Stranica 58 od 203 PrviPrvi ... 848565758596068108158 ... PosljednjePosljednje
Pokazuje rezultate 2,851 do 2,900 od 10138

Tema: Nakon transfera!

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

strasna drago mi je da u dobrom raspolozenju i da ti boobies bujaju. to je svakako dobar znak. drzi se.

kitty avatar
    Datum pristupanja
    Jan 2011

Početno

Citiraj hallo prvotno napisa Vidi poruku
    da,al meni je doktor rekao slobodno svaki da!!i
    ok, tebi je dr rekao, znači rekao je za tebe i tvoju situaciju. ali to ne znači da je drugim curama potreban pa mislim da je malo nepromišljeno pisati nek slobodno uzimaju normabel jer je to dobro i jer je dr tebi tako rekao.

sretno cure svima, i nek se sve praši od velikih beta !

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj legal alien prvotno napisa Vidi poruku
    strasna drago mi je da u dobrom raspolozenju i da ti boobies bujaju. to je svakako dobar znak. drzi se.
    Hvalaaa
    Super sam raspoloženja, a napuhnuta kao žaba
    Sad me nekako i pika dolje...što više večer odmiče
    Daj Bože da nešto i bude od svega toga

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

normabelić od 2mg opušta mišiće i da mpo ginići će ti ga preporučiti a obični će se nogom krstiti..ako osjetite napetost grčenje ili bilo što dolje..ali ne treba svaki dan ko bombončiće ako nema potrebe..
    sretno cure..

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

Normabel+utrić=dobitna kombinacija za zahrkati na radnom stolu ha ha. Ili biti u stanju nirvane.

*mare* avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

ma ja sam i od utrića jedva budna, kad ubacim normabel ja sam kao napušena, blaženo se smješkam i spavam po cijele dane. sada planiram odraditi ivf bez dana godišnjeg ili bolovanja (na žalost ne mogu drukčije) biti će jaaako zanimljivo na poslu. bar me neće moći nitko nasekirati

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Drage moje,
    evo meni 6dpt. Već par dana samo velika napetost dolje, kao da imam balon od 2 kg i povremena bol u križima. Ne znam što bi mislila. Drugo apsolutno ništa.
    Ostale čekalice držte mi se

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010
    Ja sam dite s mora moja mati je Dalmacija

Početno

Citiraj kitty prvotno napisa Vidi poruku
    ok, tebi je dr rekao, znači rekao je za tebe i tvoju situaciju. ali to ne znači da je drugim curama potreban pa mislim da je malo nepromišljeno pisati nek slobodno uzimaju normabel jer je to dobro i jer je dr tebi tako rekao.

sretno cure svima, i nek se sve praši od velikih beta !
    ja nisam tebi ni rekla da piješ,ne može škoditi draga moja pitaj doktora ,prije su mi govorile žene da popijem apaurin s vremena na vrjeme ja sam s čuđenjem gledala i mislila da su lude dok nisam porazgovarala sa doktorom,,,nebih nikad na svoju ruku uzela nikakvu tabletu niti bih ovdje nešto pisala što nije normalno,,,vi se grčite koliko želite ja sam ovaj put pila da bih bila opuštena

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj tikica78 prvotno napisa Vidi poruku
    normabelić od 2mg opušta mišiće i da mpo ginići će ti ga preporučiti a obični će se nogom krstiti..ako osjetite napetost grčenje ili bilo što dolje..ali ne treba svaki dan ko bombončiće ako nema potrebe..
    sretno cure..
    ja sam ga pila samo kad bi osjetila nervozu pogotovo kad sam krvarila,,i nisam samo pitala našeg doktora već i druge.inače me glava jako boli i rekli su mi da smijem samo paracetamol i apaurin ili normabel u kombinaciji,,,pa valjda znaju šta govore.tikice nadam se da si ti dobro,želim ti puno sreče u sljedećem postupku

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

A cuj nisam dobro..ali borim se ..ne dam se..tuzna sam jako..

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Ja danas nemam nikakvih simptoma, čak ni imišljenih i to me pomalo sekira. Doduše, dolje još osjetim, mislim mjehur, a onda malo i na lijevu stranu. (.)(.) me malo bole, i osjećam tupu bol dolje kad idem na veliku nuždu. Jel imao ko sličnih problema? Baš me zasječe.

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

ja samo znam da sam ih tonu upoznala bez simptoma..zapravo nisam ih ni ja imala nešto specijalno..
    strašna kad vadiš betu?

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

ja samo znam da sam ih tonu upoznala bez simptoma..zapravo nisam ih ni ja imala nešto specijalno..
    strašna kad vadiš betu?
    ja ne znam jel mi gore kad imam umišljene simptome ili nikakve. 10.2. vadim betu

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

uh pa to je još 10 dana.. a koji ti je danas dpt?
    možda i bolje da nemaš simptoma ja sam u onim postupcima u kojima sam ih imala bila Nula a
    sad zadnje ništa specijalno osim što mi se piškilo jako ali to tek tamo pred betu dva tri dana..a prije tog ništa.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

U prošli četvrtak je bio transfer...dva četverostanična embrija su mi vraćena.
    Mene stalno tera piškit...svakih pola sata..

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

dobro neki kažu da je to od utrogestana, i ja sam išla nešto češće ,ali ovo pred betu je bilo baš onak čudno tjeralo me jako sjednem na wc par kapi..ko kad prehladiš mjehur al ništa ne boli..
    ali znaš opet svaka je žena drugačija..ja sad otprilike znam kako mi tijelo pokazuje trudnoću ..samo budi pozitivna i biti će sve dobro.. jel ležiš?

ja sam u 4 postupka ležala ,a u ovom jedan dan i išla raditi ..uspjela al na kratko..nažalost.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Vidim u potpisu! Baš mi je žao!
    da...neki kazu od utrogestana ali koristila sam ih i u prijašnjim postupcima, ali mi nije ovako bilo. Što ti kažeš...dodjem na wc i pišnem 3 kapi...al ono...stalno imam osjećaj da moram ić. Još je rano za bilo štaa ali eto...
    Dosta odmaram....ali ono po kuci klasika....skuham itd....nista posebno..al opet čuvam se....

tikica78 avatar
    Datum pristupanja
    Oct 2011

Početno

odlično to ti je jako dobar znak.. bar je meni bio..ma ti si nam trudnica za koji dan sigurna!
    super jako se veselim tvojoj beti..

e da još sam se sjetila nečeg mene ti je 4 dpt jako probadalo dolje , tad sam tipkala s curama tu i sve su mi rekla to ti je super znak i stvarno je bio..počelo me probadati prijepodne a do navečer sam jedva od boli na noge stala.. imala sam osjećaj da će mi sve posipadati van maternica jajnici.. a drugo jutro se probudila ko nova ništa više od boli..
    cure ovdje su zaista od velike pomoći sa svojim iskustvima zato i ja tipkam želim pomoći kao što su meni..

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Meni danas tako...baš me probada...jedva do wc-a dodjem...i nekako ko da mi krulji u želucu al nebi smjelo..nisam nista teško jela...a kao da nešto zavija..hehe
    Riječi ti se pozlatile draga!
    I da, cure su ovdje super....puno puta su me utješile, smirile ili mi pomogle svojim savjetima. To je lijepo!
    I tebi tnx
    Posljednje uređivanje od Strašna : 31.01.2012. at 15:06

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Citiraj magi7 prvotno napisa Vidi poruku
    Drage moje,
    evo meni 6dpt. Već par dana samo velika napetost dolje, kao da imam balon od 2 kg i povremena bol u križima. Ne znam što bi mislila. Drugo apsolutno ništa.
    Ostale čekalice držte mi se
    ne znam jeli rano za ikakve konkretne simptome jer se beta jos nije pocela luciti. ja sam danas 7dnt3d, prema "sto se dogadja u maternici" danas bi trebalo biti 7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa. danas sam prilikom brisanja nasla kao na lagani nekako trakasti trag svijetle krvi. nesto roskasto. i kao dvije kapljice na gacicama tijekom dana. poslije je to naravno prekrio debeli sloj utrogestana tako da vise nisam sigurna jesam li to umislila. htjela bih da je to implatacijsko krvarenje. ipak pocinje me boliti kao pred m i to tek sada kad sam dosla doma jer na poslu ne stignem niti oslusnuti sto se dogadja dole.
    Posljednje uređivanje od legal alien : 31.01.2012. at 18:49

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

a propos normabela. ja sam danas svoj 2mg pretvorila u dva od 1 mg. jednog sam krkla prije posla a drugog oko podne. zamantritis sam malo, nista strasno. cak mi se cini da efikasnije radim, nekako ne letim sa stvari na stvar. nego lijepo prvo zavrsim jedno pa onda drugo. i nista me ne moze izbaciti iz takta i mog ritma.

jedino me brine sto ja utrogestane stavljam vaginalno i na poslu. onda se vratim u ured i zavalim se na stolicu u neki polulezeci polozaj kao 15ak minuta dok se ne otope. ne moram reci da to izgleda stvarno cudno. dosta mi toga iscuri pa mozda sutra ipak popijem onu jednu turu a ostalo vaginalno.

strasna ~~~~~ za tebe i sve cekalice bete
    Posljednje uređivanje od legal alien : 31.01.2012. at 18:58

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

cure pokusavam pronaci link o tome sta se desava u maternici od embrio transfera do implantacije pa ako neko od vas moze da mi pomogne.
    juce sam ga ugledala na nekoj od tema ali sad kao da je u zemlju propao.

Unaprijed hvala

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Nakon transfera zametka starog 3 dana događa se slijedeće:

1 dpt...zametak raste i razvija se
    2 dpt...zametak se razvija u blastocistu
    3 dpt...blastocista se izliježe iz omota
    4 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
    5 dpt...započinje imlantacija (ugnježdenje) i blastocista sve više tone u sluznicu
    6 dpt...proces implantacije se nastavlja, morula i dalje tone u sluznicu maternice
    7 dpt... morula se kompletno ugnijezdila u sluznicu maternice, ima stanice placente i fetusa
    8 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
    9 dpt...sve više HCG-a se luči kako se fetus razvija
    10 dpt... još više HCG-a se luči
    11 dpt...nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz urina

Nakon transfera zametka starog 5 dana događa se sljedeće:

0 dpt...zametak je u stadiju blastociste
    1 dpt...blastocista se izliježe iz svog omota
    2 dpt...blastocista prianja na sluznicu maternice
    3 dpt...započinje implantacija (ugnježdenje) i blastocista polako tone u sluznicu
    4 dpt...implantacija se nastavlja kako morula sve dublje tone u sluznicu maternice
    5 dpt...morula se u potpunosti ugnijezdila u sluznicu i ima stanice placente i fetusa
    6 dpt...stanice placente počinju lučiti hormon HCG u krv
    7 dpt...više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
    8 dpt... više HCG-a se proizvodi kako se fetus razvija
    9 dpt... nivo HCG-a sada je dovoljno velik da ga može detektirati kućni test na trudnoću iz urina

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

a evo i link
    dosta informativna stranica je i neplodnost.hr
    sretno ljubica!

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Uh...popodne me mučila žgaravica, a sad mi je toliko muka da ću poludjet...
    Ko da sam vraga pojela....jer znam da je za bilo šta prerano...

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

hvala strasna i legal alien!
    inace i ja sam 23.01. imala transfer odmrznute blastoviste i danas mi se pojavljuju neki roza tragovi.
    Bojim se da je za implantaciju kasno a rano za vjesticu.
    Betu bih trebala vaditi 06.02. ali cini mi se da je necu ni docekati.
    A tako sam se nadala da cemo ovaj put uspjeti.

tiki_a avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2006

Početno

A cuj nisam dobro..ali borim se ..ne dam se..tuzna sam jako..
    Draga tikica78

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Dobro jutro curke,
    želim Vam dobar početak veljače!
    Strašna, čitam tvoje simptome i sve mi to dobro zvuči. Meni danas 7 dan poslije fet-a. Lagana napetost dolje i tu i tamo bol u križima. Sasvim drugačije otkada sam zadnji put ostala trudna, ali kažu da je svaka trudnoća drukčija, pa mala nada postoji. Danas sam pišnula jedan test i negativan naravno. Znam da je rano ali imam ih milijom(onih internetskih) pa ću svaki dan jedan ujutro dok se ne pojavi druga crtica

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Citiraj magi7 prvotno napisa Vidi poruku
    Strašna, čitam tvoje simptome i sve mi to dobro zvuči.
    Da bar i na kraju dobro "ispadne"..

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Strašna, to ti je koliko vidim 4 postiupak? Meni je baš 4. bio dobitni!Isto želim i tebi. Moj anđeo ima 19 mjeseci i već bi još

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

3. postupak...dva AIH-a i prvi IVF.....
    I imaš privatnu poruku
    Posljednje uređivanje od Strašna : 01.02.2012. at 09:32

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Još bolje, 3 sreća. Bit će to OK. Miriši na dobro i meni je stimulirani odmah bio dobitni. S klomifenom sm uvijek dobila samo 2 js.

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Za sada sve ide po planu...a sad vidjet ćemo...

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Evo krenuli lagani predmenstrualni grčevi. Mislim da ne mogu dobiti M dok pijem i estrofeme i stavljam utrogestane, jel tako?

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Draga Magi7, kako to s obzirom da imas endometriozu da su ti dali da pijes estrofem?
    Juce sam i ja imala bolove u nogama i grceve kao pred vjesticuali jutros nista.
    A isto sam pod estrofemom i utrogestanom pa me zanima jel se stvarno dok to pijemo ne moze prokrvariti?
    Ja sam uz utrogestan u prvom ivf-u prokrvarila pije bete.

magi7 avatar
    Datum pristupanja
    Mar 2008

Početno

Draga LJubice, estrofem sam pila i u dobitnom postupku. Meni ti kada završi m još uvijek traje spotting jako dugo baš valjda zbog endometrioze, pa mi je kod prošlog IVF-a doktor rekao malo prije punkcije neka počnem piti estrofem jer će biti bolji endometrij i ja sam ga poslušala i bio je dobitni postupak. Sada sam imala FET kao i ti 1 eskimića i s obzirom na taj moj spotting rekao mi da ga počnem piti od prvog dana ciklusa i da sada neću imati ovulaciju te da u slučaju da ostanem trudna pijem i njega i stavljam utrogestane do 12 TT. S utrogestanima procuriš to znam, ali ako koristim i jedno i drugo ne znam, pa čekam da mi kaže neka suborka koja zna.

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Evo dobila sam odgovorod medicinske sestre i moguce je daestrofem i utrogestan u kombinaciji produze ciklus ali je ipak najbolje ne prekidati sa terapijom do bete. Cak i neki slabiji tragovi krvarenja nemoraju znaciti da dotrudnoce nije doslo.
    Magi7 sretno i drzim ti fige za pozitivnu betu!

legal alien avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

8dnt3d tu i tamo neki grc, napuhanost kao pred stvari. nema vise onog tockastog krvarenja ako je to i bilo krvarenje. studiram svaki papir nakon brisanja. boobies lagano napuhane ali to je isto standard pred menzes. ma bezveze sam.

soc ginic mi rekao da iduci tjedan dodjem po uputnicu. a on radi u pon tek popodne. znaci najranije betu mogu vaditi utorak. on kaze pa da tako vam i stoji na otpusnom pismu. grrr. nadam se da necu prokrvariti do tada. naime nisam jos nikad isla vadit betu a da vec nisam krvarila. znaci nikad nisam docekala 14dnt.

ljubica, magi, strasna i sve cure cekalice bete i kojecega drugog ~~~~~~~~~~~~~~~

Datum pristupanja
    Sep 2011

Početno

nakon par mjeseci ne javljanja evo me ponovno...u iščekivanju bete...
    velika pusa svim čekalicama bete i da im budu u nebesa....

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pomagajte! Ja sam danas totalno depresivna... nemam nikakvih simptoma, niti bolova...niti se pojavljuju tragovi krvi...ništa..

anddu avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2009

Početno

Strašna samo mi nije jasno zašto priželjkuješ tragove krvi. Nema svak implantacijsko krvarenje ako njega priželjkuješ.
    Šaljem ti puno ~~~~~~~~da se smiriš do bete (pozitivne)

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Pa da, mislila sam na implantacijsko krvarenje...
    Drugo krvarenje nikako ne priželjkujem...
    Hvala ti na vibricama!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Pa da, mislila sam na implantacijsko krvarenje...
    Drugo krvarenje nikako ne priželjkujem...
    Hvala ti na vibricama!
    Draga nisam ni ja imala implantacijsko krvarenje i nikakvih simptoma osim štucanja i podrigivanja 8 dnt pa ovaj IVF bio dobitni Samo se ti opusti i bit će to OK!
    ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ svim čekalicama bete
    Posljednje uređivanje od Sonja29 : 02.02.2012. at 11:44

Strašna avatar
    Datum pristupanja
    May 2011

Početno

Oooooo napokon pozitivaaa!
    Hvala cure

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Strašna prvotno napisa Vidi poruku
    Oooooo napokon pozitivaaa!
    Hvala cure
    meni je svaki put bilo smećkasto oko 10 dnt i beta 0,ovaj put također smećkasto al test pozitivan ,tako da???opusti se,ne znam koji ti je dan transfera ,ja sam već 13 radila betu,,sretnooooooo

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Sonja29 cestitam ti na divnoj beti a i tebi hallo ako sam dobro pohvatala da je i kod tebe plusic na testu i pozitivna beta!
    Cure dali je moguce da nemam nikakvih simptom a danas mi je 9 dan nakon transfera sem onog roza traga ako je i to bio trag.
    Bas su mi se oduzili ovi dani cekanja.

hallo avatar
    Datum pristupanja
    Dec 2010

Početno

Citiraj Ljubica prvotno napisa Vidi poruku
    Sonja29 cestitam ti na divnoj beti a i tebi hallo ako sam dobro pohvatala da je i kod tebe plusic na testu i pozitivna beta!
    Cure dali je moguce da nemam nikakvih simptom a danas mi je 9 dan nakon transfera sem onog roza traga ako je i to bio trag.
    Bas su mi se oduzili ovi dani cekanja.
    ja sam draga u 12 tjednu, a i Sonja je tu negdje ako se ne varam,,sretno i tebi

Datum pristupanja
    Oct 2007

Početno

Citala sam na preskok pa nisam sve pohvatala.
    U svakom slucaju samo uzivajte!

Sonja29 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2003

Početno

Citiraj hallo prvotno napisa Vidi poruku
    ja sam draga u 12 tjednu, a i Sonja je tu negdje ako se ne varam,,sretno i tebi
    ja sam malo manje,sutra 10 tjedana
    Ljubice u ranijim postupcima uvijek sam imala neke simptome(mada ih nikad nisam pratila) u prošlom u 6 mjesecu užasne mučnine i sve mi smrdilo pa bila samo biokemijska. Ovaj koji je od početka bio katastrofalan (zbog čega nisam htjela ni dana mirovati) i bez ikakvih simptoma bio je dobitni. Nikada ne znamo kad će nas iznenaditi,bar ja nisam mogla znati. Zatu glavu gore i ne gubite nadu)

kiki30 avatar
    Datum pristupanja
    Nov 2010

Početno

svim čekalicama bete puno ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pravila pisanja postova

• Ne možete otvoriti novu temu
  • Ne možete ostaviti odgovor
  • Ne možete stavljati privitke
  • Ne možete uređivati svoje postove
  •