Hvala cure neka i vama bude sretno
Hvala cure neka i vama bude sretno
čestitam hallo))) želim ti veeliku betu u pon
))
meni je danas 10dnt i sva sam si koma.....imam tempreraturu, sve mi se gadi i smrdi....joooj strava...moguće da sam pokupila neki virus....jučer sam imala 39, to nikako nije dobro, a 37 koje imam od 2 dana pripisujem et-u)
neznam kad mi je najpametnije ić vadit betu da vidimo jel uspjelo ovo sad.....mislila sam sutra, al čini mi se ipak prerano.....2 dan et sam primila decapeptil....
i da simptomi su mi koma.....boli me sve oko jajnika, imam lagani smečkastri iscjedak već 2 dana, al onako ne prejako.....vrti mi se....aaaa nakon sveg ovog šta sam prošla ovako mi NIKAD nije bilo....stravaaa
nema ti veze to što si primila dec. mishice tako da ti on neće mjenjati rezultat, meni danas isto 10 dnt i neg. test bio jutros
onda idem sutra, jer ne mogu više izdržati
žao mi što je tvoj test negativan
ja ih zato ni ne kupujem, svaki put toliko razočarenje...ovako čekam betu pa šta bude![]()
ma meni je već i jedno i drugo mrsko hoću reći vađenje bete mi nije donijelo neke bolje rezultate do sad
draga ja sam 11dt radila test,,bio mi je svijetli neki plus i sutradan smeđi iscjedak,odmah sam zvala doktora i on mi rekao da nema veze za iscjedak da uradim betu,,ponovit ću je opet u ponedjeljak a možda i radi svog strpljenja napravim i u petak,grčeve imam od transvera i ne prestaju,,nikakav drugi simptom nisam ni osjetila osim što me glava jako bolila,,,sretno
dobro pitanje za peglanje i ja imam hrpu.. a nekako ne usudim se..
Mali Mimi nadam se da je prerano i da bude još tu neki plus...
jel vas nekad bolilo sve onak i bubrezi i sve unutra jajnici maternica..meni je danas tek3dnt..napuhana..
Nema peglanja!!! Uživajte u neradu dok možete!
Posljednje uređivanje od Snekica : 01.12.2011. at 09:29
tikice meni je danas isto 3dnt, i ja imam osjećaj da mi je unutra sve "trulo"......
kad kašljem držim se dolje,grozan osjećaj
(.)(.)bole za poludit
leđa otpadaju
krv iz nosa malo onak
sve u svemu, razmišljm danas lijepo kosu ispeglat,sredit se (jedino tajice mogu obuć),make up i odo malo portanova i tako
šta vi kažete?
jel kad ležim samo i razmišljam o svemu....![]()
Cure, meni je danas 14dpt i imam užasne pms bolove, baš kao kad trebam dobiti.
Imam pozitivne testove na trudnoću, pa me zanima jel to ok ili ću kako mi se čini procuriti svaki čas.
renna samo naprijed u shoping!
eva imaš pozitivne testove? pa čestitam! da to je normalno čula sam od jako puno žena da je ta bol normalna prvih tjedana..
Evo još jedne s 3dnt. Eva, to je sve normalno u trudnoći, taj osjećaj kao da ćeš dobiti, ne brini.
renna, zasto ne i ja sam isla 3dpt kod mame , samo sto sam ja sjedila kod nje, a ti prosetaj malo , laganini, ne puno ,ja ne znam sto bi mislila vise o tom mirovanju , 6x mirovala i nista ...... pazi se prehlađenih ljudi
eva neces dobit , trudna si....ajde radi betu skrati si muke
Danas mi je kasno vaditi betu jer kod nas vade od 7-9 sati, ali zato je sutra dan D.
ma ja mislim da si u pravu crvenkapice, potpisujem to za prehlađene ljude obilazit u punom krugu
ali znaš kako sve greške si možda na kraju pripisuješ
eva ti pošto si trudna, reci nam što si ti radil 13 dana čekanja??'
Radila sam sve isto kao i u prijašnjih 5 postupaka. Na bolovanju sam, ali ne ležim po cijele dane. Kuham, idem na kavu, u trgovinu, prošećem. Sve laganini. Nema to pravila. U prijašnjim postupcima sam si svaki dan pravila sviježi sok od cikle, a u ovom nisam ciklu ni probala.
šta napisati... nakon transfera- grčići mali, jeeeej.. 8dt- malo mrvu smečkaste krvi- jeeej, ziher implatacijsko... jučer 9dt nemrem ja izdržat, trčim vadit betu- a ona malo manja od 3... suza za suzom... da je kaj bilo, bilo bi 9dt bar prek 5, a ovak.. tak da je to to za sada... tuga je tolka, ali to samo vi razumijete...veli muž ponoviti nalaz u pon., čisto da smo ziher, makar ja ne vidim smisla... pretužna sam i grozno nam je...
Inana žao mi je.M@tt kako ste vi kad opet idete u postupak?
evo da se i ja malo ubacim,danas 7 dpt,
svim curama sretno u koječemu
eva133, hello ~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za lijepu sutrašnju betu.
Moja se poduplala danas na 6967
inana......
King evo da ti i ovdje čestitam.
Jel moraš ponavljati? Šta kaže doktor?
King hvala ..kad vidim tvoju betu zamantampusaa
A tako tako, još draga plače tu pa tamo. Teško nam je...Zvali ga danas i rekao da dođemo za dva tjedna na konzultacije da čujemo što i kako dalje, ali mislim da prije proljeća neće biti ništa od full stimuliranog kod nas. Čut čemo šta će nam reći šta misli on kad odemo kod njega.
Ajme king... Woooooooow.... To su duplići ili trojke jel? čestitam
king prekrasno... puno sreće do kraja.. to su sigurno dvojkice..anđeli mali.. blago tebi..
uživaj draga!
eva133 ništa ne brini i ja sam imala takve simptome čak i 10 tak dana poslije bete.
inače sam danas bila gore na 2.uzv,nažalost hematom je još uvijek tu,doktora nije bilo(vraća se u pon.),
primila me doktorica koja je bila strašno ljubazna i sve mi lijepo na široko objasnila,naime taj hematom je malo narastao,
ali se isto tako stanjio,uglavnom promjenio je oblik,i dalje trebam mirovati,bebica lijepo raste
tigrica,king pozdrav veliki iza beturine
što se peglanja tiče i općenito ponašanja nakon transfera evo malo da napišem kako sam ja to "odradila":2-3 dana mirovanje,
nakon toga počela sa peglanjem,a već nakon par dana sa usisavanjem,kuhanje gotovo svaki dan,nisam išla na posao,par puta
sam osjetila da će me uloviti prehlada i onda sam popila nekakav prah razmućen u toploj vodi u kojem je uglavnom med i vitamin
c i bilo mi je odmah bolje.često sam išla u kraće šetnje,a par puta u duže,a što se tiče ovih radova po kući sve sam radila samo
nisam pretjerivala,nisam ništa teško dizala,niti dohvaćala nešto previsoko-nema rastezanja,dok se spava nikada ruke iznad glave-
to mi je savjetovala jedna frendica koja je bila u Pragu,inače većinom zaspem na boku,a budim se na trbuhu,e da 4dnt sam
otputovala busom u Njemačku i vratila se 3 dana prije bete-možda mi je promjena okoline prijala.
eto htjela sam malo napisati jer je mene uvijek zanimalo dok sam bila u postupku kako su se cure ponašale nt.
svima odželim sve najbolje i šaljem ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama i onima koje će to biti!
Vauuuu King neka sve bude školski ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~!
sezen puno ti hvala na izvještaju .. puno nam to znači..super je znati da leženje ne znači uspjeh!
Sezen samo ti odmaraj. Drago mi je da se bebica lijepo razvija, a hematom će već nestati.
Cure a jel ima netko da nije imao jako napuhan stomak? I nikakve posebne bolove već na 3dpt? Jučer sam se raspadala danas sam super.. Ne kužim stvarno!
da i meni je muka ,ali mislim da je to od hormona , jel piješ ti estrofem? ja od njega stalno imam mučnine..
ma i meni je napuhan onak malo ne previše i stalno neka probadanja i peckanja navodno je to od utrogestana sve.
Eva,ˇ~~~~~~~~~~~~~~~~~ na najjače za prekrasnu brojčicu !!!!