Stranica 52 od 203 PrviPrvi ... 242505152535462102152 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,551 do 2,600 od 10138

Tema: Nakon transfera!

renna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj jasna09 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo drage samo da javim da sam danas vadila betu, umjesto da čekam do ponedjeljka. Beta je 84,5. Transfer je bio 29.11. Mislim da nije loše, u ponedjeljak ponovo na betu....
    jasna draga čestitam ti, ipaak smo mi u istu kliniku išle, al eto nekom je moralo i neuspjeti, drzi se i sretno!

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj renna prvotno napisa Vidi poruku
    evo meni je bio 3 dan transfer u MB i danas 11dnt beta mi je čista 0, imam li se čemu nadat , reklli su mi da vadim 13.12??
    teška srca ti ovo govorim renna draga...čista nula je ipak nula...mislim da nema neke veze vaditi više..ti stavljaj utriće,zaista čovjek nikad ne može znati...ali šanse su jako male...ja bih na tvom mjestu izvadila još u pon i to je to.čisto da si potvrdim i da kao poslušaš doktora.....biti ce bolje drugi put..vjeruj u to..svi dočekaju svoje vrijeme...ne treba na to loše gledati iako je znam jako teško u ovom trenutku...pusa

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

Citiraj jasna09 prvotno napisa Vidi poruku
    Evo drage samo da javim da sam danas vadila betu, umjesto da čekam do ponedjeljka. Beta je 84,5. Transfer je bio 29.11. Mislim da nije loše, u ponedjeljak ponovo na betu....
    ako je to 10dnt...to je super...~~~~~~~~~~~za duplanje

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

kiarad, baš sam neugodno iznenađena, više sam se bojala da se kod tebe sva tri ne uhvate, a sad ovo. Žao mi je
    renna, na žalost ne vrijedi ponavljati betu
    Brojim 9-ti dnt. I kod mene se probija glavobolja iako nisam tip za glavobolje, izgleda da je od posla i vremena. Temperatura vise nije stalno 37 i više, sada prije uzimanja utrića bude ispod 37, juče 36,5, taman pad prije M koju bi danas da ne uzimam utriće trebala dobiti. Nervoza kao pravi PMS, bolova ja nikada nemam, samo nešto sitno kao najava M, za sada toga nema, bilo je malčice prije mislim dva dana. Sve u svemu sve više sam za to da betu uopće ne vadim jer imam brdo testova koje mogu radti od 12-tog do 14-tog dana.
    jasna09 lijepe li bete

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tiki_a, drzimo fige. Nadam se boljem ishodu od mojeg. meni jos uvijek nije jasno kak nije uspjelo uz sve one bolove. pusa....

skandy avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

tiki _a, M ti inače kasni pod utrogestanima?

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Meni danas 10. dnt, i ne znam što bih rekla ili mislila. Ovaj put sam najoptimističnija, ali...
    Od 7dnt (.)(.) počele lagano boluckati ali na dodir (naravno jer ih ja mrcvarim stiskanjem) što mi se na klomifenima nikad nije dogodilo, pa ni u normalnom ciklusu - ili bole odmah nakon ovulacije, ili ne bole uopće. Već dva dana pms bolovi, koji su meni uvijek najava menge po nekoliko dana ranije, ali recimo jučer su mi se javili samo u popodnevnim satima, a tu su bili i bolovi leđa. Jutros nema pms-a. Odolila sam jutros napasti koja me ulovila za kupiti test. Čekam betu u pon. (ako dođem do uputnice, jucer dr. nije radio pa sam poljubila vrata )

alma_itd avatar
    Datum pristupanja
    Apr 2010

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    Meni danas 10. dnt, i ne znam što bih rekla ili mislila. Ovaj put sam najoptimističnija, ali...
    Od 7dnt (.)(.) počele lagano boluckati ali na dodir (naravno jer ih ja mrcvarim stiskanjem) što mi se na klomifenima nikad nije dogodilo, pa ni u normalnom ciklusu - ili bole odmah nakon ovulacije, ili ne bole uopće. Već dva dana pms bolovi, koji su meni uvijek najava menge po nekoliko dana ranije, ali recimo jučer su mi se javili samo u popodnevnim satima, a tu su bili i bolovi leđa. Jutros nema pms-a. Odolila sam jutros napasti koja me ulovila za kupiti test. Čekam betu u pon. (ako dođem do uputnice, jucer dr. nije radio pa sam poljubila vrata )
    Meni to sve lijepo zvuci Nije daleko ponedjeljak,pa ces vjerovatno izdrzati do bete(ja sam radila test 10dnt ,bio je pozitivan.Sretno u ponedjeljak.

Datum pristupanja
    Mar 2010

Početno

Citiraj anddu prvotno napisa Vidi poruku
    napravi test meni je 10dnt pokazao plusiiić

mirna26 avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2009

Početno

curke..puno ~~~~~~~~~za lijepe beturine......želim vam svu sreću........puse

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nemam test doma i moram priznati da me ga je strah raditi, užasavam se onog minusa. Čekam betu s njom sam ziher, ako do tad ne procurim (uvijek mi se to usprkos utrićima dogodi)
    Posljednje uređivanje od anddu : 10.12.2011. at 15:00

renna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

jel ko zna koliko otprilike M kasni pod utrićima??, jučer sam trebala dobit ,još nisam i ako do utorka ću stavljat utrogestane i ponovit betu da javim u MB, znači li to da neću dobit dok ih stavljam ili???

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

renna, neko ne procuri pod utrićima, nego 3-5 dana od zadnjeg, a neko pak procuri, vidjet ćeš kako ćeš ti reagirati.

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj renna prvotno napisa Vidi poruku
    jel ko zna koliko otprilike M kasni pod utrićima??, jučer sam trebala dobit ,još nisam i ako do utorka ću stavljat utrogestane i ponovit betu da javim u MB, znači li to da neću dobit dok ih stavljam ili???
    To je relativno. Nekima dođe i pod utrićima, tj. niti ne dočekaju betu, a nekima par dana nakon prestanka. Meni je uvijek došla oko 3-4 dana nakon zadnjeg utrogestana.

Snekica avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2009

Početno

A baš ste se uskladile! Mrak! Ja sam uvijek procurila preko njih

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

I kod mene kao kod većine, par dana nakon prestanka uzimanja utrića. M mi je obično 24-ti dan, a kod neuspjelog postupka 29-ti dan.
    anddu puno se nadam da će ti biti lijepa beta!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tikica78 kako je, čeka se ponedjeljak?

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

tiki, i ja sam tikicu pitala kak je, ali se ne javlja, cudno ...tikica, javi se...jesi dobro?
    a ti tiki kak se ti osjecas? 13.12. ha?

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Ah, nervozno, tipična PMS nervoza. Testić 13-tog, ne nadam se puno....

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

nisam bas osoba koja je pod nekim optimizmom nakon jucer, ali drzim ti fige i svakako javi.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj tiki_a prvotno napisa Vidi poruku
    I kod mene kao kod većine, par dana nakon prestanka uzimanja utrića. M mi je obično 24-ti dan, a kod neuspjelog postupka 29-ti dan.
    anddu puno se nadam da će ti biti lijepa beta!
    Ma cisto sumnjam. Mislim da me drma pravi pms. Navijam za tvoj testic!!!!

MASLINA1973 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Išla sam danas po uputnicu za prvi ultrazvuk i moja ginekologica predložila da me pogleda na uz.
    Vide se 2 žv. Srce još nije mogla vidjeti jer je rano. Za sada su blizančići.

Bravo, Eva!!! I ja sam slutila da bi mogli biti twinsići!

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Brojim 10-ti dnt. Kako vrijeme leti... Kod mene sve mirno. S temperaturom se ne mogu pohvaliti. Obično već 10-ti dan radim test, ovaj puta mi se nije dalo.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Hej cure moje..ma bila sam u nekoj gužvi ..Karad tako mi je zao ali samo naprijed uspjet ćeš.. Ja sam vam cure moje u petak 11dpt prije tusiranja navečer došla u napast i napravila test (navečer u 22h) i otišla se tusirati kad sam izašla iz tusa
    Imala sam sta vidjeti plus! Onda sam jučer 12dpt napravila još 5testova tijekom dana i svi imaju + napravila sam i jedan jutros+. Sutra je beta..al ja još nekako bojim se veseliti...

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    Hej cure moje..ma bila sam u nekoj gužvi ..Karad tako mi je zao ali samo naprijed uspjet ćeš.. Ja sam vam cure moje u petak 11dpt prije tusiranja navečer došla u napast i napravila test (navečer u 22h) i otišla se tusirati kad sam izašla iz tusa
    Imala sam sta vidjeti plus! Onda sam jučer 12dpt napravila još 5testova tijekom dana i svi imaju + napravila sam i jedan jutros+. Sutra je beta..al ja još nekako bojim se veseliti...
    Draga Tikica, čestitam! Možeš li mi samo reći da li si bila na stimlaciji ili polustimlaciji kod dr. L? I da li si primala one tri inekcije nakon ET? Zanima me jer gruntam kada bi najranije mogla raditi test,odnosno koliko dana nakon zadnje inekcije? Još jednom, čestitke!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Bila sam na polustimulirajucem, i zadnji brevactid sam primila u ponedjeljak..ja sam napravila test5 dana nakon inekcije, al još me strah da nije plus od nje..

Datum pristupanja
    Apr 2007

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    Bila sam na polustimulirajucem, i zadnji brevactid sam primila u ponedjeljak..ja sam napravila test5 dana nakon inekcije, al još me strah da nije plus od nje..
    Ne vjerujem, ne bi svi testovi od reda pokazali plusić! I ja ću probati 5. dan nakon zadnje inekcije. Sretno!

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Sretno i tebi, ja se sad samo molim da beta bude dobra..ipak je ona vjerodostojnija

eva133 avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

tikica čestitam. Ne moraš se brinuti trudna si sigurno. Ja sam napravila 6 testova do bete i svi su bili pozitivni. I imala sam ogromnu betu. Sutra će tvoja beta biti lijepa brojka.

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

9.dan-temperatura i dalje(cijeli dan),bolne grudi,mucnina od sinoc i rado bih popila kavu ali bljak.necu radit test sutra,strah me.Strah me ovaj tj i betu ic vadit.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

tikica, braaavo, toliko plusića, mora biti dobro! Čekamo betu!
    geceta gada ćeš raditi betu, srijeda ili?

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Tikica čestitke.

Opačić kod Stankovića upravo. Bit če riječi o zakonu....

geceta avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

Tiki a,ne znam ni sama.Mislila sam cekati do 19. Kak je dr rekla ali mislim sad da vise necu izdurat svaki simptom gledam,previse sam pocela gajit nadu tako da se stvarno bojim

kiarad avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2011

Početno

I ja gledam. samo da cim prije izlasaju taj zakon, jer ovo boli.,
    Nego ima li netko da nakon sto je beta bila ngativna ima jake bolove kao kad ima vjesticu? ja vise ne znam sto da radim koliko me boli. proslo dva dana kako ne stavljam utrice.

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Ipak nije Stanković ništa pitao. Šteta....

M@tt avatar
    Datum pristupanja
    Jul 2011

Početno

Malo off-a.

Ljudi nestao mi potpis. Pod postavkama ga vidim i spremim ga, ali eto nije vidljiv. Zna možda netko u čemu je problem? hvala

edit: A evo ga natrag.
    Posljednje uređivanje od M@tt : 11.12.2011. at 15:35

ježić avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

Citiraj kiarad prvotno napisa Vidi poruku
    I ja gledam. samo da cim prije izlasaju taj zakon, jer ovo boli.,
    Nego ima li netko da nakon sto je beta bila ngativna ima jake bolove kao kad ima vjesticu? ja vise ne znam sto da radim koliko me boli. proslo dva dana kako ne stavljam utrice.
    Vjerojatno ti se menstruacija bliži. Meni je svaka poslije bete krenula žešće nego inače. A još uvijek postoji i ona moja teorija o mogućoj hiperstimulaciji...

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

Citiraj eva133 prvotno napisa Vidi poruku
    Išla sam danas po uputnicu za prvi ultrazvuk i moja ginekologica predložila da me pogleda na uz.
    Vide se 2 žv. Srce još nije mogla vidjeti jer je rano. Za sada su blizančići.
    super eva,,vidim da si 13.12 na pregledu,,meni je rekao 14.12,,

Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Jutros, 12.12., 12. dan od ET, sam vadila krv i evo već dobila nalaz.
    Na žalost, nije uspjelo.
    Nalaz: 2,9 IU/L.
    A što se može ... šteta ...
    Javila sam Mariboru i pitala ih kako je prošlo zamrzavanje onog jednog preostalog zametka i kada mi preporučuju da dođem na sljedeći transfer.

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Nikolina, a za smrzlića šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~.
    Evo i ja danas vadila krv - 12. 12. 12. dan 12-staničnog embrija, čekamo 13 sati za nalaz (ali imam osjećaj da ću procuriti svaku sekundu). Za ostale današnje čekalice bete brdo ~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Citiraj acitam prvotno napisa Vidi poruku
    Ne vjerujem, ne bi svi testovi od reda pokazali plusić! I ja ću probati 5. dan nakon zadnje inekcije. Sretno!
    Cure meni je 7. dan od Brevactida testic bio pozitivan, blago, a drugi dan beta 2. Budite oprezne s testiranjem ako ste primale Brevactid...ja bih svakako cekala 7-8 dana.
    Tikice od srca ti zelim da je to to i da se crtica iz dana u dan pojacava!

Datum pristupanja
    Feb 2007

Početno

Nikolina zao mi je, navijam za smrzlica!

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

da se i ja malo javim sa svojim (ne)simptomima
    dakle danas je 6dnt, u noći 3-4dnt nije bila bol nego više kao da mi sve gori u području maternice, bole me jajnici i pms bolovi, a jučer sam se skoro zbljuvala od pogleda na wc u bircu (dva puta)

mare41 avatar
    Datum pristupanja
    Aug 2009

Početno

pirica, znam jednu trudnicu koja je opisala baš sve isto ko i ti, čekamo s tobom i ~~~~~~~

sara38 avatar
    Datum pristupanja
    Feb 2010

Početno

Ja sam trudnaaaaaaaa........

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

sara38

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

sara38 čestitam

artisan avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2011

Početno

nikolina žao mi je

Konfuzija avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

Pozdrav, curke. Čitam vas, ali se do sada nisam javljala. Kod mene je ovako bilo do sada:

Transfer 5. dan 2 blastocite (ekspandirajuće, reče biologica). Nakon toga, malo povećane i bolne grudi, ali to se povuklo 6. - 7. dnt. Piknjica na gaćicama 3. dnt, da ne zaboravim. Lagana vrtoglavica cijelo vrijeme, ali to pripisujem pretežnom boravku u zatvorenom. Danas, 12. dnt smeđe na wc-papiru. Stavila utrogestane i ležim.

Doktor rekao vaditi betu 14. dnt. Što da radim?

pirica avatar
    Datum pristupanja
    Sep 2006

Početno

Sara čestitam
    Konfuzija možeš već danas vadit betu

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •