Hvala vam cure moje
Gabi25, ti sam nešto tiha u zadnje vrijeme, sve se mislim da nam skrivaš nešto fino![]()
![]()
Hvala vam cure moje
Gabi25, ti sam nešto tiha u zadnje vrijeme, sve se mislim da nam skrivaš nešto fino![]()
![]()
Mury, to bi moglo biti to
držim fige, zaslužuješ to.![]()
tlukaci5, vjeruj sve s MPO teme to zalužujemo, i sve ćemo to i dobiti, kad tad...vidi mene, jesam li to ja sa tolikim optimizmom?, jesam, jesam, ja sam
![]()
Meni još uvijek nije jasno jeli se računa i onaj dan kad je transfer bio?
Ja sam apsolutni neznalica po tom pitanju ...ja nisam znala ni kaj su blastociste
Dan kad ti je bio transfer se ne racuna, to ti je 0-ti dan.
Mury![]()
isto sutra ujutro 11d idem vaditi betu jer doktor zeli da to napravim.
mury nadam se da ces biti na pozitivnoj strani statistike
svim cekalicama kojecega odnosno djece zelim puuuno strpljenja srecea ja odoh na temu sa smrznutim JS.
Dea84![]()
Dea84 nema predaje Ja znam kako ti je Prosli put kad sam vidjela nula tulila cijeli dan drugi spekla 2 torte i napravila francusku...sabrala se i prvi radni dan otisla u Petrovu i prijavila se za novi postupak
dea84, legal alien![]()
da vas pitam, kod koga tražimo uputnicu za betu ?
Dobro jutro čekalice! Kako ste mi? Kod mene stanje ne promijenjeno, što mi se jako sviđa, još malo neka ostane ovako...i ja se nadam pozitivnoj beti...danas 10 DNT, nisam ni slutila da ću dočekati ovaj dan, i to mirna...a sad odoh na posao, neka i ovaj dan brže prođe
Držite mi se![]()
Mury, svesrdno navijam za tebe i za sve ostale čekalice!
DEA84 žao mi je draga
Mury ovo je super,a šta kućni testić nećeš upotrijebit? ja sam odlučila ga napravit 30.u ned,nemam ja strpljenja toliko,a nemam niti nikakvih simptoma,to će mi biti 10dnt,(5d). Meni je danas 5dnt,kad su ti počela ta probadanja? Bit će nešto ovaj put...sretno
Posljednje uređivanje od butterfly101 : 25.10.2011. at 08:16
cure hvala svima na podrški...
u četvrtak smo na dogovoru za dalje
legal aline mislim na tebe danas i javi nam se...
svim čekalicama bete danas držim fige....
Samo tako Mury, dan po dan i sve ce biti superKakvi su simptomi danas?Bole li noge?Kakve su (.)(.)?Probada li te jos uvijek?Svi mi se ti tvoji simptomi svidjaju
Kad vadis betu?
Mury i butterfly držte se, dan po dan i sve će bit ok, i ostalim curama puno poz vibre šaljem
meni je tek drugi dan od transfera i čini mi se da ta dva tjedna neće nikad proći.....sad se dvoumim dali ranije napraviti test ili ne i sto ako ga napravim pa bude negativan jer je jos prerano pa se samo ubijem u pojma...ahhhh
Ja sam svaki put vadila betu na 13dnt a test sam radila 11-12 dan(uvijek bio pozitivan),meni je lakse nekako uraditi test dan prije vadjenja bete jer mi je lakse cekati 5 minuta da vidim hoce li se crtica pojaviti ili ne nego vaditi betu pa cekati 4 sata da mi jave rezultat.![]()
znači napravit ćeš test već 10 dnt, a je ti transfer bio 3 ili 5 dan pa da si znam racunat jer mislim da cu i ja napravit test tako pa kud puklo da puklo![]()
Posljednje uređivanje od butterfly101 : 25.10.2011. at 13:07
pa mislim da cu ga napravit 10 dnt, tad bi se vec trebalo pokazat ako ima nesto, al to je opet tek u utorak, uh to čekanje, kad ćeš ti?
curke citam vase simptome,sve nesto imate,a ja nista.danas mi je 5 dan nakon et(blastociste) i nemam nikakav osjecaj osim kao da cu M dobiti,ali ni to nije uvik![]()
Znači ja i ti smo onda iste,isti dan smo imale transfer i to blasticu. Nemam ni ja nikave simptome, ako si čitala vidiš da se stalno nešto žalim.
Nera ja radim test u ned.definitivno, kupit ću ih tek u sub. i to dva kom. tako da ne dođem prije u iskušenje,a drugi da mogu ponovit odmah u pon. Hmm, baš se volim testirat,a koliko sam ih napravila već mi i mm kaže da nose nesreću i neka ćekam betu...ma šta bi on, da izludim...jooo jedva čekam ned.
Sretno cure!![]()
Posljednje uređivanje od butterfly101 : 25.10.2011. at 13:55
[QUOTE=butterfly101;1991048]Znači ja i ti smo onda iste,isti dan smo imale transfer i to blasticu. Nemam ni ja nikave simptome, ako si čitala vidiš da se stalno nešto žalim.
jesam i citam kad ti mislis raditi test,meni je dr.rekao tek 7,11 da napravim test,a joj a joj ko ce cekati. al nadam se butterflayda ce nam ako nemamo nikakve simptome,barem beta biti pozitivna![]()
Evo mene cure moje, još uvijek isto stanje, gaće bijele, večeras nakon večere kao kamen u želudcu, morala odležat sat vremena, a takav "kamen u želudcu" sam imala u zadnjoj T ( o Bože što ako to sve umišljam onako kako meni paše
)... (.)(.) mi se i dalje sviđaju, nabrekle
, ali još uvijek nisu bolne, samo kao teške...neću raditi nikakv test, jer ne želim ako bude plus analizirati jel crta dovoljno tamna...nego će beta pasti u čet. ili najkasnije petak...
Sretno svima!!!
Posljednje uređivanje od Mury : 25.10.2011. at 18:42
alma _itd, niti me više išta probada, niti ima menstrualne boli, niti noge bole...ma pravo blaženo stanje, ništa ne osjećam...i da, umorna sam, ali to je možda i od vremena, jer oblaci se ne sklanjaju već par dana ...
joj Mury, kako to dobro zvuči........evo da ne bude manjka~~~~~~~~~~~~~
kockica, ne moraš čekati toliko dugo, osim ako si zaista jako strpljiva, Prag voli kasne bete (a mi pacijenti baš i ne)
navijam i za neprijavljene čekalice![]()
Ja sma danas 12 dnt napravila betu i 55malo jako Sestra u bolnici je rekla da sutra dodemo da vidimo sta ce dr reci ali ja mislim da nema nis od tog Premala je to beta Vidim ja da nitko nije trudan s betom manjom od 100
nety, beta uopće nije tako mala, bilo je početnih beta od 20, a da je bila trudnoća. Da si čekala 14DNT beta bi bila preko 100, zato ne brigaj, ponovi ju za dva dana, kad abude preko 100 i vidjet ćeš da si trudnica, evo ti zato malo ~~~~~~~~~~~~~~~~~~
mare41, ti si naša dobra vila, hvala ti za sve
![]()
Za Mury ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
pa za Nety ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
i za moju Mare41 ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ uzmi si za šta god ti treba!
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~za sve kojima treba, da se ne uvrijedite!
Jutro čekalice! Evo ja poranila, na posao se spremam, danas 11 DNT, a sinoć su me (.)(.) napokon počele i boliti...sve ostalo mirno, nit grčeva, niti probadanja, nit noge bole...ja zadovoljna
Puse svima!!!
Jutro svima!
meni danas 4.dnt 2d embria...moji simptomi- (.) (.) malo teže,zapravo mislim da
sam u ovoj terapiji sa gonalima dobila par kila...i baš se razmišljam kako mi je ovo 3.put i svaki put različito...
u 1.stimuliranom sam bila na menopurima cice nula bodova,trbuh ravan,a sada obrnuto...u ovom 2.kada sam išla sa
odmrznutom js pila sam estrofem,nokti i kosa mi u tom mjesecu narasli kao za tri inačeimala sam puno energije,ni
dana nisam bila na bolovanju...a ovi gonali me dotukli-reagirala na njih nikako(32 ampule-2 js)imala strašnu glavobolju,
mučnine,pospana do prije dva dana od kada sam ko zombi,jedva da spavam,pročitala sam cijeli forum
jel netko od vas imao nesanicu koja mi se btw ne sviđa,puno ljepše je pajkiti
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svima koji čekaju!
Ja sam imala nesanicu,a mislim da se i ValaMala zalila na slicne probleme
Mury![]()
Mury, daj bože da je T. Znaš da navijam od sveg srca za tebe.
Sezen, i mene je mučila nesanica u T.