Cure, jel koja zna kolko treba ovitrellu da izade iz organizma? Ja sam malo znatizeljna a ne mogu naci info. Hvala![]()
Cure, jel koja zna kolko treba ovitrellu da izade iz organizma? Ja sam malo znatizeljna a ne mogu naci info. Hvala![]()
ajme, ovitrelle, on je dosta jako doziran, njemu ipak treba do 10 dana, informacija iz Maribora, druge su štoperice... ili HCG boosteri slabiji......... nemoj još, Bab... kad si dobila ovitrelle? I kad bi trebala biti beta?
Posljednje uređivanje od Kadauna : 15.11.2011. at 16:32
kadauna, ma nisam ja ni pomislila da je to crtica od trudnoce, ne, ne. Ovaj put sam totalno flegma pa se malo igram sa testicima jer me bas zanima to sa stopericama. Nisam se nikad oko toga interesirala pa evo sad me primilo. Inace, primila sam 1 ovitrell 6.11. navecer. Et je bio 4 dan od punkcije. Joj, sad budu cure mislile gle ovu ludakinju. Ma predugo sam ja u ovoj prici da bi mislila da vec mogu radit testice. Puno hvala na odgovoru. Pusaaaaa
Curke, moja beta 12dnt iznosi 80,5.
Nije baš neka, u petak ću ponoviti pa ćemo vidjeti...
Čekala i čekala od jutros, došla prije sat vremena iz bolnice, 0 bodova za betu. Idemo u nove borbe u drugom mjesecu.
Vama ostalima držim fige za visoke bete i svima samo nek se duplaju. Puse svima!!!!
NerdyD, jako mi je zao...odtuguj ako ti se tuguje, odi u shopping i pocasti se s necim ako ce ti biti lakse i onda glavu gore, samo si jedan korak blize svom djetetu. Ana.b, mislim da ß nije premala, ok ona mozda je malo manja nego sto cure inace imaju ali to tak ionak nema nikakve veze. Bitno je duplanje. A bar u zadnje vrijeme imamo tolko prekrasnih trudnoca sa malim pocetnim ß, pa koje se cak ni nisu pravilno duplale....tako da ju samo ponovi i javi nam lijepe vijesti. ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ do neba za pravilno duplanje.
nerdy zao mi je Znam kako je to razočaravajće ali tako treba Glavu gore ne razmisljati vise o tome nego o slj putu kad ce uspijeti Ka da sam ja poslije prvog postupka vidla 0 odma se bacila na pecnje kolaca i torti da si misli okrenem na nesto drugo
Hvala vam svima, podrška puno znači, pogotovo od onih koji su prošli ili prolaze kroz isto i znaju kako je to razočaravajuće...
Tako treba I ja sam nasla isto ovdje veliku potporu kad mi je trebala a cekanje je koma bar ja to znam Zato samo hrabro
Bluebella i dalje čekamo tvoju betu, šta se događa?![]()
Bluebella, saljem sve ~~~~~~~~~~ ovog svijeta za sutra i lijepi rast ß. Ja brojim 5dnt4dn i spoooorooo mi ide vrijeme.
Bluebella, sretno danas!
Ja sam dobila svoj nalaz. Beta je 189.8
Idem do dr u ponedjeljak, pa ćemo vidjeti...
ana.b, bravo, cestitam na odlicnom duplanju...sad tako lijepo do kraja trudnoce. Bluebella, ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da te ipak iznenadi.
Cure sretno .. Meni su danas vraćena tri embrija...sada čekanjeeeeeee![]()
dobila nazan
danas 15dnt 35.93
što znaći da se poduplala od onih 12dnt 10,97
idem zvati doktora Reša, skroz sam zbunjena
ana.b čestitaaam....samo neka se nastavi lijepo duplati
Bluebella poduplala se, to je bitno, samo zovi dr. i javljaj šta ima. Sretno, držim fige!!!
Blubella, je li to bila blastocista?
Što kaže doktor?
Znam samo da je sve moguće, da može i na dobro ispasti i onda kada nam se čini da nema nikakve nade.
Mislim na tebe.
doktor je rekao: pa to je super, nešto se dešava.
pojačao mi je dozu utrića na svakih 6hx200mg (do sada je bilo svakih 8hx200mg)
Inesz... bila su dva osomostanična embrija. (3 dan od punkcije sam imala transfer)
slijedeći tjedan ponovno idem vaditi betu (u utorak možda najbolje)
naručena na uzv 1.12.
jedino me brine što smeđi iscjedak ne prestaje nego se pojačava.... zato mi je pojačao dozu utrića, pa valjda bude stalo.
Bluebella, super što se poduplala i neka nastavi! Da nam budeš nova Inesz i da dokažeš da su čuda ipak moguća! Inesz![]()
Blubella, miruj doma, ne radi teške poslove, odmaraj se.
Samo mirno naprijed.
I sve budite trudne, sa velikim, malim ili najmanjim betama. Samo budite trudne...![]()
ana ja sma ti isla sa 196 betom na uzv i nista se još nije vidjelo Odi se prokonzultiraj ali reci ce ti da još jednom betu izvadis Doma odmaraj mozda imas hematom pa zato je beta bila manja Nemoj se nervirati ako se nis nebu vidjelo još je rano
Posljednje uređivanje od nety : 18.11.2011. at 16:19
Evo samo da vam javim beta na današnji dan iznosi 419,2
U utorak idem vaditi još jednom krv i to je to nadam se
Recite mi da li je to dobra beta?
Bila sam danas na 1.UZV (5+6) i vidi se gestacijska vrećica 10mm sa žumanjčanom vrećicom, ali kako je doktor rekao za sada bez embrio odjeka... Doktor je rekao da bi se kako njemu sada izgleda sljedeći tjedan trebalo vidjeti srce. To me sada baš razočaralo i poprilično zabrinulo![]()
Destiny, ne brini, to je uredan nalaz UZ. Za tjedan dana će se vidjeti i EO.
povečala sam dozu utrića kao što mi je doktor i rekao, ali i dalje ide krvsamo više nije smeđa neko izrazito crvena i dosta rijetka, ne izgleda kao menga.
mislim da ću u pon (planirala sam u utorak) opet vaditi betu pa ako se opet poduplala nazvat ću dr. reša i otići svom ginekologu da vidim šta dalje, jer meni ovo ne miriše na dobro.
btw... danas mi se žgaravica pojavila i užasno podrigivanje dugo nakon jela i svega što popijem.
dali je itko imao slično iskustvo?
ja imam problem sa žgaravicom praktički od pozitivne bete,i sa podrigivanjem,to ti je ako je suditi po meni definitivno trudnički simptom,evo ja ulazim u 22 tjedan i sad me isto toliko peče za poludit,sretno
Samo da javim beta 14 dan 419,2sretno svima
Cula sam da ja badem dobar protiv zgaravice.Meni je moj kucni dr.propisao neki sirup, GAVISCON se zove(proizvode ga belgijanci),protiv zgaravice,a moze se koristiti u trudnoci jer se ne resorbuje u krv nego prolazi nepromjenjen kroz probavni trakt i ''oblaze'' ga.Mozda i u Hrvatskoj ima neki slican produkt.
Inesz hvala na utjesi, ali čitala sam po internetu sve neke loše priče i sva se zbedirala.
Bluebella drži se, a za žgaravicu su ti stvarno dobri bademi samo ih stavi u odu i pusti da odstoje preko noći,pa ih onda sljedeći dan koristi. Kaže ti iskusni gastritičar
ana.b i vanessa čestitam!!
cure da li se ceporeks antibiotik koji dobijemo poslje punkcije moramo popiti do kraja???
Ceporex moraš popiti do kraja. Mislim da si danas ujutro trebala popiti zadnje.
Ja sam u ljekarnoj dobila cefalin od 1g to je zamjena za ceporex i pije se svakih 12 sati po 1 tableta jer je ceporex po 500mg..ostalo mi je još 8 tableta pa mi nije jasno znam da sam prije ranije popila kutiju