Hvala ti,Konfuzijalijepe rijeci,morala bih ih stalno imat na umu a ne samo sada. Vibrice za petak!
Hvala ti,Konfuzijalijepe rijeci,morala bih ih stalno imat na umu a ne samo sada. Vibrice za petak!
15 dnt beta 1560![]()
Ja se s mojom jučerašnjom drugom betom u potpisu ne mogu baš pohvaliti, ali ću vjerovati da će sve biti ok dok god ona raste. Utješile su me moje forumašicei proguglali smo da je betama iznad 1200 očekivano vrijeme duplanja 72-96 sati.
hej sara ma biti će to sve dobro, prevelika je beta da tako skoči kako bi ti voljela..
I ja mislim da je prerano.Mozda sutra ili prekosutra da uradis.Ja sam uvijek radila test 10-11dnt,nekada su bile blastice a nekad osmostanicni embrij.
cure moje , svima velike čestitke i velike bete želim, svi idemo naprijed i nedamo da nas nešto spriječava....
držte se svi koji jeste, a mi koji nismo samo nebo nek nam bude granica
puse svima i sretna sam zbog vas!!!!!!!!!!
Pirice draga a da ti još malo sačekaš sa testom...ja ću ipak zavibrati i da je test pogrešno pokazao.
Meni je danas drugi dan od transfera,imala sam srednju hiperstimulaciju,još boli ali gura se polako.
još jednom čestitke našim trudnicama !
sara38 puno puno~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ da beta sutra turbo skoči i umiri te
pirice navijam da je bilo prerano za test~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Pirice, ni meni se 9. dnt nije vidjelo na testu, a imala sam dvije blastice.
Današnja beta mi je 2100 i nešto, bogme se skoro utrostručilo od prije dva dana.
Konfuzija rado bi se ja nadala ali... malo sam dugo u ovome i test me nikad nije zaribao![]()
Hej Matt, kak ste? zvala sam doca i kaze javiti se sa prvim danom sljedece men. pa me valjda bude gledao i stavio u postimul. to je moje misljenje. tak je mislim bila i tikica a sad ti se ja idem odmarat, napit i za Bozic i za Novu Godinu a za mjesec dana kad mi bude rodendan, nadat cu se samo najboljem. od srca to i vama zelim.Tikica, kak si?
Matt, javi kaj je rekao obavezno. i daj probajte onaj drugi kalendarcek. Po meni njoj kasni ovulacija. Ocekuje negdje 18 dan....nije da se pravim pametna ali...
Jao, jao... Puse i zagrljaj geceti i pirici. Ne znam što bih rekla. Keep your eyes on the prize, kako Ameri kažu. A ponekad se treba i dobro isplakati. 'Bemu..![]()
meni to izgleda kao da su bile dvije u početku,a od nedavno se nastavila samo jedna beba razvijati.tako se čini,a to sam bog zna kaj je.možda su svejedno dvije....s možda je oduvijek jedna....vibram za najbolji mogući ishod...ne treba razbijato glavu...budimo sretni sada..to je sve![]()
Tamo si bila ipak?pa cudno mi je da su bas iste isti dan u istom labu,tebi nije?meni su jos diktirali na telefon jer su mi poslali prvo prazan nalaz
sara, draga, čestitkeeeeeeeee!!!!!
tantolina, čestitam!!!!
sara čestitam, baš mi je drago da je tako velika brojka da te umiri
jeeeeeee...sara38...malo te zezaju tvoji igrači,ha?zezaju te zezaju...hehe.....znaš kaj još ovisi...sati u koliko si vadila..ako nisi vadila u isto vrijeme onda je to najvjerojantije razlog....nekima beta zna jako porasti u samo par sati..
Posljednje uređivanje od mirna26 : 16.12.2011. at 15:09
ma to je više nego dobro..to je priroda nije matematika....ovo meni izgleda savršeno....meni je drugabeta bila 4500
Sara mislim da nema razloga za brigu, ovo je krasna beta. Možda je stvarno jedan odustao pa je zato bio manji porast 1. na 2. beta, a sad se preostali zahuktao...nagađam, pravi odgovor dobit ćeš na UZ, ali ovo je stvarno lijepa brojka i već bi se na UZ trebalo nešto vidjeti. Kad ideš?
Sara, cestitam. drzim fige. Pirica i Geceta, zao mi je. ali nas je troje i idemo dalje u pobjede. Moramo vjerovat da ce nam doci ta sreca. ja vjerujem! ne odustajem. Rekla je tikica prije nego sto je ostala trudna, ovaj put moram uspjeti i bila je nekako mirna.
curke, pogledajet potpis od Inesz kako je beta rasla....... sve je moguće. ne se predati prije vremena!
sretno svima
da, sve je moguće, nadanje u sretan ishod neka bude zadnje od čega ćemo u životu odustati.
Svakoj od nas koje smo u očekivanjima i preplavljenje brojnim nadanjima i strahovima, želim mir i osobni osjećaj radosti i uspjeha.
Vrijednosti bete iz mojeg potpisa bile su takve jer je cijela polovica gestacijske vrećice bila zarobljena starim organiziranim hematomom (dimenzija 32x18x12mm). Radi toga hematoma, beta koju su stvarale stanice trofoblasta gestacijske vrećice nije mogla prelaziti u moj krvotok i nije se mogla u njemu ispravno detektirati pretragom-zato smo imali male vrijednosti i neujednačen rast bete.
Sve drugo bilo je na pregledima u redu, a hematom se je uz mirovanje nakon nekoliko tjedana resorbirao (nikad nisam krvarila).
Ovakvu stuaciju liječnici rijetko vide, ali je moguća.
![]()
Zato, podignimo se bez obzira koliko nam ponekad bilo teško i koračajmo prema svome cilju.![]()
HvalA,drage ali ja sam vec pala.Bila sam sigurna u uspjeh i rezultat me dotukaoznam da je sansa bila mala ali ja se jednostavno nisam pripremila na neuspjeh. Od sinoc imam i smeckasto na gacicama ali jos nikako procurit.