pa imlantacija duso ne drugacije misliti ne ne
    drzim fige na rukama i nogama

vanesa nista nego ponovit betu , treba se lijepo poduplat , bilo je lijepih zavrsetaka sa malom betom , sretno !!!

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

samo ću malo ćirnit i svima zavibrat ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

i reći by-by tim crnim mislima , sad se moraju redati poziitivne bete

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Oh crvenkapice moja, teško je misliti da će biti ikada dobro nakon svega,ali ajde, nisam ni blizu još potonula kao prošli put , nada je još tu, i sutra idem na posao, da se manje zamaram glupim (ne)simptomima...

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Snekica, hvala i ja se nadam da će biti sve u redu ali baš se nikako ne mogu opustit...

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Oh crvenkapice moja, teško je misliti da će biti ikada dobro nakon svega,ali ajde, nisam ni blizu još potonula kao prošli put , nada je još tu, i sutra idem na posao, da se manje zamaram glupim (ne)simptomima...
    mora jednom uspjeti ,

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

hvala cure! vidjet ćemo sutra kakva je beta #2

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Cure, došla sam vas malo podržati! Slažem se s linelanom; bye bye crnim mislima!

Vanesa, koji dan je bio transfer? Koliko su ti vratili? Obavezno ponovi betu sutra!

Svima ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!

Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Može li mi tko reći jesu li bolovi u leđima i donjem dijelu trbuha normalni ako je ET bio prije 12 dana, betu vadim u nedjelju. Trbuh jako napuhnut.
    Sretno svima!!!!

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

Evo da i ovdje javim: moja beta 13dnt 238,40
    puno srece svima, a pogotovo cekalicama bete
    Posljednje uređivanje od malena19 : 18.10.2011. at 22:14

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

ovo je super, pa napokon je krenulo sa lijepim vijestima.........svim trudnicama veeelike čestitke na uspjehu i neka tako ostane do dalnjega jer ima nas koji se želimo pridružiti

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

i slazem se sa jezic i linalena da treba reci papa crnim mislima.
    Cak ste jucer i mene uspjele zbedirati jer nisam imala nikakve simptome, a eto ipak je za sad sve dobro, a nadam se da ce tako i ostati!

samo ostanite pozitivne... zelim vam svima da uspijete sto prije ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Malena19 cestitam od
    Meni danas 11 dnt. i dalje me bole jajnici i osjecam zatezanje i grceve, pa ponovno bolovi nalik menstrualnim, neznam ni ja vise sta da mislim, i cesto mi se ide na wc zbog pritiska na mjehur, a uopce ne pijem toliko tekucine.Dea84 i ja od et. osjecam te bolove svakodnevno i uopce ne prestaju. Jos 2 dana pa cemo doznati na cemu smo, a panika me hvata, od jucer ogromni grop u zelucu. Ovo cekanje do bete me ubija.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    ovo je super, pa napokon je krenulo sa lijepim vijestima.........svim trudnicama veeelike čestitke na uspjehu i neka tako ostane do dalnjega jer ima nas koji se želimo pridružiti
    Potpisujem

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

hvala cure!!!

Citiraj Hakya prvotno napisa Vidi poruku
    Malena19 cestitam od
    Meni danas 11 dnt. i dalje me bole jajnici i osjecam zatezanje i grceve, pa ponovno bolovi nalik menstrualnim, neznam ni ja vise sta da mislim, i cesto mi se ide na wc zbog pritiska na mjehur, a uopce ne pijem toliko tekucine.Dea84 i ja od et. osjecam te bolove svakodnevno i uopce ne prestaju. Jos 2 dana pa cemo doznati na cemu smo, a panika me hvata, od jucer ogromni grop u zelucu. Ovo cekanje do bete me ubija.
    ja sam bolove imala prvih par dana jer je bila HS, ali onda se to smirilo i zadnjih tjedan dana nista, a eto velika beta.

jedna od cura koja je bila sa mnom na punkciji i transferu je stalno imala bolove i stalno je imala osjecaj da ce svaki cas procuriti i danas mi javi da je popiskila plus nisam nista htjela spominjati za nju jer jos nije vadila betu, ali sam sad namjerno napisala da vidite da je to kod svakog razlicito i da nista ne znaci niti kad ima niti kad nema boli/simptoma. Sve smo mi razlicite i kod svakog je situacija nakon postupka razlicita.

A da ovo cekanje bete ubija to da.... i ja sam izludila... ali sam si na pocetku zacrtala da necu nista raditi do 12dnt i tako sam lakse izdrzala... ali zato odmah 13-ti dan pisanje

sretno... i zelim ti veliku betu

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

malena19, čestitam!
    Meni danas 4DNT, i jutros u zoru bolovi po dnu trbuha, ovo mi ne miriše na dobro, kad god imam te bolove baš po dnu trbuha, nema T

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Hakya, da izdržimo do bete~~~~~~~~~~~~
    Makar si ja razmišljam na napravim test u subotu 11dnt?
    Mislim tek toliko da znam imam li se nadati

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

cure, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima da vam čekanje brzo prođe i da vam bete budu barem troznamenkaste!
    Mury, ti bolovi mogu biti i implantacija, znam da imaš puno toga iza sebe i da te strah i teško se opustiti ali probaj misliti pozitivno. znam da je to lako reći a teško ostvariti ali pokušaj. ja držim fige iz sve snage da su bolovi dobar znak!
    dea84, ja sam prvi test radila već 10dnt pa se pojavila druga crtica, ali ja sam malo luda i previše nestrpljiva, pa ti sad kako hoćeš.

ja jutros ponovila kućni test, sad se druga crtica baš dobro vidi, eto nadam se da je to ipak onda dobar znak. testove više ne ponavljam do bete, samo se živciram. ali mislim da ću betu izvaditi ranije, u petak, tad će mi biti 14dnt pa mislim da neće biti prerano.

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

kitty, baš mi je drago što se druga crtica podebljala.....

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

kitty, bravo i petak je taman dobar dan za lijepu betu!

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

meni na otpusnom pise da vadim betu 14 dnt ali prema onim tablicama beta bi trebala biti vidljiva vec 11dnt3d, odnosno 14 dana od punkcije, jeli tako?
    ja sigurno necu izdrzati taj 14. dan jer mi strpljivost nije vrlina. a i bolje da odmah znam na cemu sam.

inace danas tek 5dnt. lagana temp od 37 do 37.3 ali to je inace moja radna temepratura drugi dio ciklusa i jos nitko nije otkrio zasto. strah me da ne skuham ove malce. a onda opet mozda je bolje da im je toplije s obzirom na nagli dolazak zime
    tu i tamo me malo jajnik zicne ali to je isto standard. sinoc sam zamisljala kako se malci implatiraju i da me od toga malo bolucka dole. uglavnom pokusavam im vizalizacijom pomoci.

drage cure sorry sto ovoliko brbljam (pisem). svima u postupcima zelim bebice za 9 mjeseci.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

kitty cestitam na pozitivnom testu!

Bab avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2008

Početno

kitty, bravo za deblju crticu !!!
    i naravno, ~~~~~~~~~~~~~~~~~ za petak i jednu debelu ß!!!

legal alien, sretno draga...samo ti vizualiziraj takve lijepe stvari...ne može odmoć

Svim čekalicama ß posebne ~~~~~~~~~~~~~~~~~ da izdrže i dočekaju lijepe brojčice.

Datum pristupanja
    Apr 2011

Početno

cure hvala na cestitkama i da mi brzo date priliku da vratim istom mjerom

kitty bas sam happy zbog sretnih vijesti! sad jos cekamo veliku betu u petak Ali to je sretan lab pa nema sanse da ne bude

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima koji cetaju betu i da bude VELIKAAAAAAAAAAAAAA!!
    Posljednje uređivanje od malena19 : 19.10.2011. at 11:54

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    meni na otpusnom pise da vadim betu 14 dnt ali prema onim tablicama beta bi trebala biti vidljiva vec 11dnt3d, odnosno 14 dana od punkcije, jeli tako?
    ja sigurno necu izdrzati taj 14. dan jer mi strpljivost nije vrlina. a i bolje da odmah znam na cemu sam.

inace danas tek 5dnt. lagana temp od 37 do 37.3 ali to je inace moja radna temepratura drugi dio ciklusa i jos nitko nije otkrio zasto. strah me da ne skuham ove malce. a onda opet mozda je bolje da im je toplije s obzirom na nagli dolazak zime
    tu i tamo me malo jajnik zicne ali to je isto standard. sinoc sam zamisljala kako se malci implatiraju i da me od toga malo bolucka dole. uglavnom pokusavam im vizalizacijom pomoci.

drage cure sorry sto ovoliko brbljam (pisem). svima u postupcima zelim bebice za 9 mjeseci.

Ovo mi se jako svidja, ja imam sutra transfer 5dnp, nadam se da će me doćekat 3 blastice.....usput i ja sam nestrpljiva inače,neznam kako ću izdržat do prvog kućnog testa

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

malena19, čestitam i ovdje!

kitty, bravo za plusić! 14dt je idealno za izvaditi betu! Sretno!

Cure čekalice, ako vam što znači, ja sam dan prije bete imala takve grčeve da sam bila sigurna da menga slijedi idući dan, ali me umjesto toga ipak dočekala lijepa beta! I vama želim isti scenarij!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Friške trudnice, pomagajte ...jutros u 5 me probudilo jako probadanje ali skroz na dnu trbuha u desnoj strani, kao da mi netko nož zabija, i tako to probdanje trajalo svakih 20-30 min. do podne, sve na istom mjestu...i sad sam na mukama jel to dobacivanje emrbija, ili je možda koja trudnca imala isti simptom . Danas mi je 4DNT.

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •