Stranica 33 od 203 PrviPrvi ... 2331323334354383133 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 1,601 do 1,650 od 10138

Tema: Nakon transfera!

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

tigrical, i ja tebe ljubim (privatamo)

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Mury ~~~~~~~~ hvala na lijepim zeljama i ohrabrivanju Neka ti to bude jasno ko dna da je bebica mala a ja cekam petak za novu betui nadam se da ce biti vec od sadasnje

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

mury ~~~~~~~~~~~ za betu

maza975 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

bok cure, uskoro krećem u postupak, pa me zanima vaše iskustvo, da li nakon transfera ostajete na bolovanju do vađenja bete ili idete na posao (ne radim fizički naporan posao ali ima stresa). U ranijim postupcima sam ostajala kući 5 dana nakon toga se vratila na posao.

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

mury za betu ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    butterfly evo iza tebe puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
    maza,ja sam od transfera uvijek na bolovanju,jer mi je posao dosta naporan i stresan a i zašto ne iskoristit kad se može

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Drage moje ovo je istinska igra živaca.....moja beta danas na 12dnt je 50 što naći da se uduplala i malo više od toga (10dnt=21)....iz Mb rekli ponovno u petak vaditi krv....ja ću poluditi molim vas vaša mišljenja o ovome da li je moguće da se beba dosta kasno implantirala jer sam ja bolove počela osjećati dosta kasno ...ima li takvih slučajeva???? pomozie jer me jedino vi smirite i opustite....da i danas se baš osjećam kao da ću obiti M boli me ono tupo stomak i probada malo dolje....joj na rubu sam psihičkog sloma..............

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Da vam se pridružim...i ja sam čekalica bete i to tek 5dpt...pa nekako sporo prolaze...
    No sve u svemu lakše mi je jer je ovo 2. postupak a iz prvog imam jedno malo čudo koje je napunilo dvije godine,tako da je ipak lakše nego prvi put no ništa u postupku nije mi teže od ovog čekanja,zato mij je lakše kada sam s vama,eto sada i aktivno....

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

maza ja sam na dan transfera jedino ostajala kući,a drugi dan na posao,ali zato kad dođem s posla odma idem u vodoravni...baš kao i sada
    chiara vjerijem da ti je teško i da ta neizvjesnost ubija,ali moraš izdržat do petka,vjerujem ako se beta jednom poduplala da će i ovaj put...sretno i javi nam se obavezno
    šimica14evo meni je danas 6dpt i stvarno ovo čekanje i ja puno lakše podnosim u ovom društvu...nadajmo se uspjehu...sretno

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Chiara draga,znam da je to mucenje i da neizvjesnost ubija,ali na zalost ne preostaje ti nista drugo nego da cekas.Kao sto Ina kaze trebalo bi ako je blastica da implantacija bude ranije,trebalo bi da beta bude visa,trebalo bi...Inesz mi je najbolji dokaz da sve sto sam ja kontala da bi trebalo nema nikakve veze sa logikom kad embrion ''odluci'' da ostane i da dupliranje bete ne mora biti pravilno da bi trudnoca bila uredna,kao ni neke ''normalne'' troznamenkaste vrijednosti.Mi ovdje mozemo nagadjati do besvijesti ali na kraju ce biti onako kako je ''zapisano'' u embriju.Ti pokusaj da mu pomognes tako sto se neces izludjivati razmisljanjima do petka.Sad je na njemu da se bori a ti mu jedino mozes pomoci tako sto ces redovno koristiti propisanu terapiju i misliti pozitivno(znaaam...ovo drugo je lakse reci nego uciniti,ali opet...) Ti bolovi kao pred menstruaciju su normalni.Ja sam do 14tt imala osjecaj da cu svaki cas dobiti

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Hvala na podršci....malo ste me umirile...ništa čekam petak pa ćemo vidjeti....
    Samo da ne dobijem M prije...
    Znaći u petak bi svakako trebala biti preko 100 jel tako?
    Malo sam razmišljala i sjetila sam se da je mene tek prošli petak jako probolo dolje i trajalo nekoliko onako dosta jača bol ali koja je prošla a to je bio 7dnt....zato sam pitala da li je moguća kasnija implantacija jer možda moj embrij nakon odmrzavanja nije bio tako brz i hirovit...???
    Uzimam i dalje utrogestan 3x2 i estrofem 3x1 ali dr. mi je rekao da ih ne moram uzimati kao antibiotik već da je bitno da u danu uzmem tri puta....ali ja to svakako razdjelim jednu ujutro popodne i kasnije naveče kad idem spavati...
    Evo sad vidim da su se bolovi smanjili tako da se nadam da neće doći M....barem danas....
    Volim vas svih i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem svima...................

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Ja sam uzimala u tacno odredjeno vrijeme i utrogestan i Estrofem,ali zato jer sam nariktala na mob. da mi zvoni,inace bi zaboravila nadajmo se da je kod tebe bila kasna implantacija i da ce beta u petak biti 100

mario avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2006

Početno

Citiraj chiara prvotno napisa Vidi poruku
    Hvala na podršci....malo ste me umirile...ništa čekam petak pa ćemo vidjeti....
    Samo da ne dobijem M prije...
    Znaći u petak bi svakako trebala biti preko 100 jel tako?
    Malo sam razmišljala i sjetila sam se da je mene tek prošli petak jako probolo dolje i trajalo nekoliko onako dosta jača bol ali koja je prošla a to je bio 7dnt....zato sam pitala da li je moguća kasnija implantacija jer možda moj embrij nakon odmrzavanja nije bio tako brz i hirovit...???
    Uzimam i dalje utrogestan 3x2 i estrofem 3x1 ali dr. mi je rekao da ih ne moram uzimati kao antibiotik već da je bitno da u danu uzmem tri puta....ali ja to svakako razdjelim jednu ujutro popodne i kasnije naveče kad idem spavati...
    Evo sad vidim da su se bolovi smanjili tako da se nadam da neće doći M....barem danas....
    Volim vas svih i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ šaljem svima...................
    Chiara....sto se tice M menstruacija nece doći jer si na estrofemu,tako je meni objasnila dr u Pragu ja sam isto imala Fet i na terapiji sam estrofema 3x1,tako da se pokušaš opustit barem sto se tiče M..sretno draga

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

chiara to ce sve biti uredu,nije uzalud da treba betu minimalno 14-ti dan vaditi.sad ce se ona poceti duplati i bit ce sve ok.beta ti se tek pomalo pocima luciti 7 dan od transvera,a i nismo svi isti.polako bez stresa. i ja ti imam onaj glupi osjecaj da cu dobiti i nemam nikakve druge simptome,niti probadanja.a od dosta cura sam cula koje su imale probadanje bile su trudne. zato ti saljem i vjeruj u svoj uspjeh

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Ljudi hvala od srca....ne znam kako bih ovo prošla bez vas....vjerojatno uz kutiju normabela do petka....heheheh
    Kad će taj petak koji ludo ludo volim ja.....

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

brzo,brzo iako dobro znam kako ti sporo dani prolaze. vjeruj tvoja mrvica je uz tebe,hladno joj je pa spava:D

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

šimica14 i butterfly molim vas kako vam vrime prolazi meni nikako. i ja sam kao i vi 6dt.jel radite,ja ne zbog tezine posla,pa sam po cile dane u kuci,ajme tuge s juga
    Posljednje uređivanje od kockica1 : 26.10.2011. at 16:23

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

i meni vrijeme nikako ne prolazi, legnem pa se dignem i tako sto puta a imam joh ohoho čekanja do bete...
    neznam jel ostale imate onako ko probadanje u dnu kriza , to mi danas nesto počelo, ni sama vise ne znam jel osjecam pol toga ili umisljam

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

I moja beta je takva ja sma danas isla u Petrovu i rekli su da ponovim u Petak ...tocno znam kako ti je Drzi se nemremo nis osim cekati i nadati se da ce beta narasti

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Citiraj nety prvotno napisa Vidi poruku
    I moja beta je takva ja sma danas isla u Petrovu i rekli su da ponovim u Petak ...tocno znam kako ti je Drzi se nemremo nis osim cekati i nadati se da ce beta narasti
    Vidjela sam da dijelimo sudbinu....

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Citiraj kockica1 prvotno napisa Vidi poruku
    šimica14 i butterfly molim vas kako vam vrime prolazi meni nikako. i ja sam kao i vi 6dt.jel radite,ja ne zbog tezine posla,pa sam po cile dane u kuci,ajme tuge s juga
    hej, ja radim pa prolazi....ali sporo kad se sjetim da čekam ned.za napravit testić...inače sam u prijašnjim postupcima dobivala mengu na 9dpt,nadam se da je sad neću uopće dobit...čuvaj se kockica i odmaraj kad već možeš

nera pa kako čitam čini mi se da je to probadanje prvi znak impantacije i obično završi ogromnom betom, ja nemam nikakve slične simptome,moje(.)(.) me bole kao pred menzis,ali u prijašnjim postupcima vodila sam si evidenciju kakve sam promjene osječala iz dana u dan i sad baš gledam uvijek su bile samo one u pitanju,tako je i ovaj put...nažalost ništa drugo,a tako bi htjela osjetit to probadanje,ufa!

Mury sretno sutra i jedva čekam vidit tvoju ogromnu betu...već znam sutra na poslu stalno ću virit na net da vidim novosti.......evo malo za sutra~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ ~~~~~~~~~~
    Posljednje uređivanje od butterfly101 : 26.10.2011. at 21:58

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

danas 6.dpt!!! Drage moje,meni su dani predugi...ne radim,jer mi priroda posla to ne dopušta,ali da mogu ,ne bih,jer mislim da ipak moramo to dočekati u toplini svoga doma i uz što veću opuštenost...tako da ići na posao ne dolazi u obzir!
    Vidim da sve kao i ja osluškujemo tijelo i očekujemo prve znakove...mogu vam reći svoje iskustvo kod prvog ćekanja bete,kada je bila uspješna trudnoća,8dpt sam napravila test koji je pokazao blijedu crticu,ponovila sam ga 11dpt,tada je bila manje blijeda,15.dan od transfera vadila sam betu=1260,i mojoj sreći nije bilo kraja!!!!tada prvi i jedini znak koji sam imala su bile povećane (.)(.) i tamnije i veće bradavice! a sve ostalo ,neka probadanja,bol u leđima i sl.sam pripisivala djelovanju hormona ili posljedicama punkcije..možda griješim,ali ja sam si to tako u svojoj glavi posložila.
    Naravno,jedina nam je potvrda pozitivna beta,a svi ostali znakići mislim da su dosta individualni.
    Želim vam svima pozitivne bete i da dočekate svoja čuda,jer čuda se događaju!!!!

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

curke ovaj osjecaj da cu dobiti M toliko mi zivce na slamku pije.danas mi je tek 7.dpt .joj kad mogu prvi test napraviti
    Posljednje uređivanje od kockica1 : 27.10.2011. at 11:12

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Ma,ja ću napraviti sutra test,mislim da bi se mogla pojaviti neka blijeda crtica...Ne mogu ni ja više...stvarno sam nestrpljiva,ali ne mogu protiv sebe!!!

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

curke ovaj osjecaj da cu dobiti M toliko mi zivce na slamku pije.danas mi je tek 7.dpt .joj kad mogu prvi test napraviti
    Ja sam svaki put radila test oko 11dnt i bio je pozitivan,osim jednom kad je beta bila 0

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

znam na što misliš, nek vec jednom znamo na cemu smo, ah to čekanje, a prvi test mozes napravit vec 9 dnt ako je t bio 5 dan ili 11 ako je bio 3 dan... ja znam da budem, čekam taj 9 dan pa ko se pojavi kakva blijeda crtica bar ce mi dat snage za cekanje za dalje, ako ne , opet ne znaci da nije pozitivan :D

