Stranica 32 od 203 PrviPrvi ... 2230313233344282132 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,551 do 1,600 od 10138

Tema: Nakon transfera!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Hvala vam cure moje
    Gabi25, ti sam nešto tiha u zadnje vrijeme, sve se mislim da nam skrivaš nešto fino

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Mury, go girl!~~~~~~~~~~~~~~~~~~

tlukaci5 avatar
    Datum pristupanja
    May 2009

Početno

Mury, to bi moglo biti to
    držim fige, zaslužuješ to.

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

tlukaci5, vjeruj sve s MPO teme to zalužujemo, i sve ćemo to i dobiti, kad tad...vidi mene, jesam li to ja sa tolikim optimizmom?, jesam, jesam, ja sam

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Meni još uvijek nije jasno jeli se računa i onaj dan kad je transfer bio?
    Ja sam apsolutni neznalica po tom pitanju ...ja nisam znala ni kaj su blastociste

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dan kad ti je bio transfer se ne racuna, to ti je 0-ti dan.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Mury

linalena avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Gabi25, ti sam nešto tiha u zadnje vrijeme, sve se mislim da nam skrivaš nešto fino
    xx

Mury da ovaj petak za tebe poskakujemo

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj dea84 prvotno napisa Vidi poruku
    hvala svima na podrški ali ß=0
    ništa već smo za vikend odradili plakanje nakon negativnog test a sad idemo dalje...
    zao mi je.

najvjerojatnije se onda "sretnemo" u sljedecem postupku.

uglavnom pocelo mi je smedjkasto vodenasto (od utrica je valjda vodenasto) brljavljenje. inace meni tako pocinje M. grrrrr ljuta sam. nisam cak ni tuzna nego sam ljuta.

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

isto sutra ujutro 11d idem vaditi betu jer doktor zeli da to napravim.

mury nadam se da ces biti na pozitivnoj strani statistike

svim cekalicama kojecega odnosno djece zelim puuuno strpljenja srece a ja odoh na temu sa smrznutim JS.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Dea84

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Dea84 nema predaje Ja znam kako ti je Prosli put kad sam vidjela nula tulila cijeli dan drugi spekla 2 torte i napravila francusku ...sabrala se i prvi radni dan otisla u Petrovu i prijavila se za novi postupak

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

dea84, legal alien

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

da vas pitam, kod koga tražimo uputnicu za betu ?

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj Nera29 prvotno napisa Vidi poruku
    da vas pitam, kod koga tražimo uputnicu za betu ?
    Od svog soc. ginekologa.

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Od svog soc. ginekologa.
    Hvala

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Dobro jutro čekalice! Kako ste mi? Kod mene stanje ne promijenjeno, što mi se jako sviđa, još malo neka ostane ovako...i ja se nadam pozitivnoj beti ...danas 10 DNT, nisam ni slutila da ću dočekati ovaj dan, i to mirna...a sad odoh na posao, neka i ovaj dan brže prođe
    Držite mi se

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

Mury, svesrdno navijam za tebe i za sve ostale čekalice!

Mia Lilly avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Bravo, Mury!
    Samo nek se tako nastavi. Kad je beta?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

DEA84 žao mi je draga

Mury ovo je super,a šta kućni testić nećeš upotrijebit? ja sam odlučila ga napravit 30.u ned,nemam ja strpljenja toliko,a nemam niti nikakvih simptoma,to će mi biti 10dnt,(5d). Meni je danas 5dnt,kad su ti počela ta probadanja? Bit će nešto ovaj put...sretno
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 25.10.2011. at 08:16

Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

cure hvala svima na podrški...
    u četvrtak smo na dogovoru za dalje

legal aline mislim na tebe danas i javi nam se...

svim čekalicama bete danas držim fige....

ivica_k avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2008

Početno

Citiraj Mury prvotno napisa Vidi poruku
    Dobro jutro čekalice! Kako ste mi? Kod mene stanje ne promijenjeno, što mi se jako sviđa, još malo neka ostane ovako...i ja se nadam pozitivnoj beti ...danas 10 DNT, nisam ni slutila da ću dočekati ovaj dan, i to mirna...a sad odoh na posao, neka i ovaj dan brže prođe
    Držite mi se
    ja sam već u niskom startu za skakanje kad nam objaviš betu

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Samo tako Mury, dan po dan i sve ce biti superKakvi su simptomi danas?Bole li noge?Kakve su (.)(.)?Probada li te jos uvijek?Svi mi se ti tvoji simptomi svidjajuKad vadis betu?

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Mury i butterfly držte se, dan po dan i sve će bit ok , i ostalim curama puno poz vibre šaljem
    meni je tek drugi dan od transfera i čini mi se da ta dva tjedna neće nikad proći.....sad se dvoumim dali ranije napraviti test ili ne i sto ako ga napravim pa bude negativan jer je jos prerano pa se samo ubijem u pojma...ahhhh

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam svaki put vadila betu na 13dnt a test sam radila 11-12 dan(uvijek bio pozitivan),meni je lakse nekako uraditi test dan prije vadjenja bete jer mi je lakse cekati 5 minuta da vidim hoce li se crtica pojaviti ili ne nego vaditi betu pa cekati 4 sata da mi jave rezultat.

