teška srca ti ovo govorim renna draga...čista nula je ipak nula...mislim da nema neke veze vaditi više..ti stavljaj utriće,zaista čovjek nikad ne može znati...ali šanse su jako male...ja bih na tvom mjestu izvadila još u pon i to je to.čisto da si potvrdim i da kao poslušaš doktora.....biti ce bolje drugi put..vjeruj u to..svi dočekaju svoje vrijeme...ne treba na to loše gledati iako je znam jako teško u ovom trenutku...pusa
kiarad, baš sam neugodno iznenađena, više sam se bojala da se kod tebe sva tri ne uhvate, a sad ovo. Žao mi je
renna, na žalost ne vrijedi ponavljati betu
Brojim 9-ti dnt. I kod mene se probija glavobolja iako nisam tip za glavobolje, izgleda da je od posla i vremena. Temperatura vise nije stalno 37 i više, sada prije uzimanja utrića bude ispod 37, juče 36,5, taman pad prije M koju bi danas da ne uzimam utriće trebala dobiti. Nervoza kao pravi PMS, bolova ja nikada nemam, samo nešto sitno kao najava M, za sada toga nema, bilo je malčice prije mislim dva dana. Sve u svemu sve više sam za to da betu uopće ne vadim jer imam brdo testova koje mogu radti od 12-tog do 14-tog dana.
jasna09 lijepe li bete![]()
Tiki_a, drzimo fige. Nadam se boljem ishodu od mojeg. meni jos uvijek nije jasno kak nije uspjelo uz sve one bolove. pusa....
Meni danas 10. dnt, i ne znam što bih rekla ili mislila. Ovaj put sam najoptimističnija, ali...
Od 7dnt (.)(.) počele lagano boluckati ali na dodir (naravno jer ih ja mrcvarim stiskanjem) što mi se na klomifenima nikad nije dogodilo, pa ni u normalnom ciklusu - ili bole odmah nakon ovulacije, ili ne bole uopće. Već dva dana pms bolovi, koji su meni uvijek najava menge po nekoliko dana ranije, ali recimo jučer su mi se javili samo u popodnevnim satima, a tu su bili i bolovi leđa. Jutros nema pms-a. Odolila sam jutros napasti koja me ulovila za kupiti test. Čekam betu u pon. (ako dođem do uputnice, jucer dr. nije radio pa sam poljubila vrata
)
curke..puno ~~~~~~~~~za lijepe beturine......želim vam svu sreću........puse
Nemam test doma i moram priznati da me ga je strah raditi, užasavam se onog minusa. Čekam betu s njom sam ziher, ako do tad ne procurim (uvijek mi se to usprkos utrićima dogodi)
Posljednje uređivanje od anddu : 10.12.2011. at 15:00
jel ko zna koliko otprilike M kasni pod utrićima??, jučer sam trebala dobit ,još nisam i ako do utorka ću stavljat utrogestane i ponovit betu da javim u MB, znači li to da neću dobit dok ih stavljam ili???
renna, neko ne procuri pod utrićima, nego 3-5 dana od zadnjeg, a neko pak procuri, vidjet ćeš kako ćeš ti reagirati.
A baš ste se uskladile! Mrak!Ja sam uvijek procurila preko njih
I kod mene kao kod većine, par dana nakon prestanka uzimanja utrića. M mi je obično 24-ti dan, a kod neuspjelog postupka 29-ti dan.
anddu puno se nadam da će ti biti lijepa beta!
tiki, i ja sam tikicu pitala kak je, ali se ne javlja, cudno ...tikica, javi se...jesi dobro?
a ti tiki kak se ti osjecas? 13.12. ha?
Ah, nervozno, tipična PMS nervoza. Testić 13-tog, ne nadam se puno....
nisam bas osoba koja je pod nekim optimizmom nakon jucer, ali drzim ti fige i svakako javi.
Brojim 10-ti dnt. Kako vrijeme leti... Kod mene sve mirno. S temperaturom se ne mogu pohvaliti. Obično već 10-ti dan radim test, ovaj puta mi se nije dalo.
Hej cure moje..ma bila sam u nekoj gužvi ..Karad tako mi je zao ali samo naprijed uspjet ćeš.. Ja sam vam cure moje u petak 11dpt prije tusiranja navečer došla u napast i napravila test (navečer u 22h) i otišla se tusirati kad sam izašla iz tusa
Imala sam sta vidjeti plus! Onda sam jučer 12dpt napravila još 5testova tijekom dana i svi imaju + napravila sam i jedan jutros+. Sutra je beta..al ja još nekako bojim se veseliti...
Bila sam na polustimulirajucem, i zadnji brevactid sam primila u ponedjeljak..ja sam napravila test5 dana nakon inekcije, al još me strah da nije plus od nje..
Sretno i tebi, ja se sad samo molim da beta bude dobra..ipak je ona vjerodostojnija
tikica čestitam. Ne moraš se brinuti trudna si sigurno. Ja sam napravila 6 testova do bete i svi su bili pozitivni. I imala sam ogromnu betu. Sutra će tvoja beta biti lijepa brojka.
9.dan-temperatura i dalje(cijeli dan),bolne grudi,mucnina od sinoc i rado bih popila kavu ali bljak.necu radit test sutra,strah me.Strah me ovaj tj i betu ic vadit.
tikica, braaavo, toliko plusića, mora biti dobro! Čekamo betu!
geceta gada ćeš raditi betu, srijeda ili?
Tikica čestitke.![]()
Opačić kod Stankovića upravo. Bit če riječi o zakonu....
Tiki a,ne znam ni sama.Mislila sam cekati do 19. Kak je dr rekla ali mislim sad da vise necu izduratsvaki simptom gledam,previse sam pocela gajit nadu tako da se stvarno bojim
I ja gledam. samo da cim prije izlasaju taj zakon, jer ovo boli.,
Nego ima li netko da nakon sto je beta bila ngativna ima jake bolove kao kad ima vjesticu? ja vise ne znam sto da radim koliko me boli. proslo dva dana kako ne stavljam utrice.
Malo off-a.
Ljudi nestao mi potpis. Pod postavkama ga vidim i spremim ga, ali eto nije vidljiv. Zna možda netko u čemu je problem? hvala
edit: A evo ga natrag.![]()
Posljednje uređivanje od M@tt : 11.12.2011. at 15:35
Jutros, 12.12., 12. dan od ET, sam vadila krv i evo već dobila nalaz.
Na žalost, nije uspjelo.
Nalaz: 2,9 IU/L.
A što se može ... šteta ...
Javila sam Mariboru i pitala ih kako je prošlo zamrzavanje onog jednog preostalog zametka i kada mi preporučuju da dođem na sljedeći transfer.
Nikolina, a za smrzlića šaljem puno ~~~~~~~~~~~~~~.
Evo i ja danas vadila krv - 12. 12. 12. dan 12-staničnog embrija, čekamo 13 sati za nalaz (ali imam osjećaj da ću procuriti svaku sekundu). Za ostale današnje čekalice bete brdo ~~~~~~~~
Nikolina zao mi je, navijam za smrzlica!
da se i ja malo javim sa svojim (ne)simptomima
dakle danas je 6dnt, u noći 3-4dnt nije bila bol nego više kao da mi sve gori u području maternice, bole me jajnici i pms bolovi, a jučer sam se skoro zbljuvala od pogleda na wc u bircu (dva puta)
pirica, znam jednu trudnicu koja je opisala baš sve isto ko i ti, čekamo s tobom i ~~~~~~~
Pozdrav, curke. Čitam vas, ali se do sada nisam javljala. Kod mene je ovako bilo do sada:
Transfer 5. dan 2 blastocite (ekspandirajuće, reče biologica). Nakon toga, malo povećane i bolne grudi, ali to se povuklo 6. - 7. dnt. Piknjica na gaćicama 3. dnt, da ne zaboravim. Lagana vrtoglavica cijelo vrijeme, ali to pripisujem pretežnom boravku u zatvorenom. Danas, 12. dnt smeđe na wc-papiru. Stavila utrogestane i ležim.
Doktor rekao vaditi betu 14. dnt. Što da radim?
Sara čestitam
Konfuzija možeš već danas vadit betu