eva čestitammmmmmmmmmmmmmmmmmmmm,,,ja ću za sat vremena znati dal se moja uduplala..pusa velika,,sretna sam zbog tebe
eva133 cestitam![]()
blago vama...ja još moram sat vremena čekat betu da vidim šta ima....al toliko curim da mislim da je ovo opet otišlo u vjetar![]()
evo moja je 329 jel to malo za 15dt
eva133 i hallo čestitam od srca...
mishica sretno... možda te i iznenadi...
Posljednje uređivanje od rose : 02.12.2011. at 13:25
rose, jel pao već neki testić? (neće valjda čekati do 7.?) moram~~~~~~~~~~~~~~
mare 41,nije još ali mogao bi za vikend a beta u ponedjeljak,iako nisam baš optimistična,nikakvih simptoma kod mene
rose, draga, neću te požurivati na test, kako god da odlučiš, samo-sad se već može polako vidjeti...a ima trudnoća i bez simptoma, ne treba se s tim opterećivati!
hallo....jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee, bravo za prekrasnu ß
Ajme, što će na forumu biti puno ljetnih bebica, jedva čekam.
Konačno sam se dočepala ove teme. Počinjem s et odbrojavanjem, tako bude lakše. Danas 1. dan nakon et-a. Simptomi - malo smeđe posljedice od et-a, sada je već ok. Bez mirovanja od danas, ali i bez težih poslova (kao da ih inače radim
). Moram malo pogledati u kojoj je tko fazi...Sretno svima!
Tiki-a kako se osjećas? Ja sam danas 4dpt i bilo mi sve super do danas sad me boli maternica imam strašan pritisak dolje ne mogu ni hodati od bola, ne znam da zovem dr?
hallo i eva133 čestitke, bravo za vas, dr. i VV!!!
Hallo hvala, nadala sam se da će mi netko to reci.. Jel uživas u trudnoći? Vjerujem da ti je čudno napisati ja sam rekla da neću vjerovati dok beba ne počne izlaziti!![]()
I ja se pridružujem čestitkama za hallo i evu.
A posebno se veselim potpisu naše drage Incike.![]()
![]()
Maslina, I Tikica i ja vadimo betu 12.12. pa se i mi nadamo, tako da super kaj mislite da nas ima jos...jer mi se stvarno nadamo.
tikica78, kod mene nikada takvi bolovi i nikada T tako da potpisujem ono što je hallo rekla![]()
cure čestitam vam od srca na velikim betama
ja nisam bila te sreće, ipak su moji grčevi i izljevi napravili svoje
kako kažu...više sreće drugi put....
sretno svim trudnicama....a mi trudilice....opet na posao![]()
Jutro čekalice. Koliko nas ima? tikica78, kiarad i ja?
tikica78, kako je danas, bolovi prestali? I ja bi voljela bolove tamo negdje 4-ti dan
Prijavljujem 2. dan nakon et-a. Sve mirno. Ne izležavam se, uobičajeno ponašanje. Jedino mi se baš uvijek na taj dan digne živac za bilo kakvu bezveznu stvar. Jutarnja kava sa sestrom, rasprava na temu nekog posla i moj bijesni ispad. Uzmem normabel i dogovorim se sa sobom da tako više ne smijem.
kiarad, kako je?
...
mishica_zg![]()
i ja sam ovdje. 10-ti dan od transfera
nikada,baš nikada nisam bila ovako "prazna" ,bez simptoma .ni pms-a pa da kažem da mi je vještica pred vratima.baš ništa![]()
Evo i ja javljam da mi je beta 12.12.
U utorak mi je bio et 5 dan, ali moje 2 mrvice su malo sporije i nisu došle do blastice.
Prijavljujem 2dntjucer nije bilo iscjetka ali cijelo vrijeme pritisak neki-mozda jos od stimulacije i punkcije jer sam ih tesko podnijela.mirujem,lezim na ledima,danas bih malo i na bok sta mislite?obitelj me mazi pazi,gladna sam ko vuk,jedino me prehlada lovi i kaslje mi se a to me sve strah i boli
crvenkapice, pisala sam ti i na drugoj temi, danas je jača crta na testu? i dalje krvarenje? ima nade još~~~~~~~~
a rose ide vadit betu u ponedjeljak,ovaj put bez testova pa šta Bog da....
iako simptoma nigdi...
crvenkapice sretno...
da malkice jaca crta i smeđe jutros a sinoc je bilo bome krvi i to ne malo , dali je tko imao slicno ?
kako da uzimam dalje utrice , oralno ?
Crvenkapica, daaaaa?????? Onda puuuno~~~~~~~da M stane odmah!!!
A društvo je baš velikoi puno nas se vrti oko 12.12.11.
geceta, a moguće da je od punkcije, to je još jako blizu, iako može biti i nešto pozitivno ako su blastice u pitanju jer one ranije krenu s implantacijom. I kod mene nekakav lagani kašalj i kihanje
skandy, i ja uvijek više volim kada nešto osjetim, ali nema pravila, ako kod tebe inače nije tako mogao bi biti dobar znak.Nadamo se.
jasna09, i moje su se dobro pokrenule tek treći dan, znači ne odmah, biologica je rekla da je važan taj skok sa 2-st. 2. dan na 5-st. treći dan.
anddu, tu smo negdje s danima![]()
crvenkapice, smeđe je bolje, da, koliko sam čitala dosad takve slične situacije, a bilo ih je dosta-bolje je piti
tiki_a ,do prekjučer je bilo probadanje u maternici a sad više ništa
u prijašnjim trudnoćama je bilo svega ,zato ja mislim da nam ovaj puta nije dobitan i već sam na rubu sa živcima
ajde da barem tebe ispratim kao trudnicu . to sam ti već nekoliko puta zaželjela u svih ovih godina i mislim da je vrijeme da se i ostvari![]()