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj alma_itd prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sam svaki put vadila betu na 13dnt a test sam radila 11-12 dan(uvijek bio pozitivan),meni je lakse nekako uraditi test dan prije vadjenja bete jer mi je lakse cekati 5 minuta da vidim hoce li se crtica pojaviti ili ne nego vaditi betu pa cekati 4 sata da mi jave rezultat.
    isto tako i ja,zato ja radim u ned. to mi je 10dnt, nadam se da će doć lagana crtica...

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

znači napravit ćeš test već 10 dnt, a je ti transfer bio 3 ili 5 dan pa da si znam racunat jer mislim da cu i ja napravit test tako pa kud puklo da puklo

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

znači napravit ćeš test već 10 dnt, a je ti transfer bio 3 ili 5 dan pa da si znam racunat jer mislim da cu i ja napravit test tako pa kud puklo da puklo
    He-he,meni je bio 5d., a ja volim napravit pa nek sam ja na miru,bio on poz.ili neg.,a betu bi trebala vadit 4.11.
    Tebi je danas 3dnt,imaš kakve promjene?

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    He-he,meni je bio 5d., a ja volim napravit pa nek sam ja na miru,bio on poz.ili neg.,a betu bi trebala vadit 4.11.
    Tebi je danas 3dnt,imaš kakve promjene?
    Pa mislim da me danas konačno prestalo sve bolit još od punkcije koja je bila dosta žestoka
    A nemam baš neke nove simptome, grudi bole od kad sam krenula s utrićima i napuhana sam i dalje
    a ti?

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Pa mislim da me danas konačno prestalo sve bolit još od punkcije koja je bila dosta žestoka
    A nemam baš neke nove simptome, grudi bole od kad sam krenula s utrićima i napuhana sam i dalje
    a ti?
    ma meni isto,ja sam napuhnuta od kad sam uopće krenula sa th.,a od tada me i moje (.)(.) bole jer su nekako i one jadne napuhnute...ali ja stalno čekam to probadanje dole,pa kad mi je pun mjehur i piški mi se mislim da je to to,ali ono ništa...
    kad ti misliš napravit testić?
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 25.10.2011. at 13:07

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

pa mislim da cu ga napravit 10 dnt, tad bi se vec trebalo pokazat ako ima nesto, al to je opet tek u utorak, uh to čekanje, kad ćeš ti?

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

curke citam vase simptome,sve nesto imate,a ja nista.danas mi je 5 dan nakon et(blastociste) i nemam nikakav osjecaj osim kao da cu M dobiti,ali ni to nije uvik

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj kockica1 prvotno napisa Vidi poruku
    curke citam vase simptome,sve nesto imate,a ja nista.danas mi je 5 dan nakon et(blastociste) i nemam nikakav osjecaj osim kao da cu M dobiti,ali ni to nije uvik
    nemoj se brinuti, to ti je ionako tako individualno, cura koje je imala transfer dan prije mene isto kaze da nista ne osjeća, to ti sve ovisi i o tome na kakvim smo terapijama bile i drugačije je od osobe do osobe, glavno da beta bude ok pa su simptomi tako nebitni

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kockica1 prvotno napisa Vidi poruku
    Znači ja i ti smo onda iste,isti dan smo imale transfer i to blasticu. Nemam ni ja nikave simptome, ako si čitala vidiš da se stalno nešto žalim.

Nera ja radim test u ned.definitivno, kupit ću ih tek u sub. i to dva kom. tako da ne dođem prije u iskušenje,a drugi da mogu ponovit odmah u pon. Hmm, baš se volim testirat,a koliko sam ih napravila već mi i mm kaže da nose nesreću i neka ćekam betu...ma šta bi on, da izludim...jooo jedva čekam ned.

Sretno cure!
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 25.10.2011. at 13:55

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

[QUOTE=butterfly101;1991048]Znači ja i ti smo onda iste,isti dan smo imale transfer i to blasticu. Nemam ni ja nikave simptome, ako si čitala vidiš da se stalno nešto žalim.

jesam i citam kad ti mislis raditi test,meni je dr.rekao tek 7,11 da napravim test,a joj a joj ko ce cekati. al nadam se butterflayda ce nam ako nemamo nikakve simptome,barem beta biti pozitivna

KLARA31 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2010

Početno

Citiraj butterfly101 prvotno napisa Vidi poruku
    isto tako i ja,zato ja radim u ned. to mi je 10dnt, nadam se da će doć lagana crtica...
    tako sam i ja,pa ako je test negativan opet ne mora značit da beta neće bit velika,a sad kad je bio pozit. bar sam mrvicu lakše išla po betu,inače bi mi srce uvik lupalo... Na 12dpt mi je popodne test pokazao +

cure sretno!!!!!!

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Evo mene cure moje, još uvijek isto stanje, gaće bijele , večeras nakon večere kao kamen u želudcu, morala odležat sat vremena, a takav "kamen u želudcu" sam imala u zadnjoj T ( o Bože što ako to sve umišljam onako kako meni paše )... (.)(.) mi se i dalje sviđaju, nabrekle, ali još uvijek nisu bolne, samo kao teške...neću raditi nikakv test, jer ne želim ako bude plus analizirati jel crta dovoljno tamna...nego će beta pasti u čet. ili najkasnije petak...
    Sretno svima!!!
    Posljednje uređivanje od Mury : 25.10.2011. at 18:42

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

alma _itd, niti me više išta probada, niti ima menstrualne boli, niti noge bole...ma pravo blaženo stanje, ništa ne osjećam ...i da, umorna sam, ali to je možda i od vremena, jer oblaci se ne sklanjaju već par dana ...

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

joj Mury, kako to dobro zvuči........evo da ne bude manjka~~~~~~~~~~~~~
    kockica, ne moraš čekati toliko dugo, osim ako si zaista jako strpljiva, Prag voli kasne bete (a mi pacijenti baš i ne)
    navijam i za neprijavljene čekalice

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Ja sma danas 12 dnt napravila betu i 55 malo jako Sestra u bolnici je rekla da sutra dodemo da vidimo sta ce dr reci ali ja mislim da nema nis od tog Premala je to beta Vidim ja da nitko nije trudan s betom manjom od 100

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

nety, beta uopće nije tako mala, bilo je početnih beta od 20, a da je bila trudnoća . Da si čekala 14DNT beta bi bila preko 100, zato ne brigaj, ponovi ju za dva dana, kad abude preko 100 i vidjet ćeš da si trudnica, evo ti zato malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    mare41, ti si naša dobra vila, hvala ti za sve

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Za Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    pa za Nety ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    i za moju Mare41 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ uzmi si za šta god ti treba!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~za sve kojima treba, da se ne uvrijedite!

crvenkapica77 avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2009

Početno

Citiraj nety prvotno napisa Vidi poruku
    Ja sma danas 12 dnt napravila betu i 55 malo jako Sestra u bolnici je rekla da sutra dodemo da vidimo sta ce dr reci ali ja mislim da nema nis od tog Premala je to beta Vidim ja da nitko nije trudan s betom manjom od 100
    ma tko kaze? lijepo ti ponovi betu za dva dana i javi nam kolika je , bit ce ona trocifrena ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hvala curke svima na pomoci Sutra cemo sve znati

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Citiraj dea84 prvotno napisa Vidi poruku
    cure hvala svima na podrški...
    u četvrtak smo na dogovoru za dalje

legal aline mislim na tebe danas i javi nam se...

svim čekalicama bete danas držim fige....
    Bravo Dea nema predaje ....vele sve u svoje vrijeme Kad se sve poklopi biti cemo i mi mame ...da je to jednostavno nebi ovog foruma ni bilo

Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

Jutro čekalice! Evo ja poranila, na posao se spremam, danas 11 DNT, a sinoć su me (.)(.) napokon počele i boliti ...sve ostalo mirno, nit grčeva, niti probadanja, nit noge bole...ja zadovoljna
    Puse svima!!!

Sezen avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Jutro svima!

meni danas 4.dnt 2d embria...moji simptomi- (.) (.) malo teže,zapravo mislim da

sam u ovoj terapiji sa gonalima dobila par kila...i baš se razmišljam kako mi je ovo 3.put i svaki put različito...

u 1.stimuliranom sam bila na menopurima cice nula bodova,trbuh ravan,a sada obrnuto...u ovom 2.kada sam išla sa

odmrznutom js pila sam estrofem,nokti i kosa mi u tom mjesecu narasli kao za tri inačeimala sam puno energije,ni

dana nisam bila na bolovanju...a ovi gonali me dotukli-reagirala na njih nikako(32 ampule-2 js)imala strašnu glavobolju,

mučnine,pospana do prije dva dana od kada sam ko zombi,jedva da spavam,pročitala sam cijeli forum

jel netko od vas imao nesanicu koja mi se btw ne sviđa,puno ljepše je pajkiti

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima koji čekaju!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam imala nesanicu,a mislim da se i ValaMala zalila na slicne probleme
    Mury

sildad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Mury, daj bože da je T. Znaš da navijam od sveg srca za tebe.
    Sezen, i mene je mučila nesanica u T.

tigrical avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj Snekica prvotno napisa Vidi poruku
    i za moju Mare41 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ uzmi si za šta god ti treba!
    Potpisujem! Koja me je dočekala u Zg i nahranila, ljubim te!

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •