Decapeptyl možeš sama isto u stomak. Za Brevactid sam i ja zamolila frendicu da mi je stisne na mesnati dio mene![]()
Decapeptyl možeš sama isto u stomak. Za Brevactid sam i ja zamolila frendicu da mi je stisne na mesnati dio mene![]()
S obzirom da sam imala "višak" uputnica za vađenje bete, odem ja danas i izvadim. Rezultat 0,5 U/L.
Danas, 12 dan od transfera. Izvadit cu ju još službeno u petak...ali mislim da je to to...![]()
Strasnajos postoji nada, zasto zuris i zalostis se prije vremena?znam da zelis znati,bile smo skoro sve vec na tom mjestu,i ja bih i sada da je vec 20.,i naravno da je sto se datum vise blizi,sve teze cekati ali zivciras se i razocaravas prije vremena:/ drzi se,dragicka
![]()
Ma mislim da ako mi je danas beta 0,5...da nema šanse da skoči za 3 dana.....
Eh da.....
za svaki slučaj budem ja službeno izvadila još jednu u petak..pa cu zvat svoju doktoricu i vidjet sta dalje....
Hvala tebi a i svim curama koje su vibrale....
A onima koje prodju kao ja, reći ću nešto što meni moj muž kaže da me utješi. Kaže, nemože roda nositi toliko puno beba u jednoj turi...naša beba nije stala u ovu turu, al već u idućoj možda stiže! Zato držite se!
Strašna, žao mi je.
Sjetim se svog postupka i nade koju sam ulagala, nada je dobra, ona je pokretač našeg pozitivnog djelovanja prema cilju kojem idemo, ovdje se uvijek sa vama nadam i vibram.
Radujem se svakom uspjehu a žalosti me svaki trenutni neuspjeh.
I znam da ovo grozno izgleda što ću napisati-beta od 0,5 jest negativna beta, to je medicinska realnost.
Svakoj od vas šaljem tone dobrih vibri i posipam vas trudničkom prašinom za sreću u ovom, sljedećem ili nekom drugom postupku.
Posljednje uređivanje od Inesz : 07.02.2012. at 12:02
strašna jako mi je žao..a baš sam mislila da si uspjela..
ma samo glavu gore i u nove pobjede , ne uspiju samo oni koji odustanu! to je moj moto..
Strašna, stvarno mi je žao, a baš sam se nadala da će kod tebe biti dobra beta, no što je tu je. Glavu gore i idemo dalje. Evo ja sad čekam M pa ću probat vidjet dal se moja druga sreća skriva u KBC Rijeka. Važno je ne odustajat, a ono što te ne slomi samo te ojača. Ja sam krenula u ovaj FET, ajde idemo vidjeti dal je moja druga bebica sad odlučila doć kod mene, ipak još nije, valjda je sad hladno i rodama, zato na proljeće će biti sigurno puno posla za njih
Malo sam se raspisala, ali eto ,svim čekalicama vibram za dobitne postupke
Hvala cure....
U petak zovem gore...Nadam se nekom polustimuliranom kako nebi morala čekat 6 mj. Ako doktorica bude pristala na to.
strasna zao mi je.
ja pak imamo dobre vijesti. moja beta je 153!!!! danas je 14dpt. znam da to nije bas puno ali glavno je da se za dva dana podupla, zar ne?
ima li netko sa pozitivnim ishodom sa ovolikom betom 14dpt.
Bravo Legal alien...čestitam i navijam za pravilno duplanje!![]()
zapravo inesz ti si mi najbolji i najljepsi primjer kako medicina nije matematika.
Bravo legal alien! Čestitaaaam. Ma beta je dobra, vjerojatno je bila malo kasnije implantacije ali nadam se da će se pravilno duplati i želim ti školsku trudnoću. Baš si me razveselila, evo malo iradi tebe
legal, za tebe sugrađanko (nadam se da dobroh uhvatih jednom negdje) posebno navijam. Za duplanje puno ~~~~~~~~~
![]()
Bravo za tebe i tvoje smrzlice!znas da mi tvoja lijepa vijest posebno puno znaci
)) ~~~~~~~~~~~~~~ za skolsko duplanje!
![]()
alien, bila si mi opasno sumnjiva, čestitam!! I ja bi takvu "malu" betu![]()
hvala vam cure. nevjerojatno je koliko ti znaci podrska virtualnih prija. i kad si up i kad si down.
znam da je pozitivna beta tek jedan od koraka do bebe ali ne mogu vam opisat srecu kad sam vidjela betu (po prvi put veca od 3).
poznanik kojeg sam srela u bolnici vjerojatno misli da sam se izlijecila od neke vrlo opasne i rijetke bolesti kako sam skakala od srece. nadam se da cu performance ponoviti u cetvrtak.
anddu ako si za neku kavu/caj kad prodje ovo ludilo od vremena javi se. nisam jos nikad upoznala nikog s rode in flash. to je kao neka vrsta blind date-a
joj lupetam gluposti, nemojte se ljuti, adrenalin, ushicena i ustravljena u isto vrijeme
Alien, i ja ti cestitam, drzim fige. Javi obavezno drugu betu. i moj savjet, Zdravo Marijo od srca, pomaze
alien čestitam i ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ za pravilno duplanje bete
:/od 2 ujutro ne spavam,pritisak kao da cu dobit ali na momente pecka![]()
Kako lijepa beta!!! Čestitam!
Naravno, sve može biti dobro (i bit će).
Ali mi koje sno iskusile MPO znamo kako si rane trudoće osjetljive, bile početne bete više ili niže vrijednosti, jer na ranu trudnoću ne utječe samo vrijednost bete već mnogi, mnogi drugi utjecaji su bitini-u prvom redu kromosomska struktura embrija. Ali na to nemoj misliti, misli na to da si trudnai da će biti sve u redu.
Vrijednosti bhcg-a značajno variraju od trudnoće do trudnoće. Isti dan nakon ovulacije vrijednosti (ili isti dan nakon transfera embrija određene starosti) bete mogu se razlikovati i do 200 puta. Npr. 15 dnt beta može biti npr 41, a u nekoj drugoj trudnoći ta vrijednost 15dnt može biti 9000.
Budi sretna i misli na lijepu budućnost sa svojom bebom...
Za dalje ~~~~~~~
Evo,alien,mislim da ti ineszin potpis odgovara na pitanje![]()
Legal alian cestitke od srca i da se fino udupla ~~~~~~~~~~~~~~~
objavi please i na odbrojavanju da nam se popunjava lista.
Strasna bas mi je zao, sada skupi snagu i u nove pobjede!
juče sam bila kod svoje dr.po uputnicu i po recepte.pozvala me kod sebe i saopćila kako mi papa nije uredu i da imam cin 1,koliko sam pročitala ne bi trebalo biti ništa opasno ali me je protreslo i zaokupiralo mislikao da mi nije dovoljno ovo iščekivanje do bete
sada prvo moram sačekati betu pa joj se javiti za daljne pretrage uf
![]()
znate sto, nakon ovoliko pozitivne energije i nakon ovoliko vibri mora se poduplati. hvala jos jednom svima.
Bok curke, evo meni je danas 2 dnt i vratili su nam tri 3dn embrija na sigurno cuvanje. Odlucih s vama kratiti vrijeme i nadam se da cu pohvatati sve simptome i bete. Pozzzz svima i vibram za velike beturine!![]()
crna ovca super.. samo lijepo lagano čuvaj svoje mrvice i evo i tvoje bete za koji dan..
Buduci da sam si lijepo utempirala uzimanje estrofema sad mi je jos bolje utempirano to isto s utricima pa sam u nedoumici. U subotu idem raditi a utrice trebam staviti u 11,isto kad uzmem estrofem oralno,kak vi to rjesavate
S obzirom da nakon toga treba lezati?bas sam si zakomplicirala![]()
Oralno,to mislis? Na vv ih na dan transfera samo treba uzeti dovoljno rano vaginalno.ma ja sam si sve zeznula s estrofemima,nisam znala da cu ih kasnije morat istovremeno uzimat,a i inace mi ovak odgovara radnom vremenu ( skolski raspored )
ja to nisam uzimala nikad u isto vrijeme nego sve nekako okvirno, ne moraš se opterećivati s tim da bude u točno vrijeme bitno je da uzmeš nekad ujutro u podne u navečer.. pomjeri si sve od sutra npr. stavi utriće pola sta prije posla i malo lezi..
Hh a ja sve po PSumozda mi je onda najbolje ove koje uzimam po noci uzet kasnije,sto blize jutru a ove u 11 u 15 pa opet navecer normalno ko inace. Hvala ti ,draga, na tako brzom odgovoru
ma kažem ti meni dr.L nije nikad rekao da moram držati se toga u minutu , osobito za Estrofem.. to kad popiješ popiješ nije problem, a utriće sam ja stavljala i u firmi vaginalno, nisam ležala ali imam sjedeći posao pa sam se malo nagnula i bilo je to ok..
a kako se osjećaš? imaš tri mrvice na čuvanju jel dobro vidim u potpisu?
ma da na oralno mislim,meni je dr.Lučinger rekao da ih popijem na dan transfera,tako da sam ih ja popila jednom,a u kbo dok sam tamo bila su govorili da stavljamo tampon da nam ne iscuri prije vremena(ako ne možemo ležati)što se meni nije sviđalo.....ali sad sam pročitala uputstva i tamo piše da se u tudnoći uzimaju isključivo vaginalno zato što citiram"tijekom drugog i trećeg trimestra postoji rizik razvoja nuspojava od strane jetre" pa onda možda da probaš s tim tamponom...
Je,Tikica,3 smrznute su se oplodile i 3 su na cuvanjujucer mi od 2 ujutro nisu dale mira i cijeli dan mi je bio pritisak ali danas sam okej
kako se ti drzis? Koliko sad moras cekati?
Joj, Jelena, ni meni se nekako ovo s tamponom ne svida :/
a držim se, jedan dan bolje a jedan mislim da ću skinuti s zdrave pameti od bola u srcu..
ali guram dalje, moram jedino što mi može izliječiti srce je nova trudnoća, a dotad moram čekati 3 ciklusa..
vjerujem da tamo negdje u travnju, najkasnije u lipnju budem i ja u novom postupku..
budući su i meni u KBo rekli za taj tampon želim ti reći da to ne guraš ni luda..
to nije dobro nikako..stavljaj ih vaginalno to je najbolje a ako i iscure nikad oni ne iscure totalno uvijek ostane dovoljno
da podržava bebice.
sviđa mi se tvoja napetost.. to je super znak![]()
geceta vidim da si imala neki pritisak??Ja to nemam samo ponekad neki grč kao pred mengu???Jel bi tremala osjećat nešto osim grčeva ili je to od osobe do osobe??Možda glupo pitanje ali šta da radim kad se sad zamaram sa svačim pa i s ovim![]()
Evo danas je 2 dnt. Bila sam kod dr. L na prvoj kontroli nakon transfera. Kaze da sam se malo pocela napuhivati i dao mi je danas pola ampule Brevactida 1500. Ja se osjecam super i nekako sam happy i opustena. S vremena na vrijeme me zarosta dolje kao kad trebam dobiti i imam osijecaj da mi stalno krulji u doljnjem dijelu stomaka. Cice ne smijem ni pipnuti. Bolile su me cijeli postupak, ali sada su krenule boliti i s gornje strane. Ja stavljam Utriće 3x2 ujutro u 7, u 15 sati i u 23 sata.
Tikice,, ne mogu ni zamisliti... Prvo to prozivjeti,prezivjeti,cekati pa onda opet sve te kako kazes stepenice prolaziti ;( Nadam se da ce ti tada tijelo biti spremno i da ce tada i zakon vise ici u nasu korist.
Ne usudim se nadati uopce da je ta napetost dobra. probudilo me, nisam mogla spavati,nemir,grcevi i cijeli dan pritisak kao da cu dobiti. Ali Jelena,doista se pokusaj ne zivcirati s time jer je sve to razlicito od zene do zene. Ja sam u prvom imala sve simptome a na kraju negativnu betu.
pokušavam,ali kad ovdje pročitam simptome koji se meni ne dešavaju onda mi krenu brijati po glavi kojekakve misliali dobro trudim se biti pozitivna iako bas nisam taka,ne mogu se opustit i razmišljati da sam sad vec mozda trudna da se ne bi kasnije više razočarala...ah to čekanje....
najteže je to vrijeme čekanja bete, ali iz svog iskustva ću vam reći još teže je čekanje novog postupka..
da sam bar sad na vašem mjestu i da čuvam bebice u stomaku.. to vam je cure moje slatko iščekivanje..uživajte u svakom trenutku..![]()
Slazem se u potpunosti!cekanje novog postupka mi je bilo koma a vjestica tada naravno uvijek kasni :/