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

nera pa kako čitam čini mi se da je to probadanje prvi znak impantacije i obično završi ogromnom betom, ja nemam nikakve slične simptome,moje(.)(.) me bole kao pred menzis,ali u prijašnjim postupcima vodila sam si evidenciju kakve sam promjene osječala iz dana u dan i sad baš gledam uvijek su bile samo one u pitanju,tako je i ovaj put...nažalost ništa drugo,a tako bi htjela osjetit to probadanje,ufa!

ma vjeruj mi d< ne propuštaš ništa, danas me isto križa bole i nadam se da je od toga a da nije neki pms znak...uh ovako kad čekamo svašta nam pada na pamet :D
    ma navijam i na tvoju i za moju veliku betu i za sve curke koje je čekaju, biti ce super :D

kordica avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Samo da vas pozdravim i zaželim puno sreće i velike bete! Mi smo za sada dobro, nadam se da će tako i ostat.

Datum pristupanja
    May 2011

Početno

sve najbolje do kraja trudnoce

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

Drage moje,ja sam jutros radila test....pokazao se blijedi plusić!!!!! Sad me ipak kopka da nije lažno pozitivan!?

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Citiraj šimica14 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,ja sam jutros radila test....pokazao se blijedi plusić!!!!! Sad me ipak kopka da nije lažno pozitivan!?
    ma nije, odi po još jedan test i ponovi :D, a koji ti je dan danas?

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

šimica14 pa super,ja mislim da je to super,jer mi smo u danima iste,a to je 7,8 dan. pricekaj sutra i vjeruj pozitivnoj beti,kao sto jest
    Posljednje uređivanje od kockica1 : 28.10.2011. at 10:44

frodo avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

halo curke!
    evo i ja bi se pridružila vama da mi dani brže prođu

trebat će mi malo da vas pohvatam sve,uglavnom,znajte da nam svima držim fige od srca da nam uspije

meni danas 3. dnt,vraćene 3 mrvice 3.dan,simptomi niš posebno,jedino što me ovaj puta cice bole dole, a ne sastrane ,boluckanja leđa i donjeg dijela trbuha,od napuhnutosti ni traga,jedino me tu i tamo uhvate valunzi koji su mi inače uvijek u pms-u prisutni

pusa svima

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Dage moje suborke evo javljam se i ovdje moja beta 14dnt=14....ništa od trudnoće ni ovaj put
    Volim Vas svih i držim fige za vas i vaše postupke....nadm se da ću se oporaviti brzo i da ćemo se opet vidjeti ovdje ali da će sljedeći put moja beta biti velika....

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

zao mi je draga ja još uvijek zovem za nalaze i nitko se ne javlja

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

chiara žao mi je... drž se

Gabi25 avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Ajme chiara jako mi je žao Drži se draga

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Moja beta je danas 196

Nera29 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

[QUOTE=nety;1993326]Moja beta je danas 196

čestitam!!!

chiara avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2010

Početno

Moja beta je danas 196
    Drago mi je da je barem jedna od nas dvije uspjela...od srca ti čestitam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

nety avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2010

Početno

Hvala draga Drzi se ...znam kako ti je i zanm da bez obzira sta tko veli da je tesko ali nema predaje Tugovati jedan da i baciti se u planove za nove postupke

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

chiara,žao mi je jako!!! Odboluj i skupi snage za dalje,da se izboriš za svoje čudo,jer čuda se događaju!!!

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

chiara bas mi je zao zbog tvog ishoda,vjerovala sam da ce bit dobro. nek ti snagu da volja za uspjeh

kockica1 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2011

Početno

nety cestitke za betu i za duplanje ubuduce

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

chiara,žao mi je...
    nety,čestitam...sretno!

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

Nety čestitam!

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

nety cestitam

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

chiara bas mi je zao. zelim ti da se sto prije oporavis i krenes u novi postupak.

Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Chiara

butterfly101 avatar
    Datum pristupanja
    Jun 2011

Početno

Moja beta je danas 196
    super,lijepe vijesti...čestitam

alma_itd avatar